Dodaj do ulubionych

Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 22:53
Składam najlepsze noworoczne życzenia tym forumowiczom, którzy publicznie nie
używają brzydkich słów. Niech się Państwu wiedzie w 2005 roku!!!
Obserwuj wątek
    • czyzunia Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 31.12.04, 22:55
      a dlaczego uważasz tych brzydkosłowowych za coś gorszego?
      • Gość: Znawca Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko bawi IP: *.gim1bem.pcs.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:02
        • czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:12
          czyżby sie bawiła siurasem?
          • Gość: Znawca Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b IP: 195.175.37.* 31.12.04, 23:16
            i to nie tylko swoim !
            • czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:17
              jeśli to una to swja może się zabawiac tylko łechtaczką.
              • Gość: Znawca Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b IP: *.jonkhart.net 31.12.04, 23:21
                Niech sie bawi. Tyle jej przyjemnosci.
                • czyzunia Re: Jagnieszka nie mowi brzydko ale sie brzydko b 31.12.04, 23:25
                  uWENTUALNIE jakims fajnym wibratorkiem.
    • Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.30.* 01.01.05, 13:12
      Bardzo pięknie dziękuje i również Pani(tej z forumowiczek, które publicznie nie
      używają brzydkich słów), życzę Wszystkiego Najlepszego na 2005r.:-)
    • Gość: jan, Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 01.01.05, 13:19
      Zyczenia gruzińskie : "sztoby u was w 2005 godu diengi byli i hooj wam stajał
      kak syberyjskaja sasna".
      • Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.30.* 01.01.05, 13:30
        A miało być miło i bez "tych" wyrazów:):):) - Panie "janie" ;-)
        • Gość: jan, Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 01.01.05, 13:40
          a czyż nie miłe te gruzińskie zyczenia dla muszczin i żenszczin toże ? :-)
          • Gość: Henryk Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! IP: 82.160.16.* 01.01.05, 16:52
            -"a czyż nie miłe te gruzińskie zyczenia dla muszczin i żenszczin toże ? :-)"

Oj miłe, miłe i na "ostro" podane .:-)
    • goniacy.pielegniarz Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 01.01.05, 16:56
      Najlepsze życzenia noworoczne, Pani Jagnieszko!
      GP
    • p.smerf Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 01.01.05, 20:32
      Dziękuję i wzajemnie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
    • Gość: Jagnieszka Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:22
      ...na tym forumowym świecie.
      Szanownych Panów (w kolejności alfabetycznej) Henryka, Ścigającego Sanitariusza
      oraz Smerfa Starszego pozdrawiam bardzo serdecznie!
      :-)))
      • basia.basia Re: Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludz 01.01.05, 22:08
        Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> ...na tym forumowym świecie.
        > Szanownych Panów

Są i panie nie używające brzydkich wyrazów:)
        Dziękuję więc za życzenia i również życzę
        wszystkiego najlepszego:)
        B.

(w kolejności alfabetycznej) Henryka, Ścigającego Sanitariusza
        >
        > oraz Smerfa Starszego pozdrawiam bardzo serdecznie!
        > :-)))
        >
        • Gość: Janko a ty sie nie bawisz brzydko ? IP: 5.5.* / 80.58.4.* 01.01.05, 22:16
          Jezeli nie, to najlpeszego.
        • Gość: Jagnieszka Oj, Pani BasiuBasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 23:12
          Przepraszam, Panią oczywiście pozdrawiam Najpierwszą, a na dodatek teraz widzę,
          że w stanie posylwestrowym pomyliła mi sie kolejność alfabetyczna...
          Chciałabym jeszcze Noworocznie ukłonić się z wielką sympatią dawno nie
          czytanym: Babiej Rybie oraz Pani KatarzynieKatarzynie, rzecz jasna. Również
          Podwójnemu Wilkowi.
          A także paru innym Osobom.
          Jak to dobrze, że Państwo są.
          • basia.basia Pani Jagnieszko:) 01.01.05, 23:25
            Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> Przepraszam, Panią oczywiście pozdrawiam Najpierwszą,

Dziękuję, dziękuję bardzo i odwzajemniam:)

a na dodatek teraz widzę,
            >
            > że w stanie posylwestrowym pomyliła mi sie kolejność alfabetyczna...
            > Chciałabym jeszcze Noworocznie ukłonić się z wielką sympatią dawno nie
            > czytanym: Babiej Rybie oraz Pani KatarzynieKatarzynie, rzecz jasna. Również
            > Podwójnemu Wilkowi.
            > A także paru innym Osobom.
            > Jak to dobrze, że Państwo są.

:))))
            Jakby to było miło, żebyśmy wszyscy byli wobec siebie grzeczniejsi.
            No i tych "wyrazów" się wystrzegali!

A tutj donos:)

Re: Ciemno już
            Autor: goniacy.pielegniarz
            Data: 31.12.2004 20:14

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
            Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich, a w szczególności dla Kasi, Basi,
            Izy, Katarsis, Marcee, Gini, Giwi, Lupusa, t1s, Homosia, Bushującego, Witka,
            Doradcy, Leszka, Macieja, Wiedźmina, Wartburga, Bratka, Marynata, Yossariana,
            Tajniaka, Oszołoma, Ponurego Żniwiarza... Mój Boże, jeśli o kimś zapomniałem, to
            będę się biczował cały 2005 rok. A wiem, że na pewno o kimś zapomniałem.
            A!, i dla Pani Jagnieszki! Uff, tego bym sobie nie wybaczył.
            • Gość: Jagnieszka Bardzo dziękuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:53
              W takim gronie czuję się zaszczycona.
              Naprawdę.
        • Gość: Henryk Re: Jak to miło, że jeszcze są normalni mili ludz IP: 82.160.30.* 02.01.05, 00:49
          -"Są i panie nie używające brzydkich wyrazów:)"

Oj!-tak, tak, akurat pod tym względem Pani b.b jest jak najbardziej "fair":):)
          i i te "Najlepsze"(jak w temacie) życzenia jak najbardziej się Pani nalężą.:-)
      • Gość: Janko a nie bawisz sie brzydko ? IP: *.block.alestra.net.mx 01.01.05, 22:14
        Jezeli nie,to tez ci zycze najlepszego.
    • lupus.lupus Re: Najlepsze życzenia dla tych, którzy nie klną! 02.01.05, 01:10
      Wszystkiego dobrego w Nowym Roku pani Jagnieszko. Niestety, plugawy język staje
      się w naszym życiu wszechobecną plagą, na którą najczęsciej nawet nie
      reagujemy. Dziś na porannym spacerze byłem świadkiem jak odzywają się do siebie
      dzieci. Rynsztok w Nowym Roku :(

Pozdrawiam.
    • Gość: Henryk Oto-propozycja Pani Jagnieszko, z mojej strony:):) IP: 82.160.30.* 02.01.05, 01:20
      Zapewne z nikłymi szansami na powodzenie- ale może by tak założyć Klub
      Forumowiczów Którzy Publicznie Nie Używają Brzydkich Słów.:))
      Pzdr.
      • Gość: (.......) (....) Re: Oto-propozycja Pani Jagnieszko, z mojej stron IP: *.crowley.pl 02.01.05, 02:00
        Gość portalu: Henryk napisał(a):

> Zapewne z nikłymi szansami na powodzenie- ale może by tak założyć Klub
        > Forumowiczów Którzy Publicznie Nie Używają Brzydkich Słów.:))
        > Pzdr.
        ........... jestem ....... za i ....... ............ wcale .........
        nic ............przeciwko ........ nie mam
        I ......też ........... składam .... wszystkim ............... ............. .
        ....... fanta.....styczne życzenia . ......... z okazji ......... .......
        nowego ..... roku. :)))
        • Gość: Henryk Można i tak:), jeśli już się musi:) IP: 82.160.30.* 02.01.05, 02:11
          :)
    • Gość: Ed Re: Najlepsze życzenia dla tych na klęczkach IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 04:28
      Wartości z przeszłością i przyśzłością. A więc makszymalnie możliwych do
      wytrzymanoe kolanówek w 2005 :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka