b.krakus Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:48 Bardzo słusznie, w końcu Forum to też organ opiniotwórczy. Mało tego, perfidnie wykorzystywany przez wszelkiej maści żydów, masonów, komuchów i ich obrońców, kapusiów, ubeków itp., którzy robią wszystko, aby otumanić i zablokować zdrowe siły narodu. A można to zrobić na kilka sposobów. Albo dobrowolnie - forumowicze dokonają autolustracji i sami publikują w Internecie zawartość swoich teczek. Albo oficjalnie i urzędowo - jak nie prześlesz mailem do redakcji świadectwa moralności, to pisz sobie, ale w klozecie. Jest jeszcze trzeci sposób, bardzo interesujący, honorowy i państwowotwórczy. Można Giviemu cichaczem podprowadzić spis nazwisk forumowiczów (obowiązek logowania), skorelować go z wiadomą listą, i tak obrobiony przesłać zaprzyjaźnionym redakcjom. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:49 czur-czur-ra napisał: > po prostu. Ja myśle,ze nawet Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:52 Pomysl przeswietny. Zaczac oczywiscie od Zydow, bo ich najlatwiej zlustrowac (ze Zydzi). Zydowki tez, prosze panstwa. Potem cyklisci, wg starej recepty, ze oni zaraz po Zydach. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:56 zlustrować zaglądając do rozporków. a kobitki u nich mają w poprzek. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:57 Czyzyku, o pewnych rzeczach sie wie, ale sie nie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:04 > Zaczac oczywiscie od Zydow, bo ich najlatwiej zlustrowac > (ze Zydzi). Potem cyklisci, wg starej recepty, ze > oni zaraz po Zydach. Ależ nie, po Zydach masoni. Bo masonem można ogłosić każdego. A jak jeszcze ktoś ostanie, to go cap, na rowerku. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:06 cyklista nikt o zawody sie nie pyta,zyd cyklista piekarz zdun,czy to wazne jaki zawod milo by bylo wiedziec jakie reprezentujemy kraje a nie religie,Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:54 Siebie na liście nie znalazłem. Może ktoś był uważniejszy? Nie wykluczam, że jestem na innej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:55 Przepraszam a kolega lolektyrmand (tyrmand???) to Zyd? Bo w tej chwili goje moga tylko dostac numerek w kolejce spolecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:56 Oszolom, poszolom wont! To nie to pieklo! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:01 tyrmand,ciebie nie ma bo ty już nie żyjesz. coś pare lat temu sie zabrałeś. a kto teraz potrafiłby napisać ZŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua ZLY, co za problem 22.02.05, 12:09 Jak to kto, jak to kto, malo ze napisac nowy ZLY, on jest ZLY. Zagadka: Nazwisko Jego na 6 liter, dwie litery ZLEGO juz w tym nazwisku sa. Moze Giwi ufunduje koszulke w nagrode? Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: ZLY, co za problem 22.02.05, 12:23 Oho, Ty coś wiesz... Pochwal się. Na pewno chwała za to Cię nie minie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:22 Z tego, co słyszałem, na liście są również osoby, które już zmarły. A poza tym skąd wiesz, że Tyrmand umarł? Skoro Elvis podobno żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:21 Piszesz jakieś Pierre Douy. Tyrman był Żydem i nie ukrywał tego faktu. Skoro nie wiesz taki rzeczy, to coś słabo z Tobą. Dodam Ci w wielkiej tajemnicy, że Jezus też był Żydem, a Jego Matka Żydówką. Wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:23 Loleczku, Loleczku, nie zassales, twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 14:49 jak zydówka cos cie pogięło.matka boska była polka na nazwisko ma częstochowska. nie wiem jak z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_polish_cyc Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 14:50 czyzunia napisał: jak zydówka cos cie pogięło.matka boska była polka na nazwisko ma częstochowska. nie wiem jak z domu. '''''''''' ale ja wiem. Ostrobramska. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:10 Żartowałem, że była Żydówką. Była Polką, a Jezus Polakiem, Góralem gwoli ścisłości. Przecież każdy wie, że gdy się urodził, do szopki przyszli Górale i zaczęli śpiewać: "Oj maluśki, maluśki...". Skoro przyszli Górale, urodzić się musiał gdzieś w górach, zatem jest Góralem. Prawo ziemi - jak w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 14:51 Już dłużej nie mogę tego ukrywać, chcę zdjąć z serca ten cieżar. Otóż czasami w ramach integracji międzypokoleniowej oglądam z babcią kanał Romantica. Niczego bardziej się nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 15:20 Zboczeniec, nekrofil, a na dodatek ekshibicjonista, co zresztą widać po ksywce. Ale dobrze, że się publicznie przyznałeś - czuj się zlustrowany. A co do nicków, to być może tu jest pies pogrzebany, i trzeba je obadać psychoanalitycznie. Taka babsia.basia na przykład, przecież to czysta perwersja. Czur-czur-ra zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 20:10 -"A co do nicków...trzeba je obadać psychoanalitycznie." ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:07 > Loleczku, Loleczku, nie zassales, twoj problem. > Jakoś mnie to nie zmartwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:25 > .) Fajny pomysł. Oczywiście, że fajny. Tylko proszę nie przysyłać na forum swoich zdjęć typu "obrzezany", "nieobrzezany". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:40 jestem kobietą. A zdjęć małżonka nie pokażę, bo byście mi go ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 20:32 "TY" Pani - jesteś kobietą? - wow!. Paniom, tak mnie się wydaje, przypisane są "te"(naturalne)cechy jak: łagodność, delikatność, inteligencja i miłe(forumowe;)) oblicze. Pani, moim(forumowym) zdaniem nie odbiega od(forumowego) wizerunku Pań: k.k; b.b; i.b.i; gini.. :):), którym (poza inteligencją :-)) tychże(cech) brakuje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:14 może to transwestyta? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:53 Podajmy chociaz kraj z ktorego piszemy.Klania sie Kanada Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:57 ja z Polski. A Kanadę pozdrawiam, spędziłam tam dwa lata temu piękne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:02 Dziekuje w imieniu Kanadyjczykow polskiego pochodzenia za pozdrowienia z Polski.Dalej trwa wojna poloni z Zakonem Oblackim,po wyroku sadowym o nieuzywanie kosciolow do celow politycznych Oblaci traca grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.wd40 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:09 Ja się też przyznaję. Jestem świnia i kanalia. A piszę z Polski i z Niemiec (zależy, kiedy) Na dodatek pod różnymi nickami... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:10 Gratuluje szczerosci do odwaznych swiat nalezy a co ksiezy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:11 Wita półkula północna :-) Jak Kanada, wschód, zachód, białe niedćwiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:13 W Kanadzie wszystko po staremu jak kradi tak kradna,nigdy winnych nie ma i na nas kabluja,Zima w pelni moze w kwietniu troche sie ociepli ze swieconka pojedziemy saniami. Odpowiedz Link Zgłoś