giwi 15.02.05, 12:47 Milionowy post padł tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=20562159&a=20562189 Autor proszony jest o zgłoszenie się mailem na forum.abuse@gazeta.pl w celu uzgodnienia sposobu odebrania nagrody. :-) Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus4 trafilo sie natchnionemu delegatowi Rydzyka ! 15.02.05, 13:02 Ja jemu nie gratuluje ale Ty mozesz jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Milionowy post 15.02.05, 13:07 E, tam znów nic nie wygrałem. Będzie trzeba wziąć się za robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: nagroda to radio z jedyna stacja RM 15.02.05, 16:41 Tp strasznie minorowo. Liczyłem na osławiony tuner SAT odbierający jedyną i jedynie słuszną TV Trwam :( Odpowiedz Link Zgłoś
unicode Re: nagroda to radio z jedyna stacja RM 15.02.05, 17:07 GW bedzie miala okazje uzyskac wzgledy Rydzyka tanim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Milionowy post 15.02.05, 16:23 A moze specjalna tuba do gloszenia "dobrej nowiny" wg Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Milionowy post 15.02.05, 16:27 biedny oszołom nie udało mu się, a tak chciał oddać potrezbującym Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Milionowy post 15.02.05, 16:52 przynajmniej taka pociecha ze w moim watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Givi, nie nakręcaj koniunktury! 15.02.05, 17:48 Bo niektórzy aktywiści wezmą to sobie do serca i za tydzień będzie kumulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Milionowy post 15.02.05, 18:14 zaraz, zaraz! a jakie byly kryteria? Doliczylas te posty, ktore usunelas z forum ?? ;-))) Nie godzi sie przyznawac nagrody nie mowiac wczesniej o zasadach! :) ps. jaka jest nagroda? kolacja z red. Maleszką? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus śniadanie na trawie 15.02.05, 20:12 o, ten golas już zaczyna drugi milion. Odpowiedz Link Zgłoś
onatutrwa Re: Milionowy post 15.02.05, 20:55 giwi cenzorku! kończ waść wstydu oszczędź! Twój czas już dawnoi minął..mialeś chamie złorty róg..nawet sznura nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Milionowy post 21.02.05, 18:30 Witam po przerwie i dziękuję za docenienie faktu milionowego postu .. Będąc jednak w opozycji wobec Gazety ODMAWIAM przyjęcia jakiegokolwiek podarunku .. Przyjęcie (nie wiem nawet - czego konkretnie :P ale nie ma to znaczenia) byłoby niezgodne z moim poczuciem godności osobistej i patriotycznej .. Dziękuję wszystkim którzy mnie pogratulowali a żałosnym, krytykującym i zakompleksionym lewakom i antyklerykałom życzę dalszej "owocnej" cenzury na ww. forum .. Dziękuję .. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Milionowy post 21.02.05, 18:52 A ja myslałam, że do tej pory stoisz pod lustrem i podziwiasz swoje odbicie w firmowej koszulce a o forum zapomniałeś. :-) Gdybyś jednak zmienił zdanie, to skontaktuj się z abuse. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot nagroda przepadla? 21.02.05, 19:29 No i co teraz... nagroda przepadla? To dajcie te kubki pilegniarzowi, tak ladnie prosil i obiecal nierozabiac i obietnicy dotrzymal:) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 19:36 leszek.sopot napisał: > No i co teraz... nagroda przepadla? > To dajcie te kubki pilegniarzowi, Jesli one sa papierowe,to wyslijcie instrukcje i on sam je sobie zrobi. > tak ladnie prosil i obiecal nierozabiac i > obietnicy dotrzymal:) Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 19:37 czy ten KArTOfeL to na poważnie?po linii i na bazie? to takie głupole jeszcze w rz-plitej funkcjonują. przypuszczałem ze traktujemy to forum zabawowo a tu.o rany troche poczucia humoru ,oszoły. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 19:37 Ale kubków nie ma. Skończyły się jednak dawno. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:03 giwi napisała: > Ale kubków nie ma. Skończyły się jednak dawno. :-) A co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:11 giwi napisała: > Koszulki firmowe. A w jakich kolorach są te koszulki? Z logo portalu i napisem Gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:07 Białe - czerwone z malutką kosteczką w kropki, tak jak na logo, ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:14 giwi napisała: > Białe - czerwone z malutką kosteczką w kropki, tak jak na logo, ładne. Jak można dostać czerwoną? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:17 Całych czerwonych nie ma, są dwukolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:19 giwi napisała: > Całych czerwonych nie ma, są dwukolorowe. :))) A jak można dostać te prześliczne biało-czerwone? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:33 Wpisać dwumilionowy post albo kupić w sklepiku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 23:59 giwi napisała: > Wpisać dwumilionowy post albo kupić w sklepiku. :-) Gazeta ma sklepik, w którym sprzedaje tylko tę jedną koszulkę? A gdzież to można znaleźć adres do tego wirtualnego centrum handlowego? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot kubek dla pielegniarza:) 22.02.05, 01:02 www.gornyslask.pl/beranie/kubek.htm Kubek Darujymy ci, czy niy je to super, na Twój użytek sam tyn kubek. Coś cie boli, coś cie w karku dropie, to sie napij z tego kubka tyju, chopie. A kej na Kreuzberg cie prziwieje, to do kubka piwo ci sie wleje. Jak ci w trzewiach ciyngym miele, zrób se w tym kubku jakeś ziele. Spać niy poradzisz choć już cima, to wypij połny kubek dobrego wina. Chcesz być monter a nic niy działo, to napij sie z tego kubka kakao. Bez lato, kej cie suszy od rana do zmroku, to sie napij z tego kubka soku. Dziecka, baby, starzik z krykom pijom z tego kubka mlyko. Na pewno ci tyż smakuje z rana z tego kubka łyk szampana. A jak sie świat zrobi nudny i szady, napij sie z kubka gorki szokolady. A jak mosz już dojs piwa, soku i tyju to se szluknij z kubka kafyju. Na pikniku na zielony trowie, łyknij se z tego kubka coś na zdrowie. Wsuj ziymi rajn, wsodź siymie przi wiośnie, to hnet ci w kubku kwiotek urośnie. Duperele, knefle i rolki tyż pasujóm do tyj szolki. A chcesz pora groszy uszporować, dyć mogesz je w tym kubku skować. Nazwie cie ftoś rzadnym gupkym, to go w glaca piźnij tym kubkym. A kejby ci los doł roz ciynżko w kość, w tym kubku na płaczki je miejsca dość. Jeżeś blank w nerwach, rozdyrgotany, ciepnij tyn kubek w kerónku ściany. Tóż niych tyn kubek bez wsze pory roku ci dobrze suży na kożdym kroku. Skirz tego ci daruja, i to je super, tyn srogi, ruby kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Niestety nic nie pomogło 22.02.05, 12:03 Mają za to sklep z koszulką. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: nagroda przepadla? 22.02.05, 01:05 Toto, to centrum handlowe :-), jest jak najbardziej realne. Znajduje się w gmachu Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz to nawet jeszcze lepiej 22.02.05, 12:06 giwi napisała: > Toto, to centrum handlowe :-), jest jak najbardziej realne. Znajduje się w > gmachu Agory. Agora ma realny sklep, w którym sprzedaje jedną koszulkę? Ale ja mam daleko do Warszawy. Nie będę jechał tam po jedną koszulkę. Szczególnie, że nic innego w tym sklepie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:53 giwi napisała: > Ale kubków nie ma. Skończyły się jednak dawno. :-) Buchnij komus z biurka:)) a pozniej napisz pielegniarzowi, ze to byl kubek Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:16 leszek.sopot napisał: > giwi napisała: > > > Ale kubków nie ma. Skończyły się jednak dawno. :-) > > > Buchnij komus z biurka:)) > a pozniej napisz pielegniarzowi, ze to byl kubek Michnika! Daj spokój, bo jeszcze przesadzi i buchnie Michnikowi z biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:01 leszek.sopot napisał: > No i co teraz... nagroda przepadla? > To dajcie te kubki pilegniarzowi, tak ladnie prosil i obiecal nierozabiac i > obietnicy dotrzymal:) Dzięki, Leszku, za wsparcie, ale sam widzisz, że komunizm jeszcze nie upadł:)) - Poproszę kubek. - Nie mamy kubków, mamy koszulki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:14 czyzunia napisał: > dla mnie może być flaszeczka. Flaszeczka, ale czego? Żeby się nie skończyło, jak z kubkami. - Chciałbym Blue Label. - Nie ma. Mamy tylko Wybor...ową. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus dialog 21.02.05, 20:15 - Czy mogę dostać hamburgera bez kechupu? - Kechupu w ogóle nie prowadzimy, ale może pan dostać bez musztardy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 20:56 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > No i co teraz... nagroda przepadla? > > To dajcie te kubki pilegniarzowi, tak ladnie prosil i obiecal nierozabiac > i obietnicy dotrzymal:) > > Dzięki, Leszku, za wsparcie, ale sam widzisz, że komunizm jeszcze nie upadł:)) > > - Poproszę kubek. > - Nie mamy kubków, mamy koszulki. > > :) To juz bylo:)) a to pamietasz - jeszcze z czasow PRL? "Do domu towarowego przyszedł zajączek i pyta: – Proszę Pani, czy są żarówki? – Nie ma! – To przepraszam – powiedział zajączek i wyszedł, ale po chwili wrócił: – Proszę Pani, a może są żarówki? – Powiedziałam ci już, że nie ma – krzyknęła zdenerwowana sprzedawczyni. – Jeżeli jeszcze raz o to zapytasz, to przybiję ci uszy gwoździami do ściany! Przerażony zajączek zwiał, ale po dłuższej chwili zjawił się znowu w sklepie i pyta: – Proszę pani, czy są gwoździe? – Nie ma! – A żarówki? – ... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:13 leszek.sopot napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > leszek.sopot napisał: > > > > > No i co teraz... nagroda przepadla? > > > To dajcie te kubki pilegniarzowi, tak ladnie prosil i obiecal niero > zabiac > > i obietnicy dotrzymal:) > > > > Dzięki, Leszku, za wsparcie, ale sam widzisz, że komunizm jeszcze nie upa > dł:)) > > > > - Poproszę kubek. > > - Nie mamy kubków, mamy koszulki. > > > > :) > > > To juz bylo:)) > > a to pamietasz - jeszcze z czasow PRL? > > "Do domu towarowego przyszedł zajączek i pyta: > – Proszę Pani, czy są żarówki? > – Nie ma! > – To przepraszam – powiedział zajączek i wyszedł, ale po chwili wró > cił: > – Proszę Pani, a może są żarówki? > – Powiedziałam ci już, że nie ma – krzyknęła zdenerwowana sprzedawc > zyni. – > Jeżeli jeszcze raz o to zapytasz, to przybiję ci uszy gwoździami do ściany! > Przerażony zajączek zwiał, ale po dłuższej chwili zjawił się znowu w sklepie i > pyta: > – Proszę pani, czy są gwoździe? > – Nie ma! > – A żarówki? > – ... :) W jednej książce Norman Davies opisuje (chyba we wstępie), jak w czasie swoich początków w Polsce poszedł do miasta coś zjeść. Nie przytoczę tego teraz, bo nie mam tej książki, ale trudno naprawdę dostrzec różnicę pomiędzy tym, co tam napisał, a czymś wystawianym przez kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: nagroda przepadla? 21.02.05, 21:24 goniacy.pielegniarz napisał: > W jednej książce Norman Davies opisuje (chyba we wstępie), jak w czasie swoich > początków w Polsce poszedł do miasta coś zjeść. Nie przytoczę tego teraz, bo nie mam tej książki, ale trudno naprawdę dostrzec różnicę pomiędzy tym, co tam > napisał, a czymś wystawianym przez kabaret. Nie wiem co Davies napisal, ale mnie sie teraz jedzenie w czasach PRL kojarzy ze scena z jakiegos baru mlecznego z filmu "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" Bareji gdzie metalowe miski (czy lyzki) byly przymocowane lancuchami. Z kolei tez mam osobiste wspomnienie z Bieszczad z 1981 roku, gdy to przyslismy do jakiejs "restauracji" i byly tam do zjedzenia tylko gotowane ziemniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Aktualności też miały kiedyś milionowy post 21.02.05, 21:13 A wy zabiliście najlepsze forum w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś