Gość: Wh Rower IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 05:12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wh Rower Re: Do roboty, Admin! IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 05:23 Czyscić mi tu zaraz ten balagan. Włazi ci świnstwo drzwiami i oknami, a ty co, znów chlasz? Bier sie zaraz za miotłe i wywal tego matoła www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2142912&aut=+krzys52&aid=2142912 bo jeszcze dostaniemy boreliozy albo innego syfa na mózgu Co jest, nie masz jakiejś bramki albo filtra na jednego czy drugiego bałwana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower Re: Do roboty, Admin! IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 20:59 Gość portalu: Wh Rower napisał(a): > Czyscić mi tu zaraz ten balagan. > Włazi ci świnstwo drzwiami i oknami, a ty co, znów chlasz? > > Bier sie zaraz za miotłe i wywal tego matoła > > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2142912&a > ut=+krzys52&aid=2142912"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511& > forum=KRAJ&wid=2142912&aut=+krzys52&aid=2142912</a> > > bo jeszcze dostaniemy boreliozy albo innego syfa na mózgu > > Co jest, nie masz jakiejś bramki albo filtra > na jednego czy drugiego bałwana? Ale jaja, Napedzałem Admina do roboty, ale za bardzo sie przejałem rolą bo mi Admin z rozpedu wypieprzył z Forum kolekcje cudnych piwnych wierszy. Amatorzy mocnych wrażen moga zajrzec na Oslą Ławke - watek "Na gierojów tego Forum". Moze te tam rymy nie najlepsze (pisało sie przecviez po czterech "Hammerach"), ale sens wyszedl i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Niechze troche wyjasnie 12.06.02, 10:56 Widze, Wh Rower, zes nowy tutaj. I dlatego prawidel tego forum nie znasz. Otoz Admin (dziewczyna chyba zreszta) nie usuwa nawet najgorszych bluznierstw na religie katolicka i na kosciol. Wyrzucane poza Forum sa przede wszystkim watki ze slowem Zyd w tytule. Kiedys staralismy sie jakos interweniowac, tlumaczyc, apelowac o zachowanie rownowagi i stosowanie takich samych kryteriow wobec tematow naruszajacycch dobre obyczaje, a i prawo czesto. Na nic. Jest jak jest. Nie wiem, czy to nadgorliwosc tej panienki, ktora mysli, ze to tak wlasnie trzeba, czy tez maja jakies instrukcje od szefostwa. Trudno powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Niechze troche wyjasnie IP: *.vic.bigpond.net.au 12.06.02, 15:09 sceptyk napisał(a): > Widze, Wh Rower, zes nowy tutaj. I dlatego prawidel tego forum nie znasz. Otoz > Admin (dziewczyna chyba zreszta) nie usuwa nawet najgorszych bluznierstw na > religie katolicka i na kosciol. Wyrzucane poza Forum sa przede wszystkim watki > ze slowem Zyd w tytule. > > Kiedys staralismy sie jakos interweniowac, tlumaczyc, apelowac o zachowanie > rownowagi i stosowanie takich samych kryteriow wobec tematow naruszajacycch > dobre obyczaje, a i prawo czesto. Na nic. Jest jak jest. Nie wiem, czy to > nadgorliwosc tej panienki, ktora mysli, ze to tak wlasnie trzeba, czy tez maja > jakies instrukcje od szefostwa. Trudno powiedziec. Bez przesady! Co ciekwsze watki o Panie Papiezu tez znikaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol oj ubek ubek ośle sfrustrowany IP: 212.244.106.* 13.06.02, 11:37 przegrało się co i teraz boli ale masz jeszcze szansę Odpowiedz Link Zgłoś