Gość: Ana Lisa Re: "kneblowanie Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.12.04, 15:35 KNEBLOWANIE "KOMUŚ" UST,TO JEST JEDYNE PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ OBOWIĄZUJĄCE W TYM KRAJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: "mordowanie Środy to dyskryminacja cyklu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 15:40 ksiezycowego". Moze powodowac zaburzenie plywow, nieregularny okres i ogolna rozpierduche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Re: "kneblowanie Środy to dyskryminacja mądrych l IP: *.sandomierz.pilicka.pl 16.12.04, 17:59 Twoja wypowiedź jest dowodem na to, mądrych knebluja, a .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środek środa a mądrość :-)))))) IP: 217.173.192.* 16.12.04, 15:41 "Parlamentarna Grupa Kobiet uznała degradację minister Środy za przejaw dyskryminowania ludzi, którzy ośmielają się być mądrzy." Buuuhahahaha hahaha!!!!!! Jak ta Środa jest mądra, to ja nie chcę słyszeć wypowiedzi tej najgłupszej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Michnik Odwolac glupia Srode - feministki do pierdla IP: *.com.br / 200.223.238.* 16.12.04, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. MICHNIK MADROSC I SRODA TO SPRZECZNOSC IP: *.com.br / 200.223.238.* 16.12.04, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:50 do widzenia, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:50 Pani Sroda, Ja jestem feministka ale jak widze co Pani wygaduje i wyrabia w imie podobno feminizmu, to ja sie zaczynam tego feminizmu wstydzic. Jest Pani glupia i zarozumiala. Pani idiotyczne wystapienie nt katolicyzmu i przemocy spowodowalo ze przez nastepne 10 lat nikt nie bedzie chcial na ten temat rozmawiac. Obecne Pani fochy o stolek to nastepny idiotyzm. Panie Premierze Belka: niech Pan wyrzuci Pania Srode bo ta osoba szkodzi sprawie Polskich Kobiet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:05 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > Pani Sroda, > > Ja jestem feministka ale jak widze co Pani wygaduje i wyrabia > w imie podobno feminizmu, to ja sie zaczynam tego feminizmu > wstydzic. A usunelas ta ciaze ktora byla przyzczyna zgwalcenia ciebie przez tatusia juz , Agniesiu ? No to teraz mozesz dawac dupy w godzinach pracy szefowi to moze ciebie nie zwolni . Jest Pani glupia i zarozumiala. Pani idiotyczne > wystapienie nt katolicyzmu i przemocy spowodowalo ze przez > nastepne 10 lat nikt nie bedzie chcial na ten temat rozmawiac. Co ty powiesz , w dobi internetu ? Niby kto nie bedzie chcaial rozmawiac ? Kosciol nie bedzie chcial ? Nie szkodzi setki lat nie gadal to teraz tez zadna strata. Poradzimy sobie my kobiety bez kosciola kosciol bez nas przestanie istniec. Co t > Obecne Pani fochy o stolek to nastepny idiotyzm. Panie Premierze > Belka: niech Pan wyrzuci Pania Srode bo ta osoba szkodzi sprawie > Polskich Kobiet !!! No Sroda szkodzi , nie dyskryminujace prawo , nie gwalty , nie maltretowanie, nie dyskryminacja ,Pani Sroda szkodzi -okazuje sie. Tak agniesiu idz do pana premiera opowiedz mu co tobie na serduszku lezy i on wywali na twoje zyczenie Srode, ktore jest zyczeniem feministki- agniesi - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: 80.72.34.* 16.12.04, 16:08 W pełni popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hormony Środy Środa nie chce być podwładną Jarugi, faceta=OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:11 Środa musi czuć męską rękę na lejcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgt Precz z tyranami-idiotami IP: *.1.Core.net.pl 16.12.04, 16:16 Jestem mężczyzną ale w pełni Cię popieram. Nigdy, przenigdy nie uderzyłbym kobiety. Uważam, że trzeba być .... (wpisać najbardziej z obraźliwych epitetów) półmózgiem, żeby uderzyć kobietę. W ogóle bicie słabszych jest dla mnie oznaką idiotyzmu i zakompleksienia. Jestem katolikiem i wypowiedź p. Środy uraziła mnie. Nigdy nie słyszałem w kościele, żeby kobieta była kimś gorszym od mężczyzny.... Moim zdaniem każdy facet, który uderzył kobietę powinien być poddany nagonce i przymusowemu leczeniu-resocjalizacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:58 madrzy ludzie madrze mowia, a nie klepia bzdury o wplywie kosciola na przemoc, to kosciol walczy na kazdym poziomie w przemoca, natomiast tzw zrzeszone kobiety walcza owszem o tytuly. co za roznica jak i gdzie sie pracuje, niech cos zrobi wymiernego uratuje choc jedna kobiete od szpitala. korona z glowy nie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m "Degradacja mądrych to dyskryminacja ludzi Środy" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.devs.futuro.pl 16.12.04, 15:59 Krępowanie samodzielności minister Środy to z pewnością duży błąd, bo potrzebny jest NIEZALEŻNY ekspert, który mógłby coś zrobić w sprawie dyskryminacji kobiet. Inaczej sprawy kobiet będą przez wszystkich spychane na margines, a pani Środa nie będzie mogła nic na to poradzić i nie będzie można ocenić prawdziwych efektów jej pracy. Z drugiej jednak strony trochę rozumiem Belkę. Po takiej wpadce, jaką miała minister Środa, nie ma gwarancji, że nie przydarzą się jej kolejne. A na to Belka sobie nie może pozwolić. Więc stara się ją zachować w rządzie, ale równocześnie zmniejszyć prawdopodobieństwo dalszych wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z publiczych IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:09 pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze. Niec hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i wtedy wygłasza swoje poglądy. A tak jest płacona z podatków obywateli - za takie pewnie pojechała na tę konferencję - i nie stać ją na luksus niezależności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:24 Gość portalu: Sabina napisał(a): > pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze. Parafrazujac Jesli kosciol chce indoktrynowac na lekcjach religii to za swoje pieniadze. Jesli budowac swiatynie to tez za swoje albo dobrowolnych datkow. Od kasy podatnikow precz. Niec > > hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i > wtedy wygłasza swoje poglądy. Niech sobie kosciol zarobi - zreszta zarabia ....i podatkow nie placi. > A tak jest płacona z podatków obywateli - za takie pewnie pojechała na tę > konferencję - i nie stać ją na luksus niezależności. W Polsce okazuje sie nikogo nie stac na luksus niezaleznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:28 Jasne. Podzielmy podatki na te płacone przez wierzących i te płacone przez niewierzących. I podatki od wierzących niech idą tylko na ich potrzeby, a te pozostałe na wszystkie panie Środy, Jarugi, panów Jarzembowskich i Piotrowskich. O to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:43 Gość portalu: Sabina napisał(a): > Jasne. Podzielmy podatki na te płacone przez wierzących i te płacone przez > niewierzących. I podatki od wierzących niech idą tylko na ich potrzeby, a te > pozostałe na wszystkie panie Środy, Jarugi, panów Jarzembowskich i Piotrowskich Jestem absolutnie za , obiema rekami ... Jak myslisz dlaczego kosciol w Polsce nie chce takiego systemu jak jest w BRD ? Ze wplacaja tzn zobowiazuja sie do placenia podatkow ci ktorzy czuja sie wierzacy i chodza do kosciola. Jesli ktos czuje sie do kosciola rozczarowany to zglasza swoj brak checi do finansowania i juz. Zapewniam cie ze sytuacja diametralnie sie by zmienila. A tak polactwo nie wie co to konkordat nie zna tresci ale bronic bedzie bo tak wytlumaczyl kler w Polsce-ze jst przesladowany. Nie tylko konkordat ale i ustalenia II soboru nie znaja Polacy bo to byloby dla kleru niekorzystne tak jak dla komuchow prace w IPN. > . > O to Ci chodzi? No wlasnie o to ..... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:52 A dlaczego tylko podatek kościelny miałby iść dla wierzących a np. VAT, PIT i CIT nie? Płacą go wierzący? Płacą. Więc dlaczego oni mają finansować np. taką Środę, Szyszkowską, Senyszyn, Jarugę? Niech w budżecie będzie część "dla wierzących" i część dla "niewierzących" i z tej drugiej wypłacać Środzie pensję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.devs.futuro.pl 16.12.04, 16:38 pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze. Niec > > hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i > wtedy wygłasza swoje poglądy. Z tym się zgadzam, że powinna zachować swoje poglądy dla siebie (co zresztą napisałem pisząc, że Belka ma poniekąd rację). Natomiast "niezależny" oznacza dla mnie osobę, która dostaje odpowiedni budżet i ma zrealizować określone cele, z których potem się ją rozlicza. W przeciwieństwie do osoby, która ciągle musi biegać do zwierzchnika w każdej, nawet najmniejszej sprawie, i za każdym razem musi go pytać o zgodę na wydanie choćby 10 zł. A tak się może (choć nie musi)teraz stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:45 Taka definicja niezależności pasowałaby do badacza, a nie urzędnika. I ta pani mogłaby ewentualnie nadal pozostać na uczelni i tam realizować swoją niezależność. Minister i urzędnik musi z kolei zawsze realizować politykę rządu, który reprezentuje i który ma mandat parlamentu do wydawania pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej ! Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty IP: *.crowley.pl 16.12.04, 16:03 Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty i obłąkanego feministycznego fanatyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.12.04, 16:22 Przemocy jest wszedzie pełno albo fizycznej albo psychicznej i ofiarami są przede wszystkim kobiety. Co potrafi świat władców, właśnie obserwuje już 65 lat. Rżygać mi się chce, na te debilne wypowiedzi, na świat stworzony dla mężczyzn przez mężczyzn. Przede wszystkim ortografii się nauczcie drogie dzieci, potem trochę poczytajcie, poszerzcie horyzonty myślowe a potem zabierajcie głos na forum. Ament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... samo nazwanie Środy mądrym ludziem... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.12.04, 16:11 ...to dyskryminacja madrosci...czy ta feministka nie wie ,ze konstytucja zapewnia rowne prawa kobietom i tej drugej plci czytaj ludziom...ale nie ma to jak kasa z podatnika na feministyczne brednie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozofa Re: samo nazwanie Środy mądrym ludziem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:21 Feminizm zakłada równość płci. I bardzo na tym traci. Faceci do miotły, seksizm górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis POSZLY DO GAROW TO BEDZIECIE ZGRABNE JAK FRANCUZKI IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj brzydka, sroda NIE MACIE LADNIEJSZEJ KOBIETY NA MINISTRA.? IP: *.de / *.kirche-bayern.de 16.12.04, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: NIE MACIE LADNIEJSZEJ KOBIETY NA MINISTRA.? IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:32 a tobie sie cosik pomylilo. Pani minister to nie jest po to zeby tanczyc przy rurze. Nie musi byc piekna. Na kazdym kroku chory seksizm polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk do taak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:38 czytanie Pani wypowiedzi to najlepszy srodek antykoncepcyjny jaki ludzi wynalezli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: do taak: IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:50 Gość portalu: eryk napisał(a): > czytanie Pani wypowiedzi to najlepszy srodek > antykoncepcyjny jaki ludzi wynalezli! Zrobiles mi o komplement ryku-e. O to chodzi zeby sie wam odechcialo....... gwaltow i przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel gadanie Środy nie lepsze niż taniec przy rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:18 obie czynności mają się nijak do bycia ministrem. A poza tym chęć faceta do oglądania tańca (kobiety) przy rurze jest przejawem zdrowia a nie choroby, jak to raczyłaś ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.gl.digi.pl 16.12.04, 16:19 Zalosna, potluczona osoba. Nalezy ja przeniesc jak najdalej od spraw spolecznych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAG Ta środa szerzy nienawiść do kościoła, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:20 A jej mądrość,chyba tam gdzie uroda. Toż nie ma już normalnych ludzi.że nas muszą reprezentować badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis TO CO, DOMINATRIX? NA DWA BATY I LANCET? Z POLKA? IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.crowley.pl 16.12.04, 16:21 JAKICH ludzi, przepraszam? Aaa, mądrych... No tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary elektorat Środa powiedziała coś mądrego -"Zrezygnuję" IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filozofa Podnieceni Internauci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:34 Ta cała Wasza ekscytacja jest tylko dowodem na to,że prof. Środa robi kawał dobrej roboty.Powie jedno słowo- i burza! He he. W szklance wody.Szalejcie sobie dalej, robaczki.Kobiety górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wisłocka Kobiety górą? Nie zawsze moja mała, nie zawsze, IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:55 wiele się jeszcze musisz nauczyć o życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czwartek Należy jednak dodac , że mądrych inaczej. A to już IP: *.edu.ee / *.estpak.ee 16.12.04, 16:28 nie jest dyskryminacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UP-owiec Brawo Środa, jesteśmy z Tobą w Twojej decyzji IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:29 odejdź, będziemy Cię wspierać na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FEMINISTKA ZRÓBMY STRAJK GŁODOWY IP: *.1.Core.net.pl 16.12.04, 16:31 Moje drogie, Według mnie, w celu poparcia naszej najmądrzejszej przedstawicielki w rządzie, powinnyśmy przeprowadzić strajk głodowy. Niech nas zobaczą. Zobaczymy co zrobią jak nie będziemy mogły wykonywać swoich obowiązków... Feministka z Kutna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łamistrajk Re: ZRÓBMY STRAJK GŁODOWY IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:36 Może strajk godowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 22:13 Zacznijcie glodowac! Im wiecej tym lepiej, tylko bron boze nie przerywajcie przed zgonem!!! A najlepiej - poniewaz strajk glodowy rzadko kiedy doprowadza do smierci - to powiescie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 22:23 Gość portalu: Morphy napisał(a): > Zacznijcie glodowac! Im wiecej tym lepiej, tylko bron boze nie przerywajcie prz > ed zgonem!!! A najlepiej - poniewaz strajk glodowy rzadko kiedy doprowadza do s > mierci - to powiescie sie! \Bez twojej wspanialej rady... samobojcow w Polsce jest bardzo duzo. To jedna z najczestszych przyczyn zgonow. Rozumiem ze wezwanie do powieszenia sie jest w ramach milosci do blizniego, chodzi pewnie o to zycie ktore w Polsce ma byc najwyzsza wartoscia. Tak w zwiazku z samobojstwami jedna z przyczyn jest niekontabilnosc sposobu przystosowywania ludzi do zycia z tym co zycie niesie- ma do zaoferowania. Dla niektorych - wielu dysonans byl nie do zniesienia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 23:58 Lepiej zeby jedna glupia feministka zginela, nizli mialaby pogorszyc zycie wielu kobiet, dzieci i mezczyzn przez propagowanie idiotycznych teorii, typu "parytety 50%". To sa glupie baby, dla ktorych cala ideologia najczesciej wynika z niskiej samooceny i checi przerobienia wszystkich kobiet na facetow i facetow na baby. Co do milosci blizniego - katolikiem nie jestem, ale z tego co wiem, to w biblii jest zapis, ze trzymanie przy zyciu kogos, kto obraza boga jest grzechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój student Środa, zrezygnuj jeszcze z wykładania IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:34 idź za ciosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Jak francuskie feministki zaczynaja batalie, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:35 na pierwsza "linie frontu" wystawiaja takie kobiety, ze nie mozna oczu oderwac! A co polskie feministki: widzicie sami co one wystawily ... Czy my po tylu przejsciach: zabory, 2 wojny, stan wojenny ... nie zasluzylismy na coc lepszego ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis A JAK SIE KLADA DO LOZKA TO WARIACJA!!!!! IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:43 W piatek mialem okazje sprawdzic z Miriam, original black import z Paris. Nie da sie opisac, co one robia w poscieli, a nasze tylko gdacza i gdacza i na tym sie konczy, gdacza w pracy, gdacza w tv, gdacza w lozku, jagby od tego bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Feministki znaja tylko pozycje na zabe... IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 23:59 Siedza w studiu, on siedzi, jemu lezy, a ona rechocze i rechocze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Jak francuskie feministki zaczynaja batalie, IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.12.04, 17:01 ...bo tu nie liczy sie uroda tylko przynaleznosc partyjna...i z tad ten kaszalot ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmenda Ciekawe co myśli PAN BÓG o postępowej Środzie IP: *.elpos.net 16.12.04, 16:50 wiec ludzie zastrzegajacy sobie prawo do bycia myslacym uwazaja ze bycie postepowym to: popieranie eutanazji, wolny wybór kobiety w kwesti ciaży i antyklerykalizm. ksiadz TISHNER BY SIE USMIAL. Gratuluje dzis juz poraz drugi wszechwiedzacej sld-owskiej wladzy. niescie dalej przed nami kaganek madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaak Re: Ciekawe co myśli PAN BÓG o postępowej Środzie IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:56 Gość portalu: madmenda napisał(a): > wiec ludzie zastrzegajacy sobie prawo do bycia myslacym uwazaja ze bycie > postepowym to: popieranie eutanazji, wolny wybór kobiety w kwesti ciaży i > antyklerykalizm. ksiadz TISHNER BY SIE USMIAL. Gratuluje dzis juz poraz drugi > wszechwiedzacej sld-owskiej wladzy. niescie dalej przed nami kaganek madrosci Jak trudno zrozumiec ze mozna miec dosc i klerykow i sld... Odpowiedz Link Zgłoś