Dodaj do ulubionych

Botanik i Riva Diva

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:45
Czy w tych hotelach sa lodowki i sejf?Z góry dziękuje za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • asza.k Re: Botanik i Riva Diva 22.08.06, 20:31
      dwa lata temu byłam w Rivie (wtedy był dwa miesiące po otwarciu i była
      promocyjna cena) i jest to naprawde luksusowy hotel (rezydentka mówiła że jeden
      z najlepszych na Riwierze)- dlatego gorąco Ci go polecam. Oczywiście jest tam i
      lodówka (uzupełniana codziennie napojami typu cola, piwem i wodą) i sejf
      (wszystko w cenie). Jeśli miałabyś jakieś pytania, chętnie odpowiem!
      pozdrawiam:)
    • Gość: Liza1 Re: Botanik i Riva Diva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:37
      Dziękuję za informację .Na temat hotelu Riva Diva interesuje mnie wszystko co
      możesz napisać ,bo lecę teraz 30 sierpnia z dziećmi 1,6 m-cy oraz 5-letnim.
      • asza.k Re: Botanik i Riva Diva 23.08.06, 18:47
        W Rivie byłam 2 lata temu i może wiele się od tego czasu zmieniło, ale nie
        sądzę. Hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył, jadąc tam nie wiedzieliśmy, że ma
        ultra all inclusive. Wszystkie soki wyciskane ze świeżych owoców, alkohole
        zagraniczne itp były więc za darmo. Wiele barów, restauracji i ogromny wybór
        jedzenia... Szampan do śniadania, wieczorami muzyka na żywo. No i dwie wielkie
        gale na świeżym powietrzu podczas pobytu. Animacje też były ciekawe, a jeżeli
        chodzi o wystrój hotelu to jest luksusowy. Pokoje może trochę małe jak na tak
        wysoki standard, ale to w niczym nie przeszkadzało. Mogłabym tak jeszcze pisać
        i pisać... ale pojedziesz i sama się zobaczysz:)
        miłego pobytu!
        • asza.k Re: Botanik i Riva Diva 23.08.06, 18:48
          A zapomniałabym- jeżeli chodzi o małe dziecie, to jest dla nich bogaty program
          animacyjny, plac zabaw, basen ze zjeżdżalniami, rstauracja ze specjalnym
          jedzeniem:)
          • Gość: Liza1 Re: Botanik i Riva Diva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:59
            Proszę napisz mi jeszcze czy jest problem z zajmowaniem leżaków na basenie, czy
            zdażaja sie w hotelu zatrucia z powodu niestrawności, czy nie znając
            niemieckiego a angielski bardzo słabo ,będę mieć problemy w porozumiewaniu się
            z obsługa hotelu (recepcja ,restauracja).
            Z góry dziękuje za informację.
            • asza.k Re: Botanik i Riva Diva 24.08.06, 15:59
              Leżaków jest sporo, ale lepiej wstać trochę wcześniej i położyć ręczniki. Bo
              jak pójdziesz po 11 czy 12 to nie wiem czy jakieś wolne znajdzies:P Ale potem,
              w porze obiadowej coraz więcej leżaków się zwalnia. Na plaży natomiast było
              pełno leżaków i zawsze większość była wolna.
              Nie słyszałam, aby komuś przydarzyły się zatrucia.
              Myślę, że z porozumieniem się nie bedziesz miała problemu. Właściwie to w
              restauracji nie ma po co rozmawiać z kelnerami:P ale oni i tak znają zawsze
              trochę podstawowych słów w wielu językach (po polsku też), więc nie ma
              problemu. W recepcji wytłuamczą ci wszystko tak, że na pewno zrozumiesz:P A
              jeśli będziesz miała jakieś problemy, to z łatwością można dogadać się na
              migi:P A i jeszcze jedno- obsługa mówi też po rosyjsku, bo w hotelu jest sporo
              Rosjan.
              pozdrawiam:)
    • kotek_mru Re: Botanik i Riva Diva 26.08.06, 22:12
      Botanik to straszny moloch,80% Rosjanie,walka o stolik i kamienista plaza..sejf
      i lodowka oczywiscie sa:)
      plusy to ciekawe połozenie wsrod zieleni,niezła kuchnia,miła obsługa:)
      osobiscie polecam okolice Incekum,hotele przy piaszczystej plazy,bardziej
      kameralne niz w Botaniku:)
      • Gość: iwonka Re: Botanik i Riva Diva IP: *.elsat.net.pl 28.08.06, 11:39
        w Botaniku bylam z 2 letnim dzieckiem i było bardzo fajnie. Jest lodówka,
        sejf , bufet dla dzieci oraz bardzo duzo atrakcji( karuzele,pociąg itp) goraco
        polecam dla rodzin z dziećmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka