Dodaj do ulubionych

Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:17
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:21
      Straszy na forum "Australia"

Albo śpi. Ci, co chodzą do dołu głowami, tak mają.
      • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:25
        Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Straszy na forum "Australia"
        >
        > Albo śpi. Ci, co chodzą do dołu głowami, tak mają.

Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi hi
        • Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:28
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi hi

Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo,
          ale mocz kangura chorego na nerki.
          • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:32

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi h
            > i
            >
            > Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo,
            > ale mocz kangura chorego na nerki.

Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach.Nie
            zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki.

• Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:38

> Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach.Nie
              > zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki.
              >
              Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często.

Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą...
              • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:46

>
                > > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katola
                > ch.Nie
                > > zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki.
                > >
                > Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często.
                >
                > Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą...

Ze mna tez troche bo tam z nim troche gadam.Jaceq jak chcesz sie troche posmiac
                to udaj sie na forum kultura i zobacz do watkow"Do Kagana nie do kaganka" a
                pozniej do watku "Droga gazeto" trzymaj sie mocno krzesla.Milej lektury zycze.

• Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:08

> Milej lektury zycze.
                  >

Dzięki, nie zaglądałem tam, faktycznie "czytać na leżąco".
                  Ten '50' to jakiś z Twojej parafii? Oryginał, trza przyznać.

ps. Jestem zły, bo miałem być w W-wie na Watersie, ale "znowu w życiu mi nie wyszło".
                  • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 22:15

>
                    > > Milej lektury zycze.
                    > >
                    >
                    > Dzięki, nie zaglądałem tam, faktycznie "czytać na leżąco".
                    > Ten '50' to jakiś z Twojej parafii? Oryginał, trza przyznać.
                    >

Z mojej parafii ale bardzo mnie nie lubi twierdzi,ze jestem metem.
                    > ps. Jestem zły, bo miałem być w W-wie na Watersie, ale "znowu w życiu mi nie wy
                    > szło".

Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie
                    umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend.

• Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:18

> Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie
                      > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend.
                      >
                      Rozumiem.

Ale przez okno widzę kolędników, jak zmierzają ku mnie z flaszką czegoś.
                      Życzę lepszych wieści, muszę kończyć.

Pozdrawiam.
                      • Gość: Marecki Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:22
                        Przepraszamy,ale zabieramy J.
                    • Gość: Hania Tez jestem zla IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 15:29

>
                      >
                      > Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie
                      > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend.
                      >

A ja jestem zla, bo w W Warszawie leje, a ja zamiast odsypiac caly tydzien i
                      korzystac ze slomianego wdowienstwa siedze w biurze :( Wczoraj mi przepadla
                      impreza, dzisiaj przepadnie kolejna. Cholerni kapitalisci!!

Jak kolano szanownego malzonka?
                      • Gość: Ania Re: Tez jestem zla IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:17
                        Gość portalu: Hania napisał(a):

>
                        > >
                        > >
                        > > Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie
                        > > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend.
                        > >
                        >
                        > A ja jestem zla, bo w W Warszawie leje, a ja zamiast odsypiac caly tydzien i
                        > korzystac ze slomianego wdowienstwa siedze w biurze :( Wczoraj mi przepadla
                        > impreza, dzisiaj przepadnie kolejna. Cholerni kapitalisci!!
                        >
                        > Jak kolano szanownego malzonka?

Kolano wczoraj wymagalo natychmiastowej interwencji chirurgicznej ,ale jak
                        chcialam dzwonic po ambulans to interwencja okazala sie zbyteczna.Chodzilo o
                        to,zeby nie isc na zakupy.Dzis juz wszystko w porzadku.

Jak wrazenia po watku do gazety?Ma chyba wiecej kasy niz Hysterik i to moj sasiad.
                        • Gość: Hania Re: Tez jestem zla IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:19

>
                          >
                          > Kolano wczoraj wymagalo natychmiastowej interwencji chirurgicznej ,ale jak
                          > chcialam dzwonic po ambulans to interwencja okazala sie zbyteczna.Chodzilo o
                          > to,zeby nie isc na zakupy.Dzis juz wszystko w porzadku.

Zdarzaja sie cuda i nagle ozdrowienia ;)

>
                          > Jak wrazenia po watku do gazety?Ma chyba wiecej kasy niz Hysterik i to moj sasi
                          > ad.

Cos wspanialego... Najwieksze wrazenie wywarlo na mnie kilkadziesiat tysiecy
                          euro, wyroby ze zlota na kilogramy i kolekcja malarstwa.... ;) Hysterik zzolknie
                          z zazdrosci (pod kolor zlota pana 50 i dyamentow swojej malzonki).
                          • Gość: Ania Re: Hysterik sie obrazil IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:22
                            Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial o
                            naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic
                            • Gość: Hania Re: Hysterik sie obrazil IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:23

> Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial o
                              > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic

Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakresu
                              ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic?
                              • Gość: Ania Re: Hysterik sie obrazil IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:26
                                Gość portalu: Hania napisał(a):

>
                                > > Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial
                                > o
                                > > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic
                                >
                                > Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakresu
                                > ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic?

Moze koresponduje z Maya na prive to takie bratnie dusze.Maya z maczuga i
                                Hysteric z teksasu z asparagusem.
                                • Gość: Hania Re: Hysterik sie obrazil IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:28

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                                  >
                                  > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypom
                                  > nial
                                  > > o
                                  > > > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic
                                  > >
                                  > > Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakres
                                  > u
                                  > > ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic?
                                  >
                                  >
                                  > Moze koresponduje z Maya na prive to takie bratnie dusze.Maya z maczuga i
                                  > Hysteric z teksasu z asparagusem.

A kto to jest Maya?
                                  • Gość: Dr.KrisK Co to za nowy nabab? IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:02
                                    Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił
                                    (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto?
                                    Gdzie?
                                    KrisK - Mocno Zaciekawiony
                                    • Gość: Kagan Re: Co to za nowy nabab? IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:18
                                      Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił
                                      > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto?
                                      > Gdzie?
                                      > KrisK - Mocno Zaciekawiony
                                      To jest zloto wirtualne (w wekslach podzyrowanych przez
                                      ex szefa Enronu), a obrazy to hologramy...
                                    • Gość: Ania Re: Co to za nowy nabab? IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:34

> Gdzie?

Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!!
                                      Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazow.Ale
                                      taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja znac
                                      nie chce.
                                      • Gość: Kagan Re: Co to za nowy nabab? IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:36

> Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                                        >
                                        > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objaw
                                        > ił
                                        > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto?
                                        >
                                        > > Gdzie?
                                        > > KrisK - Mocno Zaciekawiony
                                        >
                                        > Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!!
                                        > Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazow.Ale
                                        > taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja znac
                                        > nie chce.
                                        K: Brylanty to raczej w Amsterdamie... :)
                                        A zloto, owszem! Na Al. Stalingradzkiej w Brukseli (ZABIERAJA)... ;)
                                        • Gość: Ania Re: Co to za nowy nabab? IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:47
                                          Gość portalu: Kagan napisał(a):

>
                                          > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                                          > >
                                          > > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie
                                          > objaw
                                          > > ił
                                          > > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Z
                                          > łoto?
                                          > >
                                          > > > Gdzie?
                                          > > > KrisK - Mocno Zaciekawiony
                                          > >
                                          > > Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!!
                                          > > Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazo
                                          > w.Ale
                                          > > taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja
                                          > znac
                                          > > nie chce.
                                          > K: Brylanty to raczej w Amsterdamie... :)
                                          > A zloto, owszem! Na Al. Stalingradzkiej w Brukseli (ZABIERAJA)... ;)

Znowu jestes do tylu w Antwerpii jest rowniez rynek diamentow.
                                          Duzo Ci zabrali tego zlota?

• Gość: Hania Zloto Kagana IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:05

> Znowu jestes do tylu w Antwerpii jest rowniez rynek diamentow.
                                            > Duzo Ci zabrali tego zlota?
                                            >
                                            Pewnie tyle, co zebow wybili...
                                      • Gość: Dr.KrisK Forum kultura.. IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:44
                                        .. a mogę prosić po znajomości o szczegóły? Bo ja bogatych ludzi okropnie lubię
                                        (oni mnie jakby mniej). Może jakiś grant mi przysponsoruje...
                                        KrisK - Pełen Nadziei
                                        • Gość: Ania Re: Forum kultura.. IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:48

> .. a mogę prosić po znajomości o szczegóły? Bo ja bogatych ludzi okropnie lubię
                                          >
                                          > (oni mnie jakby mniej). Może jakiś grant mi przysponsoruje...
                                          > KrisK - Pełen Nadziei

Ja tez lubie ale on mnie nie lubi wiec prosze porzucic plonne nadzieje i nie
                                          liczyc na protekcje.

• Gość: Dr.KrisK Wielka szkoda... IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:52
                                            A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i
                                            sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy
                                            tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka
                                            szkoda.
                                            KrisK - Rozczarowany
                                            • Gość: Ania Re: Wielka szkoda... IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:58

> A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i
                                              > sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy
                                              > tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka
                                              > szkoda.
                                              > KrisK - Rozczarowany

A ja to nie zaluje.Maù takiego kulturalnego i bogatego sasiada i co??Jak zloto i
                                              brylanty to pewnie tez willa z basenem .Poszlabym na jakies garden party do
                                              rodaka a tu figa z makiem.Rodak napisal kiedys,ze z takimi metami jak ja to on
                                              nie chce miec nic do czynienia.
                                            • Gość: Hania Re: Wielka szkoda... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:07

> A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i
                                              > sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy
                                              > tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka
                                              > szkoda.
                                              > KrisK - Rozczarowany

Bo to sobki wstretne sa. Hysteric tez diamentami, smiechem po drodze do banku i
                                              samochodami szpanowal, a jak sie go poprosilo o zrzutke na fundacje, to basenowej
                                              wody w usta nabral i tyle go widzieli.
                                    • Gość: Hania Re: Co to za nowy nabab? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:04

> Gdzie?

W rozmaitych wyrobach, jak sie sam wyrazil. W czym ma te kilkadziesiat tysiecy
                                      euro - nie powiedzial. Moze w gotowiznie, moze w nieruchomosciach, moze w
                                      akcjach?
                                    • Gość: 27 Re: Co to za nowy nabab? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:38

> Gdzie?
                                      • oszolom_z_rm Re: Co to za nowy nabab? 29.07.02, 11:17
                                        Gość portalu: 27 napisał(a):

> Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                                        >
                                        > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objaw
                                        > ił
                                        > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto?
                                        >
                                        > > Gdzie?
                                        > > KrisK - Mocno Zaciekawiony
                                        To falszywy doktorek. Wrog Przenajswietszej Panienki, Zawsze Dziewicy i Owoca
                                        jej Niepokalanego Poczecia, Syna jej Jezusa Chrystusa!
                                        Wiec uwazaj na niego!

• Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:09

> Gość portalu: Jaceq napisał(a):
                  >
                  > >
                  Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o
                  katolach. Nie zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki.
                  Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często.

Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą...
                  Ze mna tez troche bo tam z nim troche gadam.Jaceq jak chcesz sie troche posmiac
                  to udaj sie na forum kultura i zobacz do watkow"Do Kagana nie do kaganka" a
                  pozniej do watku "Droga gazeto" trzymaj sie mocno krzesla.Milej lektury zycze.
                  K: Poszedl ja na:
                  www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=17&wid=2035932&aid=2035932&lay
                  out=2
                  Kagana ja tam NIE znalazl... :(
            • Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:00

> Gość portalu: Jaceq napisał(a):
              >
              > >
              > > > Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi
              > hi hi
              > >
              > > Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo,
              > > ale mocz kangura chorego na nerki.
              K: De gustibus... Pamietam z praktyki studenckiej w Plocku tzw. piwo z browaru w
              Ostrolece czy Ciechanowie...
              >
              > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach.
              > Nie zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki.
              K: Katol to wiecej niz wyznanie religijne, to stan umyslu... :)
              • Gość: Palme do Kagana IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.06.02, 16:23
                Dobrze Kagan ,ze znasz stan swojego umyslu.....bo ostatnio zaczynasz pisac
                glupoty jak Tomasz z Akwinu albo tworcy Biblii.....))
                • Gość: Kagan Re: do Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:00
                  Gość portalu: Palme napisał(a):

> Dobrze Kagan ,ze znasz stan swojego umyslu.....bo ostatnio zaczynasz pisac
                  > glupoty jak Tomasz z Akwinu albo tworcy Biblii.....))
                  A mianowicie?
    • Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:02
      A swiat realny nie jest banalny!
      Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :)
      • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 14:56
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> A swiat realny nie jest banalny!
        > Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :)

To mial byc komplement???????
        Jak tak to dziekuje!!!!!
        • Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 16:49

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
          >
          > > A swiat realny nie jest banalny!
          > > Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :)
          >
          > To mial byc komplement???????
          > Jak tak to dziekuje!!!!!
          Oczywiscie! Lubie Brukselke i Brukselki (Brukselczykow jakby nieco mniej)...

• Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 08.06.02, 17:08
            Z forum "turystyka", dawno temu:

1. Australia jest piękna.
            2. Niestety, w większości jest zamieszkana przez Australijczyków.
            3. ...
            • Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:17

> Z forum "turystyka", dawno temu:
              >
              > 1. Australia jest piękna.
              > 2. Niestety, w większości jest zamieszkana przez Australijczyków.
              > 3. ...
              Niestety! Anglicy przywiezli tutaj swoje obyczaje, w tym klasowe
              przesady. Zniszczyli glebe (zasolenie), wycieli lasy, zanieczyscili
              rzeki, pomimo malej gestosci zaludnienia...
              Sprowadzili kroliki, aby arystoktracja miala na co polowac,
              i jezyny, by niewolnicy mieli co jesc...
              Mamy wiec teraz kleske krolikow i jezyn...
              Kagan
    • Gość: Pulbek Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dcs.ed.ac.uk 08.06.02, 16:28
      Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez
      zero na forum Nauka. Kazdemu polecam.

Pulbek.
      • Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:32
        Gość portalu: Pulbek napisał(a):

> Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez
        > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam.
        >
        > Pulbek.

Juz raz bylam.Ale wpadne jeszcze raz.

• palme Do Ania 10.06.02, 06:57
          Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum.
      • Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 08.06.02, 16:56
        Gość portalu: Pulbek napisał(a):

> Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez
        > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam.
        > Pulbek.

Która tam jest godzina?

O czwartej nad ranem, pewnie byłbym w stanie udowodnić, że pi jest nie tylko wymierna ale i naturalna.
        • oszolom_z_rm Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!! 29.07.02, 11:15

> Gość portalu: Pulbek napisał(a):
          >
          > > Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez
          > > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam.
          > > Pulbek.
          >
          > Która tam jest godzina?
          >
          > O czwartej nad ranem, pewnie byłbym w stanie udowodnić, że pi jest nie tylko
          wy mierna ale i naturalna.

Czemu sie wy ciagle kaganem zajmujecie! To sie nie podoba
          Przenajswietszej Panience, Zawsze Dziewicy i Owocowi jej
          Niepokalanego Poczecia, Synowi jej Jezusowi Chrystusowi!

• Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 29.07.02, 11:18
      A wlasnie, ze jestem!
      Akuku! :)
      Kagan we wlasnej osobie! :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka