wesoly3 28.05.02, 22:52 Ale czy rowniez mozg ??? Caly ??? Czy tylko czesc ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: Ania ma siliconowe cycki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 18:23 A skąd o tym wiesz wesołku? dotykałeś ich? kurde! pobudziłeś mnie! Mam wielką ochotę na te cycuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Aleś się wykazał bystrością Gm-ku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.02, 18:26 Gość portalu: GMR napisał(a): > A skąd o tym wiesz wesołku? dotykałeś ich? kurde! pobudziłeś mnie! Mam wielką > ochotę na te cycuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Ania ma siliconowe cycki IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 18:27 wesoly3 napisał(a): > Ale czy rowniez mozg ??? > Caly ??? Czy tylko czesc ??? Lato idzie to chamstwo z świrusami powstawało. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Mysle, ze zaczynasz przesadzac IP: *.bluewin.ch 29.05.02, 18:34 Daj dziewczynie odsapnac. Jezeli ona bierze przyklad z Kagana, to przegrasz. On sie nie przejmuje niczym. Tylko nienawidzi tych katolikow, bo cos mu chyba ktos kiedys zrobil. Ale czasami zdarzaja mu sie ciekawe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś