Dodaj do ulubionych

Szal GW - ataki na radio Maryja

22.03.05, 12:21
Gw kompromituje sie doszczetnie.
To zagladanie kto kogo finansuje i jak jest smieszne.
Ide zaplacic 1% na radio Maryja - tj, jakokolwiek fundacje przy RM.
I ch.. do tego GW kto i ile placi...
Obserwuj wątek
    • 9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:23
      Wybiórcza i tzw.poprawni mogą Ojcu Rydzykowi co najwyżej do pięt sięgać
    • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:26
      Nie myl darowizny z ordynarnym złodziejstwem. Jeśli chcesz przekazac swoją kasę
      na Rydzyjo- Twoja i tylko Twoja sprawa, inni co najwyżej mogą się śmiać z
      Twojej głupoty. Natomiast naciąganie moherów na ratowanie stoczni a potem
      przywłaszczanie sobie kasy - to jest złodziejstwo. Podobnie jak nierozliczanie
      się z fiskusem.
      • 9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:28
        kolejny zazdrosnik miłosnik okrągłego stołu !
        • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:30
          Gratuluję ciasnoty horyzontów. Kolejna osoba dla której istnieje tylko czarne i
          białe. Przeciwnik RM = lewak = zwolennik okrągłego stołu = mason = żyd.
          • 9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:31
            każdy marzy o tym czego mu brak czego jesteś najlepszym przykładem !
            • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:34
              Niczego mi nie brak. No, może życia w państwie neutralnym światopoglądowo, w
              którym złodziejstwo będzie karane, niezależnie czy kradnie pasożyt w czarnej
              kiecce czy tzw. komuch. Życzę Ci pozbycia się złudzeń.
          • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:09
            lubiezny_satyr napisał:

> Gratuluję ciasnoty horyzontów. Kolejna osoba dla której istnieje tylko czarne
            i
            >
            > białe. Przeciwnik RM = lewak = zwolennik okrągłego stołu = mason = żyd.

no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie wiem
            jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc
            sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy.
            • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:15
              > no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie wiem
              > jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc
              > sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy.

Czyżbym coś przeoczył? Wasze miłosierdzie jest nieskończone, czyli równanie
              jest tak długie jak liczba możliwych inwektyw w Waszym Radiomaryjnym, pełnym
              miłości bliźniego, słowniku.
              • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:19
                lubiezny_satyr napisał:

> > no kontynuujto, kontynuuj to równanie, ale możesz być pewien, żebyś nie w
                > iem
                > > jak się starał to równości nie otrzymasz a jedynie nierówność a więc
                > > sprzeczność. Powodzenia w łamaniu głowy.
                >
                > Czyżbym coś przeoczył? Wasze miłosierdzie jest nieskończone, czyli równanie
                > jest tak długie jak liczba możliwych inwektyw w Waszym Radiomaryjnym, pełnym
                > miłości bliźniego, słowniku.

Och wiele mój szanowny prześmiewco bo równanie powinieneś rozpocząć na Agorze a
                skończyć na GW i jak w kolejnych etapach wstawisz znaki równości. Choćby
                pierwszy AG=RM ma nijak do Twojej spiskowej teorii dziejów.
                • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:22
                  Faktycznie. Agory z faszyzmem nie ma co równać.
                  • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:25
                    lubiezny_satyr napisał:

> Faktycznie. Agory z faszyzmem nie ma co równać.
                    NIEEE, rozczarowałeś mnie, a przysłowie ronsia ronsie.... i tak dalej

to nie pierz mi bracie o ideałach i faszyzmie ale jak jesteś duży chłopczyk to
                    powinieneś wiedzieć, że " KASA SIĘ KUBUŚ LICZY, KASA..."
                    • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:41
                      Muszę przyznać, że wiesz jak świat funkcjonuje;-)) Jeśli chodzi o kręcenie
                      lodów czyli popularną kapuchę to znak równości można postawić. Chociaż nie -
                      głosowałbym za Rydzykiem - większy rozmach, prawda? A ideologia? Tutaj Agora
                      wyraźnie odstaje. To takie pacholę w porównaniu z uczuciowością Rydzyjka. Nie
                      ta półka.
                      • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:54
                        lubiezny_satyr napisał:

> Muszę przyznać, że wiesz jak świat funkcjonuje;-)) Jeśli chodzi o kręcenie
                        > lodów czyli popularną kapuchę to znak równości można postawić. Chociaż nie -
                        > głosowałbym za Rydzykiem - większy rozmach, prawda? A ideologia? Tutaj Agora
                        > wyraźnie odstaje. To takie pacholę w porównaniu z uczuciowością Rydzyjka. Nie
                        > ta półka.

Piękny filozoficzny wywód- a gdzie puenta? wg Twojej logiki to znowu Polski
                        fenomen - żaba połknęła bociana.

A co do "kapuchy" jak ją nazywasz czy inne kręcenie lodów to powiem Ci,że wiem
                        doskonale i dlatego, że wiem to nie zagłosowałbym ani na jednych ani na drugi a
                        juz napewno nie na tych drugich - nie pod tą "gwiazdą" my urodzeni
                        • lubiezny_satyr Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:01
                          >Piękny filozoficzny wywód- a gdzie puenta?
                          Nie dostrzegasz?

A co do "kapuchy" jak ją nazywasz czy inne kręcenie lodów to powiem Ci,że wiem
                          > doskonale i dlatego, że wiem to nie zagłosowałbym ani na jednych ani na drugi
                          a
                          >
                          > juz napewno nie na tych drugich - nie pod tą "gwiazdą" my urodzeni

Wiem ale nie powiem? Zaiste, przekonałeś mnie.
                          • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:14
                            Miałem nadzieję, że ta pueta nie jest taka oczywista jaka widze, mialem
                            nadzieje, że ja troche ukryłeś. Ale skoro tak to ja przyjmuje.
                            Pozdrawiam, milo bylo podyskutowac
    • smalekitten Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:34
      Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany.
    • smalekitten Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:35
      To było do numerycznego.
    • roma25 Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:38
      Może tego ch.. weź sobie do ust. Uspokoisz się i nabierzesz trochę ogłady i kultury.
      A generalnie masz rację, - nikomu nic do tego, jak jakaś idiotka wydaje swoją kasę.
      • kuuba Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 12:42
        roma25 napisała:

> Może tego ch.. weź sobie do ust. Uspokoisz się i nabierzesz trochę ogłady i
        kul
        > tury.
        > A generalnie masz rację, - nikomu nic do tego, jak jakaś idiotka wydaje swoją
        k
        > asę.
        >>Jacek Żakowski: Wydaje mi się, że to radio nie istniało cztery lata temu,
        >>chociaż było podobne radio, Inforadio.

>>Włodzimierz Czarzasty: Byłem przy koncesji, generalnie jest ciągłość
        >>właścicielska z dominującą rolą firmy Agora. Radio istnieje, jest druga
        >>koncesja dana, przy drugiej koncesji byłem, pierwsza koncesja trwała siedem
        >>lat. Istniało, rozumiem. To zamykam, wiedza jest ważna.

No cóż pomyśl zanim zaczniesz nazywać innych, może to 1% na tylko słuszny cel???
        • 9111951u Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 14:55
          Boją się Radia Maryja ! jak diabeł święconej wody !
          Tak trzymać skoro lewaki tupią z wściekłości i plują jadem tzn,że Radio jest
          best !
          Podobnie zresztą robił śp. Rolnald Reagan, gwiżdżą znaczy się dobrze
          • polonus7 hej,ponumerowany pacholku Rydzyka,precz z GW ! 22.03.05, 15:02
            • henryk.log Kurcze!- skąd tych "numerków" Rydzyka tyle w GW? 22.03.05, 16:57
    • basia.basia Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:06
      Ten wściekły atak na RM zapoczątkowała sprawa Wałęsy, który w czasie trwania
      audycji napisał nerwowy mejl i rozesłał go komu popadnie i w ten sposób list
      dostał się do GW, która go antydatowała oraz przeredagowała - użyła do
      skompromitowania RM, bo tam pojawiają się ludzie przez nich znienawidzeni,
      którzy w nosie mają "poprawność polityczną" i mówią prawdę! A to jest to, czego
      się ludzie GW boją najbardziej w świecie - PRAWDY!

Czym innym jest misja katolicka RM, dziwne finanse, sam o.Rydzyk itd. a czym
      innym ich nocne audycje podczas których ludzie dzwonią i pytają o sprawy, które
      ich interesują a na które tam dostają odpowiedź. Słuchałam 2 razy (z Wyszkowskim
      i Michalkiewiczem i Dudkiem) - nie było żadnych seansów nienawiści, kłamstw czy
      bzdur. Bywają sprawy kontrowersyjne, które trzeba wyjaśniać ale nie jest metodą
      wyjaśniania robie nie hucpy, histeria i robienie nagonki!
      • deltalima Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 15:10
        czekamy więc na wyjaśnienie spraw finansowania stoczni, sprawy kobylanskiego
        oraz sprawozdania finansowego rozgłośni.
        • polonus7 Baska to tylko bardziej cywilizowana moherowka 22.03.05, 15:15
          Nie licz ze strony tej kobiety na bezstronnosc. Kataryna,iza,baska to jedno
          cialo jeden duch zrodzone w radyju.
          • holy_father Re: Baska to tylko bardziej cywilizowana moherowk 22.03.05, 17:00
            Dobra rada dla zwolenników Radyja, założyć beret i palnąć się w ryja!!!!
            • forever.pl mistrzostwa świata 22.03.05, 19:22
              W Toruniu, 1 maja są organizowane mistrzostwa świata w rzucie cegłą do beretu
              bez antenki. Zapraszamy!

--
              forever

.
      • henryk.log Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza prawda;( 22.03.05, 17:04
        w -"RM,..pojawiają się ludzie.., którzy w nosie mają "poprawność polityczną" i mówią prawdę!"
        • rydzyk_dyrektor Re: Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza pra 22.03.05, 17:23
          O bezbożnicy przekupieni przez Jewropę. O przebrzydli masoni. Kto chce mi
          zamknąć usta, kto ???? Pytam się!!!! Pytam i zarazem modlę się za wasze dusze
          przklętę, skażone starozakonnym jadem!!!! Lecz wam już nic nie pomoże ale od
          teraz sam będe zwalczał mych wrogów i osczerców szkalujacych me Radio, tą
          ostoję polskości i wiary....

-----------------------
          Alleluja i do przodu!!! Siać, siać i jeszcze raz siać!!!!!
          • rydzyk.tadeusz Re: Sa trzy prawdy:prawda, tyż prawda i Rydza pra 22.03.05, 19:27
            I Ja, to jest na moc.
      • pies_na_czarnych Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:30
        Wieczna Dziewica basia.basia napisała:

> Ten wściekły atak na RM zapoczątkowała sprawa Wałęsy, który w czasie trwania
        > audycji napisał nerwowy mejl...

Mejl, mejla, mejlowi calkiem fajnie to brzmi :)))
        • rydzyk_dyrektor Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:30
          Oto kolejny podły zgnilec, kóry dyszy nienawiścią do kościoła, a jeszcze
          wynalazek sztana, narkomanię promuję na tym forum. I smie się pode mnie
          podszywać nieudolnie. a jego miano to "rydzyk.tadeusz" O zaprawdę bracia i
          siostry, powiadam wam, ta pluskwa niegodna jest etego miana i wyklnijcie ją
          razem ze mną.

-----------------------
          Alleluja i do przodu!!! Siać, siać i jeszcze raz siać!!!!!
          • rydzyk.tadeusz Re: Szal GW - ataki na radio Maryja 22.03.05, 19:33
            Napisz coś mądrego w końcu a nie przepisujesz tylko z wątku na wątek jak maszyna
            szatana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka