andrzej105 20.02.05, 12:21 Bezstronna ,merytorycznie przygotowana ,bystra dosyć i jakiś taki spokój od niej emanuje. W sumie podoba mi się ta kobitka. Ten program prowadzi ona można powiedzieć że wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicemichnik DO PANI REDAKTOR ŁASZCZ 20.02.05, 12:46 Tylko, że zaprasza się przeważnie samych "poprawniaków". Nawet stary Toepliz się załapał z "Trybuny" - tuby propagandowej czerwonych. Dlaczego nie ma "Najwyższego Czasu" ? Pani redaktor, powinna pani chociaż od czasu do czasu zaprosić kogoś z tego tygodnika. Chyba, że jest to niezgodne z "wytycznymi". Chcę wierzyć ,że nikt pani nie dyktuje. Dyskusje stają się nudne, gdy są "oficjalnie" programowane. Dobrze, że chociaż raz zaprosiła pani Rafała Ziemkiewicza. Oby pojawiał się on częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: red.Laszcz z "Loży prasowej"-TVN , niczego so 20.02.05, 13:06 Tylko link do fotki wyżej wymienionej pozwoliłby mi ocenić merytorycznie jej zalety. Odpowiedz Link Zgłoś