Dodaj do ulubionych

Do roboty, Admin!

IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 05:12
Obserwuj wątek
    • Gość: Wh Rower Re: Do roboty, Admin! IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 05:23
      Czyscić mi tu zaraz ten balagan.
      Włazi ci świnstwo drzwiami i oknami, a ty co, znów chlasz?

Bier sie zaraz za miotłe i wywal tego matoła

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2142912&aut=+krzys52&aid=2142912

bo jeszcze dostaniemy boreliozy albo innego syfa na mózgu

Co jest, nie masz jakiejś bramki albo filtra
      na jednego czy drugiego bałwana?
      • Gość: Wh Rower Re: Do roboty, Admin! IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 20:59
        Gość portalu: Wh Rower napisał(a):

> Czyscić mi tu zaraz ten balagan.
        > Włazi ci świnstwo drzwiami i oknami, a ty co, znów chlasz?
        >
        > Bier sie zaraz za miotłe i wywal tego matoła
        >
        > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2142912&a
        > ut=+krzys52&aid=2142912"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&
        > forum=KRAJ&wid=2142912&aut=+krzys52&aid=2142912</a>
        >
        > bo jeszcze dostaniemy boreliozy albo innego syfa na mózgu
        >
        > Co jest, nie masz jakiejś bramki albo filtra
        > na jednego czy drugiego bałwana?

Ale jaja,

Napedzałem Admina do roboty, ale za bardzo sie przejałem rolą bo mi Admin z rozpedu wypieprzył z Forum kolekcje cudnych piwnych wierszy.

Amatorzy mocnych wrażen moga zajrzec na Oslą Ławke - watek "Na gierojów tego Forum". Moze te tam rymy nie najlepsze (pisało sie przecviez po czterech "Hammerach"), ale sens wyszedl i tak.
    • sceptyk Niechze troche wyjasnie 12.06.02, 10:56
      Widze, Wh Rower, zes nowy tutaj. I dlatego prawidel tego forum nie znasz. Otoz
      Admin (dziewczyna chyba zreszta) nie usuwa nawet najgorszych bluznierstw na
      religie katolicka i na kosciol. Wyrzucane poza Forum sa przede wszystkim watki
      ze slowem Zyd w tytule.

Kiedys staralismy sie jakos interweniowac, tlumaczyc, apelowac o zachowanie
      rownowagi i stosowanie takich samych kryteriow wobec tematow naruszajacycch
      dobre obyczaje, a i prawo czesto. Na nic. Jest jak jest. Nie wiem, czy to
      nadgorliwosc tej panienki, ktora mysli, ze to tak wlasnie trzeba, czy tez maja
      jakies instrukcje od szefostwa. Trudno powiedziec.
      • Gość: Kagan Re: Niechze troche wyjasnie IP: *.vic.bigpond.net.au 12.06.02, 15:09
        sceptyk napisał(a):

> Widze, Wh Rower, zes nowy tutaj. I dlatego prawidel tego forum nie znasz. Otoz
        > Admin (dziewczyna chyba zreszta) nie usuwa nawet najgorszych bluznierstw na
        > religie katolicka i na kosciol. Wyrzucane poza Forum sa przede wszystkim watki
        > ze slowem Zyd w tytule.
        >
        > Kiedys staralismy sie jakos interweniowac, tlumaczyc, apelowac o zachowanie
        > rownowagi i stosowanie takich samych kryteriow wobec tematow naruszajacycch
        > dobre obyczaje, a i prawo czesto. Na nic. Jest jak jest. Nie wiem, czy to
        > nadgorliwosc tej panienki, ktora mysli, ze to tak wlasnie trzeba, czy tez maja
        > jakies instrukcje od szefostwa. Trudno powiedziec.

Bez przesady! Co ciekwsze watki o Panie Papiezu tez znikaja...
        • Gość: Pol oj ubek ubek ośle sfrustrowany IP: 212.244.106.* 13.06.02, 11:37
          przegrało się co i teraz boli
          ale masz jeszcze szansę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka