yossarian18 15.01.05, 23:53 www.piusx.org.pl/zw/30/30mmrip.html Szalenie ciekawa biografia tego Sługi Bożego. Sam nie wiem co mam o tym sądzić... Z Wandei możecie sćiągnąć godziny wykładów ks. Malachi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Ks. Malachi Martin 16.01.05, 00:45 Czy rzeczywiście sługa Boży?? Nie podejmę się tej oceny, bom za głupi. Ale sądzę, Yossarianie, że mimo Twojej inteligencji Ty też. Postac kontrowersyjna. Czy miał rację?? No i jak Szanowny Yossarianie, lokujesz np sprawę "Odręczne pismo ks. Martina do jednej z pracownic Unity Publishing: ?Droga Fiono, bardzo dziękuję za to, co mi przesłałaś, i gratuluję wzięcia się za oszustwo Medjugorje. Było ono obiektem mojej krytyki przez piętnaście lat. To od początku było szatańskie. Błogosławię. Ks. Malachi" Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Ks. Malachi Martin 16.01.05, 12:01 Ja też nie. Ks. Malachi to postać kontrowersyjna, sam nie wiem co mam o nim sądzić, ale letura jego biografii trochę mnie zaszokowała. Objawienia w Medjugorie to dyskusyjna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Ks. Malachi Martin 16.01.05, 15:47 Objawienia w Medjugorie to dyskusyjna sprawa. Nadal oficjalnie NIE uznawane przez Stolice Apostolska Odpowiedz Link Zgłoś