Gość: karelia IP: *.bredband.skanova.com 12.06.02, 20:17 Mnie sie podoba, Balcerowicz musi odejsc, i tyla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyx Re: Lepper uprowadzony? bedzie prezydentem IP: *.rdu.bellsouth.net 12.06.02, 21:30 Jutro powtorka z Argentyny.I tyla. Gość portalu: karelia napisał(a): > Mnie sie podoba, Balcerowicz musi odejsc, i tyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 2 Re: Lepper uprowadzony? bedzie prezydentem IP: *.abo.wanadoo.fr 12.06.02, 21:50 Moglby byc prezydentem Bialorusi!! Nadaje sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipin-2 Re: Lepper uprowadzony? bedzie jak Popieluszko IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.06.02, 21:53 Tyle,ze bez koloratki w trumnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper uprowadzony? bedzie prezydentem 12.06.02, 22:00 Gość portalu: jacek 2 napisał(a): > Moglby byc prezydentem Bialorusi!! Nadaje sie! Po dojsciu do wladzy Leper podpisze uklad z Lukaszenka, bedacy podwalinami Unii Polsko-Bialoruskiej. Na mocy ukladu kazda rodzina dostanie hektar ziemi. W zamian zobowiaze sie do utrzymywania co najmniej jednej krowy w celu samowyzywienia narodu oraz sadzenia i kopania kartofli. Glownego arykulu eksportowego (czyli byc albo nie byc) obu narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper uprowadzony? bedzie prezydentem 12.06.02, 22:05 Gość portalu: karelia napisał(a): > Mnie sie podoba, Balcerowicz musi odejsc, i tyla Z porwanym Lepperem bedzie tak samo, jak z uprowadzonym przekaznikiem RFM na kopcu w Krakwie (na poczatku radio nadawlao tylko po francusku). Po uprowadzeniu przekaznika redakcja RFM zostala zasypana glosami sluchaczy, zeby ani przekaznika, ani zlodzieja nie szukac. Odpowiedz Link Zgłoś