Gość: Komuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:53 Krótko mówiąc ,,Aby Polska rosła w siłę,a ludzie żyli dostatnio''. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gobi Czego chcą ludzie w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 00:15 Ja chcę przyzwoitych polityków. Takich, którzy nie siedzą na stołku jeszcze po wyroku. Takich, którzy nie dopuszczają do zamotania się w afery, tylko odrzucają tego rodzaju możliwości jako NIEMORALNE. Którzy kontrolują kolegów, zanim prokurator się za to weźmie. Jestem w takiej desperacji, że nawet na lewicę mogę głosować, byle wystawiła swoich polityków (wszystkich) do publicznej dyskusji na forum, na usenecie albo czacie. Nie chcę dużo - dwie godziny tygodniowo każdy z nich. W tym momencie zakasują w moich oczach wszystkie platformy, ligi, unie i inne dziwne twory. Przebiją politytukasów, którzy już-już czują, że TKM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Kum Re: Czego chcą ludzie w Polsce? IP: *.chello.pl 23.12.04, 00:26 Gość portalu: Gobi napisał(a): > Ja chcę przyzwoitych polityków. Takich, którzy nie siedzą na stołku jeszcze po > wyroku. Takich, którzy nie dopuszczają do zamotania się w afery, tylko odrzucaj > ą > tego rodzaju możliwości jako NIEMORALNE. Którzy kontrolują kolegów, zanim > prokurator się za to weźmie. > Jestem w takiej desperacji, że nawet na lewicę mogę głosować, byle wystawiła > swoich polityków (wszystkich) do publicznej dyskusji na forum, na usenecie albo > czacie. Nie chcę dużo - dwie godziny tygodniowo każdy z nich. W tym momencie > zakasują w moich oczach wszystkie platformy, ligi, unie i inne dziwne twory. > Przebiją politytukasów, którzy już-już czują, że TKM! Widzę, że z tej desperacji chcesz przyzwoitych polityków, pod warunkiem że będą z SLD i troche na czacie podyskutują. Strasznie nisko ustawiłeś poprzeczkę. Ale to nic dziwnego, bo przy wyżej ustawionej SLD się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobi Re: Czego chcą ludzie w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 00:42 Bynajmniej. Wolę nie-SLD. Wiem, że to strasznie nisko ustawiona poprzeczka, ale i tak nie widzę takich, którzy by to spełniali. Kilka miesięcy temu pytałem e-mailami w kilku partiach. Odpowiedzieli tylko z dwóch, że przewidują w przyszłości, a na razie namawiają do większej aktywności jako ich członek. Widzę, że nawet na rozmowy z dziennikarzami mało który polityk się zgadza. Ogólnie biorąc, to oni boją się zamotać we własnych wypowiedziach, bo nie da się tyle kłamać, a przecież prawdy nie chcą ujawniać. Wszyscy polscy politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALAHARI KARA KUM, JESTEŚ INNY(-A). TWOIM CELEM NA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 01:06 najbliższe lata powinno być opanowanie sztuki czytania ze zrozumieniem, alfabetyzm funkcjonalny. Skoro zdecydowałeś się zacytować w całości post, na który odpowiadasz, tylko po to, aby chwilę później udowodnić, jak bardzo go NIE ROZUMIESZ, sprawa jest naprawdę poważna. Nie bój się, specjaliści to naprawdę wyrozumiali ludzie. Nikt nie będzie się z Ciebie śmiał. Tylko się zgłoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 23.12.04, 01:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 23.12.04, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Czego chce Platforma Janika? IP: 207.230.231.* 23.12.04, 10:41 Szerokiego i latwego dostepu do koryta . O czym innym swinie moga myslec ??. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Czego chce Platforma Janika? 23.12.04, 10:57 > Szerokiego i latwego dostepu do koryta . O czym innym swinie moga myslec ??. Czy to na podstawie własnych przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Co tu wybierać?, Tylko Borowski Prezydentem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 18:21 Pan Marek Borowski wykazał wielką klasę podczas pełnienia funkcji Marszałka Sejmu. W zarodku wyciszał spory pomiędzy zwaśnionymi stronami, przyjmował jak apostoł nieraz chamskie i niewybredne ataki oszołomów , zawsze z wielką godnością piastował ten trudny urząd. Jego niezwykłe umiejętności negocjacyjne, wielka kultura osobista, nadzwyczajna inteligencja ( wygrał z kretesem test na IQ wśród polityków) , szanowanie oponenta, dar przekonywania do swych racji predysponują go do tej najwyższej funkcji w państwie. Nie należę do żadnej partii, ale chciałabym aby Polski Prezydent odznaczał się właśnie takimi cechami. Dlatego uważam, że inni kandydaci brani pod uwagę nie dorównują Panu Borowskiemu pod każdym względem. Widzę, że prostaki i pospolite chamy chcą zniszczyć w zarodku to co jeszcze pozostało w Polsce najcenniejsze i jeszcze nie sprzedane, jeszcze nie zdeptane czyli skarb naszego narodu : wybitne jednostki intelektualne które zaangażowały się w politykę. Za taką osobę uważam Pana Borowskiego. Polsce jest potrzebny Prezydent integrujacy społeczeństwo, tak jak to czynił Prymas Wyszyński. Niektórzy do dziś nie mogą mu wybaczyć kiedy z Jasnej Góry gromił wichrzycieli, tępił niszczące strajki. Pan Kaczyński ma talent ale tylko do walki, do opluwania przeciwnika. Nieraz zastanawiam się jak człowiek który ponoć jest profesorem prawa, może tak nisko upaść i często łamać właśnie prawo ( chociażby delegalizację partii). Pytam się kogo może reprezentować Kaczyński, chyba tylko swoich kolesiów, których naobsadzał na każdym stanowisku w Warszawie. Innych kandydatów nie rozpatruję, bowiem nie posiadają predyspozycji na tak ważny urząd w państwie. Wszyscy ci którzy nie posiadają wyższego wykształcenia powinni wstydzić się kandydować na Prezydenta 40 milionowego narodu. Jeśli nie stać ich było na ukończenie uczelni wyższej, to jak mogą reprezentować wszystkich polaków. Będę głosować na Pana Marka Borowskiego. Wszyscy Polacy, którzy mają poczucie godności narodowej, którzy chcieliby wreszcie stabilizacji w kraju a nie ciągłych walk partyjnych, frakcyjnych, powinni głosować na Pana Marka Borowskiego. Wesołych Świąt życzy Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinokio Mamy ich już dość!!! Niech sobie wszyscy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 17:08 z SLD i podobnych opcji strzelą w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś