Gość: Przemek IP: *.chello.pl 22.12.04, 08:27 Trzej wielcy historyczni przywódcy byli ucholami bezpieki. Oraz ogromna rzesza konfidentów. Prawie cały kler. Pytanie: Czy był ktoś wśród funkcyjnych dzialaczy kto nie był delatorem ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gienia.gienia Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 23.12.04, 06:34 Gość portalu: Przemek napisał(a): > Trzej wielcy historyczni przywódcy byli ucholami bezpieki. > Oraz ogromna rzesza konfidentów. > Prawie cały kler. > Pytanie: Czy był ktoś wśród funkcyjnych dzialaczy kto nie był delatorem ?!!! Oto jest pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 07:55 Na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 23.12.04, 09:53 Niestety... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.12.04, 10:04 czyli niech nam zyje Gen Czeslaw Kiszczak! To on inspirowal pelzajaca Rewolucje w Polsce, umiejetnie pozorujac jej zwalczanie poprzez tzw przez anglosasow "shadow boxing". Dzis juz wiemy, ze ow Wielki Wodz gral na dwa fortepiany i to do dwoch rodzajow publiki jednoczesnie: oczarowal beton partyjny swoim bebnieniem palami ZOMO po plecach solidaruchow. A jednoczesnie zagrywal subtelne polonezy paluszkami swoich agentow na fortepianie "S"- i wygral! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 30.12.04, 15:51 Gość portalu: fatso napisał(a): > niech nam zyje Gen Czeslaw Kiszczak! No ?! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 23.12.04, 09:57 Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami. Znan wielu bardzo porządnych ludzi zarówno z jednej jak i z drugiej strony. W momencie powstawania Solidarności zapisało się do niej 10 mln Polakow. W okresie największego rozkwitu do PZPR należało 2,7 mln (biorąc pod uwagę, iż chodzi o 50 lat działania PZPR to zapewne przewinęło się przez nią też około 10 mln ludzi. Twierdzenie, że "wszyscy" byli umoczeni, to twierdzenie, że Polska to naród drani. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:41 Plus wszystko co najgorsze. Szumowina. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! 26.12.04, 14:04 Siłą rzeczy SB musiała interesować się "Solidarnością" i na pewno miała tam swoich ludzi.Ale na pewno nie był to Józef Oleksy.Niezależnie od ilości agentów SB to pierwsza "SOLIDARNOŚĆ" przyczyniła się do obalenia komunizmu.I żaden neofita antykomunizmu tej zasługi JEJ nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: 84.194.250.* 26.12.04, 15:23 p.smerf napisał: > Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy > byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami. Wszyscy czlonkowie PZPR mieli obowiazek pisania donosow. Jezeli dla ciebie nie jest to dranstwem, to wlasciwie jakie znaczenie ma dla ciebie to slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubawiony Re: Sama agentura w "Solidarności" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:10 p.smerf napisał: > Z całą pewnością był. I to nie jeden. Tak jak nie "wszyscy" Solidarnościowcy > byli umoczenie, nie wszyscy którzy byli w PZPR byli draniami. Znan wielu bardzo > porządnych ludzi zarówno z jednej jak i z drugiej strony. W momencie powstawani > a > Solidarności zapisało się do niej 10 mln Polakow. W okresie największego > rozkwitu do PZPR należało 2,7 mln (biorąc pod uwagę, iż chodzi o 50 lat > działania PZPR to zapewne przewinęło się przez nią też około 10 mln ludzi. > Twierdzenie, że "wszyscy" byli umoczeni, to twierdzenie, że Polska to naród > drani. . Coś jest w tym na rzeczy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Przemku,chello, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:52 wiadomosci to ty masz wprost z bezpieki, czyżbyś i ty był czlonkiem? Bo jednak historycy podają diametralnie inne dane..WESOLYCH SWIAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Przemku,chello, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:19 Gość portalu: elle napisał(a): > wiadomosci to ty masz wprost z bezpieki, czyżbyś i ty był czlonkiem? Bo jednak > historycy podają diametralnie inne dane..WESOLYCH SWIAT! Przemek ma rację. Tych trzech "legendarnych przywóców SOLIDARNOŚCI " to zwykli kapusie, a więc już u narodzin tej organizacji najważniejsze było donosicielstwo jako jej wyróżnik i "honor" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Przemku,chello, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:29 płot do skakania okazał się motorówką marwoju.-bolek moczu 1500 zł gaży MIODZIO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.aster.pl 23.12.04, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Onyszkiewicz nie ma na imię Józef ! 23.12.04, 16:58 W tych trudnych problemach społeczno-politycznych pomagają nam Radio Maryja, "Nasz Dziennik", TV TRWAM, Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej. Gratulujemy sobie wszyscy należący do wielkiej Rodziny Radia Maryja (bo słuchacze i sympatycy to przecież rodzina). Gratulujemy sobie wspaniałych uroczystości z okazji 13. rocznicy powstania Radia Maryja. My nie kapowalismy do UB bo nas jeszcze nie było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Onyszkiewicz nie ma na imię Józef ! 30.12.04, 17:31 kpt.ziobro napisała: > W tych trudnych problemach społeczno-politycznych pomagają nam Radio > Maryja, "Nasz Dziennik", TV TRWAM, Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i > Medialnej. Gratulujemy sobie wszyscy należący do wielkiej Rodziny Radia Maryja > (bo słuchacze i sympatycy to przecież rodzina). > Gratulujemy sobie wspaniałych uroczystości z okazji 13. rocznicy powstania > Radia Maryja. My nie kapowalismy do UB bo nas jeszcze nie było !!! Powoływanie urzędu, który miałby tego bronić, jest absurdem - wskazuje dr Dorota Kornas-Biela, psycholog z Katedry Pedagogiki Specjalnej Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. - Urząd pełnomocnika ds. równego statusu kobiet i mężczyzn jest nie tyle niepotrzebny, co szkodliwy, dlatego że wypacza on całą ideę wspomagania rodziny. Wyraźnie antagonizuje kobietę i mężczyznę - ocenia poseł Halina Nowina Konopczyna (Porozumienie Polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:59 no co ty, ciekawy pleciesz, józek, leszekuśmieszek, olek nie kapowali!!! Zapamiętaj to sobie, bo inaczej od czyzuni usłyszysz, że hej! Ona dziś ma dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:03 i elle wydzaje z siebie piardnięcia czysto, miło schludnie-po prostu u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:04 ja też cię kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:07 o jezu,nieNIE NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:18 nie wzywaj imienia Pana swego nadaremno! Urzekła mnie twa kultura...i przepadło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:20 ale to nie jest mój bóg, to se mogie wzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? 30.12.04, 15:09 Gość portalu: elle napisał(a): > ja też cię kocham Lesba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle magdusiu93 IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:38 jestem pedałem, kocham chłopaków. What about you? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: ile brał Józek O. za kapowanie?????? 23.12.04, 17:20 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > i elle wydzaje z siebie piardnięcia czysto, miło schludnie-po prostu u siebie. L. Ach te popisy erystyczne Czyzuni..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: ile brała Małgosia N. za kapowanie?????? 23.12.04, 17:29 Poza branie w usta z połykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle zapytaj olina,ponoc to on płacił IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:32 ale nie mów nic jolce!Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyCw.. TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uważa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:34 Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uw IP: *.chello.pl 24.12.04, 23:19 Super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: TW "Bolek" też nie był ! Przynajmniej tak uw 30.12.04, 12:25 Gość portalu: AntyCw.. napisał(a): > Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bolek stanął na czele czegoś. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Przemku,chello, 02.01.05, 18:58 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > płot do skakania okazał się motorówką marwoju.-bolek > moczu 1500 zł gaży > MIODZIO. Ogólnoświatowe ataki na różne zwyczaje związane ze Świętami Bożego Narodzenia niewątpliwie świadczą o kierunku, w którym zmierza świat. Demoliberalne szaleństwa prowadzą krok po kroku do duchowego obezwładnienia Zachodu. Ich kres wydaje się łatwy do przewidzenia: całkowite wydrążenie duchowe Europy jako efekt karmienia mózgów lewacką papką... Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 [...] 31.12.04, 12:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle [...] IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Przemku,chello, 03.01.05, 09:28 Przemku, czy miałeś na kontakcie konfidentkę o pseudo "elle" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle mag DUs ie, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:42 tak bardzo się starasz..tak jak to kiedys w szkole...Cóż , niektórzy juz rodzą się tacy ograniczeni, choć wydaje się to nimożliwe..żeby nawet chomik miał wyższe od magdusia IQ!Co to jest IQ? zadanie dla magdusia na trzy noce.Bez piwa! Nie zarobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN, "uchole" w sutannach :( IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.12.04, 14:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18807377 Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: "uchole" w sutannach :( 05.01.05, 16:00 Dopiero w ostatnich miesiącach ,wraz z przejęciem przez IPN archiwaliów SB ,pojawiła się możliwość dotarcia do nieznanych faktów. Z penetracji agenturalnej duchowieństwa zdzwano sobie sprawę ,ale dopiero teraz poznajemy jej skalę. Historycy z Biura Edukacji Publicznej IPN dotarli do zestawień SB dotyczących agentury w polowie lat 70. Wynika z nich,że w 1976 roku "tajnymi współpracownikami" było 29148 księży "świeckich" ( niezakonnych ) ,co stanowi niemal 85 % ogółu duchowieństwa ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrze_n prawie caly kler donosil - dobre , he , he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 16:47 przepraszam, ale moze cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: prawie caly kler donosil IP: *.chello.pl 26.12.04, 19:38 Gość portalu: andrze_n napisał(a): > przepraszam, ale moze cos wiecej? Jeszcze działacze, literaci i dziennikarze katoliccy. Starczy ciulku ? Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: prawie caly kler donosil 26.12.04, 22:15 Gość portalu: ^ napisał(a): > Gość portalu: andrze_n napisał(a): > > > przepraszam, ale moze cos wiecej? > > Jeszcze działacze, literaci i dziennikarze katoliccy. > Starczy ciulku ? Żebym ja ci nie wyjebał z glana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: prawie caly kler donosil IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 00:03 Sprzedawczyki. Tak bylo przez 2000 lat. Hitler, SB nie ma dla nich znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 07:33 Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eD Re: prawie caly kler donosil IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 08:23 Taka jest już UGRUNTOWANA OD WIEKÓW tradycja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:46 no to chiba i rydzyk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: prawie caly kler donosil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:53 Coś w tym jest, że solidaruchy są wyjątkowo podatni na konfidenctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: prawie caly kler donosil IP: *.chello.pl 28.12.04, 10:12 Gość portalu: Prawy napisał(a): > Coś w tym jest, że solidaruchy są wyjątkowo podatni na konfidenctwo. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: prawie caly kler donosil 06.01.05, 12:18 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Niestety. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: prawie caly kler donosil 02.01.05, 18:40 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > Sprzedawczyki. Tak bylo przez 2000 lat. Hitler, SB nie ma dla nich znaczenia. Jest wielce niewłaściwe, że tak wielu "postępowych" katolików krytykujących prawowierny Kościół polski popiera na różne sposoby masonerię, a zwłaszcza jej przybudówki - stwierdza ks. prof. Czesław S. Bartnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wrzaski uboli 28.12.04, 10:50 Aż miło słyszeć jak ubolom chcącym zniszczyć znienawidzoną "S" nic innego nie przychodzi do łba jak tylko wywrzeszczeć obelgę: "ubeki, agenci!". Ubol wytaplał się w g... i wie, że jak się otrząśnie, to może i swoich wrogów ochlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:50 Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask. Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli konfidentami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Wrzaski ucholi 30.12.04, 11:53 Gość portalu: Karol W. napisał(a): > Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask. > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli > konfidentami. Solidaruchy mają teraz smród koło dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 30.12.04, 18:35 magdusia93 napisała: > Gość portalu: Karol W. napisał(a): > > > Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask. > > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" byli > > konfidentami. > > Solidaruchy mają teraz smród koło dupy ! Masz rację Magdusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Wrzaski ucholi 31.12.04, 12:18 Gość portalu: Przemek napisał(a): > magdusia93 napisała: > > > Gość portalu: Karol W. napisał(a): > > > > > Konfidenci bezpieki podnieśli wrzask. > > > Przecież i tak wiadomo, że trzej wielcy historyczni załozyciele "S" > byli > > > konfidentami. > > > > Solidaruchy mają teraz smród koło dupy ! > > Masz rację Magdusiu. Wiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarnościowiec Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 31.12.04, 23:17 W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało. Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk PO Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:01 Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a): > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało. > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli. Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za kasę. Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Wrzaski ucholi 02.01.05, 18:28 Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a): > Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a): > > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowało. > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli. > > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za kasę. > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli ! A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Wrzaski ucholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 07:46 gienia.gienia napisała: > Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a): > > > Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a): > > > > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie kapowa > ło. > > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli. > > > > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących lub za > kasę. > > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli ! > > A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy. Ja bardzo chciałam nadawć na koleżanki, ale nie byłam w "S" to się panowie z esbe nie zgodzili. Kazali mi się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Wrzaski ucholi IP: *.chello.pl 04.01.05, 08:29 Gość portalu: Jadwiga napisał(a): > gienia.gienia napisała: > > > Gość portalu: Fanatyk PO napisał(a): > > > > > Gość portalu: Solidarnościowiec napisał(a): > > > > > > > W dołach "S" było pewnie też paru takich solidaruchów co nie > kapowa > > ło. > > > > Albo byli za głupi na to, albo niewiele wiedzieli. > > > > > > Cała góra to konfidenci pozyskani na materiałach kompromitujących l > ub za > > kasę. > > > Ja się zwerbować nie dałem bo na mnie nic nie mieli ! > > > > A ja akurat dostałam spadek po wujence i nie potrzebowałam kasy. > > Ja bardzo chciałam nadawć na koleżanki, ale nie byłam w "S" to się panowie z > esbe nie zgodzili. Kazali mi się zapisać. No i co ? Zapisałaś się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.chello.pl 04.01.05, 12:30 Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15 rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojstrach Wasermann Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:32 Gość portalu: efka napisał(a): > > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15 > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów. Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" 04.01.05, 13:14 Gość portalu: Ojstrach Wasermann napisał(a): > Gość portalu: efka napisał(a): > > > > > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15 > > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentów. > > Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tam wszyscy donosili na wszystkich. Tacy ludzie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:16 magdusia93 napisała: > Gość portalu: Ojstrach Wasermann napisał(a): > > > Gość portalu: efka napisał(a): > > > > > > > > Wyszkowski odmówił parę misięcy temu swojego udziału w obchodach 15 > > > > rocznicy "S" gdyż uznał że wśród oficjeli za dużo będzie konfidentó > w. > > > > Wyszkowski też kapował ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Tam wszyscy donosili na wszystkich. Tacy ludzie ... . Taka gmnina ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejku Re: Wyszkowski o konfedentach z "S" IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 04.01.05, 21:16 Tu Wyszkowski na ten temat: info.onet.pl/1030543,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poganiał! IP: *.chello.pl 05.01.05, 08:22 Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPRowiec Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:15 Gość portalu: Nina napisał(a): > Wstyd ! A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga 05.01.05, 12:55 Gość portalu: UPRowiec napisał(a): > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > Wstyd ! > > A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Tam kapuś siedział na kapusiu i kapusiem poga IP: *.chello.pl 06.01.05, 08:22 kpt.ziobro napisała: > Gość portalu: UPRowiec napisał(a): > > > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > > > Wstyd ! > > > > A czego Ty się spodziewałaś po solidaruchach ?!!! Kiedyś myślałam, że jest tam paru porządnych ludzi. A co - nie ma ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś