Dodaj do ulubionych

Sama agentura w "Solidarności" ?!

IP: *.chello.pl 22.12.04, 08:27
Trzej wielcy historyczni przywódcy byli ucholami bezpieki.
Oraz ogromna rzesza konfidentów.
Prawie cały kler.
Pytanie: Czy był ktoś wśród funkcyjnych dzialaczy kto nie był delatorem ?!!!
Obserwuj wątek
    • gienia.gienia Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 23.12.04, 06:34
      Gość portalu: Przemek napisał(a):

> Trzej wielcy historyczni przywódcy byli ucholami bezpieki.
      > Oraz ogromna rzesza konfidentów.
      > Prawie cały kler.
      > Pytanie: Czy był ktoś wśród funkcyjnych dzialaczy kto nie był delatorem ?!!!

Oto jest pytanie !
      • Gość: Ubogacony Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 07:55
        Na to wygląda.
    • Gość: Dodo Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 23.12.04, 09:53
      Niestety... :(
      • Gość: fatso Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.12.04, 10:04
        czyli niech nam zyje Gen Czeslaw Kiszczak!
        To on inspirowal pelzajaca Rewolucje w Polsce,
        umiejetnie pozorujac jej zwalczanie poprzez tzw
        przez anglosasow "shadow boxing". Dzis juz wiemy,
        ze ow Wielki Wodz gral na dwa fortepiany i to do dwoch
        rodzajow publiki jednoczesnie: oczarowal beton partyjny
        swoim bebnieniem palami ZOMO po plecach solidaruchow.
        A jednoczesnie zagrywal subtelne polonezy paluszkami swoich
        agentow na fortepianie "S"- i wygral!
        • antoni.goczal Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 30.12.04, 15:51
          Gość portalu: fatso napisał(a):

> niech nam zyje Gen Czeslaw Kiszczak!

No ?!
    • p.smerf Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 23.12.04, 09:57
      Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy
      byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami. Znan wielu bardzo
      porządnych ludzi zarówno z jednej jak i z drugiej strony. W momencie powstawania
      Solidarności zapisało się do niej 10 mln Polakow. W okresie największego
      rozkwitu do PZPR należało 2,7 mln (biorąc pod uwagę, iż chodzi o 50 lat
      działania PZPR to zapewne przewinęło się przez nią też około 10 mln ludzi.
      Twierdzenie, że "wszyscy" byli umoczeni, to twierdzenie, że Polska to naród
      drani. .
      • Gość: Samarytanin Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:41
        Plus wszystko co najgorsze. Szumowina.
      • imagistyk Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 26.12.04, 14:04
        Siłą rzeczy SB musiała interesować się "Solidarnością" i na pewno miała tam swoich ludzi.Ale na pewno nie był to Józef Oleksy.Niezależnie od ilości agentów SB to pierwsza "SOLIDARNOŚĆ" przyczyniła się do obalenia komunizmu.I żaden neofita antykomunizmu tej zasługi JEJ nie odbierze.
      • Gość: Czarny ;-) Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: 84.194.250.* 26.12.04, 15:23
        p.smerf napisał:

> Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy
        > byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami.

Wszyscy czlonkowie PZPR mieli obowiazek pisania donosow. Jezeli dla ciebie nie
        jest to dranstwem, to wlasciwie jakie znaczenie ma dla ciebie to slowo?
      • Gość: Ubawiony Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:10
        p.smerf napisał:

> Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy
        > byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami. Znan wielu
        bardzo
        > porządnych ludzi zarówno z jednej jak i z drugiej strony. W momencie
        powstawani
        > a
        > Solidarności zapisało się do niej 10 mln Polakow. W okresie największego
        > rozkwitu do PZPR należało 2,7 mln (biorąc pod uwagę, iż chodzi o 50 lat
        > działania PZPR to zapewne przewinęło się przez nią też około 10 mln ludzi.
        > Twierdzenie, że "wszyscy" byli umoczeni, to twierdzenie, że Polska to naród
        > drani. .
        Coś jest w tym na rzeczy ... .
    • Gość: elle Przemku,chello, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:52
      wiadomosci to ty masz wprost z bezpieki, czyżbyś i ty był czlonkiem? Bo jednak
      historycy podają diametralnie inne dane..WESOLYCH SWIAT!
      • Gość: Mariusz Re: Przemku,chello, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:19
        Gość portalu: elle napisał(a):

> wiadomosci to ty masz wprost z bezpieki, czyżbyś i ty był czlonkiem? Bo
        jednak
        > historycy podają diametralnie inne dane..WESOLYCH SWIAT!

Przemek ma rację. Tych trzech "legendarnych przywóców SOLIDARNOŚCI " to zwykli
        kapusie, a więc już u narodzin tej organizacji najważniejsze było
        donosicielstwo jako jej wyróżnik i "honor" !
        • Gość: czyzunia Re: Przemku,chello, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:29
          płot do skakania okazał się motorówką marwoju.-bolek
          moczu 1500 zł gaży
          MIODZIO.
          • Gość: ciekawy ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.aster.pl 23.12.04, 16:55
            • kpt.ziobro Onyszkiewicz nie ma na imię Józef ! 23.12.04, 16:58
              W tych trudnych problemach społeczno-politycznych pomagają nam Radio
              Maryja, "Nasz Dziennik", TV TRWAM, Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i
              Medialnej. Gratulujemy sobie wszyscy należący do wielkiej Rodziny Radia Maryja
              (bo słuchacze i sympatycy to przecież rodzina).
              Gratulujemy sobie wspaniałych uroczystości z okazji 13. rocznicy powstania
              Radia Maryja. My nie kapowalismy do UB bo nas jeszcze nie było !!!
              • terenia.nasweter Re: Onyszkiewicz nie ma na imię Józef ! 30.12.04, 17:31
                kpt.ziobro napisała:

> W tych trudnych problemach społeczno-politycznych pomagają nam Radio
                > Maryja, "Nasz Dziennik", TV TRWAM, Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i
                > Medialnej. Gratulujemy sobie wszyscy należący do wielkiej Rodziny Radia
                Maryja
                > (bo słuchacze i sympatycy to przecież rodzina).
                > Gratulujemy sobie wspaniałych uroczystości z okazji 13. rocznicy powstania
                > Radia Maryja. My nie kapowalismy do UB bo nas jeszcze nie było !!!
                Powoływanie urzędu, który miałby tego bronić, jest absurdem - wskazuje dr
                Dorota Kornas-Biela, psycholog z Katedry Pedagogiki Specjalnej Katolickiego
                Uniwersytetu Lubelskiego.
                - Urząd pełnomocnika ds. równego statusu kobiet i mężczyzn jest nie tyle
                niepotrzebny, co szkodliwy, dlatego że wypacza on całą ideę wspomagania
                rodziny. Wyraźnie antagonizuje kobietę i mężczyznę - ocenia poseł Halina Nowina
                Konopczyna (Porozumienie Polskie).
            • Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:59
              no co ty, ciekawy pleciesz, józek, leszekuśmieszek, olek nie kapowali!!!
              Zapamiętaj to sobie, bo inaczej od czyzuni usłyszysz, że hej! Ona dziś ma dyżur.
              • Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:03
                i elle wydzaje z siebie piardnięcia czysto, miło schludnie-po prostu u siebie.
                • Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:04
                  ja też cię kocham
                  • Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:07
                    o jezu,nieNIE NIE.
                    • Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:18
                      nie wzywaj imienia Pana swego nadaremno! Urzekła mnie twa kultura...i przepadło!
                      • Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:20
                        ale to nie jest mój bóg, to se mogie wzywać.
                  • magdusia93 Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? 30.12.04, 15:09
                    Gość portalu: elle napisał(a):

> ja też cię kocham
                    Lesba.
                    • Gość: elle magdusiu93 IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:38
                      jestem pedałem, kocham chłopaków. What about you?
                • lauriane Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? 23.12.04, 17:20
                  Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> i elle wydzaje z siebie piardnięcia czysto, miło schludnie-po prostu u siebie.
                  L. Ach te popisy erystyczne Czyzuni.....
                  J.C.
                  • kpt.ziobro Re: ile brała Małgosia N. za kapowanie?????? 23.12.04, 17:29
                    Poza branie w usta z połykiem ?
                    • Gość: elle zapytaj olina,ponoc to on płacił IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:32
                      ale nie mów nic jolce!Wesołych Świąt!
                      • Gość: AntyCw.. TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uważa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:34
                        Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Kamil Re: TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uw IP: *.chello.pl 24.12.04, 23:19
                          Super !!!!
                        • magdusia93 Re: TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uw 30.12.04, 12:25
                          Gość portalu: AntyCw.. napisał(a):

> Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolek stanął na czele czegoś.
                          Hahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • terenia.nasweter Re: Przemku,chello, 02.01.05, 18:58
            Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> płot do skakania okazał się motorówką marwoju.-bolek
            > moczu 1500 zł gaży
            > MIODZIO.
            Ogólnoświatowe ataki na różne zwyczaje związane ze Świętami Bożego Narodzenia
            niewątpliwie świadczą o kierunku, w którym zmierza świat. Demoliberalne
            szaleństwa prowadzą krok po kroku do duchowego obezwładnienia Zachodu. Ich kres
            wydaje się łatwy do przewidzenia: całkowite wydrążenie duchowe Europy jako
            efekt karmienia mózgów lewacką papką...

• magdusia93 [...] 31.12.04, 12:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: elle [...] IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • magdusia93 Re: Przemku,chello, 03.01.05, 09:28
        Przemku, czy miałeś na kontakcie konfidentkę o pseudo "elle" ?
        • Gość: elle mag DUs ie, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:42
          tak bardzo się starasz..tak jak to kiedys w szkole...Cóż , niektórzy juz rodzą
          się tacy ograniczeni, choć wydaje się to nimożliwe..żeby nawet chomik miał
          wyższe od magdusia IQ!Co to jest IQ? zadanie dla magdusia na trzy noce.Bez
          piwa! Nie zarobił!
    • Gość: JAN, "uchole" w sutannach :( IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.12.04, 14:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18807377
      • antoni.goczal Re: "uchole" w sutannach :( 05.01.05, 16:00
        Dopiero w ostatnich miesiącach ,wraz z przejęciem przez IPN archiwaliów
        SB ,pojawiła się możliwość dotarcia do nieznanych faktów. Z penetracji
        agenturalnej duchowieństwa zdzwano sobie sprawę ,ale dopiero teraz poznajemy
        jej skalę. Historycy z Biura Edukacji Publicznej IPN dotarli do zestawień SB
        dotyczących agentury w polowie lat 70. Wynika z nich,że w 1976 roku "tajnymi
        współpracownikami" było 29148 księży "świeckich" ( niezakonnych ) ,co stanowi
        niemal 85 % ogółu duchowieństwa ... .
    • Gość: andrze_n prawie caly kler donosil - dobre , he , he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:47
      przepraszam, ale moze cos wiecej?
      • Gość: ^ Re: prawie caly kler donosil IP: *.chello.pl 26.12.04, 19:38
        Gość portalu: andrze_n napisał(a):

> przepraszam, ale moze cos wiecej?

Jeszcze działacze, literaci i dziennikarze katoliccy.
        Starczy ciulku ?
        • niezlomny.prawicowiec Re: prawie caly kler donosil 26.12.04, 22:15
          Gość portalu: ^ napisał(a):

> Gość portalu: andrze_n napisał(a):
          >
          > > przepraszam, ale moze cos wiecej?
          >
          > Jeszcze działacze, literaci i dziennikarze katoliccy.
          > Starczy ciulku ?
          Żebym ja ci nie wyjebał z glana !
          • Gość: Czarny ;-) Re: prawie caly kler donosil IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 00:03
            Sprzedawczyki. Tak bylo przez 2000 lat. Hitler, SB nie ma dla nich znaczenia.
            • Gość: Obiektywny Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 07:33
              Niestety.
              • Gość: eD Re: prawie caly kler donosil IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 08:23
                Taka jest już UGRUNTOWANA OD WIEKÓW tradycja :))
                • Gość: czyzunia Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:46
                  no to chiba i rydzyk .
                  • Gość: Prawy Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:53
                    Coś w tym jest, że solidaruchy są wyjątkowo podatni na konfidenctwo.
                    • Gość: Przemek Re: prawie caly kler donosil IP: *.chello.pl 28.12.04, 10:12
                      Gość portalu: Prawy napisał(a):

> Coś w tym jest, że solidaruchy są wyjątkowo podatni na konfidenctwo.

Fakt.
              • kpt.ziobro Re: prawie caly kler donosil 06.01.05, 12:18
                Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> Niestety.
                Fakt.
            • terenia.nasweter Re: prawie caly kler donosil 02.01.05, 18:40
              Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a):

> Sprzedawczyki. Tak bylo przez 2000 lat. Hitler, SB nie ma dla nich znaczenia.
              Jest wielce niewłaściwe, że tak wielu "postępowych" katolików krytykujących
              prawowierny Kościół polski popiera na różne sposoby masonerię, a zwłaszcza jej
              przybudówki - stwierdza ks. prof. Czesław S. Bartnik.
    • ukos Wrzaski uboli 28.12.04, 10:50
      Aż miło słyszeć jak ubolom chcącym zniszczyć znienawidzoną "S" nic innego nie
      przychodzi do łba jak tylko wywrzeszczeć obelgę: "ubeki, agenci!". Ubol
      wytaplał się w g... i wie, że jak się otrząśnie, to może i swoich wrogów
      ochlapie.
      • Gość: Karol W. Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:50
        Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask.
        Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli
        konfidentami.
        • magdusia93 Re: Wrzaski ucholi 30.12.04, 11:53
          Gość portalu: Karol W. napisał(a):

> Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask.
          > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli
          > konfidentami.

Solidaruchy mają teraz smród koło dupy !
          • Gość: Przemek Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 30.12.04, 18:35
            magdusia93 napisała:

> Gość portalu: Karol W. napisał(a):
            >
            > > Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask.
            > > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli
            > > konfidentami.
            >
            > Solidaruchy mają teraz smród koło dupy !

Masz rację Magdusiu.
            • magdusia93 Re: Wrzaski ucholi 31.12.04, 12:18
              Gość portalu: Przemek napisał(a):

> magdusia93 napisała:
              >
              > > Gość portalu: Karol W. napisał(a):
              > >
              > > > Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask.
              > > > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S"
              > byli
              > > > konfidentami.
              > >
              > > Solidaruchy mają teraz smród koło dupy !
              >
              > Masz rację Magdusiu.

Wiem !
              • Gość: Solidarnościowiec Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:17
                W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało.
                Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli.
                • Gość: Fanatyk PO Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:01
                  Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a):

> W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało.
                  > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli.

Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za kasę.
                  Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli !
                  • gienia.gienia Re: Wrzaski ucholi 02.01.05, 18:28
                    Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a):

> Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a):
                    >
                    > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało.
                    > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli.
                    >
                    > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za kasę.
                    > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli !

A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy.
                    • Gość: Jadwiga Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 07:46
                      gienia.gienia napisała:

> Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a):
                      > >
                      > > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowa
                      > ło.
                      > > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli.
                      > >
                      > > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za
                      > kasę.
                      > > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli !
                      >
                      > A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy.

Ja bardzo chciałam nadawć na koleżanki, ale nie byłam w "S" to się panowie z
                      esbe nie zgodzili. Kazali mi się zapisać.
                      • Gość: Nina Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 04.01.05, 08:29
                        Gość portalu: Jadwiga napisał(a):

> gienia.gienia napisała:
                        >
                        > > Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a):
                        > > >
                        > > > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie
                        > kapowa
                        > > ło.
                        > > > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli.
                        > > >
                        > > > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących l
                        > ub za
                        > > kasę.
                        > > > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli !
                        > >
                        > > A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy.
                        >
                        > Ja bardzo chciałam nadawć na koleżanki, ale nie byłam w "S" to się panowie z
                        > esbe nie zgodzili. Kazali mi się zapisać.

No i co ? Zapisałaś się ?
    • Gość: efka Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.chello.pl 04.01.05, 12:30

Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15
      rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów.
      • Gość: Ojstrach Wasermann Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:32
        Gość portalu: efka napisał(a):

>
        > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15
        > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów.

Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • magdusia93 Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" 04.01.05, 13:14
          Gość portalu: Ojstrach Wasermann napisał(a):

> Gość portalu: efka napisał(a):
          >
          > >
          > > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15
          > > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów.
          >
          > Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Tam wszyscy donosili na wszystkich. Tacy ludzie ... .
          • Gość: Mariusz Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:16
            magdusia93 napisała:

> Gość portalu: Ojstrach Wasermann napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: efka napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15
            >
            > > > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentó
            > w.
            > >
            > > Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > Tam wszyscy donosili na wszystkich. Tacy ludzie ... .

Taka gmnina ... .
            • Gość: ojejku Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.01.05, 21:16
              Tu Wyszkowski na ten temat:
              info.onet.pl/1030543,11,1,0,120,686,item.html
              • Gość: Nina Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poganiał! IP: *.chello.pl 05.01.05, 08:22
                Wstyd !
                • Gość: UPRowiec Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:15
                  Gość portalu: Nina napisał(a):

> Wstyd !

A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!!
                  • kpt.ziobro Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga 05.01.05, 12:55
                    Gość portalu: UPRowiec napisał(a):

> Gość portalu: Nina napisał(a):
                    >
                    > > Wstyd !
                    >
                    > A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!!
                    • Gość: Nina Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga IP: *.chello.pl 06.01.05, 08:22
                      kpt.ziobro napisała:

> Gość portalu: UPRowiec napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Nina napisał(a):
                      > >
                      > > > Wstyd !
                      > >
                      > > A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!!

Kiedyś myślałam, że jest tam paru porządnych ludzi.
                      A co - nie ma ?!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka