leon_zwyrodnialec 02.03.05, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrlusiek ani 1 zł dla Dworaka, zero, nul 02.03.05, 10:42 TV jest prawicową tubą i nie mam zamiaru sie przykładać żadną złotówką do polityki /jestem bezpartyjny/. Lepiej niech uchwalą : kto nie płaci na TV to musi na cele charytatywne, będę miał jakieś wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Re: ani 1 zł dla Dworaka, zero, nul 02.03.05, 11:51 A co o tym świadczy że jest prawicową tubą anie lewicową? Bo ja to widzę że jednakową tubą dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
m_dubel Re: Czy Sejm wezwie dziś Belkę do dymisji? 02.03.05, 11:27 Sejm powinien postawić pana Marka Belkę razem z ministrami skarbu państwa przed Trybunałem Konstytucyjnym. Został tym lidziom powierzony majątek całego narodu, a ci panowi zrobili sobie z niego prywatny folwark. Złamali tym sdamym kilkanaście artykułów Konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej.Jeżeli ten sejm tego nie dokona , zrobi to nastepny gdyż na przestęspstwa związane z grabierzą majątku narodowego nie ma przedawnienia z poważaniem Maciej Dubel Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Czy Sejm wezwie dziś Belkę do dymisji? 02.03.05, 13:51 Panie Macieju. Może Belka jest arogancki ale nie jest złodziejem, tak sądzę. Opowiem Panu, no powiedzmy dowcip: 3 stycznia 2002 roku zjawiłem się w Urzędzie Pracy aby zarejestrować się jako bezrobotny (firma padła, Belka jako v-ce premier i Minister Finansów zlikwidował zasiłek przedemetytalny,nie miałem więc szans zarejestrować się jako osoba na zasiłku przedemerytalnym). Siadam przed urzędniczką. Słucham? - pyta urzędniczka Dostałem Belką - odpowiadam Zdziwienie ze strony urzędniczki. Wprowadza moje dane do komputera i nagle - o k..wa, zabrakło panu jednego dnia do zasiłku przedemerytalnego ! Przepraszam, poniosły mnie emocję, powiedziała urzędniczka. Jak Pan widzi, nie mam szczególych powodów żeby lubić profesora. Uważam jednak że Belka ma jakąś wizję na temat finansów państwa. Przyda się człowiek w PD. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: W tym bagnie to ani belka ani żadne inne 02.03.05, 12:09 A Belka to z innego bagna niz SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Unia Wolnosci Mazowieckiego i Frasyniuka ... 02.03.05, 12:29 przechowalnią dla komuchowatego towarzystwa , czyli "gruba kreska " działa . hihihihihih, smierc nowej klice czyli" frasyniukom" Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Zakodować TVP 02.03.05, 12:44 Zakodować TVP niech płaci ten co chce oglądać Canal+ nie narzeka na brak klientów mimo że LEw już nie jest prezesem Odpowiedz Link Zgłoś
gromoslaw.grzmolinski Re: Unia Wolnosci Mazowieckiego i Frasyniuka ... 02.03.05, 13:42 brynk napisał: > przechowalnią dla komuchowatego towarzystwa , czyli "gruba kreska " działa . > hihihihihih, smierc nowej klice czyli" frasyniukom" Ordynacka pierwszym bagażem. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Unia Wolnosci Mazowieckiego i Frasyniuka ... 02.03.05, 13:55 Odwal się od Władka. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Unia Wolnosci Mazowieckiego i Frasyniuka ... 02.03.05, 14:00 oho! grzmilut znów smrodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
roman.laskowski Czy posłowie sami się odpędzą od koryta .!!!!! 02.03.05, 13:10 Około 100 milionów dolarów czyli 359 milionów złotych w skrócie średnio statystycznie 800 000 zł na jednego posła taki budżet zapewnił sobie Sejm na 2005 rok w tym 6- miesięczne odprawy dla posłów jako wybitnych towarzyszy wzajemnej adoracji Czy wierzysz ze większością sami odpędzą się od takiego dochodowego koryta W cuda nie wierzę , ale pazerność Szanownej izby tak , a więc , po co ta jałowa dyskusja do koryt panowie , posłowie do koryt tam wasze szczęście i niema siły i niema mocnych. Naród jest dobry litościwy trochę głupawych pomysłów dla mediów i wszystko wraca do ,, normy ,, Balcerek leperek , kaczki dziwaczki , święta liga rodzin , wszyscy , diabla rokity warci ale to norma w naszej kochanej RP Mam jeden osobisty żal . Przy Was kabarety w Polsce to żałosne imitacje już prawie bankrutują powiększą grono bezrobotnych , a kabaret na garnuszku społecznych pieniędzy to szczyt bezczelności Pozdrawiam nic nie życzę nic nie mam do powiedzenia chcę prawdziwego kabaretu a nie Waszych posłowie Najjaśniejszej Rzeczypospolitej pdrubek nara Zdjąć to zaraz to jedyne co potrafi wewnętrzna cenzura G. W. nara G.W. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Czy posłowie sami się odpędzą od koryta .!! 02.03.05, 13:59 Jak widać, cenzura GW nie zdjęła Twojego tekstu. Jeżeli chodzi o Sejm, popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.laskowski Re: Czy posłowie sami się odpędzą od koryta .!! 02.03.05, 14:42 Gratuluję czy jesteś z grona związanego z działalnością autocenzury G.W. Jeśli tak działacie szybciej niż za czasów PRL pogratulować , pierwszy raz internet przynosi wymierne społeczne korzyści przynajmniej na chwilę obecną : ale jeszcze nie wiesz co będzie dalej napisane nie mów hop. nara ,,cenzuro ,, G.W. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! 02.03.05, 14:09 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Polska musi istnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty abonament 02.03.05, 14:34 abonament za tv niech płaca politycy bo to oni głownie tam wystepuja i im ona słuzy a mnie to maja zachecic jakimis dobrymi filmami lub rozrywka zebym chcial ten chlam poprzetykany reklamami i gebami złodziei z Wiejskiej oglądac innym sposobem jest zbieranie na tace jak chca wprowadzac kanał religijny Odpowiedz Link Zgłoś
roman.laskowski Re: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! 02.03.05, 15:17 Polska czy koryto , czy obydwie rzeczy naraz nierozłacznie na wieki wieków . Zdecyduj albo spuść wzrok i udawaj że nic się nie dzieje . Nas tu niema to zły koszmarny sen. Odpowiedz Link Zgłoś