Gość: lewak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: casmir Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:28 Czyli jeszcze cos zostało do zagrabienia i zaboru i "po nas chodzby potop" obecne motto sojuszu lewych dochodów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD- ek SLD razem z UW w PeDe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:50 Dowiedziałem się niedawno od "jednego z posłow", ze W.Frasyniuk i inni prominenci rozmawia z "niektórymi" poslami z SLD, aby wspólnie z nimi powołać "nową formację obywatelską". Tu padają rózne nazwy np. PD, ale ponieważ po francusku PEDE znaczy "pedał", więc pewnie nic z tego nie będzie, ale pewnie pojawi się nowa hybryda, pod nową nazwą, ale z tymi samymi ludźmi. Zastanawiałem się dlaczego tow. Jerzy Hausner tak naskoczył ba SLD, dowiedziałem się, ze on jest jednym z tych "skaptowanych", i pomaga "przekonywać" innych. Mówiłem tyle razy, że jak nie pogonimy farbowanych lisów z SLD to bedziemy mieli to co mamy: PZPR-SDPR-SLD-SDPL-UP-UL z jednej strony z drugiej: ROAD-UD-KLD-UW-PO, z trzeciej strony AWS-SKL-PC-ZCHN-LPR ciagle się przepoczwarzają. Ale może dobrze jak połaczy się SLD z UW i utworzą sojusz "czerwonych skarpetek" z "czerwonymi krawatami" przynajmniej będzie wiadomo kto jest kto. Niedawno w GW czyatełem wypowiedź w której padło stwierdzenie o "poslkiej skundlownej klasie politycznej" nie wierzyłem, a teraz zastanawiam się czy czegoś nie ma na rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: SLD razem z UW w PeDe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:46 Też o tym slyszałem, ale aż nie chce mi się wierzyć! Ale w IIIRP wszystko mozliwe, nawet sojusz SLD/UW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Styl twojej wypowiedzi pachnie mi PiSem IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 18:51 nie ma co jak fałszywy anonimowy donosik kompromitujący przeciwników politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ark A mnie styl twojej wypowiedzi przypomina PSL... IP: 217.153.221.* 30.01.05, 19:27 albo i jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmaciak ROK ZWODÓW I ZWYCIĘSTWO KORYTA NAD HONOREM IP: *.cvx.algx.net 30.01.05, 17:09 A kto z was wierzyl w te zapewnienia lewizny o wczesniejszych wyborach ? A kto z was uwierzyl w gruszki na wierzbie i normalne Panstwo za czasow lewizny ? KORYTO, KORYTO - tylko ono sie zawsze liczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reblax81 Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.pl / *.virenet.pl 30.01.05, 20:21 mnie o wiele bardziej podobają się hasła tzw. prawicy w tym kaczyńskich, najpierw "teraz k.... my" a potem bezpośredni zwrot do wyborców tzn. "spie..... dziadu" :-) pozrdo Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.blox.pl Re: SLD chce wyborów jesienią 30.01.05, 11:51 Przepraszamy, panie Kuźmiuk, nie będzie kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek trudno zeby karp glosowal za wczesniejszymi swieta IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 30.01.05, 12:10 trudno zeby karp glosowal za wczesniejszymi swietami Bozego Narodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: trudno zeby karp glosowal za wczesniejszymi s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:27 To prywatny problem karpia. Ale tu chodzi o Polskę, którą czeka półroczne gnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip z kon Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:20 SLD ma na sumieniu wlele grzechów; to fakt. Prawda jest jednak taka ,że formacje postsolidarnościowe też się nie popisały gdy posiadały władzę . Myślę ,że unaoczni to komisja d/s PZU. Ponadto przy obecnym stanie polskiej sceny politycznej nie możliwe jest wyłonienie stabilnego, prorynkowego, większościowego rządu. Mimo , ze nie jestem zwolennikiem SLD to uważam , że za rok wszyscy zatęsknimy za kompetentnym rządem prof. Belki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrost Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:33 To temat zastępczy. Ja jestem za systemem amerykańskim --terminy wyborcze są konstytucyjne i nikt bez zmiany konstytuci nie ma prawa ani przyśpieszać ani opóźniać - a wybrani posłowie zamiast bić piane oterminach powinnni zająć się tym dla czego zostali wybrani .Jeżeli uważają że nie są w stanie sie ralizować to każdy może zrezygnować- żaden nie jest skażany na zasiadanie w sejmie. Wiedziały gały co brały . W kółko maglowany temat wcześniejszych wyborów odnieśie tylko taki skótek że w końcu większość je oleje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:16 Od dawna mam dobry pomysl na rozwiazanie problemow w sejmie.Nalezy zaprosic wszystkich poslow, zamknac drzwi aby nikt sie nie wydostal z sali, dac kazdemu do reki kij baseballowy, zgasic swiatla i poczekac na efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza a i tak IP: 213.25.168.* 30.01.05, 13:34 moze nie zdobyc przez Arabów tych 5% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Dotrzymywanie obietnic i racjonalizm SLD IP: *.pl / 217.173.202.* 30.01.05, 14:11 SLD w kampanii wyborczej deklarowało:] 1. Zniesienie Senatu (zmiana konstytucji). 2. Przeniesienie wyborów na wiosnę. Obydwie zmiany miały uzasadnienie racjonalne, pragmatyczne. 1. Jednoizbowy palament to oszczędności i łatwiejszy proces legislacyjny. 2. wyłoniona koalicja sama przygotowuje budżet, który będzie realizować i odpowiada za swoje. Niedotrzymywanie obietnic, samo w sobie niemoralne, ma w obywdu wypadkach tylko jedno uzasadnienie - kolesie po prostu chcą pobierać diety senatorskie i poselskie. Zauwżcie, że nawet nie silą się na jakieś tłumaczenie. Obrzydliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdidasPolskaHEJ! Re: SLDresy do Sejmu w Wolominie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:27 Czt to prawda ze SLD zamowilo dresy dla swoich poslow w Adidasie z napisem SLDres do sejmu -czerwone na dzien a na wieczor czarne bo do meroli i BMWek pasuja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Papież nie przyjeżdża, to po co się spieszyć? IP: *.chello.pl 30.01.05, 14:48 Syfy lewackie. Bez jakiegokolwiek poczucia godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ExIsT TEMAT ROZWIAZANIA ZOSTAL PORUSZONY :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:51 usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.html?group=pl.soc.polityka&tid=1148207 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaweł SLD,tow.Millery,Kalisze i Kwasniewscy-OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: SLD,tow.Millery,Kalisze i Kwasniewscy-OK IP: *.roadrunner.nf.net 30.01.05, 17:39 na smietnik historii i do wiezien. Wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca sld Re: SLD - tchórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:27 gnidy przyssały się do koryta i przyspawali do stołków. A wystarczyło zlikwidować ZUS,bezrobocie 5% i wygrana w cuglach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Strzelac nie pisać IP: *.cust.tele2.pl 30.01.05, 17:57 Miałem coś napisac ale po co pisac jak tu trzeba strzelać do tych skur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: Strzelac nie pisać IP: *.roadrunner.nf.net 30.01.05, 20:11 najpierw zdelegalizowac osadzic i do pir.la z Kwachem na czele. Komuno zapomnij o wyborach bo idziesz do pi.rdla i oddacie co ukradliscie na skarb panstwa. Sprzeciw bedzie karany smiercia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wiosna jest też w przyszłym roku! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 30.01.05, 18:19 Ciekawe kiedy SLD wróci do swojego pomysłu wyborów wiosennych i zacznie lansować tezę aby zrobić je na wiosnę przyszłego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: SLD chce wyborów jesienią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:40 to złodziejskie pomioty , chcą jeszcze więcej nakraść . to samo dzieje się w portach lotn. pod panowamiem jaśnie pana lesieckiego i spółki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLOWIEK Z CHICAGO Wiosna czy jesienia czeka ich ten sam los. IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 30.01.05, 20:25 Dobro ostatecznie zwycieza. Tak i gangsterzy, zdrajczykowie, nieudacznicy musza kiedys odejsc i wlasnie przyszedl na nich czas. Zycie samo eliminuje to zlo zwane komuna i postkomununa. Odpowiedz Link Zgłoś