Dodaj do ulubionych

Homoseksualni wreszcie moga adoptowac !

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 13:17
W Szwecji ( dodajmy juz od prawie 500 lat nie-katolickiej......) wchodzi w
zycie Prawo,ze Homoseksualisci i Lesbijki beda mogly adoptowac dziecko obce lub
nawet jednego ze swoich partnerow jesli on byl wczesniej heteroseksualista.
TAK ZDECYDOWAL PARLAMENT WIEKSZOSCIA GLOSOW !
Wczesniej prawo dopuszczalo tylko istnienie legalnych-prawnych malzenstw-
zwiazkow homoseksualnych.
ps. a w Polsce zacofanie jak w Szwecji 500 lat temu.....a bieda jak u
religijnych Iranczykow i
Arabow.....
VIVAT SZWEDZI , VIVAT WIKINGOWIE !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 13:23
      A co sie tak cieszysz?Planujesz zalozyc w Szwecji rodzine z jakims prdziem i
      zaadoptowac dziecko?Daj znac kiedy to Ci wysle prezent slubny.
      • Gość: Pipin-2 do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 13:41
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> A co sie tak cieszysz?Planujesz zalozyc w Szwecji rodzine z jakims prdziem i
        > zaadoptowac dziecko?Daj znac kiedy to Ci wysle prezent slubny.

Niestety Aniu jestem w 100% heteroseksualista,ale ciesze sie ,ze po wiekach
        Chrzescijanskich przesladowan ludzie Homososexualni moga zyc normalnie i miec
        normalne rodziny.....tak bylo w pluralistycznej europejskiej Starozytnosci przed
        najazdem dzikusow Chrzescijanskich .....pozniej poprzez Humanizm,Oswiecenie
        musieli sie Europejczycy wygrzebywac z tego Azjatyckiego ( chrzescijanskiego )
        gowna.....
        TAKZE NIECH HOMOSEKSI i LESBIJKI maja prawo do slubow i adopcji dzieci.
        Zyjmy razem ! Homofobia konczy sie tym co mozna obejrzec w Oswiecimiu na
        gablotach......
        • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 14:00
          Tak bylam na jednej stronie poczytac sobie o homo i widzialam te modelowa
          rodzine az czterech ich sie klebilo.Mdlosci tylko biora .I nie dawaj przykladu
          Hitlera bo on mordowal wszystkich jak leci nie tylko homoseksualistow.Ale jak
          ich tak lubisz to Twoja sprawa ja mam inne zdanie.A brzmi ono :Homoseksualisci
          wara od dzieci.
          • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 14:44
            Twoja irracjonalna ,pachnaca nazizmem nienawisc do Arabow i Homoseksualistow
            mentalnosc Aniu ,jest najlepszym przykladem tego ,ze Polki i Polacy nie dorosli
            do wejscia na salony laickiej i republikanskiej Unii Europejskiej......
            np. nie oszslifowal Cie Aniu pobyt w Belgii,jak Walese pobyt u rodziny
            krolewskiej w Londynie na przyjeciu.....coz trudno....))
            • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 15:02
              Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):

> Twoja irracjonalna ,pachnaca nazizmem nienawisc do Arabow i Homoseksualistow
              > mentalnosc Aniu ,jest najlepszym przykladem tego ,ze Polki i Polacy nie dorosli
              >
              > do wejscia na salony laickiej i republikanskiej Unii Europejskiej......
              > np. nie oszslifowal Cie Aniu pobyt w Belgii,jak Walese pobyt u rodziny
              > krolewskiej w Londynie na przyjeciu.....coz trudno....))

Dobrze,ze Ty jestes oszlifowany.Przypomnij sobie co kiedys pisales na temat
              poprawnosci politycznej a potem porozmawiamy.Zapewniam Cie,ze Belgowie nie lubia
              ani pedalow ani Arabow takze to moje nieoszlifowanie wcale mi nie
              przeszkadza.Kochaj ich za mnie panie oszlifowany.
              • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 15:11
                Ja ich szanuje ,a nie kocham.
                A przyznanie praw do malzenstw Homosiom to nie Politic-correct tylko OBOWIAZEK
                CYWILIZACYJNY .To normalni ludzie nie zboczency .
                Zboczency to : pedofile,zoofile,nekrofile......homoseksualizm to nie zboczenie.
                • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 15:20

> Ja ich szanuje ,a nie kocham.
                  >
                  > A przyznanie praw do malzenstw Homosiom to nie Politic-correct tylko OBOWIAZEK
                  > CYWILIZACYJNY .To normalni ludzie nie zboczency .
                  > Zboczency to : pedofile,zoofile,nekrofile......homoseksualizm to nie zboczenie.

To jeqst tylko i wylacznie Politic-correct i nic wiecej.I to sie juz niedlugo
                  zemsci na politykach.A oprocz tego to jest zbrodnia cywilizacyjna na
                  dzieciach,ktore sie pcha w rece mniejszosci seksualnej.Pokaz mi gdzie
                  homoseksualizm wystepuje w przyrodzie gdzie dwoch samcow tworzy rodzine i chowa
                  dzieci.Nie odpisales na to co pisalam wczesniej na to,ze do tej pory w dupie
                  mieli dzieci tylko uprawiali seks byle jak byle gdzie i oby z jak najwieksza
                  iloscia partnerow.
    • Gość: K.J. Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: 144.138.225.* 14.06.02, 14:11

> ps. a w Polsce zacofanie jak w Szwecji 500 lat temu.....a bieda jak u
      > religijnych Iranczykow i
      > Arabow.....
      >
      > VIVAT SZWEDZI , VIVAT WIKINGOWIE !

Ty naprawde nie masz bladego pojecia o czym piszesz. Ta nienawisc do Polski i
      Polakow calkiem cie zaslepila. Zyczylbym tej irlandzkiej biedy moim rodakom, a i
      taka bieda jak w Kuwejcie, Arabii Saudyjskiej czy w Qatar tez bylaby nie do
      pogardzenia. Czyli stosunek miedzy kamieniowaniem cudzoloznic i homoseksualistow
      (kraje arabskie) nie ma nic wspolnego z dobrobytem ludnosci.

• Gość: Ania Re:Wyjasnienie IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 14:22
        Nie myslcie,ze Pipin wierzy we wszystko to co pisze.
      • Gość: Pipin-2 Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 14:40
        Gość portalu: K.J. napisał(a):

> Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):
        >
        >
        > > ps. a w Polsce zacofanie jak w Szwecji 500 lat temu.....a bieda jak u
        > > religijnych Iranczykow i
        > > Arabow.....
        >
        > >
        > > VIVAT SZWEDZI , VIVAT WIKINGOWIE !
        >
        > Ty naprawde nie masz bladego pojecia o czym piszesz. Ta nienawisc do Polski i
        > Polakow calkiem cie zaslepila. Zyczylbym tej irlandzkiej biedy moim rodakom, a
        > i
        > taka bieda jak w Kuwejcie, Arabii Saudyjskiej czy w Qatar tez bylaby nie do
        > pogardzenia. Czyli stosunek miedzy kamieniowaniem cudzoloznic i homoseksualisto
        > w
        > (kraje arabskie) nie ma nic wspolnego z dobrobytem ludnosci.
        >

Nie belkocz o Irlandii,zreszta tam katolicyzm sie zupelnie juz prawie
        zawalil....Irlandczycy w wiekszosci sa zsekularyzowani,natomiast w Arabii
        Saudyjskiej i Kuwejcie tylko Elity sa bogate .....masy biedne no i ciemne jak
        kato-
        Polacy........
        ps. Religia i bieda chodza w parze jesli chodzi o katolicyzm i islam......))
        Najlepszy przyklad jak poszly do przodu zeswiedczone
        Wlochy,Francja,Hiszpania,Portugalia.......

CZY WIESZ,ze CHODZENIE np. DWOCH FACETOW ZA REKE i CALOWANIE sie PRZEZ NICH na
        IRLANDZKICH ULICACH nikogo tam juz nie
        razi ??!!??
        No chyba,ze spotkaja jakiegos kato-Polaka z Klechistanu......)))))
        • Gość: K.J. Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: 144.138.225.* 14.06.02, 15:21

> Gość portalu: K.J. napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):
          > >
          > >
          >
          > > > ps. a w Polsce zacofanie jak w Szwecji 500 lat temu.....a bieda jak
          > u
          > > > religijnych Iranczykow i
          > > > Arabow.....
          >
          > >
          > > >
          > > > VIVAT SZWEDZI , VIVAT WIKINGOWIE !
          > >
          > > Ty naprawde nie masz bladego pojecia o czym piszesz. Ta nienawisc do Polsk
          > i i
          > > Polakow calkiem cie zaslepila. Zyczylbym tej irlandzkiej biedy moim rodako
          > m, a
          > > i
          > > taka bieda jak w Kuwejcie, Arabii Saudyjskiej czy w Qatar tez bylaby nie d
          > o
          > > pogardzenia. Czyli stosunek miedzy kamieniowaniem cudzoloznic i homoseksua
          > listo
          > > w
          > > (kraje arabskie) nie ma nic wspolnego z dobrobytem ludnosci.
          > >
          >
          > Nie belkocz o Irlandii,zreszta tam katolicyzm sie zupelnie juz prawie
          > zawalil....Irlandczycy w wiekszosci sa zsekularyzowani,natomiast w Arabii
          > Saudyjskiej i Kuwejcie tylko Elity sa bogate .....masy biedne no i ciemne jak
          > kato-
          > Polacy........
          >
          > ps. Religia i bieda chodza w parze jesli chodzi o katolicyzm i islam......))
          > Najlepszy przyklad jak poszly do przodu zeswiedczone
          > Wlochy,Francja,Hiszpania,Portugalia.......
          >
          >
          >
          >
          >
          > CZY WIESZ,ze CHODZENIE np. DWOCH FACETOW ZA REKE i CALOWANIE sie PRZEZ NICH na
          > IRLANDZKICH ULICACH nikogo tam juz nie
          > razi ??!!??
          >
          > No chyba,ze spotkaja jakiegos kato-Polaka z Klechistanu......)))))

Nie dosc ze nie wiesz co i o czym piszesz, nie posiadasz rzeczowych argumentow
          na poparcie swoich wyssanych z palca twierdzen, to jeszcze na dodatek jestes
          calkowicie nielogiczny i zaprzeczasz sam sobie.

W pierwszym poscie napisales: "...bieda jak u religijnych Iranczykow...",
          usilujac wykazac jak to religijnosc idzie w parze z ubostwem spoleczenstwa,
          tylko po to, aby juz w nastepnym poscie napisac o Irlandii: "..zreszta tam
          katolicyzm sie zupelnie juz prawie zawalil....Irlandczycy w wiekszosci sa
          zsekularyzowani...".

Wiec jak to jest, sa ci Irlandczycy religijni i z tego powodu biedni, czy tez
          sa "w wiekszosci zsekularyzowani" i katolicyzm sie w Irlandii "zupelnie juz
          prawie zawalil", ale pomimo tego nadal sa biedni? Czy tez moze sa juz bogaci, co
          znowu zaprzecza twojemu twierdzeniu "bieda jak u religijnych Iranczykow"

Wedlug danych statystycznych dotyczacych Irlandii, jest tam 91.6% katolikow,
          Church of Ireland 2.5%, inne 5.9% (1998)

Jezeli natomiast chodzi o ekonomiczne dane statystyczne:

GDP - per capita: purchasing power parity - $21,600 (2000 est.)

Population below poverty line: 10% (1997 est.)

Jezeli natomiast chodzi o twoje stwierdzenie "natomiast w Arabii
          Saudyjskiej i Kuwejcie tylko Elity sa bogate .....masy biedne no i ciemne...",
          to tutaj rowniez rozmijasz sie z prawda.

Dane dotyczace Kuwejtu:

Life expectancy at birth: total population: 76.27 years

Jak sam pewnie nie wiesz, przecietna dlugosc zycia jest jedna z miar wedlug
          ktorych mozna szacowac warunki zycia spoleczenstwa. Im biedniejsze spoleczenstwo
          tym krocej zyja. W chodza tu w gre takie uwarunkowania jak opieka lekarska,
          higiena, wyzywienie, jakosc srodowiska naturalnego, itp. Im bogatszy kraj, tym
          dluzsza jest tzw. life expectancy.

GDP - per capita: purchasing power parity - $15,000 (2000 est.)

Natomiast jezeli chodzi o procent ludnosci zyjacej ponizej granicy nedzy:
          Population below poverty line: NA%

Arabia Saudyjska:

Life expectancy at birth: total population: 68.09 years
          GDP - per capita: purchasing power parity - $10,500 (2000 est.)

Qatar

Life expectancy at birth: total population: 72.62 years
          GDP - per capita: purchasing power parity - $20,300 (2000 est.)

No i tak to sa te "tylko bogate elity".

No i kto tu bez sensu belkocze????
          Jak juz napisalem, ta nienawisc do Polakow i wszystkiego co polskie az cie
          zaslepia. Jednak mowisz i piszesz po polsku. Czyzby przypadek samo-
          nienawidzacego Polaka? Czy tez ty jestes polski .......

• Gość: Pipin-2 Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 15:33
            W Irlandii katoli jest gora 5% w Polsce 45% ( Kosciol krzyczy,ze niby
            95% ) ))))). Dobrobyt w Irlandii zaczal sie po sekularyzacji.....wczesniej za
            katolizymu byla bieda z tad min. emigracja Irlandczykow do USA.....
            ps. sam sie miernoto naucz logiki bo jestes niedouczony .
            • Gość: K.J. Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: 144.138.225.* 14.06.02, 16:06

> W Irlandii katoli jest gora 5% w Polsce 45% ( Kosciol krzyczy,ze niby
              > 95% ) ))))). Dobrobyt w Irlandii zaczal sie po sekularyzacji.....wczesniej za
              > katolizymu byla bieda z tad min. emigracja Irlandczykow do USA.....
              >
              > ps. sam sie miernoto naucz logiki bo jestes niedouczony .

5%??????? To jakies nowe dane statystyczne, trzeba je koniecznie gdzies
              opublikowac.

Ale swoja droga z ciebie ta oglada i szlif europejski wylazi. No, no. Nie
              zaplace ci pieknym za nadobne, poniewaz jestem czlowiekiem starej daty, ktory
              stara sie zachowac dobre maniery w kazdej sytuacji i nie bede sie znizac do
              twojego poziomu. A o tym kto tu jest niedouczony najlepiej swiadczy ten watek.

• Gość: Imagine Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: *.unl.edu 14.06.02, 16:48
                Gość portalu: K.J. napisał(a):

> Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):
                >
                > > W Irlandii katoli jest gora 5% w Polsce 45% ( Kosciol krzyczy,ze niby
                > > 95% ) ))))). Dobrobyt w Irlandii zaczal sie po sekularyzacji.....wczesniej
                > za
                > > katolizymu byla bieda z tad min. emigracja Irlandczykow do USA.....
                >
                > >
                > > ps. sam sie miernoto naucz logiki bo jestes niedouczony .
                >
                > 5%??????? To jakies nowe dane statystyczne, trzeba je koniecznie gdzies
                > opublikowac.
                >
                > Ale swoja droga z ciebie ta oglada i szlif europejski wylazi. No, no. Nie
                > zaplace ci pieknym za nadobne, poniewaz jestem czlowiekiem starej daty, ktory
                > stara sie zachowac dobre maniery w kazdej sytuacji i nie bede sie znizac do
                > twojego poziomu. A o tym kto tu jest niedouczony najlepiej swiadczy ten watek.
                >
                >
                >

tak czytam tego pipina i nie wiem czego ten palant broni. dwoch samcow
                lizacych sie na ulicy i chodzacych za raczke ? przeciez to smieszne jesli juz nie
                tragiczne. to mentalna choroba, nie wiem jak mozna tego nie rozumiec.
                • Gość: K.J. Re: Homoseksualni wreszcie moga adoptowac ! IP: 144.138.225.* 15.06.02, 15:26
                  Gość portalu: Imagine napisał(a):

>
                  > tak czytam tego pipina i nie wiem czego ten palant broni. dwoch samcow
                  > lizacych sie na ulicy i chodzacych za raczke ? przeciez to smieszne jesli juz n
                  > ie
                  > tragiczne. to mentalna choroba, nie wiem jak mozna tego nie rozumiec.

Tak, jemu sie polityczna poprawnosc na mozg rzucila, taka choroba "jasnie
                  oswieconych". W dodatku to jakis cham(ka), nie potrafi podjac merytorycznej
                  dyskusji opartej na faktach, tylko zamiast przytaczac kontr argumenty bluzgami
                  rzuca jak furman. Mnie tam wsio rawno, jak po gesi woda, pies szczeka a karawana
                  idzie dalej, ale zawsze... pojawia sie tu rowniez plec nadobna, poza tym, kto
                  pierwszy krzyczy przyznaje ze przegral w dyskusji.

Pare watkow ponizej probowal udowodnic wspolodpowiedzialnosc Polakow za
                  holokaust. Probowal jest tu slowem kluczowym.
    • Gość: Pipin-2 Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 17:05
      Imagine ty skurwysynu-buraku tego nie pojmiesz,ale ja tych ludzi bronie
      dlatego,ze to LUDZIE,a nie jak np. Katolicy bestie w ludzkiej skorze.....
      • Gość: Ania Re: Odpowiedz IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 17:09

> Imagine ty skurwysynu-buraku tego nie pojmiesz,ale ja tych ludzi bronie
        > dlatego,ze to LUDZIE,a nie jak np. Katolicy bestie w ludzkiej skorze.....

Ciebie w ogole porypalo.A czy pedal nie moze byc katolikiem?A dzieci to nie
        ludzie ?Nie maja prawa do normalnej rodziny?Jak juz chcesz kogos bronic to bron
        dzieci.
      • Gość: K.J. Re: Odpowiedz IP: 144.139.191.* 14.06.02, 17:18

Ha, ha, ha... I nie tak dawno Pipin-2 napisal do p. Ani takie oto slowa:

"...ze Polki i Polacy nie dorosli do wejscia na salony laickiej i
        republikanskiej Unii Europejskiej......
        np. ***nie oszslifowal*** Cie Aniu pobyt w Belgii,jak Walese pobyt u rodziny
        krolewskiej w Londynie na przyjeciu.....coz trudno....))"

To tak mowia na salonach "laickiej i republikanskiej UE"?????
        Ha, ha, ha, ha,... Ale sloma z butow "jasnie oswieconego", na salonach europki
        szlifowanego, wylazla. Ha, ha, ha...

• Gość: Pipin-2 Re: Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 17:25
          To ja do takich burakow i smieci jak ty J.K. mowie tym jezykiem
          wulgaryzmow ,gdyz tacy jak ty i Imagine na to zasluguja........do innych
          forumowiczow z klasa jak do np. Ani zwracam sie z szacunkiem. Niestety J.K. ty
          i tobie podobne odpady nie zasluguja na szacunek....szcze ci na pysk
          szmato.....))
          • Gość: K.J. Ha, ha, ha IP: 144.139.191.* 14.06.02, 17:44
            Ale z ciebie gnoj wylazi. Zwroc uwage, ze pomimo tego ze kazdym slowem
            obrazasz moj Narod i moj Kraj, pomimo tego ze wzbudzasz we mnie obrzydzenie i
            pogarde, nie ponizam sie do twojego poziomu, jedynie cie juz od dluzszego
            czasu wysmiewam.
      • Gość: Imagine Re: Odpowiedz IP: *.unl.edu 14.06.02, 17:28

Posluchaj ty krzykaczu. Jest kilka zasad w tym zyciu, ktore dobrze byloby
        stosowac. Dam Ci przyklad. Jak z wlasnej woli, nieprzymuszonej, podejmuje decyzje
        o nie uczeszczaniu na uniwersytet, czy mam prawo domagac sie owocu studiowania,
        jakim jest dyplom magistra ? Chyba przyznasz, ze nie mam tego prawa. Jesli wiec,
        moja decyzja jest nie angazowanie sie w stosunki z kobietami, to czy mam prawo
        otwierac jape i domagac sie dzieci ? No mam czy nie ? A nawet jesli to nie jest
        sprawa wyboru mojej preferencji, tylko genow czy czegokolwiek, to czy nie
        powinienem z pokora przyjac swoj los ? Trudno sie mowi i nie odwraca calego
        porzadku prawnego by zaspokoic swe potrzeby. Niscy ludzie nie moga byc
        koszykarzami, ale wedlug Ciebie prawdopodobnie wlasnie oni, niscy powinni
        zaskarzyc do Starsburga krajowe federacje o dyskryminacje. Przyklady moznaby
        mnozyc. Ale po co. Przemysl to filozofie buraczany.
        Pozdr, Imagine.
        • Gość: Pipin-2 Re: Odpowiedz IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 17:48
          Mylisz pojecia Imagine,jednak jestes debilem.
          To co pisales to chec brania owocow zwyciestwa gdy przegra sie w konkurencji z
          innymi.......Homosiom nie dano nawet szansy na uczciwa konkurencje: KTO LEPIEJ
          WYCHOWA DZIECI. Cywilizowane kraje te szanse konkurencji daja Homosiom ,teraz
          trzeba poczekac i zobaczyc jak dadza sobie rade,a narazie wiele z nich daje
          sobie swietnie rade.......napewno lepiej niz polowa rodzin polskich gdzie
          panuje alkocholizm,bijatyki i awantury. Zwiazki Homomo zatwierdzone przez
          Panstwo i prawo do adopcji przez nich dzieci to Obowiazek i Przyszlosc na
          naszej planecie i dlatego cywilizowane panstwa wyszly temu wyzwaniu na
          przeciw.
          ps. to,ze bydlo polsko-katolickie tego nie pojmuje to problem tego bydla,a
          nie Cywilizowanego Swiata Zachodniego. Nikt sie nie bedzie podporzadkowywal w
          Europie polaczkom albo iranczykom......
          • Gość: Ania Re: Do Pipin IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 17:52
            Dziekuje za okazany mi szacunek.Jestem polskim bydlem.Zgoda do nastepnych
            watkow zapros sobie pedalow i niech ta przyszlosc planety z toba dyskutuje.Ja
            nie mam wiecej zamiaru i mysle,ze nikt rozsadny tez.
          • Gość: AndrzejG Re: Odpowiedz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 18:23

Homosiom nie dano nawet szansy na uczciwa konkurencje: KTO LEPIEJ
            > WYCHOWA DZIECI. Cywilizowane kraje te szanse konkurencji daja Homosiom ,teraz
            > trzeba poczekac i zobaczyc jak dadza sobie rade,a narazie wiele z nich daje
            > sobie swietnie rade.

Czy nie uważasz ,że oni sobie sami zabierają tą szansę?
            Niech spłodzą sami dziecko i rywalizują.
            Poza tym skąd taki zachwyt środowiskiem homoseksualistów?

Andrzej

• Gość: Pipin-2 do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 18:30
            Pisalem o kato-polakach bydlakach,a nie ogolnie o Polakach.
            Przeciez sama Aniu pisalas ,ze nie jestes katoliczka.....
            • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 18:40

> Pisalem o kato-polakach bydlakach,a nie ogolnie o Polakach.
              > Przeciez sama Aniu pisalas ,ze nie jestes katoliczka.....

Ostatnio w kazdym poscie obrazasz Polakow a ja jestem POLKA i dosyc mam
              ludzi,ktorzy ciagle pluja na moj narod.
              • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.06.02, 18:47
                Tylko kato-Polakow Aniu,badz obiektywna !
                Podobnie jak np. u Ruskich carat-ruskich lub bolszewiko-ruskich.
                A u Niemcow : kato-niemcow z CDU/CSU i nazi-niemcow .
                Taka jest PRAWDA Aniu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka