Dodaj do ulubionych

"Masa" chce być szeryfem

IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.01.05, 09:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: garnki lutuję NOWY ELIOT NESS SIĘ NARODZIŁ. NO I GIT !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:25
      Najlepiej dać mu kontrolę nad CBŚ, ABW, PG i wywiadem skarbowym.
      Wtedy nas ochroni od wszelkiego złego.
      • Gość: tidudidu Kiedyś był Masą, a teraz jest jedynie maską... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:27
        Dobre i to.
        • Gość: Faza Niezła skrucha, wróżę mu karierę w telewizji... IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.05, 11:32
          Nieźle bajerzy.
          • Gość: zbud Re: Niezła skrucha, wróżę mu karierę w telewizji. IP: 212.160.138.* 10.01.05, 11:59
            A nie mógłby być posłem ????Miałem nie iść głosować ale może bym
            poszedł? C-wa ale cyrk!!!!
            • Gość: NIKOSIA SZWAGIER Ciekawe, z czego by biedak żył, gdyby go przyjęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:12
              do tej, panie milicji. Z oszczędności?

Nie potrzebuje kapuchy - znaczy się, że ma.

Ciekawe, skąd?...
          • Gość: aj-waj Niezła skrucha, wróżę mu karierę u PREZIA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:38
            • Gość: Loghos Re: Niezła skrucha, wróżę mu karierę u PREZIA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:08
              Wątpię. Krótka byłaby to kariera, a chłopak wyraźnie myśli o przyszłości :p
              Raczej - skoro już nawrócił się na prawo i sprawdiedliwość ludu tej ziemi,
              pobierze lekcje kwakania :p
      • Gość: ZZ i na abarot (jak mawiają pacyfiści) IP: *.top.net.pl 10.01.05, 12:29
        Z policji do mafii blisko.
      • Gość: xxx Re: NOWY ELIOT NESS SIĘ NARODZIŁ. NO I GIT !!! IP: 217.153.164.* 10.01.05, 12:41
        może raczej kapo w jakimś obozie
    • Gość: pruszkowiak bawil sie w zlodzieja, a teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 11:11
      ...chce byc policjantem. Wczesniej jeszcze byl berek "lamany" i "strzelany"
      oraz zabawa w (po)chowanego.
    • ojciecswiety MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE SYPNIE :) 10.01.05, 11:13
      ALE PEWNIE I TAK MU NIKT NIE UWIERZY!
      • Gość: anonim Re: MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE SYPNIE :) IP: *.gdansk.agora.pl 10.01.05, 12:43
        to może do Łodzi za tych leni dzielnicowych co się boją
        swoją twarz pokazac
    • Gość: z glowy re masa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:48
      masa na gline , kulczyk na ministra gospodarki , peczak na min. spraw wewn.,
      ola jakubowa na min. sprawiedliwosci itd. co jeszcze mne rozbawi w tym wesołym
      kraju, gdzie smutna jest swiadomosc na co ida moje podatki....
      • Gość: Loghos Re: re masa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:13
        Ja tam bym jeszcze - w ramach konstruktywnej koalicji - dał Renię Beger na
        ministra nauki i Danusię Chojarską na ministra skarbu. A dla równowagi i tym
        silniejszego zaznaczenia konsensusu - posła Gruszkę na Ministra Wszystkiego
        Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności. No i posła Zycha na pełnomocnika
        do spraw rodziny, niedawno wykazał się wybitnymi kompetencjami w tej sprawie.
    • Gość: neo "Masa" chciałby być policjantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:49
      MASA TO ZWYKLY CYKOR PRZESTRASZYL SIE WIEZIENIA I ZACZAL SYPAC PRZEZ NIEGO
      ZBANKRUTOWALA NAJLEPSZA FIRMA W POLSCE
    • Gość: jerry Wow! co za przemiana! IP: 82.148.37.* 10.01.05, 12:53
      jesli to jest szczere, to imponujace. ale watpie zeby nagle Mase ruszylo
      sumienie. jemu juz nikt nie wierzy.
    • Gość: neo MASA TO ZWYKLY CYKOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:56
      JEST PRZYKLADEM TEGO ZE ZDRAJCY SA WSZEDZIE
    • Gość: neo zdrajcy sa wszedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:01
      przez mase zginelo kilka osob
    • Gość: TROJAN ALE HECA!!! IP: 62.233.244.* 10.01.05, 13:05
      No...popatrzcie...Gangster szkolił się chyba przez swoje poczynania. Ciekawie
      to wygląda. Mam wrażenie, że chce "rozsadzić" policję od środka.
    • Gość: terminator A ja bym się ucieszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:03
      A ja bym się ucieszył wiedziałbym, że jest o jednego policjanta więcej, który wie jak dział mafia;)
      • Gość: grzegorz Ehhh IP: *.mtm-info.pl 10.01.05, 14:47
        Co wy wogole piszecie on wie wiecej niz komukolwiek sie wydaje bardzo przydalby
        sie policji do rozpracowania jeszcez dzialajacego gangu pruszkowskiego a co do
        tego cykora ... co ty mozesz wiedziec neo ehehe nastepny twardziel siedzacy
        caly dzien przed kompem? on troche w tym przesiedzial i w strukturach gangu
        ciagle awansowal coraz wyzej a tam dla cykorow nei ma miejsca. pewnie zesral
        bys sie ze strachu przy myciu jego samochodu
    • Gość: ak77 STĘSKNIŁ SIĘ CW.. ZA WŁADZĄ tyle ... IP: 81.15.189.* 10.01.05, 15:16
      marzy mu się klamka i odznaka , bez władzy nad innymi ciężko mu żyć ...
      nienawidzę takich skurwli .
      • Gość: ak77 STĘSKNIŁ SIĘ cCW.. ZA WŁADZĄ IP: *.dami / 213.76.164.* 10.01.05, 15:18
        hasło cw.. nie przechodzi ? co to kurna za cenzura ?
    • Gość: m W POZNANIU JEST "DREWNIAK",W WA-WIE MOŻE BYĆ"MASA' IP: *.pro-internet.pl 10.01.05, 20:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka