dan3iger 01.03.05, 09:26 Polakom gratulujemy... POLAKÓW ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamamoto Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 10:49 wiekszych bredni nie slyszalem ostatnio:o)) Juz na zdjeciu widac ze to fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja73 Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 11:15 Przecież jakieś 100 lat temu w USA człowiekowi na budowie przez głowę przeszedł gruby stalowy pręt (dość gruby, szczegółów nie pomnę), w Wiedzy i życiu z ubiegłego roku był nawet CD z relacją z muzeum, w którym przechowuje sie czaszkę tego mężczyzny- żył parę lat po wypadku, choć zmieniła mu się osobowość, i szczegółowymi opiniami lekarzy ( oczywiście obecnych lekarzy). Może to był film dołączony do Świata nauki, oba pisma czytam i mogłam sie pomylić, próbowałam teraz znaleźć, ale gdzieś się zawieruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
baret nic takiego... na TVN pokazali 01.03.05, 11:14 goscia który przez przypadek wstrzelił (!) sobie gwódź specjalnym pistoletem. Tez bolała go głowa ..wiec zgłosił sie po tygodniu do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale POLSKI DZIADEK pobil tego Amerykanina: ten 02.03.05, 02:48 ostatni mial ze 20 lat... I byl do tego trzezwy;) A poza tym NOZ to nie jakis tam gwozdzik! Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep1 "Niezwyłe urazy" 01.03.05, 13:44 "Niezwyłe urazy". był taki program chyba na Reality. tam to były dawki. żadne fotomontaże. typa przebił na wylot kołek z ogrodzenia nie uszkadzajac żadnych zywotnych organów. kolo w szoku był jeszcze w stanie zadzwonić po pomoc z komórki. małolat murzyn z getta bawił sie bronią i odstrzelił sobie pół łba (centralnie!, jak to wygladało- w górnej części głowy jakby mu wycieli ćwiartkę. jeździł po tym wprawdzie na wózku i nawijał jakoś tak niewyraźnie, ale przeżył i nie został rośliną. może to nie jest zdrowe, ze tak sie wszystcy jaramy tego typu akcjami, ale chyba z drugiej strony trudno się nie zaciekawić, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
evander_h Re: "Niezwyłe urazy" 01.03.05, 14:08 u mnie w mieście chodzi staruszek z odstrzeloną jedna połowa łba...az mi go szkoda, ale to pewnie rebeliant wojenny czy kombatant.. Odpowiedz Link Zgłoś
evander_h Polak potrafi... 01.03.05, 13:52 po raz kolejny utwierdziłąm sie w przekoaniu, iż Polak potrafi, ale to dobrze byc hm.. "w elicie" czy jak to nazwać.. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 14:06 Przeżył bo wypił, na trzeźwo by się zabił, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna270181 Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 14:51 Myśle,że to jest nie prawda.Tak juz różne rzeczy sie widziało,ale z nożem w głowie i to kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś
48matrix Re: Pacjent z nożem w głowie - ksywa KRZYWYRYJ 01.03.05, 15:31 dan3iger napisał: > Polakom gratulujemy... POLAKÓW ! :) ____________________ Tu na FORUM GW występuje obojniak o ksywie KRZYWYRYJ o podobnych objawach co ten gostek z możem w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Rada: 02.03.05, 21:57 rada nr 2: należy używać tylko i wyłącznie noży z niełamalnymi trzonkami, ażeby w przypadku nagłego wypadku można było sobie taki nóż (z trzonkiem nie złamanym) wyciągnąć z czaszki i z hełmu. najprawdopodobniej będą to noże marki zeppter lub ikea lub gerlach! Odpowiedz Link Zgłoś
gilean Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 22:39 Zacznijmy od tego że "Ostrze usunięto bez wielkiej operacji. - Pociągnęliśmy i poszło - wyjaśnia dr Rogowski." już samo to by zabiło człowieka ^_^ ciekawe dlaczego na zachodzie nerochirurdzy nie wyciągaja na siłe O_o no ale dalej, ciało obce może wejsc nawet na teren mózgu, jednak niesterylne ostrze, 12 cm? 4 dni? to już mamy zakażenie mórowane, do tego wykrwawienie się, ludzie bądźcie poważni... Powiem szczerze że założylem to konto jedynie po to by wygłosić swoja opinię. W takie historie to nawet dzieci w przedszkolu nie wierzą, bo nawet one wiedzą że się od takich rzeczy umiera:d Kożystając z okazji chciałem pozdrowic producenta moich ulubionych płatków sniadaniowych:D Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Pacjent z nożem w głowie 02.03.05, 15:46 "nerochirurdzy", "mórowane", "kożystajac" buahahaha, jesteś dzieckiem z przedszkala???? Trzeba oglądać wiadomosci w telewizji, np na tv2, to bys uwierzył wtedy moze buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gilean Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 22:42 Zacznijmy od tego że "Ostrze usunięto bez wielkiej operacji. - Pociągnęliśmy i poszło - wyjaśnia dr Rogowski." już samo to by zabiło człowieka ^_^ ciekawe dlaczego na zachodzie nerochirurdzy nie wyciągaja na siłe O_o no ale dalej, ciało obce może wejsc nawet na teren mózgu, jednak niesterylne ostrze, 12 cm? 4 dni? to już mamy zakażenie murowane, do tego wykrwawienie się, ludzie bądźcie poważni... Powiem szczerze że założylem to konto jedynie po to by wygłosić swoja opinię. W takie historie to nawet dzieci w przedszkolu nie wierzą, bo nawet one wiedzą że się od takich rzeczy umiera:d Kożystając z okazji chciałem pozdrowic producenta moich ulubionych płatków sniadaniowych:D p.s. wysłalem zgłoszenie o skasownie mojego poprzedniego posta, bo się zabardzo wstydze orta jaki tam zrobilem:P Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Pacjent z nożem w głowie 02.03.05, 00:17 p.s. wysłalem zgłoszenie o skasownie mojego poprzedniego posta, bo się zabardzo > > wstydze orta jaki tam zrobilem:P ale zrobiles tam 2.... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Pacjent z nożem w głowie 02.03.05, 08:59 > > zabardzo > > wstydze orta jaki tam zrobilem:P > > ale zrobiles tam 2.... Poprawił jeden, ale w PS. dodał kolejny, tak więc zmiana wyszła neutralna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Pacjent z nożem w głowie 02.03.05, 15:47 gilean napisał: > Zacznijmy od tego że "Ostrze usunięto bez wielkiej operacji. - Pociągnęliśmy i > poszło - wyjaśnia dr Rogowski." już samo to by zabiło człowieka ^_^ ciekawe > dlaczego na zachodzie nerochirurdzy nie wyciągaja na siłe O_o > > no ale dalej, ciało obce może wejsc nawet na teren mózgu, jednak niesterylne > ostrze, 12 cm? 4 dni? to już mamy zakażenie murowane, do tego wykrwawienie się, > > ludzie bądźcie poważni... > > Powiem szczerze że założylem to konto jedynie po to by wygłosić swoja opinię. W > > takie historie to nawet dzieci w przedszkolu nie wierzą, bo nawet one wiedzą że > > się od takich rzeczy umiera:d > > Kożystając z okazji chciałem pozdrowic producenta moich ulubionych płatków > sniadaniowych:D > > > p.s. wysłalem zgłoszenie o skasownie mojego poprzedniego posta, bo się zabardzo > > wstydze orta jaki tam zrobilem:P BUAHAHAHA tylko jednego sie wstydzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
cholenka Re: Pacjent z nożem w głowie 01.03.05, 23:21 to mogło wydarzyć się tylko w Polsce !!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
super_maruda Re: Pacjent z noz˙em w g?owie 02.03.05, 02:44 Czy ten gostek to Hojarska? Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Pacjent z nożem w głowie 02.03.05, 20:22 UWAGA DO PISZACEJ!!! JAK MOZNA NAPISAC O PACJENCIE ZE BYL POD WPLYWEM ALKOHOLU??? ZWLASZCZA NIE WIDZAC GO NA OCZY???!!!!!! WSTYD! PAN LEONARD NIE PIJE ALKOHOLU. JEST SAMOTNYM STARSZYM PANEM, EMERYTOWANYM NAUCZYCIELEM, PO WYLEWIE, MA SPARALIZOWANE POL TWARZY, WIEC MOZE DLATEGO NIE POCZUL TEGO NOZA. POZA TYM DOTKLIWIE SIE UDERZYL. A TU DZIENNIKARKA PISZE ZE PIJAK!!! JAK TAK MOZNA. POWINNA POJECHAC DO PANA LEONARDA I PRZEPROSIC GO ZA KRZYWDE JAKA MU WYRZADZILA PISZAC O TYM PIJANSTWIE. JESZCZE RAZ NAGANA!!!! DOCIERAC DO BOHATEROW, DOCIERAC!!!! W JEGO WSI WSZYSCY CZYTALI TEN TEKST I SIE ZDZIWILI ZE SIE PAN MAGISTER NAPIL. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Polakom gratulujemy Żywca! 02.03.05, 21:51 Jak by nie był naje..y, to by nie przeżył wypadku! Proste, nie?! A tak na serio, to jeśli podobny wypadek wydarzyłby się w ameryce, to gość wygrałby w sądzie wielomilionowe odszkodowanie od producenta noży za to, że trzonek się złamał. Uzasadnienie wyroku: 1. Przecież jeśli by się nie złamał, to gość po upadku normalnie wyciągnął by sobie nóż z czaszki i następnie ukroił by sobie czy to plasterek saltysonu, czy to plaster kaszanki w ramach zakąski. 2. Straty moralne z powodu utraty ulubionego noża. 3. Uraz na psychice z powodu bolesnego poruszania szczęką na kacu (do tej pory to nigdy nie miało miejsca, bolesne było tylko poruszanie językiem i głową, ale szczęką - nigdy!). Odpowiedz Link Zgłoś
sztaf Re: Pacjent z nożem w głowie 03.03.05, 04:06 To sie nazywa szczęście. Dzieją się na Ziemi rzeczy, które nawet nie śniły się nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Wielka szkoda, ze nie bylo w poblizu 03.03.05, 05:45 Majora Bąbla. On nie takie sztuki robil.I to bez szfagra je robil. Odpowiedz Link Zgłoś
miskowy Nóż w głowie Dino Baggio 03.03.05, 08:33 Pamiętacie ten film ? A może jeszcze lepszą wstawkę studyjną przed meczem Polska - Anglia? No i sprawdziło się ;). Odpowiedz Link Zgłoś
g.firek Re: Pacjent z nożem w głowie 03.03.05, 09:36 Kiedyś miałem "przyjemność" pracować jako bardzo młody majster na budowie. Z rusztowania na wysokości II p. spadł robotnik. Widok był nieprzyjemny, ciało ułożone w nienaturalny sposób, coraz wolniejszy oddech poszkodowanego, a ja pełne gacie - wiadomo Policja, Prokurator, kraty. Jakież było moje zdziwienie i zadowolenie, kiedy lekarz w szpitalu poinformował mnie, że nic mu nie będzie, bo był pijany (!!!) i spadł jak worek ziemniaków. Wtedy zrozumiałem dlaczego na budowie trzeźwo nie można pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
wude40 Re: Pacjent z nożem w głowie 03.03.05, 15:53 Polak potrafi!!!!!!!!!! amerykanski rambo by zdzikł z wrażenia, jak twarde potrafią byc chłopy z nad Wisły. szacunek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renste Re: Pacjent z nożem w głowie 11.03.05, 19:29 tylko pijakom coś teakiego ujdzie płazem... Odpowiedz Link Zgłoś