Dodaj do ulubionych

POLSAT i jego Megahity

IP: *.chello.pl 03.01.05, 23:46
Witam! Telewizja Polsat zapodaje na swojej antenie coraz to nowe "megahity".
W śród nich można zobaczyć takie super produkcje jak "Rambo III", "Robin
Hood" czy "Książe w Nowym Jorku". Nie wiem kto ustala ramówkę ale należało by
coś z tą osobą zrobić, może przemówić jej do rozsądku. Filmy te są puszczane
na okrętke z częstotliwością jakichś 6-8 miesięcy - TRAGEDIA! Czy POLSAT
uważa, że ludzie są ślepi? Może liczy na widza w podeszłym wieku, któremu
jest bez różnicy co tam "grają" byle by coś grało.
Jak dla mnie jest to lekceważenie widza dlatego też z radością pełną naciskam
guziczek na pilocie i przeskakuje na TVN. Jak nie w miarę dobry film to dobry
serial komediowy a nie pożal się Boże jakieś krypto "sitkomy".
Obserwuj wątek
    • Gość: czyzunia Re: POLSAT i jego Megahity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 09:01
      to masz szczęście że nie oglądasz publicznej.rozsądne filmy owszem-ale okolo
      polnocy.
    • Gość: wróg ludu Re: POLSAT i jego Megahity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:09
      Tak, TVN to je ono !!!
      Nic tak nie rozkłada jak ichnie reality show'y typu - robinson czy jak mu tam,
      czy też rozrywki intelektualne typu - darwin
      albo pełne unieniesień programy dla inteligetnych inaczej autorstwa E. Drzyzgi.
      "Nie do wiary" i patagońskie seriale zmilczę, bo chyba wystarczy do
      udowowdnienia tezy o wyższości TVN nad Polsatem.

W każdym razie uśmiałem się setnie czytając te brednie
      • Gość: Wojciech to się nie zrozumieliśmy IP: *.chello.pl 04.01.05, 11:54
        Hmmmm, masz rację co do tych śmiesznych programów. Ja jednak poruszam temat
        telewizji w godzinach wieczornych, o filmach koło 20.00 piszę.
        Jeżeli chcesz mi wmówić, że polsat puszcza dobre filmy to spoko. Nawet się z
        tym zgodzę. Chodzi jedynie o to, że każdy widział je po 10 razy minimum przez
        co są raczej mało atrakcyjne. TVN chociaż nie odgrzewa jednego kotleta po
        naście razy i za to ich cenię.
        Poza tym oferuje jako taką rozrywkę która ma być lekka i przyjemnia. Polsat tez
        próbuje to robić ale ze swoimi "Miodowymi Latami" czy co tam jeszcze mają ale
        mu to nie wychodzi bo to tandeta. Mają jednego reżysera od wszystkich seriali
        Okił jakiś tam (nie wiem jak to się pisze bo nie oglądam), jednego Ibisza od
        rozrywkowych programów jak Bar, czy Rosyjsak Ruletka. Noooo to ja już wolę tego
        Robinsona niż ten polsatowski chłam!
      • Gość: earthman Re: POLSAT i jego Megahity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:14
        Wszystkie teleturnieje, bez względu na stację, są denne, ponieważ są robione
        dla tych, co je oglądają, czyli dla debili. Ale mowa jest zdaje się o filmach.
        I tutaj zdecydowanie wygrywa TVN, co bynajmniej nie znaczy, że nic nie można
        jej zarzucić. Ale jeden przykład. TVN była w stanie puścić, i to nawet nie na
        święta, bardzo dobry i nie taki tani jeszcze - "Vanilla sky". A co było
        gwoździem świątecznego programu na Polsacie? "Kevin sam w domu". Bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka