Gość: Janusz IP: *.komputer-serwis.com.pl 03.09.01, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agent JANUSZ prosze nie zasmiecaj.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.01, 23:07 ...zajmnij sie lepiej dyskusja z innymi i przekonywaniem socjalistow ze sie myla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: JANUSZ prosze nie zasmiecaj.... IP: *.komputer-serwis.com.pl 03.09.01, 23:12 Chyba masz rację Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: SLD kurwą jest IP: *.vic.bigpond.net.au 04.09.01, 08:17 Gość portalu: Janusz napisał(a): (JW) A Janusz jest pierdolonym chujem, zasmiecajacym to Forum swa katolicka nienawiscia do wszystkich i wszystkiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do SS IP: *.chello.pl 04.09.01, 12:58 Gość portalu: SS napisał(a): > Gość portalu: Janusz napisał(a): (JW) > > A Janusz jest pierdolonym chujem, zasmiecajacym to Forum swa > katolicka nienawiscia do wszystkich i wszystkiego.... > > SS,Janusz napisał "nieciekawie",to fakt. Powiedz tylko,dlaczego mieszasz do tego katolików?! Jesteś innego wyznania,Twoja sprawa,ale nie stukaj,że to katolicki synek! Co w takim układzie ja mam napisać o Tobie?(ja jestem katolikiem i nie obrażam Cię). trzym się ramy to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do SS IP: *.chello.pl 04.09.01, 12:58 Gość portalu: SS napisał(a): > Gość portalu: Janusz napisał(a): (JW) > > A Janusz jest pierdolonym chujem, zasmiecajacym to Forum swa > katolicka nienawiscia do wszystkich i wszystkiego.... > > SS,Janusz napisał "nieciekawie",to fakt. Powiedz tylko,dlaczego mieszasz do tego katolików?! Jesteś innego wyznania,Twoja sprawa,ale nie stukaj,że to katolicki synek! Co w takim układzie ja mam napisać o Tobie?(ja jestem katolikiem i nie obrażam Cię). trzym się ramy to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do SS IP: *.chello.pl 04.09.01, 13:03 Gość portalu: SS napisał(a): > Gość portalu: Janusz napisał(a): (JW) > > A Janusz jest pierdolonym chujem, zasmiecajacym to Forum swa > katolicka nienawiscia do wszystkich i wszystkiego.... > > SS,Janusz napisał "nieciekawie",to fakt. Powiedz tylko,dlaczego mieszasz do tego katolików?! Jesteś innego wyznania,Twoja sprawa,ale nie stukaj,że to katolicki synek! Co w takim układzie ja mam napisać o Tobie?(ja jestem katolikiem i nie obrażam Cię). trzym się ramy to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.j. Re: SLD kurwą jest IP: *.net.autocom.pl 04.09.01, 08:44 Jesteś chyba jakimś pieprzonym gówniarzem, a napewno żadnym prawicowcem, ani katolikiem. Wyjeb się na jakiegoś czata, tam takie bystrzachy jak ty pierdolą godzinami o niczym PROSTAKU! Przepraszam forumowiczów, ale ten post aby był zrozumiany jest adekwatny do poziomu jegomościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: SLD kurwą jest IP: 217.11.134.* 04.09.01, 15:50 Ale o co tu sie rozchodzi ? Jeden gosciu napisał oczywista prawde a reszta jedzie mu po pyniu. Chyba nie zaprzeczycie że sld to banda złodziei i żydów. Jest poza tym najlepiej zorganizowana mafia w Europie. Ale nazywac ich kurwa to chyba jest złe okreslenie. Złodzieje. sLD TO ZŁODZIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś