Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:21 Straszy na forum "Australia" Albo śpi. Ci, co chodzą do dołu głowami, tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:25 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Straszy na forum "Australia" > > Albo śpi. Ci, co chodzą do dołu głowami, tak mają. Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:28 Gość portalu: Ania napisał(a): > Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi hi Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo, ale mocz kangura chorego na nerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:32 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi hi h > i > > Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo, > ale mocz kangura chorego na nerki. Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach.Nie zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 21:38 Gość portalu: Ania napisał(a): > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach.Nie > zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki. > Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często. Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 21:46 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katola > ch.Nie > > zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki. > > > Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często. > > Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą... Ze mna tez troche bo tam z nim troche gadam.Jaceq jak chcesz sie troche posmiac to udaj sie na forum kultura i zobacz do watkow"Do Kagana nie do kaganka" a pozniej do watku "Droga gazeto" trzymaj sie mocno krzesla.Milej lektury zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:08 Gość portalu: Ania napisał(a): > Milej lektury zycze. > Dzięki, nie zaglądałem tam, faktycznie "czytać na leżąco". Ten '50' to jakiś z Twojej parafii? Oryginał, trza przyznać. ps. Jestem zły, bo miałem być w W-wie na Watersie, ale "znowu w życiu mi nie wyszło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 07.06.02, 22:15 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Milej lektury zycze. > > > > Dzięki, nie zaglądałem tam, faktycznie "czytać na leżąco". > Ten '50' to jakiś z Twojej parafii? Oryginał, trza przyznać. > Z mojej parafii ale bardzo mnie nie lubi twierdzi,ze jestem metem. > ps. Jestem zły, bo miałem być w W-wie na Watersie, ale "znowu w życiu mi nie wy > szło". Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:18 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend. > Rozumiem. Ale przez okno widzę kolędników, jak zmierzają ku mnie z flaszką czegoś. Życzę lepszych wieści, muszę kończyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 07.06.02, 22:22 Przepraszamy,ale zabieramy J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Tez jestem zla IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 15:29 Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend. > A ja jestem zla, bo w W Warszawie leje, a ja zamiast odsypiac caly tydzien i korzystac ze slomianego wdowienstwa siedze w biurze :( Wczoraj mi przepadla impreza, dzisiaj przepadnie kolejna. Cholerni kapitalisci!! Jak kolano szanownego malzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tez jestem zla IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:17 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > > > Ja tez jestem zla bo stary ma cos z kolanem .A to znaczy,ze jest prawie > > umierajacy.Zapowiada mi sie mily lykend. > > > > A ja jestem zla, bo w W Warszawie leje, a ja zamiast odsypiac caly tydzien i > korzystac ze slomianego wdowienstwa siedze w biurze :( Wczoraj mi przepadla > impreza, dzisiaj przepadnie kolejna. Cholerni kapitalisci!! > > Jak kolano szanownego malzonka? Kolano wczoraj wymagalo natychmiastowej interwencji chirurgicznej ,ale jak chcialam dzwonic po ambulans to interwencja okazala sie zbyteczna.Chodzilo o to,zeby nie isc na zakupy.Dzis juz wszystko w porzadku. Jak wrazenia po watku do gazety?Ma chyba wiecej kasy niz Hysterik i to moj sasiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Tez jestem zla IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:19 Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Kolano wczoraj wymagalo natychmiastowej interwencji chirurgicznej ,ale jak > chcialam dzwonic po ambulans to interwencja okazala sie zbyteczna.Chodzilo o > to,zeby nie isc na zakupy.Dzis juz wszystko w porzadku. Zdarzaja sie cuda i nagle ozdrowienia ;) > > Jak wrazenia po watku do gazety?Ma chyba wiecej kasy niz Hysterik i to moj sasi > ad. Cos wspanialego... Najwieksze wrazenie wywarlo na mnie kilkadziesiat tysiecy euro, wyroby ze zlota na kilogramy i kolekcja malarstwa.... ;) Hysterik zzolknie z zazdrosci (pod kolor zlota pana 50 i dyamentow swojej malzonki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hysterik sie obrazil IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:22 Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial o naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Hysterik sie obrazil IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:23 Gość portalu: Ania napisał(a): > Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial o > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakresu ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hysterik sie obrazil IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:26 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypomnial > o > > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic > > Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakresu > ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic? Moze koresponduje z Maya na prive to takie bratnie dusze.Maya z maczuga i Hysteric z teksasu z asparagusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Hysterik sie obrazil IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 16:28 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Hysteric chyba sie obrazil na dobre bo juz dawno nikt nam nie przypom > nial > > o > > > naszym lewusostwie.Chlip chlip chlip Zaczynam tesknic > > > > Smutno bez niego, pusto. Sluchaj, a moze znowu ma jakies doznania z zakres > u > > ezoteryki i jego dusza wyszla z ciala i nie potrafi wrocic? > > > Moze koresponduje z Maya na prive to takie bratnie dusze.Maya z maczuga i > Hysteric z teksasu z asparagusem. A kto to jest Maya? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Co to za nowy nabab? IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:02 Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? Gdzie? KrisK - Mocno Zaciekawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Co to za nowy nabab? IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:18 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > Gdzie? > KrisK - Mocno Zaciekawiony To jest zloto wirtualne (w wekslach podzyrowanych przez ex szefa Enronu), a obrazy to hologramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co to za nowy nabab? IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:34 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > Gdzie? > KrisK - Mocno Zaciekawiony Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!! Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazow.Ale taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja znac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Co to za nowy nabab? IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:36 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objaw > ił > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > > > Gdzie? > > KrisK - Mocno Zaciekawiony > > Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!! > Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazow.Ale > taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja znac > nie chce. K: Brylanty to raczej w Amsterdamie... :) A zloto, owszem! Na Al. Stalingradzkiej w Brukseli (ZABIERAJA)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co to za nowy nabab? IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:47 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie > objaw > > ił > > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Z > łoto? > > > > > Gdzie? > > > KrisK - Mocno Zaciekawiony > > > > Jak to gdzie w Belgii!!!!I nie tylko zloto ale i brylanty!!!! > > Szkoda,ze kolega adresu nie podal chetnie bym zobaczyla te kolekcje obrazo > w.Ale > > taki kulturalny czlowiek co to pisze na forum kultura to on takich jak ja > znac > > nie chce. > K: Brylanty to raczej w Amsterdamie... :) > A zloto, owszem! Na Al. Stalingradzkiej w Brukseli (ZABIERAJA)... ;) Znowu jestes do tylu w Antwerpii jest rowniez rynek diamentow. Duzo Ci zabrali tego zlota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Zloto Kagana IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:05 Gość portalu: Ania napisał(a): > Znowu jestes do tylu w Antwerpii jest rowniez rynek diamentow. > Duzo Ci zabrali tego zlota? > Pewnie tyle, co zebow wybili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Forum kultura.. IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:44 .. a mogę prosić po znajomości o szczegóły? Bo ja bogatych ludzi okropnie lubię (oni mnie jakby mniej). Może jakiś grant mi przysponsoruje... KrisK - Pełen Nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Forum kultura.. IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:48 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > .. a mogę prosić po znajomości o szczegóły? Bo ja bogatych ludzi okropnie lubię > > (oni mnie jakby mniej). Może jakiś grant mi przysponsoruje... > KrisK - Pełen Nadziei Ja tez lubie ale on mnie nie lubi wiec prosze porzucic plonne nadzieje i nie liczyc na protekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Wielka szkoda... IP: *.eng.fsu.edu 08.06.02, 17:52 A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka szkoda. KrisK - Rozczarowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wielka szkoda... IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 17:58 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i > sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy > tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka > szkoda. > KrisK - Rozczarowany A ja to nie zaluje.Maù takiego kulturalnego i bogatego sasiada i co??Jak zloto i brylanty to pewnie tez willa z basenem .Poszlabym na jakies garden party do rodaka a tu figa z makiem.Rodak napisal kiedys,ze z takimi metami jak ja to on nie chce miec nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Wielka szkoda... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:07 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > A już sie widzialem jak opływam w dostatki, po laboratorium ganiają smukłe i > sympatyczne asystentki, coś tam dla picu badamy, fałszujemy wyniki i pijemy > tanią whisky, jeździmy na egzotyczne konferencje... Nie ma szans? Wielka > szkoda. > KrisK - Rozczarowany Bo to sobki wstretne sa. Hysteric tez diamentami, smiechem po drodze do banku i samochodami szpanowal, a jak sie go poprosilo o zrzutke na fundacje, to basenowej wody w usta nabral i tyle go widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Co to za nowy nabab? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 08.06.02, 18:04 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > Gdzie? > KrisK - Mocno Zaciekawiony W rozmaitych wyrobach, jak sie sam wyrazil. W czym ma te kilkadziesiat tysiecy euro - nie powiedzial. Moze w gotowiznie, moze w nieruchomosciach, moze w akcjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 27 Re: Co to za nowy nabab? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:38 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objawił > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > Gdzie? > KrisK - Mocno Zaciekawiony Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_z_rm Re: Co to za nowy nabab? 29.07.02, 11:17 Gość portalu: 27 napisał(a): > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > Przepraszam że tak włażę w dyskurs, ale co to za nowy Bogacz nam sie objaw > ił > > (te kolekcje malarstwa zwłaszcza). Bo ja (jak zwykle) nic nie wiem? Złoto? > > > Gdzie? > > KrisK - Mocno Zaciekawiony To falszywy doktorek. Wrog Przenajswietszej Panienki, Zawsze Dziewicy i Owoca jej Niepokalanego Poczecia, Syna jej Jezusa Chrystusa! Wiec uwazaj na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:09 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Jaceq napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach. Nie zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki. Widziałem, choć tego wątku K. (o katolach) nie czytuję za często. Widziałem też "forum o forum". Jak uczenie nawija sam ze sobą... Ze mna tez troche bo tam z nim troche gadam.Jaceq jak chcesz sie troche posmiac to udaj sie na forum kultura i zobacz do watkow"Do Kagana nie do kaganka" a pozniej do watku "Droga gazeto" trzymaj sie mocno krzesla.Milej lektury zycze. K: Poszedl ja na: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=17&wid=2035932&aid=2035932&lay out=2 Kagana ja tam NIE znalazl... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:00 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Jaceq napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Byl rano jako Student ,ale co to jak kota nie ma to mysszy harcuja.hi > hi hi > > > > Wcielenie "student" to on ma po Foster's. I nie dziwota; bo to nie piwo, > > ale mocz kangura chorego na nerki. K: De gustibus... Pamietam z praktyki studenckiej w Plocku tzw. piwo z browaru w Ostrolece czy Ciechanowie... > > Nic dziwnego wyobraz sobie,ze on umiescil Palme dwa razy na watku o katolach. > Nie zalapal biedaczek ,ze Palme zmienia nicki. K: Katol to wiecej niz wyznanie religijne, to stan umyslu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palme do Kagana IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 08.06.02, 16:23 Dobrze Kagan ,ze znasz stan swojego umyslu.....bo ostatnio zaczynasz pisac glupoty jak Tomasz z Akwinu albo tworcy Biblii.....)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: do Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:00 Gość portalu: Palme napisał(a): > Dobrze Kagan ,ze znasz stan swojego umyslu.....bo ostatnio zaczynasz pisac > glupoty jak Tomasz z Akwinu albo tworcy Biblii.....)) A mianowicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 12:02 A swiat realny nie jest banalny! Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 14:56 Gość portalu: Kagan napisał(a): > A swiat realny nie jest banalny! > Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :) To mial byc komplement??????? Jak tak to dziekuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 16:49 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > A swiat realny nie jest banalny! > > Jak na nim Ania Bruxelka grasuje... :) > > To mial byc komplement??????? > Jak tak to dziekuje!!!!! Oczywiscie! Lubie Brukselke i Brukselki (Brukselczykow jakby nieco mniej)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 08.06.02, 17:08 Z forum "turystyka", dawno temu: 1. Australia jest piękna. 2. Niestety, w większości jest zamieszkana przez Australijczyków. 3. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 17:17 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Z forum "turystyka", dawno temu: > > 1. Australia jest piękna. > 2. Niestety, w większości jest zamieszkana przez Australijczyków. > 3. ... Niestety! Anglicy przywiezli tutaj swoje obyczaje, w tym klasowe przesady. Zniszczyli glebe (zasolenie), wycieli lasy, zanieczyscili rzeki, pomimo malej gestosci zaludnienia... Sprowadzili kroliki, aby arystoktracja miala na co polowac, i jezyny, by niewolnicy mieli co jesc... Mamy wiec teraz kleske krolikow i jezyn... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulbek Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dcs.ed.ac.uk 08.06.02, 16:28 Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez zero na forum Nauka. Kazdemu polecam. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 08.06.02, 16:32 Gość portalu: Pulbek napisał(a): > Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam. > > Pulbek. Juz raz bylam.Ale wpadne jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
palme Do Ania 10.06.02, 06:57 Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 08.06.02, 16:56 Gość portalu: Pulbek napisał(a): > Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam. > Pulbek. Która tam jest godzina? O czwartej nad ranem, pewnie byłbym w stanie udowodnić, że pi jest nie tylko wymierna ale i naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_z_rm Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!! 29.07.02, 11:15 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gość portalu: Pulbek napisał(a): > > > Kagana znowu nie ma, bo jest zajety dzieleniem przez > > zero na forum Nauka. Kazdemu polecam. > > Pulbek. > > Która tam jest godzina? > > O czwartej nad ranem, pewnie byłbym w stanie udowodnić, że pi jest nie tylko wy mierna ale i naturalna. Czemu sie wy ciagle kaganem zajmujecie! To sie nie podoba Przenajswietszej Panience, Zawsze Dziewicy i Owocowi jej Niepokalanego Poczecia, Synowi jej Jezusowi Chrystusowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Oj dana dana nie ma dzis Kagana!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 29.07.02, 11:18 A wlasnie, ze jestem! Akuku! :) Kagan we wlasnej osobie! :) Odpowiedz Link Zgłoś