Gość: a3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 21:57 czyli: Zdjecie dnia na: www.fotoreporter.prv.pl zapraszam aw_snajper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 16.06.02, 22:35 a ten pan to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Roy Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:55 Ten pan to Kowalski po wodce. Nie moze chodzic wiec sobie kucnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.06.02, 09:48 szkoda że sobie na tą niebieską szmatę nie zygnoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.upc.chello.be 17.06.02, 09:49 Gość portalu: prowokat napisał(a): > szkoda że sobie na tą niebieską szmatę nie zygnoł Nie wiedzialam,ze jestes takim chamem prowokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.06.02, 10:01 ależ o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.upc.chello.be 17.06.02, 10:05 Gość portalu: prowokat napisał(a): > ależ o co ci chodzi. O to,ze ta flaga ,ze pod ta flaga zyja miliony ludzi.Tylko nieojrzesany cham moze pisac cos takiego.Niedawno wielu Polakow uwazalo,ze zniewazeniem flagi jest umieszczenie napisu Coca coli na fladze Edycie Gorniak ktos wytoczyl sprawe za hymn.A ty proponujesz by rzygac na cudza flage.Cham i prostak jest tylko zdolny do czegos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.06.02, 10:12 UE to wróg Polski, sam wiejski euroentuzjasta Jacek Soska to przyznał, ale mało tego, komisarze UE wykazują jeszcze wiekszy brak szacunku w stosunku do Polski niz ja w stosunku do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.upc.chello.be 17.06.02, 10:13 Gość portalu: prowokat napisał(a): > UE to wróg Polski, sam wiejski euroentuzjasta Jacek Soska to przyznał, ale > mało tego, komisarze UE wykazują jeszcze wiekszy brak szacunku w stosunku do > Polski niz ja w stosunku do UE. Unia to takze miliony ludzi a ty jestes zwyklym prostym chamem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: [zdjecie] UE NIE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.06.02, 10:18 skoro tak twierdzisz, nie pozostaje mi nic innego jak zgodzic się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś