Gość: Jagnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:53 Składam najlepsze noworoczne życzenia tym forumowiczom, którzy publicznie nie używają brzydkich słów. Niech się Państwu wiedzie w 2005 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzunia Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 31.12.04, 22:55 a dlaczego uważasz tych brzydkosłowowych za coś gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko bawi IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:12 czyżby sie bawiła siurasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b IP: 195.175.37.* 31.12.04, 23:16 i to nie tylko swoim ! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:17 jeśli to una to swja może się zabawiac tylko łechtaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b IP: *.jonkhart.net 31.12.04, 23:21 Niech sie bawi. Tyle jej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:25 uWENTUALNIE jakims fajnym wibratorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.30.* 01.01.05, 13:12 Bardzo pięknie dziękuje i również Pani(tej z forumowiczek, które publicznie nie używają brzydkich słów), życzę Wszystkiego Najlepszego na 2005r.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan, Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 01.01.05, 13:19 Zyczenia gruzińskie : "sztoby u was w 2005 godu diengi byli i hooj wam stajał kak syberyjskaja sasna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.30.* 01.01.05, 13:30 A miało być miło i bez "tych" wyrazów:):):) - Panie "janie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan, Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 01.01.05, 13:40 a czyż nie miłe te gruzińskie zyczenia dla muszczin i żenszczin toże ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.16.* 01.01.05, 16:52 -"a czyż nie miłe te gruzińskie zyczenia dla muszczin i żenszczin toże ? :-)" Oj miłe, miłe i na "ostro" podane .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 01.01.05, 16:56 Najlepsze życzenia noworoczne, Pani Jagnieszko! GP Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 01.01.05, 20:32 Dziękuję i wzajemnie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:22 ...na tym forumowym świecie. Szanownych Panów (w kolejności alfabetycznej) Henryka, Ścigającego Sanitariusza oraz Smerfa Starszego pozdrawiam bardzo serdecznie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludz 01.01.05, 22:08 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > ...na tym forumowym świecie. > Szanownych Panów Są i panie nie używające brzydkich wyrazów:) Dziękuję więc za życzenia i również życzę wszystkiego najlepszego:) B. (w kolejności alfabetycznej) Henryka, Ścigającego Sanitariusza > > oraz Smerfa Starszego pozdrawiam bardzo serdecznie! > :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko a ty sie nie bawisz brzydko ? IP: 5.5.* / 80.58.4.* 01.01.05, 22:16 Jezeli nie, to najlpeszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Oj, Pani BasiuBasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 23:12 Przepraszam, Panią oczywiście pozdrawiam Najpierwszą, a na dodatek teraz widzę, że w stanie posylwestrowym pomyliła mi sie kolejność alfabetyczna... Chciałabym jeszcze Noworocznie ukłonić się z wielką sympatią dawno nie czytanym: Babiej Rybie oraz Pani KatarzynieKatarzynie, rzecz jasna. Również Podwójnemu Wilkowi. A także paru innym Osobom. Jak to dobrze, że Państwo są. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Pani Jagnieszko:) 01.01.05, 23:25 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Przepraszam, Panią oczywiście pozdrawiam Najpierwszą, Dziękuję, dziękuję bardzo i odwzajemniam:) a na dodatek teraz widzę, > > że w stanie posylwestrowym pomyliła mi sie kolejność alfabetyczna... > Chciałabym jeszcze Noworocznie ukłonić się z wielką sympatią dawno nie > czytanym: Babiej Rybie oraz Pani KatarzynieKatarzynie, rzecz jasna. Również > Podwójnemu Wilkowi. > A także paru innym Osobom. > Jak to dobrze, że Państwo są. :)))) Jakby to było miło, żebyśmy wszyscy byli wobec siebie grzeczniejsi. No i tych "wyrazów" się wystrzegali! A tutj donos:) Re: Ciemno już Autor: goniacy.pielegniarz Data: 31.12.2004 20:14 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich, a w szczególności dla Kasi, Basi, Izy, Katarsis, Marcee, Gini, Giwi, Lupusa, t1s, Homosia, Bushującego, Witka, Doradcy, Leszka, Macieja, Wiedźmina, Wartburga, Bratka, Marynata, Yossariana, Tajniaka, Oszołoma, Ponurego Żniwiarza... Mój Boże, jeśli o kimś zapomniałem, to będę się biczował cały 2005 rok. A wiem, że na pewno o kimś zapomniałem. A!, i dla Pani Jagnieszki! Uff, tego bym sobie nie wybaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Bardzo dziękuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:53 W takim gronie czuję się zaszczycona. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludz IP: 82.160.30.* 02.01.05, 00:49 -"Są i panie nie używające brzydkich wyrazów:)" Oj!-tak, tak, akurat pod tym względem Pani b.b jest jak najbardziej "fair":):) i i te "Najlepsze"(jak w temacie) życzenia jak najbardziej się Pani nalężą.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko a nie bawisz sie brzydko ? IP: *.block.alestra.net.mx 01.01.05, 22:14 Jezeli nie,to tez ci zycze najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 02.01.05, 01:10 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku pani Jagnieszko. Niestety, plugawy język staje się w naszym życiu wszechobecną plagą, na którą najczęsciej nawet nie reagujemy. Dziś na porannym spacerze byłem świadkiem jak odzywają się do siebie dzieci. Rynsztok w Nowym Roku :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Oto-propozycja Pani Jagnieszko, z mojej strony:):) IP: 82.160.30.* 02.01.05, 01:20 Zapewne z nikłymi szansami na powodzenie- ale może by tak założyć Klub Forumowiczów Którzy Publicznie Nie Używają Brzydkich Słów.:)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.......) (....) Re: Oto-propozycja Pani Jagnieszko, z mojej stron IP: *.crowley.pl 02.01.05, 02:00 Gość portalu: Henryk napisał(a): > Zapewne z nikłymi szansami na powodzenie- ale może by tak założyć Klub > Forumowiczów Którzy Publicznie Nie Używają Brzydkich Słów.:)) > Pzdr. ........... jestem ....... za i ....... ............ wcale ......... nic ............przeciwko ........ nie mam I ......też ........... składam .... wszystkim ............... ............. . ....... fanta.....styczne życzenia . ......... z okazji ......... ....... nowego ..... roku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Można i tak:), jeśli już się musi:) IP: 82.160.30.* 02.01.05, 02:11 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Najlepsze życzenia dla tych na klęczkach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 04:28 Wartości z przeszłością i przyśzłością. A więc makszymalnie możliwych do wytrzymanoe kolanówek w 2005 :o)) Odpowiedz Link Zgłoś