Dodaj do ulubionych

Należy zlustrować forumowiczów

22.02.05, 10:54

po prostu.
Obserwuj wątek
    • b.krakus Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:48
      Bardzo słusznie, w końcu Forum to też organ opiniotwórczy. Mało tego, perfidnie
      wykorzystywany przez wszelkiej maści żydów, masonów, komuchów i ich obrońców,
      kapusiów, ubeków itp., którzy robią wszystko, aby otumanić i zablokować zdrowe
      siły narodu.

A można to zrobić na kilka sposobów. Albo dobrowolnie - forumowicze dokonają
      autolustracji i sami publikują w Internecie zawartość swoich teczek.

Albo oficjalnie i urzędowo - jak nie prześlesz mailem do redakcji świadectwa
      moralności, to pisz sobie, ale w klozecie.

Jest jeszcze trzeci sposób, bardzo interesujący, honorowy i państwowotwórczy.
      Można Giviemu cichaczem podprowadzić spis nazwisk forumowiczów (obowiązek
      logowania), skorelować go z wiadomą listą, i tak obrobiony przesłać
      zaprzyjaźnionym redakcjom.
    • chilum Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:49
      czur-czur-ra napisał:

> po prostu.

Ja myśle,ze nawet Wprost.
      • pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:52
        Pomysl przeswietny. Zaczac oczywiscie od Zydow, bo ich najlatwiej zlustrowac
        (ze Zydzi). Zydowki tez, prosze panstwa. Potem cyklisci, wg starej recepty, ze
        oni zaraz po Zydach.
        • czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:56
          zlustrować zaglądając do rozporków. a kobitki u nich mają w poprzek.
          • pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:57
            Czyzyku, o pewnych rzeczach sie wie, ale sie nie mowi.
        • cyklista Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:04
          > Zaczac oczywiscie od Zydow, bo ich najlatwiej zlustrowac
          > (ze Zydzi). Potem cyklisci, wg starej recepty, ze
          > oni zaraz po Zydach.
          Ależ nie, po Zydach masoni. Bo masonem można ogłosić każdego. A jak jeszcze ktoś
          ostanie, to go cap, na rowerku.
          • grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:06
            cyklista nikt o zawody sie nie pyta,zyd cyklista piekarz zdun,czy to wazne jaki
            zawod milo by bylo wiedziec jakie reprezentujemy kraje a nie religie,Pozdrawiam
    • lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:54
      Siebie na liście nie znalazłem. Może ktoś był uważniejszy? Nie wykluczam, że
      jestem na innej liście.
      • pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:55
        Przepraszam a kolega lolektyrmand (tyrmand???) to Zyd? Bo w tej chwili goje
        moga tylko dostac numerek w kolejce spolecznej.
        • pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 11:56
          Oszolom, poszolom wont!

To nie to pieklo!
          • czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:01
            tyrmand,ciebie nie ma bo ty już nie żyjesz. coś pare lat temu sie zabrałeś.

a kto teraz potrafiłby napisać ZŁY.
            • pierre_doua ZLY, co za problem 22.02.05, 12:09
              Jak to kto, jak to kto, malo ze napisac nowy ZLY, on jest ZLY.
              Zagadka: Nazwisko Jego na 6 liter, dwie litery ZLEGO juz w tym nazwisku sa.
              Moze Giwi ufunduje koszulke w nagrode?
              • lolektyrmand Re: ZLY, co za problem 22.02.05, 12:23
                Oho, Ty coś wiesz...
                Pochwal się. Na pewno chwała za to Cię nie minie.
            • lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:22
              Z tego, co słyszałem, na liście są również osoby, które już zmarły. A poza tym
              skąd wiesz, że Tyrmand umarł? Skoro Elvis podobno żyje...
        • lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:21
          Piszesz jakieś Pierre Douy. Tyrman był Żydem i nie ukrywał tego faktu. Skoro
          nie wiesz taki rzeczy, to coś słabo z Tobą.
          Dodam Ci w wielkiej tajemnicy, że Jezus też był Żydem, a Jego Matka Żydówką.
          Wiedziałeś?
          • pierre_doua Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 12:23
            Loleczku, Loleczku, nie zassales, twoj problem.
            • czyzunia Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 14:49
              jak zydówka cos cie pogięło.matka boska była polka na nazwisko ma częstochowska.
              nie wiem jak z domu.
              • big_polish_cyc Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 14:50
                czyzunia napisał: jak zydówka cos cie pogięło.matka boska była polka na
                nazwisko ma częstochowska. nie wiem jak z domu.
                ''''''''''
                ale ja wiem.
                Ostrobramska.
              • lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:10
                Żartowałem, że była Żydówką. Była Polką, a Jezus Polakiem, Góralem gwoli
                ścisłości. Przecież każdy wie, że gdy się urodził, do szopki przyszli Górale i
                zaczęli śpiewać: "Oj maluśki, maluśki...". Skoro przyszli Górale, urodzić się
                musiał gdzieś w górach, zatem jest Góralem. Prawo ziemi - jak w Ameryce.
            • jak.babcie.kocham Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 14:51
              Już dłużej nie mogę tego ukrywać, chcę zdjąć z serca ten cieżar.

Otóż czasami w ramach integracji międzypokoleniowej oglądam z babcią kanał
              Romantica.
              Niczego bardziej się nie wstydzę.
              • b.krakus Re: Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 15:20
                Zboczeniec, nekrofil, a na dodatek ekshibicjonista, co zresztą widać po ksywce.
                Ale dobrze, że się publicznie przyznałeś - czuj się zlustrowany.
                A co do nicków, to być może tu jest pies pogrzebany, i trzeba je obadać
                psychoanalitycznie. Taka babsia.basia na przykład, przecież to czysta
                perwersja. Czur-czur-ra zresztą też.
                • henryk.log Re: Litości! Przyznam się do wszystkiego!!! 22.02.05, 20:10
                  -"A co do nicków...trzeba je obadać psychoanalitycznie."
                  ???
            • lolektyrmand Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:07
              > Loleczku, Loleczku, nie zassales, twoj problem.
              >
              Jakoś mnie to nie zmartwiło.
              • she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:10
                .) Fajny pomysł.
                • p.smerf Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:25
                  > .) Fajny pomysł.

Oczywiście, że fajny. Tylko proszę nie przysyłać na forum swoich zdjęć typu
                  "obrzezany", "nieobrzezany". :-)
                  • she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 15:40
                    jestem kobietą. A zdjęć małżonka nie pokażę, bo byście mi go ukradli
                    • henryk.log Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 20:32
                      "TY" Pani - jesteś kobietą? - wow!.

Paniom, tak mnie się wydaje, przypisane są "te"(naturalne)cechy jak: łagodność, delikatność, inteligencja i miłe(forumowe;)) oblicze.
                      Pani, moim(forumowym) zdaniem nie odbiega od(forumowego) wizerunku Pań: k.k; b.b; i.b.i; gini.. :):), którym (poza inteligencją :-)) tychże(cech) brakuje.:-)
                      • b.krakus Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:14
                        może to transwestyta?
                        • she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:18
                          może
                        • grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:53
                          Podajmy chociaz kraj z ktorego piszemy.Klania sie Kanada
                          • she8 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 21:57
                            ja z Polski. A Kanadę pozdrawiam, spędziłam tam dwa lata temu piękne wakacje.
                            • grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:02
                              Dziekuje w imieniu Kanadyjczykow polskiego pochodzenia za pozdrowienia z
                              Polski.Dalej trwa wojna poloni z Zakonem Oblackim,po wyroku sadowym o
                              nieuzywanie kosciolow do celow politycznych Oblaci traca grunt.
                              • agent.wd40 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:09
                                Ja się też przyznaję. Jestem świnia i kanalia.

A piszę z Polski i z Niemiec (zależy, kiedy)

Na dodatek pod różnymi nickami...
                                • grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:10
                                  Gratuluje szczerosci do odwaznych swiat nalezy a co ksiezy nie ma.
                          • cyklista Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:11
                            Wita półkula północna :-) Jak Kanada, wschód, zachód, białe niedćwiedzie?
                            • grom3 Re: Należy zlustrować forumowiczów 22.02.05, 22:13
                              W Kanadzie wszystko po staremu jak kradi tak kradna,nigdy winnych nie ma i na
                              nas kabluja,Zima w pelni moze w kwietniu troche sie ociepli ze swieconka
                              pojedziemy saniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka