Gość: Viola IP: 159.107.90.* 29.08.01, 20:31 Kochani, ja skromna dziewczyna z prowincji pytam was miastowych czy więcej jest antysemityzmu w stwierdzeniu że - Goje mają większe penisy od Żydów czy też - Żydzi mają większe penisy od Gojów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Hej Violeczka IP: *.chello.pl 29.08.01, 20:45 Problem lezy w tym,ze Zydzi sa obrzezani,tzn. jako mali chlopcy maja ucinany napletek tak ze cala zoladz pisia jest na wierzchu i dziewczyny to bardzo rajcuje jak maja pisia w pisi. Byc moze sprawia to wrazenie przy kochaniu dluzszego pisia. Anatomia jest tylko anatomia.Dlugosc pisia jest sprawa indywidualna u kazdego faceta bez wzgledu czy ma napletek czy nie. Buziaczki. Gość portalu: Viola napisał(a): > Kochani, > > ja skromna dziewczyna z prowincji pytam was miastowych czy więcej jest > antysemityzmu w stwierdzeniu że > - Goje mają większe penisy od Żydów > czy też > - Żydzi mają większe penisy od Gojów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Violiczku IP: *.chello.pl 29.08.01, 20:46 A moze podasz mi swego maila?? :-) Gość portalu: Viola napisał(a): > Kochani, > > ja skromna dziewczyna z prowincji pytam was miastowych czy więcej jest > antysemityzmu w stwierdzeniu że > - Goje mają większe penisy od Żydów > czy też > - Żydzi mają większe penisy od Gojów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Violiczku gdzie i kiedy? IP: *.kabel.telenet.be 29.08.01, 21:21 Adam sie przechwala! Moze razem zmierzymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Violiczku gdzie i kiedy? IP: *.echostar.pl 29.08.01, 21:38 Panowie Viola to facet ... Co wy chcecie razem mierzyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Violiczku gdzie i kiedy? IP: *.kabel.telenet.be 29.08.01, 21:41 Gość portalu: XXL napisał(a): > Panowie Viola to facet ... Co wy chcecie razem mierzyc ??? Dni do wyborow:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Violiczku gdzie i kiedy? IP: *.echostar.pl 29.08.01, 21:46 To sie trzeba spieszyc, bo po wyborach opadnie ... Jesien, znaczy sie ... wszystko opada Odpowiedz Link Zgłoś