Dodaj do ulubionych

Żakowski i Władyka to śmieci

03.02.05, 13:37
Psy wyborczej i tyle;
Ktoś słuchał dziś poranka w tokfm?:

Władyka:
"Ta lista była listą ubecką, no takie są fakty po prostu..."

a więc to gw wyborcza kreuje fakty w Polsce;
Wildstein powtarzał kilkakrotnie, że to nie jest lista agentów

Żakowski trwa oczywiście w swojej podłości...
na tego skur.iela to już szkoda klawiatury nawet...

a na Wołku to się zawiodłem...
Obserwuj wątek
    • kropekuk Kolega na tym forum podal link do oswiadczenia 03.02.05, 13:40
      Rady Etyki Mediow:
      www.skrypt.info/article/articleview/418/1/31/
      Czy Zakowski i Wladyka nie powinni zostac ZAWIESZENI w prawie wykonywania
      zawodu?
      • pro_michnik Re: Kolega na tym forum podal link do oswiadczeni 03.02.05, 14:00
        Pan Zakowski wyszedl na durnia i nic mu nie pozostaje jak isc w zaparte.Mozna
        sie teraz niezle posmiac z niego (zwlaszcza po oswiadczeniu Pani Staniszkis).A
        jesli chodzi o Pana Wolka-coz kolejna klapa z ,,Zyciem"- kasa za udzial w
        programie radiowym zawsze sie przyda.Zreszta od dawana koledzy przy mikrofonie
        tarktuja go jakos obiekt nielzego ubawu.
        • forresty Re: Kolega na tym forum podal link do oswiadczeni 03.02.05, 14:11
          z tego co wiem to i Zakowski i nie wymieniana w tym posacie Pani Janina są w tym
          radiu z "parytetu akcyjnego". Tokfm to radio Agory i Polityki. Trudno więc się
          dziwic ze Polityka deleguje tam swych pracowników. Lepszych lub gorszych.
          Żakowski jest dobry, tylko niech sie chłop trzyma z daleka od polityki. On
          nadaje się do wywiadów z Kołakowskim, Ingardenem, Ojcem Knabitem, Wolszczanem,
          biskupem Zycińskim itp, ale wykłada się kompletnie na tematach dla politycznych
          bandytów. Znając Żakowskiego, to w swej naiwności nie wie nawet co czyni bo na
          polityce wbrew pozorom zna się bardzo słabo. O pani Jance nie wpomnę bo ona
          nawet oczy przybieraja odcień lekko czerwony.
          • pro_michnik Re: Kolega na tym forum podal link do oswiadczeni 03.02.05, 14:21
            No to troche dlugo sie uczy.Jakis czas temu zerwal scisly kontakt z Adasiem (a
            przynajmniej nie chcial byc juz tak wprost z nim utozsamiany-wygladalo to nawet
            na spory konflikt pogladow).Cenilem go dawno temu wlasnie za dobre pioro- ale
            to juz za malo.Jeszcze pare takich ,,wyskokow" i zostanie w pamieci jako
            ostatnia .........
        • dor3 Re: Kolega na tym forum podal link do oswiadczeni 03.02.05, 16:26
          Wołek - totalna komproma - jak nic chce się podłączyć ( tak jak tygodnik
          Powszechny ) do cycka Agory, Tyle że nikt przytomny już nie czyta TP bo po co
          jak tam prym wiodą jacyś trockiści, ale straciłem dziś cały szacunek dla Wołka.
          • kataryna.kataryna Re: Kolega na tym forum podal link do oswiadczeni 03.02.05, 16:34
            dor3 napisała:

> Wołek - totalna komproma - jak nic chce się podłączyć ( tak jak tygodnik
            > Powszechny ) do cycka Agory, Tyle że nikt przytomny już nie czyta TP bo po co
            > jak tam prym wiodą jacyś trockiści, ale straciłem dziś cały szacunek dla
            Wołka.

Wołek mnie dzisiaj dobił stwierdzeniem, że Wildstein powiedział, że "to nie
            jest przypadek, że Staniszkis jest na tej liście". Oczywiście Wildstein nic
            takiego nie powiedział ale Wołek się popisał, jak się nie jest czegoś pewnym to
            się takich ciężkich oskarżeń nie rzuca. W ogóle dzisiaj końcówka była fajna,
            jak się Żakowski tłumaczył ze swojej niedzielnej obsuwy.
            • bryt.bryt zapis 03.02.05, 16:46
              kataryna.kataryna napisała:

> dor3 napisała:
              >
              > > Wołek - totalna komproma - jak nic chce się podłączyć ( tak jak tygodnik
              > > Powszechny ) do cycka Agory, Tyle że nikt przytomny już nie czyta TP bo p
              > o co
              > > jak tam prym wiodą jacyś trockiści, ale straciłem dziś cały szacunek dla
              > Wołka.
              >
              >
              >
              > Wołek mnie dzisiaj dobił stwierdzeniem, że Wildstein powiedział, że "to nie
              > jest przypadek, że Staniszkis jest na tej liście". Oczywiście Wildstein nic
              > takiego nie powiedział ale Wołek się popisał, jak się nie jest czegoś pewnym
              to
              >
              > się takich ciężkich oskarżeń nie rzuca. W ogóle dzisiaj końcówka była fajna,
              > jak się Żakowski tłumaczył ze swojej niedzielnej obsuwy.

Mozna gdzies przeczytac zapis tej dyskusji? Na stronie Tok FM nie udalo mi sie
              znalezc. Jesli nie to prosilbym o krotkie info odnosnie koncowki i Zakowskiego.
              • jak.babcie.kocham Re: zapis 03.02.05, 17:37
                Jest powtórka, chyba ok. 1 w nocy.
      • indris Na szczęście... 03.02.05, 14:22
        ...zawieszenie w prawie wykonywania zawodu dziennikarza jest w Polsce
        niemożliwe. Byłby to wstęp do powrotu cenzury.
    • jak.babcie.kocham Strajker się rozwija 03.02.05, 14:23
      Jeszcze niedawno napisałby, że Ż i W są do dupy, ale stale pracuje nad
      poszerzaniem słownictwa. Dzielny chłopak.
      • forresty Re: Strajker się rozwija 03.02.05, 14:37
        Reasumując poprzedni wpis napiszę tyle że Żakowski to naprawdę dobry
        felietonista. Przyjemnie się czyta jego wywiady ze zdobywcami Everestu, ze śp.
        Tischnerem, ale to co robi ostatnio w sprawie Kulczyka a teraz z Wildsteinem to
        niestety zjazd po równi pochyłej.
        Nie rozumiem po co on się bierze za tematy których wszyscy zręcznie unikają
        wiedząc ze to bagno. Wziął się za Kulczyka - wyszło tak że Żakowski został jego
        adwokatem medialnym bo pokazał biednego Jasia po koronarografi (ulubione moje
        słowo - Widackiego też) który odpowiada na wybrane przez siebie pytania - te
        które byly w tej sytuacji wygodne.
        Wział sie za Wildsteina - chciał pokazać że Wildstein robi źle, a wyszło mu
        zupełnie cos przeciwnego. Pokazał jak z igły zrobić medialne widły.
        W pierwszej sytuacji z jasiem wtórowała mu pani Janina. W drugiej ze względu na
        zawartos listy czynic jej tego nie wypada.
        • forresty Re: Strajker się rozwija 03.02.05, 14:39
          Zapomniałem jeszcze dodać iz kategorycznie sprzeciwiam sie nazywaniu kogokolwiek
          na publicznym forum cyt: "śmieciem" . I tak dalej. Kategorycznie sprzeciwiam
          sie też nazywaniu kogokolwiek agentem tylko dlatego iż nazwisko i imie
          konkretnej osoby znajduje sie na liscie IPN
        • dor3 Re: Strajker się rozwija 03.02.05, 16:35
          No i dlatego Gietrych chce ustalic jakie to pieniądze z reklam wpływają do
          Agory za zamazywanie przestępstw i mieszanie ludziom w głowach. To już nie
          głupawy Gadaś to robótka drogiej Wandy.
      • wartburg4 Re: Strajker się rozwija 03.02.05, 23:46
        jak.babcie.kocham napisała:

> Jeszcze niedawno napisałby, że Ż i W są do dupy, ale stale pracuje nad
        > poszerzaniem słownictwa. Dzielny chłopak

To jego wina, że Ż i W tak dupy dają?
    • homofaberus Re: Żakowski i Władyka to śmieci 03.02.05, 16:08
      Rówenież zawiodłem się na Wołku, szczególnie te jego oburzenie na brak
      wrażliwości u Wildsteina mnie rozbawiło. A Żakowski? Szkoda słów.
    • plopli Każdemu podług zasług 03.02.05, 16:37
      I oto mamy taką sytuację:

Zachowanie Wildsteina potępili w Żakowski, Władyka (Polityka) i Wołek.
      Pochwalił Skowroński.

Nie przyszło oczywiscie obrońcom Wildsteina do głowy, że może mają rację. Ale
      nie potrafili równocześnie ocenić ich jednakowo. Wyszło więc na to, że dwóch z
      nich to śmieci, a na jednym się zawiedli.

Oczywiście nie ma słowa o Skowrońskim, który zarzucił Żakowskiemu manipulację,
      a po wyjaśnieniach Żakowskiego i opinii Wołka ograniczył się do "naruszenia
      zasad rzetelnego dziennikarstwa" z racji zmontowania programu. Oto jest upór i
      konskwencja godne Wildsteina et consortes!
      • forresty Re: Każdemu podług zasług 03.02.05, 17:04
        Co do Wołka to mam uzasadnione podejrzenia iż nie może on ciagle przeboleć że to
        nie on i nie jego Życie ujawniło tę listę
      • wuj.truj Re: Każdemu podług zasług 03.02.05, 17:11
        plopli napisał:

> I oto mamy taką sytuację:
        >
        > Zachowanie Wildsteina potępili w Żakowski, Władyka (Polityka) i Wołek.
        > Pochwalił Skowroński.
        >
        > Nie przyszło oczywiscie obrońcom Wildsteina do głowy, że może mają rację. Ale
        > nie potrafili równocześnie ocenić ich jednakowo. Wyszło więc na to, że dwóch
        z
        > nich to śmieci, a na jednym się zawiedli

Niestety, dyskusja na takim poziomie, że ktoś jest śmieciem bo ma inne zdanie
        wystawia jedynie świadectwo tym, którzy na takim poziomie chcą dyskutować.
        A dzsiejszy Poranek w TOKu był pierwszym w miarę rzeczowym i spokojnym od kilku
        dni. We wtorek Ziemkiewicz, Janke i Karnowski gdyby mogli, podgryźliby gardło
        Stasińskiemu, wczoraj Gawryluk, Skwieciński (wyjątkowo irytująca persona) i
        Skowroński Wrońskiemu. Dziś już Skowroński nie byl tak pewny siebie i z
        manipulacji Żakowskiego zostało jedynie montowanie programu. A kiedyś Go
        lubiłem.
        • monostatos Re: Każdemu podług zasług 03.02.05, 17:22
          Niestety, dyskusja na takim poziomie, że ktoś jest śmieciem bo ma inne zdanie
          > wystawia jedynie świadectwo tym, którzy na takim poziomie chcą dyskutować
          z tym się zgadzam.
          Uważam że była to jedna z najgorszych dyskusji. Wołek gdzieś? stracił jaja.
          Żakowski zajmował się sobą i obroną swojego programu, a Skowroński gęsto się
          tłumaczył z tego co powiedział wczoraj i to tak jakby chciał powiedzieć że nic
          takiego nie mówił. A p.Władyka? ma czarną czuprynę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka