iwoniczanka 22.03.05, 12:21 Gw kompromituje sie doszczetnie. To zagladanie kto kogo finansuje i jak jest smieszne. Ide zaplacic 1% na radio Maryja - tj, jakokolwiek fundacje przy RM. I ch.. do tego GW kto i ile placi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:23 Wybiórcza i tzw.poprawni mogą Ojcu Rydzykowi co najwyżej do pięt sięgać Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:26 Nie myl darowizny z ordynarnym złodziejstwem. Jeśli chcesz przekazac swoją kasę na Rydzyjo- Twoja i tylko Twoja sprawa, inni co najwyżej mogą się śmiać z Twojej głupoty. Natomiast naciąganie moherów na ratowanie stoczni a potem przywłaszczanie sobie kasy - to jest złodziejstwo. Podobnie jak nierozliczanie się z fiskusem. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:28 kolejny zazdrosnik miłosnik okrągłego stołu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:30 Gratuluję ciasnoty horyzontów. Kolejna osoba dla której istnieje tylko czarne i białe. Przeciwnik RM = lewak = zwolennik okrągłego stołu = mason = żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:31 każdy marzy o tym czego mu brak czego jesteś najlepszym przykładem ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:34 Niczego mi nie brak. No, może życia w państwie neutralnym światopoglądowo, w którym złodziejstwo będzie karane, niezależnie czy kradnie pasożyt w czarnej kiecce czy tzw. komuch. Życzę Ci pozbycia się złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:09 lubiezny_satyr napisał: > Gratuluję ciasnoty horyzontów. Kolejna osoba dla której istnieje tylko czarne i > > białe. Przeciwnik RM = lewak = zwolennik okrągłego stołu = mason = żyd. no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie wiem jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:15 > no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie wiem > jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc > sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy. Czyżbym coś przeoczył? Wasze miłosierdzie jest nieskończone, czyli równanie jest tak długie jak liczba możliwych inwektyw w Waszym Radiomaryjnym, pełnym miłości bliźniego, słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:19 lubiezny_satyr napisał: > > no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie w > iem > > jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc > > sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy. > > Czyżbym coś przeoczył? Wasze miłosierdzie jest nieskończone, czyli równanie > jest tak długie jak liczba możliwych inwektyw w Waszym Radiomaryjnym, pełnym > miłości bliźniego, słowniku. Och wiele mój szanowny prześmiewco bo równanie powinieneś rozpocząć na Agorze a skończyć na GW i jak w kolejnych etapach wstawisz znaki równości. Choćby pierwszy AG=RM ma nijak do Twojej spiskowej teorii dziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:22 Faktycznie. Agory z faszyzmem nie ma co równać. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:25 lubiezny_satyr napisał: > Faktycznie. Agory z faszyzmem nie ma co równać. NIEEE, rozczarowałeś mnie, a przysłowie ronsia ronsie.... i tak dalej to nie pierz mi bracie o ideałach i faszyzmie ale jak jesteś duży chłopczyk to powinieneś wiedzieć, że " KASA SIĘ KUBUŚ LICZY, KASA..." Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:41 Muszę przyznać, że wiesz jak świat funkcjonuje;-)) Jeśli chodzi o kręcenie lodów czyli popularną kapuchę to znak równości można postawić. Chociaż nie - głosowałbym za Rydzykiem - większy rozmach, prawda? A ideologia? Tutaj Agora wyraźnie odstaje. To takie pacholę w porównaniu z uczuciowością Rydzyjka. Nie ta półka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:54 lubiezny_satyr napisał: > Muszę przyznać, że wiesz jak świat funkcjonuje;-)) Jeśli chodzi o kręcenie > lodów czyli popularną kapuchę to znak równości można postawić. Chociaż nie - > głosowałbym za Rydzykiem - większy rozmach, prawda? A ideologia? Tutaj Agora > wyraźnie odstaje. To takie pacholę w porównaniu z uczuciowością Rydzyjka. Nie > ta półka. Piękny filozoficzny wywód- a gdzie puenta? wg Twojej logiki to znowu Polski fenomen - żaba połknęła bociana. A co do "kapuchy" jak ją nazywasz czy inne kręcenie lodów to powiem Ci,że wiem doskonale i dlatego, że wiem to nie zagłosowałbym ani na jednych ani na drugi a juz napewno nie na tych drugich - nie pod tą "gwiazdą" my urodzeni Odpowiedz Link Zgłoś
lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:01 >Piękny filozoficzny wywód- a gdzie puenta? Nie dostrzegasz? A co do "kapuchy" jak ją nazywasz czy inne kręcenie lodów to powiem Ci,że wiem > doskonale i dlatego, że wiem to nie zagłosowałbym ani na jednych ani na drugi a > > juz napewno nie na tych drugich - nie pod tą "gwiazdą" my urodzeni Wiem ale nie powiem? Zaiste, przekonałeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:14 Miałem nadzieję, że ta pueta nie jest taka oczywista jaka widze, mialem nadzieje, że ja troche ukryłeś. Ale skoro tak to ja przyjmuje. Pozdrawiam, milo bylo podyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
smalekitten Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:34 Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany. Odpowiedz Link Zgłoś
smalekitten Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:35 To było do numerycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
roma25 Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:38 Może tego ch.. weź sobie do ust. Uspokoisz się i nabierzesz trochę ogłady i kultury. A generalnie masz rację, - nikomu nic do tego, jak jakaś idiotka wydaje swoją kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:42 roma25 napisała: > Może tego ch.. weź sobie do ust. Uspokoisz się i nabierzesz trochę ogłady i kul > tury. > A generalnie masz rację, - nikomu nic do tego, jak jakaś idiotka wydaje swoją k > asę. >>Jacek Żakowski: Wydaje mi się, że to radio nie istniało cztery lata temu, >>chociaż było podobne radio, Inforadio. >>Włodzimierz Czarzasty: Byłem przy koncesji, generalnie jest ciągłość >>właścicielska z dominującą rolą firmy Agora. Radio istnieje, jest druga >>koncesja dana, przy drugiej koncesji byłem, pierwsza koncesja trwała siedem >>lat. Istniało, rozumiem. To zamykam, wiedza jest ważna. No cóż pomyśl zanim zaczniesz nazywać innych, może to 1% na tylko słuszny cel??? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:55 Boją się Radia Maryja ! jak diabeł święconej wody ! Tak trzymać skoro lewaki tupią z wściekłości i plują jadem tzn,że Radio jest best ! Podobnie zresztą robił śp. Rolnald Reagan, gwiżdżą znaczy się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:06 Ten wściekły atak na RM zapoczątkowała sprawa Wałęsy, który w czasie trwania audycji napisał nerwowy mejl i rozesłał go komu popadnie i w ten sposób list dostał się do GW, która go antydatowała oraz przeredagowała - użyła do skompromitowania RM, bo tam pojawiają się ludzie przez nich znienawidzeni, którzy w nosie mają "poprawność polityczną" i mówią prawdę! A to jest to, czego się ludzie GW boją najbardziej w świecie - PRAWDY! Czym innym jest misja katolicka RM, dziwne finanse, sam o.Rydzyk itd. a czym innym ich nocne audycje podczas których ludzie dzwonią i pytają o sprawy, które ich interesują a na które tam dostają odpowiedź. Słuchałam 2 razy (z Wyszkowskim i Michalkiewiczem i Dudkiem) - nie było żadnych seansów nienawiści, kłamstw czy bzdur. Bywają sprawy kontrowersyjne, które trzeba wyjaśniać ale nie jest metodą wyjaśniania robie nie hucpy, histeria i robienie nagonki! Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:10 czekamy więc na wyjaśnienie spraw finansowania stoczni, sprawy kobylanskiego oraz sprawozdania finansowego rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus7 Baska to tylko bardziej cywilizowana moherowka 22.03.05, 15:15 Nie licz ze strony tej kobiety na bezstronnosc. Kataryna,iza,baska to jedno cialo jeden duch zrodzone w radyju. Odpowiedz Link Zgłoś
holy_father Re: Baska to tylko bardziej cywilizowana moherowk 22.03.05, 17:00 Dobra rada dla zwolenników Radyja, założyć beret i palnąć się w ryja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forever.pl mistrzostwa świata 22.03.05, 19:22 W Toruniu, 1 maja są organizowane mistrzostwa świata w rzucie cegłą do beretu bez antenki. Zapraszamy! -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza prawda;( 22.03.05, 17:04 w -"RM,..pojawiają się ludzie.., którzy w nosie mają "poprawność polityczną" i mówią prawdę!" Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_dyrektor Re: Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza pra 22.03.05, 17:23 O bezbożnicy przekupieni przez Jewropę. O przebrzydli masoni. Kto chce mi zamknąć usta, kto ???? Pytam się!!!! Pytam i zarazem modlę się za wasze dusze przklętę, skażone starozakonnym jadem!!!! Lecz wam już nic nie pomoże ale od teraz sam będe zwalczał mych wrogów i osczerców szkalujacych me Radio, tą ostoję polskości i wiary.... ----------------------- Alleluja i do przodu!!! Siać, siać i jeszcze raz siać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza pra 22.03.05, 19:27 I Ja, to jest na moc. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:30 Wieczna Dziewica basia.basia napisała: > Ten wściekły atak na RM zapoczątkowała sprawa Wałęsy, który w czasie trwania > audycji napisał nerwowy mejl... Mejl, mejla, mejlowi calkiem fajnie to brzmi :))) ____________________________ BOG ZAPLAC OJCU DYREKTOROWI! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_dyrektor Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:30 Oto kolejny podły zgnilec, kóry dyszy nienawiścią do kościoła, a jeszcze wynalazek sztana, narkomanię promuję na tym forum. I smie się pode mnie podszywać nieudolnie. a jego miano to "rydzyk.tadeusz" O zaprawdę bracia i siostry, powiadam wam, ta pluskwa niegodna jest etego miana i wyklnijcie ją razem ze mną. ----------------------- Alleluja i do przodu!!! Siać, siać i jeszcze raz siać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:33 Napisz coś mądrego w końcu a nie przepisujesz tylko z wątku na wątek jak maszyna szatana Odpowiedz Link Zgłoś