Gość: AA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:30 Odeszła czarna owca. Zostali sami uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sla Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 07:15 nie powinno sie tak robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germanista Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu IP: 80.55.67.* 14.01.05, 17:43 Proponuje takie same kryteria odniesc do wladzy (np. siedzacych starostow, burmistrzow), sciganych sadownie i prze prokuratora poslow. Panowie ja proponuje te nierownosc ujawnic calemu swiatu. Ja osobiscie zrobie to na kilku zagranicznych portalach (oczywiscie w jezykach tych portali). Dosyc tej nierownosci wobec prawa. Teraz jest Unia Europejska i bedzie dobrze jak dowie sie o tym Bruksela. Obrazalscy Panowie poslowie powiadomic trzeba o tym parlament europejski, Strasburg. Jakie wnioski wyciaga sie ze zwolnien gangsterow przez sedziow. Jezeli mamy takie prawo, ze gangsterow sie wypuszcza i to bezkarnie, to trzeba o tym powiadomic swiat. Jakie kary ponosza jezdzacy po pijanemu. Karac wszystkich podobnie jak profesora. A tak na marginesie. Jeden z najlepszych neurochirurgow w Polsce przestanie leczyc w Bydgoszczy. Ciekawe komu sie tym najbardzie zaszkodzi. Przyszli pacjeci powinni sie z tego bardzo "ucieszyc". Odpowiedz Link Zgłoś
jajaszek Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu 14.01.05, 22:38 Prosze sie nie osmieszac tylko zastanowic dlaczego dyrekcja szpitala zwalnia tak slawnego profa tylko za samo oskarzenie o lapowe. Chyba wszyscy tylko czekali az rekinowi lapownictwa powinie sie nozka... Jezli ktos pisze ze bezpodstawinie krzywdzi sie biednego profa to sie nie orientuje zupelnie w sytuacji i jego podejsciu do ludzi bez kasy.Wiadomo rowniez ze operowal tylko za kase i to spora wiec przecietny bydgoszczanin nic nie traci ... Odpowiedz Link Zgłoś
blagier1 Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu 15.01.05, 12:55 Do rekina łapownictwa jest prof.Kasprzakowi zdecydowanie daleko.Przyjrzyjcie się tylko oddziałowi chirurgii w Juraszu , jego szefostwu i prywatnej klinice zatrudniającej wybranych a za patrona mającej tego gościa od węży.Jedno wielkie lapownictwo , stawki o których mowa w artykule to przeciętna stawka ordynatorska prof bierze kilkukrotnie więcej.Jeden wielki nepotyzm.Prof egzaminuje na specjalizację własnego syna od kiedy się do tego dopuszcza hańba.Jeżeli chodzi o głównego bohatera jednemu z przyszłych kierowników jednej z katedr CM "cofnął habilitację" tylko za to że ten oblał synusia ,który się nieuczył.Zresztą tajemnicą poliszynela jest test na medycynę zdany na 119 na 120 możliwych punktów przez młodego K. i jego późniejsze "otępienie " na studiach.Zajmijcie się też innymi i pralnią pieniędzy przy ul.Cichej należącą do jednego z profów no i jego zamkiem na błoniu na ulicy O.....ga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 19:08 Ma Pan rację , co do szefa chirurgii, ale trzeba podkreślić, że jest to chirurgia naczyniowa, bo w Juraszu jest jeszce chirurgia jamy brzusznej-tu szef jest naprawdę spoko! Ale Profesor M. to jest ciekawa sprawa, jego synek zresztą też!poza tym ma jeszcze jednego synka chyba na 5 roku medycyny- ciekawe czy też znajdzie się na jego oddziale???? a zamek na ulicy Ostroroga to pałac w porównaniu z tym co ma Kasprzak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu IP: *.kalisz.mm.pl 16.01.05, 01:17 Mylisz się to cudowny człowiek niezwykle mądry bardzo pomógł mojemu dziecku i nie zapłaciłam ani grosza. To skandal komu znowu przeszkada ktoś taki jak profesor Kasprzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Białystok Re: Profesor zwolniony nie ma wyroku sądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:24 Czytam od kilku dni wypowiedzi różnych osób z Bydgoszczy na temat prof.H.Kasprzaka i zastanawiam się, dlaczego zawiść i nienawiść biorą górę nad rozumem.Być może nie każdy wie, że Klinika Neurochirurgii i Zakład Genetyki AM w Bydgoszczy jest jedynym ośrodkiem naukowym w Polsce, który we współpracy z uczelniami zachodnimi i amerykańskimi stosuje "terapię genową" w leczeniu pacjentów ze złośliwymi nowotworami mózgu {np. glejakami). I to wszystko dzięki Panu Profesorowi. Jestem ciekaw komu to przeszkadzało? Kto pozazdrościł sukcesów P. Profesorowi? Kto odebrał nadzieję ciężko chorym z całej Polski? Jestem mężem pacjentki, której prof.Kasprzak przedłużył życie o wiele miesięcy dzięki zastosowaniu "terapii genowej".Żonę moją operował dr.M.B. a opiekował się nią prof.Kasprzak. Przy przyjęciu do szpitala i w trakcie leczenia nikt nie wspomniał nawet o jakiejkolwiek formie wdzięczności za leczenie. Dlatego nie rozumiem skąd ta nagła wrzawa wokół osoby Pana Profesora Kasprzaka. Marek Białystok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Profesor zwolniony IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 07:59 Powoli dobiorą się do tyłka wszystkim biorącym. Bardzo dobrze, bo to jest skandaliczne wykorzystywać trudną sytuację zdrowotną pacjenta, by wyciągać od niego pieniądze i to jeszcze ostatnie, na jakie może sobie chory pozwolić. Popatrzmy jak sobie żyją właśnie ci, którzy biorą. Status materialny znacznie odbiega od możliwości finansowych innych lekarzy, którzy nie biorą. Tych co nie biorą dzisiaj jest znacznie więcej, ponieważ w całym oddziale do biorących należy zazwyczaj tylko ordynator, reszta może od czasu do czasu otrzyma jakieś kwiatki przy wypisie pacjenta i to bardzo żadko. Status materialny pacjenta jest dzisiaj bardzo niski, większość nie ma pieniędzy, a ma ich jeszcze mniej jeżeli pacjent jest dotknięty długotrwałą chorobą, gdzie zakup leków w znaczny już sposób obciążył jego budżet. Od takich ludzi wyciągać pieniądze, to jest wielki skandal i ci którzy biorą za swą pazerność i bezwzględność powinni ponieść zasłużoną karą. Na ich miejsce w szpitalach znajdą się inni lekarze, lepsi i do tego nie biorący. Odpowiedz Link Zgłoś
gaia80 Profesor zwolniony - jeden to za mało 14.01.05, 08:22 O etyce i patologiach uczelnianych na Niezależnym Forum Akademickim www.nauka-edukacjia.p4u.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn pacjentki Re: Profesor zwolniony IP: *.bakoma.pl / 195.136.33.* 14.01.05, 08:49 Wreszcie... Miałem częsty kontakt z Oddziałem Neurochirurgii z racji choroby mojej mamy. Oczywiście zapłaciliśmy za przyjmowanie na oddział. Moi znajomi, którzy mają chorego syna również zrobili to samo. Na szczęście reszta personelu medycznego (sami lekarze również) nie byli tak pazerni jak główny bohater artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek. med. Re: Profesor zwolniony IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.05, 14:19 Dobrze się stało. Mam nadzieję, że rada wydziału lekarskiego zwolni profesora z kierownika kliniki. Jak panowie profesorowie zagłosują? I jak zachowa się minister? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re:ale kino jeden brał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:57 reszta to święci i oni beda glosowac nad zwolnieniem prof.Nie badz smieszny,ktos chce schedy po nim i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re:ale kino jeden brał a wiadomo ze nie tylko on IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 15:31 Przeciez wiadomo ze nie tylko ten lekarz bral lapowki na tym oddziale. Powinni sie wziasc tez za innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re:ale kino jeden brał a wiadomo ze nie tylko on IP: *.cancer-center.uiowa.edu 14.01.05, 16:40 Jestem nieco zdziwiony , ze dopiero teraz potrafimy ujawnic fakty zwiazane z lapowkarstwem w sluzbie zdrowia. Od dziesieciu last pracuje za granica jako anestezjolog , a w Polsce przepracowalem tylko kilka lat. Tak sie akurat sklada ze wlasnie w szpitalu im Juraszza w Bydgoszczy. Z panem profesorem mialem niewielka stycznosc jako ,ze on zaczynal swoja kariere w PSK a ja przymierzalem sie do wyjazdu ale znalem srodowisko nie tylko w tym szpitalu ale takze w Bydgoszczy. Problem korupcji w sluzbie zdrowia jest chyba tak stary jak bezplatna panstwowa sluzba zdrowia. Rozumiem doskonale frustracje pacjentow , ktorzy maja do czynienia z teoretycznie bezplatna sluzba zdrowia a w praktyce prywatnym leczeniem na panstwowym sprzecie w dodatku bez odprowadzania podatku do kasy panstwowej. Niestety obawiam sie ze musi uplynac sporo czasu aby te zachowania zarowno wsrod lekarzy jak i pacjentow wyeliminowac. Podejrzewam , ze czesciowe sprywatyzowanie uslug medycznych jest nieuniknionie. Nie staje w obronie prof. Kasprzaka. Znane mi byly przypadki wymuszania pieniedzy, odmowy leczenia czy wrecz wmawiania okreslonej diagnozy i wtedy podjecia odpowiedniego leczenia. Dla mnie te sytuacje byly po prostu przerazajace. Mam nadzieje , ze polska skluzba zdrowia ulegnie stopniowej naprawie i to przy pomocy pacjentow , ktorym ma sluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisław Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:41 Profesor Heliodor Kasprzak - znakomity neurochirurg , z zasciankowego oddziału stworzył wybitną klinikę operującą wszystkie schorzenia układu nerwowego . Dla krytykantów - leczcie sie gdzie indziej . Zniszczyć łatwiej niz zbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Profesor zwolniony IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 17:08 Stanisławie, nikt nie neguje tego, że profesor jest znakomitym lekarzem. Problemem jest tu jego postawa moralna, nie można wykorzystywać czyjegoś nieszczęścia w tym przypadku zdrowia a nawet zagrożenia życia dla osiągnięcia jakichkolwiek korzyści materialnych. Nie można tłumaczyć sie tym, że na Zachodzie taki wybitny specjalista zarabiał by tyle, że nie potrzebował by brać. My żyjemy w Polsce i jest wielu wybitnych specjalistów i to nie tylko wśród lekarzy, ale w wielu innych zawodach, którzy zarabiaja mało i nie biorą. Problemem jest cała sytuacja, w której przyszło nam żyć, i w której trzeba żyć uczciwie. Wielu z nas na swojej drodze zawodowej spotyka się z propozycjami korupcyjnymi i potrafi z tego wybrnąć. Inaczej dochodzi do patololgii, czego przykłady mamy na codzień w doniesiniach mediów. Na oddziale neurochirurgii w PSK są też przyzwoici lekarze, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezainteresowany Re: Profesor zwolniony IP: 80.55.67.* 14.01.05, 17:49 Pacjenci proponuje zastanowic sie, gdzie bedziecie sie leczyc. Pojdziecie gdzie indzie, albo do piachu. Ale ubaw co? Profesor sobie prace znajdzie, wy lekarza nie. Lapowke nalezy odpracowac bezplatnie z potezna nawiazka, a nie zostawac zwolnionym z pracy i to jeszcze przed wyrokiem sadu. A ludziska sie ciesza. Durny zostanie durny (jezeli przezyje, a przy guzach w mozgu i wylewach szanse i przecietnych lekarzy sa zadne). Tak trzymac Panowie i Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PROTEST IP: *.iweb.pl 14.01.05, 19:40 Zgadzam się ze Stanisławem to wybitna postać a jaka jest prawda to do końca nie wiadomo i zawsze jest tak ze odzywaja sie wszystcy ale po czasie, nie mozna takim osobom wierzyc bo nie wiadomo czy po prostu nie sa zli za coś innego np. za zły stan służby zdrowia w Polsce ogólnie. Pozdrawiam Wszystkich profesorów z Akademii - to naprawde porzadni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okulistka neurochirurgów jest za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:48 W Polsce za duzo co najmniej czterokrotnie. A H.K. nie był wcale orłem, nie mam pojęcia, skąd takie tutaj przeświadczenie. Uprawiał swoją "bydgoską" neurochirurgię, nikt go nie weryfikował, popierał miernotę i kisił się w swoim towarzystwie wzajemnej adoracji z paroma emerytami. Poza tym w samym województwie kujawsko-pomorskim jest z pięć oddziałów neurochirugicznych, każdy niedofinansowany, a wystarczyłby jeden albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka centusiowata hipokryzja.... 14.01.05, 17:12 caly krakowek jest przeszyty takimi powiazaniami, rodzinno-mafijnymi, ze jeden wypadek przy pracy, niczego nie zmieni:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst medyczny Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:30 Zobaczcie jakimi furami jezdza i jakie lapowki-bo inaczej tego nazwac nie idzie placa im firmy farmaceutyczne!Oraz za czyje pieniadze chleja na rzekomych zjazdach lekarskich!Kasa za fikcyjne badania a tak naprawde za wypisywanie danych lekow na recepte!Zlodzieje zerujacy na sytuacji w kraju i w panstwowej sluzbie zdrowia!to sie nadaje dla CBŚ!Ale przyjdzie kryska na matyska!Niedlugo tez kasy fiskalne dla tej szarej-zlodziejskiej strefy w priv gabinetach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezainteresowany Re: Profesor zwolniony IP: 80.55.67.* 14.01.05, 17:54 Koles zostan swiatowej slawy profesorem medycyny i zobaczysz, czy sie tak chla jak sadzisz. Wez sie do pracy i zarob sobie na taka fure. Cieszko bedzie, bo rozumku i umiejetnosci brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst medyczny Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:15 jakbys chcial wiedziec to wyksztalcenie odpowiednie!z ta roznica ze nie kradne (kasa z firm farm za to ze wypisuje leki na recepte-toz to kpina) lub nie rzne na alkoholowych libacjach zwanych zjazdami med ph medycznych za to ze pisze im leki na recepte!To sie nazywa mobbing jakbys nie wiedzial!zadanie uslug seksualnych za wypisywanie recept!Ale skoro was pasztety nie stac na fajny sex na codzien to od tego sa agencje a nie przedstawicielki medyczne lub piguly dusigrosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENT Re: Profesor zwolniony IP: *.iweb.pl 14.01.05, 19:45 ZGADZAM SIĘ POKAŻCIE LUDZISKA JACY TO WY GENIUSZE JESTEŚCIE WTEDY SIE OKAŻE KTO TU O KOGO WALCZY. A TEN PRZEDSTAWICIEL MEDYCZNY TO PEWNIE JAKIS NIEDOWARTOSCIOWANY MOZE- GENIUSZ KTOREMU NIE POSZLO NA STUDIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz.... Re: Profesor zwolniony IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 20:14 > Wez sie do pracy i zarob sobie na taka fure. Cieszko bedzie, bo rozumku i umiejetnosci brak. Sek nie w tym, ale w tym, ze panowie prof. uzywaja sprzetu, personelu za darmo, a lapowy maja nieopodatkowane. W tym czasie w szpitalu powinni zajmowac sie pacjentami szpitalnymi. To jest wlasnie chore. Nic nie stoi na przeszkodzie aby panowie prof. pootwierali swoje kliniki, pokupowali swoj sprzet, zatrudnili swoj personel i pracowali jak wiekszosc ludzi w kraju, placac podatki. Majac dobra marke klientele by mieli. Coz! Latwiej operowac bezplatnie na sprzecie cudzym, poslugiwac sie nieoplaconym szpitalnym personelem i brac kase bez zglaszania w urzedzie... Prosze takich ludzi nie nazywac lekarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anestezjolog Zabrakło dla ciebie etatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:27 w szpitalu i musiałeś zostac przedstawicielem? A może jesteś po prostu za głupi i nigdzie cię nie chcieli, co? Pomyśl o tym! Miałem na studiach kilku takich kolegów Forest'ów Gump'ów, 6-letnie studia robili 10 lat, a potem zostali przedstawicielami firm farmaceutycznych - Marek K., to ty? :-) Kończ zabawy z internetem i pisz sprawozdanie dla District Managera, może dostaniesz premie i podwyższą ci limit rozmów z komórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst medyczny Re: Zabrakło dla ciebie etatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:38 przykro mi pudlo! tak naprawde nie jestem ph w tej branzy i mimo kasy jaka koncerny proponuja nie mam zamiaru wspolpracy z takimi kanaliami jak wiekszosc z was!ale was prawda zabolala!niech sie wszyscy dowiedza co to za qrewsko- zlodziejska branza!a wiesci mam z pierwszej raczki panowie wyksztalceni geriatrycy!probujecie jeden przez drugiego na tych waszych zjazdach lebki nosic jeden wyzej od drugiego zeby zaimponowac jakiejsc ph lasce!ale wiekszosc z nich wie ze oprocz tytulow i gadki to cienizna lozkowa az od was wali na kilometr! udanych lowow z polinteligentkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst medyczny Re: Zabrakło dla ciebie etatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:43 do anestezjolog:widze ze bylem chlopcem do bicia na studiach!tak a`propos jakiegos marka k.!musial ci niezle zycie uprzykrzac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedst medyczny Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:20 geriatrycy z tyt prof ludzacy sie ze bzykna jakas mloda laske na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent A co z resztą jemu podobnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:39 Czyżby sprawa już była zamknięta? Osobiście czekam na ciąg dalszy, mówi sie przecież o kilku innych nazwiskach, głównie z Jurasza. Czy np. CUDOWNEMU WYBUDZACZOWI ZE ŚPIĄCZEK znów sie upiecze??? Nadal będzie sprzedawał bilety na swoje "turnusy"? A bilety były drogie - co najmniej kilka tysięcy dukatów (albo talarów). Kasprzak to chociaż operował swoich pacjentów, a ten to tylko kasuje, czarną robotę odwalają za niego rehabilitanci. A nepotyzm w jego folwarku sięga szczytów (czyli prof. K., ale innego:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:51 Brał od lat i wszyscy o tym wiedzieli - w jego pracy też. Jak ktoś dawał za mało KAZAŁ POZBIERAĆ PO RODZINIE. Mam nadzieję ,że gnój w końcu zdechnie z głodu!!!! albo zdechnie w pierdlu.Sorry ,ale niejeden człowiek przez niego płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istar Re: Profesor zwolniony IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 14.01.05, 20:00 Gość portalu: zdegustowana napisała: > ...niejeden człowiek przez niego płakał< Ciesz się - teraz nie będzie płakał przez niego, tylko na pogrzebie. Bo nie miał kto przeprowadzić operacji lub zrobi ją partacz (ale za to za darmo! ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrol Re: Profesor zwolniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:02 Brał bezczelnie kasę a nawt nachalnie.Brał nawet wtedy gdy wiedział ,że pacjent umrze za tydzień.Niestety większość lekarzy ,którzy coś potrafią bierze pieniądze za operację lub pierwszeństwo w jej wykonaniu.Co do tego szmaciarza Kasprzaka - to nareszcie mu się noga powinęła. Panie doktorze - trzeba mieć niestety w życiu odrobinę godności - i nie brać od biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Profesor zwolniony IP: *.cancer-center.uiowa.edu 14.01.05, 21:47 Profesor zostal zwolniony bo wladze szpitala maja kogos innego na ta posade. Pewnie nadepnal komus na odcisk i dlatego wylecial. Czy nie potrafia przylapac na lapowkarstwie innych profesorow, ktorzy wybudowali sobie palace tylko z panstwowej kasy ewentualnie dorabiajac w Sanepidzie. Korupcja w medycynie istniala od dawien dawna a teraz nagle wszyscy jestesmy oburzeni a jeszcze bardziej faktem ,ze wogole trzeba placic za leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slon złodzieja do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:03 Lekarz wymuszający łapówki jest złodziejem. Jak mu się publiczna służba zdrowia nie podoba to niech sobie prywatną klinikę założy, jak wyjdzie z więzienia!!! A powinien tam siedzieć co najmniej tyle lat, przez ile brał łapówki. Slon I nie wygrażać mi hołoto, że nie będę miał się gdzie leczyć. Głośniej gwizdnę to za kasę się w kolejce ustawicie i dupę mi będziecie lizać! To wyżej to oczywiście tylko przykład poziomu argumentacji lekarzy-łapówkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 lapowkarze lekarze do wiezienia i odebrac im praw 15.01.05, 13:29 prawo wykonywania zawodu. Jak sie jednemu kutasowi z drugim nie podoba praca w szpitalu to WON z niego. I niech se nie mysla ze sa niezastapieni za brama leza i czekaja z wywieszonymi jezykami ukrainscy lekarze co nie maja pracy i z innych nacji tez czekaja. Chcesz kutasie brac kapuche ? otworz se klinike prywatna i tam rwij ile chcesz ale nie w panstwowym szpitalu . Ten i kazden inny panstwowy szpital budowlismy my wszyscy i jest on na nasze poczeby , aby nam ratowal tylki anie abys ty na naszych plecach i zdrowiu budowal fortune......... Wszyscy powinni podawac ich z nazwiska . Jaki lekarz i ile chce i bierze w lape i za jaka sprawe i w jakim szpitalu pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Tylko poeci maja prawo glosu IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 16.01.05, 18:47 Wreszcie nastal moment. Gnebili naszych ojcow. Czas rozliczyc mafiosow Akademii Medycznej. Kim sa ich slaobouczacy sie dzieci( ( potomki drewow, klyszejkow, szaflarskich), ja musialem ich douczac!!!!! Tera sa wybitni. Jak zdaje syn Heliodora Kasparzaka (asystenci sa zastarszani, dr. Jola Cz. i inni boja sie myslec w obawie o utrate pray. Doktoranci umieraja ze starchu jak pan H. K. pojawia sie w kolejnych katedrach sygnujac zaliczenia. Ci ludzie juz nawet nie mysla ale zaltwiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Tylko poeci maja prawo glosu IP: *.tvgawex.pl 18.01.05, 18:17 Prosze nie ściemniać!! Pan/Pani ich doucza?? Mi się wydaje, ze jesteś jakimś zazdrosnym studentem:) Wśród Drewów są przeciez mądrzy np Dr Tomasz Drewa jest naprawdę bardzo wartościowym człowiekiem, nie wiem jak jego młodsi bracia, ale on przeciez skończył medycynę w Gdańsku ( w Bydgoszczy tylko studiował chyba 3 lata!))Co do dr Anny Szaflarskiej to się zgadzam, mamusia ją wcisnęłą do siebie na katedrę hahaha !! Ona jest taka tępa, że brak słów!! a o zastraszaniu asystentów przez profesora Kasprzaka to nic nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okulistka Kto po nim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:49 Nie wiecie może? Na pewno nie docent Ś., po swoich przygodach z prawem. Może ktoś z zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Profesor zwolniony IP: *.tvgawex.pl 15.01.05, 22:00 i co teraz powiedza ci obroncy tego zlodzieja??? cisza??? no jak jest niewinny,to chyba by go nie zwalniali ,prawda?teraz jeszcze urzad skarbowy i policja skarbowa i willa na sielance zamieni sie w cele w bydgoskim AŚ a potem w Poyulicach czy Mielęcinie...on taki wielki ura-bura to może będzie grypsujący co?? Odpowiedz Link Zgłoś