Gość: Paweł IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.01.05, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: garnki lutuję NOWY ELIOT NESS SIĘ NARODZIŁ. NO I GIT !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:25 Najlepiej dać mu kontrolę nad CBŚ, ABW, PG i wywiadem skarbowym. Wtedy nas ochroni od wszelkiego złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidudidu Kiedyś był Masą, a teraz jest jedynie maską... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:27 Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faza Niezła skrucha, wróżę mu karierę w telewizji... IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.05, 11:32 Nieźle bajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud Re: Niezła skrucha, wróżę mu karierę w telewizji. IP: 212.160.138.* 10.01.05, 11:59 A nie mógłby być posłem ????Miałem nie iść głosować ale może bym poszedł? C-wa ale cyrk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKOSIA SZWAGIER Ciekawe, z czego by biedak żył, gdyby go przyjęli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:12 do tej, panie milicji. Z oszczędności? Nie potrzebuje kapuchy - znaczy się, że ma. Ciekawe, skąd?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj-waj Niezła skrucha, wróżę mu karierę u PREZIA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loghos Re: Niezła skrucha, wróżę mu karierę u PREZIA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:08 Wątpię. Krótka byłaby to kariera, a chłopak wyraźnie myśli o przyszłości :p Raczej - skoro już nawrócił się na prawo i sprawdiedliwość ludu tej ziemi, pobierze lekcje kwakania :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ i na abarot (jak mawiają pacyfiści) IP: *.top.net.pl 10.01.05, 12:29 Z policji do mafii blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NOWY ELIOT NESS SIĘ NARODZIŁ. NO I GIT !!! IP: 217.153.164.* 10.01.05, 12:41 może raczej kapo w jakimś obozie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszkowiak bawil sie w zlodzieja, a teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 11:11 ...chce byc policjantem. Wczesniej jeszcze byl berek "lamany" i "strzelany" oraz zabawa w (po)chowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE SYPNIE :) 10.01.05, 11:13 ALE PEWNIE I TAK MU NIKT NIE UWIERZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: MAM NADZIEJE ZE MNIE NIE SYPNIE :) IP: *.gdansk.agora.pl 10.01.05, 12:43 to może do Łodzi za tych leni dzielnicowych co się boją swoją twarz pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z glowy re masa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:48 masa na gline , kulczyk na ministra gospodarki , peczak na min. spraw wewn., ola jakubowa na min. sprawiedliwosci itd. co jeszcze mne rozbawi w tym wesołym kraju, gdzie smutna jest swiadomosc na co ida moje podatki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loghos Re: re masa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:13 Ja tam bym jeszcze - w ramach konstruktywnej koalicji - dał Renię Beger na ministra nauki i Danusię Chojarską na ministra skarbu. A dla równowagi i tym silniejszego zaznaczenia konsensusu - posła Gruszkę na Ministra Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności. No i posła Zycha na pełnomocnika do spraw rodziny, niedawno wykazał się wybitnymi kompetencjami w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo "Masa" chciałby być policjantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:49 MASA TO ZWYKLY CYKOR PRZESTRASZYL SIE WIEZIENIA I ZACZAL SYPAC PRZEZ NIEGO ZBANKRUTOWALA NAJLEPSZA FIRMA W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Wow! co za przemiana! IP: 82.148.37.* 10.01.05, 12:53 jesli to jest szczere, to imponujace. ale watpie zeby nagle Mase ruszylo sumienie. jemu juz nikt nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo MASA TO ZWYKLY CYKOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:56 JEST PRZYKLADEM TEGO ZE ZDRAJCY SA WSZEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo zdrajcy sa wszedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:01 przez mase zginelo kilka osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROJAN ALE HECA!!! IP: 62.233.244.* 10.01.05, 13:05 No...popatrzcie...Gangster szkolił się chyba przez swoje poczynania. Ciekawie to wygląda. Mam wrażenie, że chce "rozsadzić" policję od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator A ja bym się ucieszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:03 A ja bym się ucieszył wiedziałbym, że jest o jednego policjanta więcej, który wie jak dział mafia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Ehhh IP: *.mtm-info.pl 10.01.05, 14:47 Co wy wogole piszecie on wie wiecej niz komukolwiek sie wydaje bardzo przydalby sie policji do rozpracowania jeszcez dzialajacego gangu pruszkowskiego a co do tego cykora ... co ty mozesz wiedziec neo ehehe nastepny twardziel siedzacy caly dzien przed kompem? on troche w tym przesiedzial i w strukturach gangu ciagle awansowal coraz wyzej a tam dla cykorow nei ma miejsca. pewnie zesral bys sie ze strachu przy myciu jego samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak77 STĘSKNIŁ SIĘ CW.. ZA WŁADZĄ tyle ... IP: 81.15.189.* 10.01.05, 15:16 marzy mu się klamka i odznaka , bez władzy nad innymi ciężko mu żyć ... nienawidzę takich skurwli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak77 STĘSKNIŁ SIĘ cCW.. ZA WŁADZĄ IP: *.dami / 213.76.164.* 10.01.05, 15:18 hasło cw.. nie przechodzi ? co to kurna za cenzura ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m W POZNANIU JEST "DREWNIAK",W WA-WIE MOŻE BYĆ"MASA' IP: *.pro-internet.pl 10.01.05, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś