Dodaj do ulubionych

"Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych ludzi"

• Gość: Ana Lisa Re: "kneblowanie Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 16.12.04, 15:35
      KNEBLOWANIE "KOMUŚ" UST,TO JEST JEDYNE PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ OBOWIĄZUJĄCE W
      TYM KRAJU.
      • Gość: michal Re: "mordowanie Środy to dyskryminacja cyklu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 15:40
        ksiezycowego". Moze powodowac zaburzenie plywow, nieregularny okres i ogolna
        rozpierduche.
      • Gość: WB Re: "kneblowanie Środy to dyskryminacja mądrych l IP: *.sandomierz.pilicka.pl 16.12.04, 17:59
        Twoja wypowiedź jest dowodem na to, mądrych knebluja, a ....
    • Gość: środek środa a mądrość :-)))))) IP: 217.173.192.* 16.12.04, 15:41
      "Parlamentarna Grupa Kobiet uznała degradację minister Środy za przejaw
      dyskryminowania ludzi, którzy ośmielają się być mądrzy." Buuuhahahaha
      hahaha!!!!!! Jak ta Środa jest mądra, to ja nie chcę słyszeć wypowiedzi tej
      najgłupszej....
    • Gość: A. Michnik Odwolac glupia Srode - feministki do pierdla IP: *.com.br / 200.223.238.* 16.12.04, 15:45
    • Gość: A. MICHNIK MADROSC I SRODA TO SPRZECZNOSC IP: *.com.br / 200.223.238.* 16.12.04, 15:47
    • Gość: pawel Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:50
      do widzenia, pa pa
    • Gość: agnieszka Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:50
      Pani Sroda,

Ja jestem feministka ale jak widze co Pani wygaduje i wyrabia
      w imie podobno feminizmu, to ja sie zaczynam tego feminizmu
      wstydzic. Jest Pani glupia i zarozumiala. Pani idiotyczne
      wystapienie nt katolicyzmu i przemocy spowodowalo ze przez
      nastepne 10 lat nikt nie bedzie chcial na ten temat rozmawiac.
      Obecne Pani fochy o stolek to nastepny idiotyzm. Panie Premierze
      Belka: niech Pan wyrzuci Pania Srode bo ta osoba szkodzi sprawie
      Polskich Kobiet !!!
      • Gość: taak Re: Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:05
        Gość portalu: agnieszka napisał(a):

> Pani Sroda,
        >
        > Ja jestem feministka ale jak widze co Pani wygaduje i wyrabia
        > w imie podobno feminizmu, to ja sie zaczynam tego feminizmu
        > wstydzic.

A usunelas ta ciaze ktora byla przyzczyna zgwalcenia ciebie przez tatusia
        juz , Agniesiu ?
        No to teraz mozesz dawac dupy w godzinach pracy szefowi to moze ciebie nie
        zwolni .

Jest Pani glupia i zarozumiala. Pani idiotyczne
        > wystapienie nt katolicyzmu i przemocy spowodowalo ze przez
        > nastepne 10 lat nikt nie bedzie chcial na ten temat rozmawiac.

Co ty powiesz , w dobi internetu ? Niby kto nie bedzie chcaial
        rozmawiac ? Kosciol nie bedzie chcial ? Nie szkodzi setki lat nie gadal
        to teraz tez zadna strata. Poradzimy sobie my kobiety bez kosciola
        kosciol bez nas przestanie istniec.

Co t
        > Obecne Pani fochy o stolek to nastepny idiotyzm. Panie Premierze
        > Belka: niech Pan wyrzuci Pania Srode bo ta osoba szkodzi sprawie
        > Polskich Kobiet !!!

No Sroda szkodzi , nie dyskryminujace prawo , nie gwalty , nie maltretowanie,
        nie dyskryminacja ,Pani Sroda szkodzi -okazuje sie.

Tak agniesiu idz do pana premiera opowiedz mu co tobie na serduszku lezy
        i on wywali na twoje zyczenie Srode, ktore jest zyczeniem feministki- agniesi -

• Gość: juhas Re: Feministki maja dosc Pani Srody ! IP: 80.72.34.* 16.12.04, 16:08
          W pełni popieram.
        • Gość: Hormony Środy Środa nie chce być podwładną Jarugi, faceta=OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:11
          Środa musi czuć męską rękę na lejcach.

• Gość: tgt Precz z tyranami-idiotami IP: *.1.Core.net.pl 16.12.04, 16:16
        Jestem mężczyzną ale w pełni Cię popieram.
        Nigdy, przenigdy nie uderzyłbym kobiety. Uważam, że trzeba być .... (wpisać najbardziej z obraźliwych epitetów) półmózgiem, żeby uderzyć kobietę. W ogóle bicie słabszych jest dla mnie oznaką idiotyzmu i zakompleksienia. Jestem katolikiem i wypowiedź p. Środy uraziła mnie. Nigdy nie słyszałem w kościele, żeby kobieta była kimś gorszym od mężczyzny....

Moim zdaniem każdy facet, który uderzył kobietę powinien być poddany nagonce i przymusowemu leczeniu-resocjalizacji.
        Pozdrawiam
    • Gość: kobieta Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:58
      madrzy ludzie madrze mowia, a nie klepia bzdury o wplywie kosciola na przemoc,
      to kosciol walczy na kazdym poziomie w przemoca, natomiast tzw zrzeszone
      kobiety walcza owszem o tytuly. co za roznica jak i gdzie sie pracuje, niech
      cos zrobi wymiernego uratuje choc jedna kobiete od szpitala. korona z glowy nie
      spadnie
    • Gość: m "Degradacja mądrych to dyskryminacja ludzi Środy" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 15:58
    • Gość: bartekz1 Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.devs.futuro.pl 16.12.04, 15:59
      Krępowanie samodzielności minister Środy to z pewnością duży błąd, bo potrzebny
      jest NIEZALEŻNY ekspert, który mógłby coś zrobić w sprawie dyskryminacji
      kobiet. Inaczej sprawy kobiet będą przez wszystkich spychane na margines, a
      pani Środa nie będzie mogła nic na to poradzić i nie będzie można ocenić
      prawdziwych efektów jej pracy.
      Z drugiej jednak strony trochę rozumiem Belkę. Po takiej wpadce, jaką miała
      minister Środa, nie ma gwarancji, że nie przydarzą się jej kolejne. A na to
      Belka sobie nie może pozwolić. Więc stara się ją zachować w rządzie, ale
      równocześnie zmniejszyć prawdopodobieństwo dalszych wpadek.
      • Gość: Sabina NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z publiczych IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:09
        pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze. Niec
        hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i
        wtedy wygłasza swoje poglądy.
        A tak jest płacona z podatków obywateli - za takie pewnie pojechała na tę
        konferencję - i nie stać ją na luksus niezależności.
        • Gość: taak Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:24
          Gość portalu: Sabina napisał(a):

> pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze.
          Parafrazujac
          Jesli kosciol chce indoktrynowac na lekcjach religii to za swoje pieniadze.
          Jesli budowac swiatynie to tez za swoje albo dobrowolnych datkow.
          Od kasy podatnikow precz.

Niec
          >
          > hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i
          > wtedy wygłasza swoje poglądy.

Niech sobie kosciol zarobi - zreszta zarabia ....i podatkow nie placi.

> A tak jest płacona z podatków obywateli - za takie pewnie pojechała na tę
          > konferencję - i nie stać ją na luksus niezależności.

W Polsce okazuje sie nikogo nie stac na luksus niezaleznosci.

• Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:28
            Jasne. Podzielmy podatki na te płacone przez wierzących i te płacone przez
            niewierzących. I podatki od wierzących niech idą tylko na ich potrzeby, a te
            pozostałe na wszystkie panie Środy, Jarugi, panów Jarzembowskich i Piotrowskich.
            O to Ci chodzi?
            • Gość: taak Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:43
              Gość portalu: Sabina napisał(a):

> Jasne. Podzielmy podatki na te płacone przez wierzących i te płacone przez
              > niewierzących. I podatki od wierzących niech idą tylko na ich potrzeby, a te
              > pozostałe na wszystkie panie Środy, Jarugi, panów Jarzembowskich i
              Piotrowskich

Jestem absolutnie za , obiema rekami ...
              Jak myslisz dlaczego kosciol w Polsce nie chce takiego systemu jak jest w BRD ?
              Ze wplacaja tzn zobowiazuja sie do placenia podatkow ci ktorzy czuja sie
              wierzacy i chodza do kosciola. Jesli ktos czuje sie do kosciola rozczarowany
              to zglasza swoj brak checi do finansowania i juz.
              Zapewniam cie ze sytuacja diametralnie sie by zmienila.
              A tak polactwo nie wie co to konkordat nie zna tresci ale bronic bedzie
              bo tak wytlumaczyl kler w Polsce-ze jst przesladowany.
              Nie tylko konkordat ale i ustalenia II soboru nie znaja Polacy
              bo to byloby dla kleru niekorzystne tak jak dla komuchow prace w IPN.

> .
              > O to Ci chodzi?

No wlasnie o to .....

>

• Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:52
                A dlaczego tylko podatek kościelny miałby iść dla wierzących a np. VAT, PIT i
                CIT nie? Płacą go wierzący? Płacą. Więc dlaczego oni mają finansować np. taką
                Środę, Szyszkowską, Senyszyn, Jarugę? Niech w budżecie będzie część "dla
                wierzących" i część dla "niewierzących" i z tej drugiej wypłacać Środzie pensję.
        • Gość: bartekz1 Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.devs.futuro.pl 16.12.04, 16:38
          pieniędzy. Pani Środa może być "niezależnym" ekspertem za swoje pieniądze. Niec
          >
          > hse zarobi na giełdzie albo jako na jakiejkolwiek innej prywatnej posadzie i
          > wtedy wygłasza swoje poglądy.

Z tym się zgadzam, że powinna zachować swoje poglądy dla siebie (co zresztą
          napisałem pisząc, że Belka ma poniekąd rację). Natomiast "niezależny" oznacza
          dla mnie osobę, która dostaje odpowiedni budżet i ma zrealizować określone
          cele, z których potem się ją rozlicza. W przeciwieństwie do osoby, która ciągle
          musi biegać do zwierzchnika w każdej, nawet najmniejszej sprawie, i za każdym
          razem musi go pytać o zgodę na wydanie choćby 10 zł. A tak się może (choć nie
          musi)teraz stać.
          • Gość: Sabina Re: NIEZALEŻNY ekspert nie jest opłacany z public IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:45
            Taka definicja niezależności pasowałaby do badacza, a nie urzędnika. I ta pani
            mogłaby ewentualnie nadal pozostać na uczelni i tam realizować swoją
            niezależność.
            Minister i urzędnik musi z kolei zawsze realizować politykę rządu, który
            reprezentuje i który ma mandat parlamentu do wydawania pieniędzy.
    • Gość: Hej ! Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty IP: *.crowley.pl 16.12.04, 16:03
      Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty i obłąkanego feministycznego
      fanatyzmu
      • Gość: Babcia Re: Degradacja Środy to dyskryminacja głupoty IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.12.04, 16:22
        Przemocy jest wszedzie pełno albo fizycznej albo psychicznej i ofiarami są
        przede wszystkim kobiety. Co potrafi świat władców, właśnie obserwuje już 65
        lat. Rżygać mi się chce, na te debilne wypowiedzi, na świat stworzony dla
        mężczyzn przez mężczyzn. Przede wszystkim ortografii się nauczcie drogie
        dzieci, potem trochę poczytajcie, poszerzcie horyzonty myślowe a potem
        zabierajcie głos na forum. Ament.
    • Gość: mee... samo nazwanie Środy mądrym ludziem... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.12.04, 16:11
      ...to dyskryminacja madrosci...czy ta feministka nie wie ,ze konstytucja
      zapewnia rowne prawa kobietom i tej drugej plci czytaj ludziom...ale nie ma to
      jak kasa z podatnika na feministyczne brednie )))
      • Gość: Filozofa Re: samo nazwanie Środy mądrym ludziem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:21
        Feminizm zakłada równość płci. I bardzo na tym traci. Faceci do miotły, seksizm
        górą.
    • Gość: dr luzakis POSZLY DO GAROW TO BEDZIECIE ZGRABNE JAK FRANCUZKI IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:11
      • Gość: Oj brzydka, sroda NIE MACIE LADNIEJSZEJ KOBIETY NA MINISTRA.? IP: *.de / *.kirche-bayern.de 16.12.04, 16:21
        • Gość: taak Re: NIE MACIE LADNIEJSZEJ KOBIETY NA MINISTRA.? IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:32
          a tobie sie cosik pomylilo.
          Pani minister to nie jest po to zeby tanczyc przy rurze.
          Nie musi byc piekna.
          Na kazdym kroku chory seksizm polactwa.
          • Gość: eryk do taak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:38
            czytanie Pani wypowiedzi to najlepszy srodek
            antykoncepcyjny jaki ludzi wynalezli!
            • Gość: taak Re: do taak: IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:50
              Gość portalu: eryk napisał(a):

> czytanie Pani wypowiedzi to najlepszy srodek
              > antykoncepcyjny jaki ludzi wynalezli!

Zrobiles mi o komplement ryku-e.
              O to chodzi zeby sie wam odechcialo....... gwaltow i przemocy.

• Gość: nauczyciel gadanie Środy nie lepsze niż taniec przy rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 00:18
            obie czynności mają się nijak do bycia ministrem.
            A poza tym chęć faceta do oglądania tańca (kobiety) przy rurze jest przejawem
            zdrowia a nie choroby, jak to raczyłaś ująć.
    • Gość: dr luzakis NO PEWNIE!!! IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:16
    • Gość: MK Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.gl.digi.pl 16.12.04, 16:19
      Zalosna, potluczona osoba. Nalezy ja przeniesc jak najdalej od spraw spolecznych!!
    • Gość: MAG Ta środa szerzy nienawiść do kościoła, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:20
      A jej mądrość,chyba tam gdzie uroda. Toż nie ma już normalnych ludzi.że nas
      muszą reprezentować badziewia.
    • Gość: Dominatrix Ja tez chce dostac!!! IP: *.com 16.12.04, 16:21
      • Gość: dr luzakis TO CO, DOMINATRIX? NA DWA BATY I LANCET? Z POLKA? IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:25
    • Gość: Puchatek Re: "Degradacja Środy to dyskryminacja mądrych lu IP: *.crowley.pl 16.12.04, 16:21
      JAKICH ludzi, przepraszam? Aaa, mądrych... No tak...
    • Gość: szary elektorat Środa powiedziała coś mądrego -"Zrezygnuję" IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:27
      • Gość: Filozofa Podnieceni Internauci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:34
        Ta cała Wasza ekscytacja jest tylko dowodem na to,że prof. Środa robi kawał
        dobrej roboty.Powie jedno słowo- i burza! He he. W szklance wody.Szalejcie
        sobie dalej, robaczki.Kobiety górą.
        • Gość: dr Wisłocka Kobiety górą? Nie zawsze moja mała, nie zawsze, IP: *.res.east.verizon.net 16.12.04, 16:55
          wiele się jeszcze musisz nauczyć o życiu...
    • Gość: Czwartek Należy jednak dodac , że mądrych inaczej. A to już IP: *.edu.ee / *.estpak.ee 16.12.04, 16:28
      nie jest dyskryminacją
    • Gość: UP-owiec Brawo Środa, jesteśmy z Tobą w Twojej decyzji IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:29
      odejdź, będziemy Cię wspierać na duchu
    • Gość: obserwator Środa - mądra inaczej IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:30
    • Gość: FEMINISTKA ZRÓBMY STRAJK GŁODOWY IP: *.1.Core.net.pl 16.12.04, 16:31
      Moje drogie,

Według mnie, w celu poparcia naszej najmądrzejszej przedstawicielki w rządzie, powinnyśmy przeprowadzić strajk głodowy. Niech nas zobaczą.
      Zobaczymy co zrobią jak nie będziemy mogły wykonywać swoich obowiązków...

Feministka z Kutna
      • Gość: łamistrajk Re: ZRÓBMY STRAJK GŁODOWY IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:36
        Może strajk godowy??
      • Gość: Morphy TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 22:13
        Zacznijcie glodowac! Im wiecej tym lepiej, tylko bron boze nie przerywajcie przed zgonem!!! A najlepiej - poniewaz strajk glodowy rzadko kiedy doprowadza do smierci - to powiescie sie!
        • Gość: taak Re: TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 22:23
          Gość portalu: Morphy napisał(a):

> Zacznijcie glodowac! Im wiecej tym lepiej, tylko bron boze nie przerywajcie
          prz
          > ed zgonem!!! A najlepiej - poniewaz strajk glodowy rzadko kiedy doprowadza do
          s
          > mierci - to powiescie sie!

\Bez twojej wspanialej rady... samobojcow w Polsce jest bardzo duzo.
          To jedna z najczestszych przyczyn zgonow.
          Rozumiem ze wezwanie do powieszenia sie jest w ramach milosci do blizniego,
          chodzi pewnie o to zycie ktore w Polsce ma byc najwyzsza wartoscia.
          Tak w zwiazku z samobojstwami jedna z przyczyn jest niekontabilnosc
          sposobu przystosowywania ludzi do zycia z tym co zycie niesie- ma do
          zaoferowania. Dla niektorych - wielu dysonans byl nie do zniesienia.....

• Gość: Morphy TAK JEST!!! GENIALNY POMYSL!!! IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 23:58
            Lepiej zeby jedna glupia feministka zginela, nizli mialaby pogorszyc zycie wielu kobiet, dzieci i mezczyzn przez propagowanie idiotycznych teorii, typu "parytety 50%".

To sa glupie baby, dla ktorych cala ideologia najczesciej wynika z niskiej samooceny i checi przerobienia wszystkich kobiet na facetow i facetow na baby.

Co do milosci blizniego - katolikiem nie jestem, ale z tego co wiem, to w biblii jest zapis, ze trzymanie przy zyciu kogos, kto obraza boga jest grzechem...
    • Gość: Twój student Środa, zrezygnuj jeszcze z wykładania IP: *.ebstrade.com 16.12.04, 16:34
      idź za ciosem
    • Gość: abc Jak francuskie feministki zaczynaja batalie, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:35
      na pierwsza "linie frontu" wystawiaja takie
      kobiety, ze nie mozna oczu oderwac!

A co polskie feministki: widzicie sami
      co one wystawily ...

Czy my po tylu przejsciach: zabory, 2 wojny, stan wojenny ...
      nie zasluzylismy na coc lepszego ?!
      • Gość: dr luzakis A JAK SIE KLADA DO LOZKA TO WARIACJA!!!!! IP: 193.195.200.* 16.12.04, 16:43
        W piatek mialem okazje sprawdzic z Miriam, original black import z Paris. Nie
        da sie opisac, co one robia w poscieli, a nasze tylko gdacza i gdacza i na tym
        sie konczy, gdacza w pracy, gdacza w tv, gdacza w lozku, jagby od tego bylo
        • Gość: Morphy Feministki znaja tylko pozycje na zabe... IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 23:59
          Siedza w studiu, on siedzi, jemu lezy, a ona rechocze i rechocze...
      • Gość: mee... Re: Jak francuskie feministki zaczynaja batalie, IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.12.04, 17:01
        ...bo tu nie liczy sie uroda tylko przynaleznosc partyjna...i z tad ten
        kaszalot )))
    • Gość: madmenda Ciekawe co myśli PAN BÓG o postępowej Środzie IP: *.elpos.net 16.12.04, 16:50
      wiec ludzie zastrzegajacy sobie prawo do bycia myslacym uwazaja ze bycie
      postepowym to: popieranie eutanazji, wolny wybór kobiety w kwesti ciaży i
      antyklerykalizm. ksiadz TISHNER BY SIE USMIAL. Gratuluje dzis juz poraz drugi
      wszechwiedzacej sld-owskiej wladzy. niescie dalej przed nami kaganek madrosci
      • Gość: Taaak Re: Ciekawe co myśli PAN BÓG o postępowej Środzie IP: *.arcor-ip.net 16.12.04, 16:56
        Gość portalu: madmenda napisał(a):

> wiec ludzie zastrzegajacy sobie prawo do bycia myslacym uwazaja ze bycie
        > postepowym to: popieranie eutanazji, wolny wybór kobiety w kwesti ciaży i
        > antyklerykalizm. ksiadz TISHNER BY SIE USMIAL. Gratuluje dzis juz poraz drugi
        > wszechwiedzacej sld-owskiej wladzy. niescie dalej przed nami kaganek madrosci

Jak trudno zrozumiec ze mozna miec dosc i klerykow i sld...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka