Dodaj do ulubionych

Kim jest Przemysław Orcholski?

06.12.04, 07:57
Witam wszystkich,
Najwyzsza pora wymiesc smieci postkomuny z instytucji takich jak Tv!
Przemyslaw Orcholski to zwykly gnojek bez wyksztalcenia, ktory wyrosl na
gownie SLD i ktory ma czelnosc zakladac cokolwiek.Wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: werq Re: Kim jest Przemysław Orcholski? IP: *.crowley.pl 06.12.04, 08:15
      Zostawcie go przeciez to chłopak Zielińskiego. oni sie naprawdę pieknie kochają
    • Gość: Wojtek Re: Kim jest Przemysław Orcholski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 08:43
      Postkomuny, powiadasz ? A ja twierdzę, że jest wytworem nowych czasów,
      współczesnego, polskiego kapitalizmu. Spójrz na zdjęcie. To młody człowiek. Za
      komuny to on na chleb mówił dopiero "byb". On i Sławek Jeneralski to produkty
      nowych czasów. Sławka mi było dane poznać osobiście. Lojalni wobec tych, którzy
      aktualnie mogą przynieść korzyść. Po zmianie układu sił natychmiast zmieniają
      poglądy. To szczury najlepsze w wyścigu.
    • Gość: CezaryT Piszczyk, czystej krwi Piszczyk! IP: *.adsl.tele2.no 06.12.04, 09:16
      Rasa: czystej krwi Piszczyk!

To nie hiena a idiota.
      Kobiela padłby ze śmiechu?!!
      hi hi hi hi hi hi
      Kiedy dodamy jeszcze tego uczciwego i czystego jak łza Ungiera bambosza to i
      jego prezio się Spiszczył.
      CezaryT
    • Gość: robbin A co złego w tym komentarzu? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 06.12.04, 12:52
      Sorry, niech mnie ktoś oświeci. Nie lubię Orcholskiego, ale nie widzę niczego
      nagannego w jego komentarzu dotyczącym Kaczyńskiego. Czy chodzi o to, że sprawa
      była nieco dęta?
      • Gość: mzr Re: A co złego w tym komentarzu? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 14:47
        Wystarczyło, że ruszył Kaczora...
        Przecież ONI są nietyklani!
        Poczekajmy do wyborów, dopiero będzie wesoło
    • Gość: kordula Re: Kim jest Przemysław Orcholski? IP: 80.50.0.* 06.12.04, 14:15
      on jest z bydgoszczy, to wystarczy
    • Gość: dolby2 Bardzo dobry komentarz! IP: 212.244.252.* 06.12.04, 15:09
      A słowo stało się ciałem. Tak na marginesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka