Dodaj do ulubionych

Profesor fałszerz z IPNu

25.03.05, 08:41
Sarnowska zeznawała , ze to Janusz Kobylański("Janusz - bo pod takim imieniem
występuje w tych dokumentach - Kobylański) załatwiał fałszywe papiery
Szenkerom.

Fałszując realację Kulesza podaje : "Była świadkiem rozmowy telefonicznej
Jana
z ojcem, z której wynikało, że działają w porozumieniu."
Jak na faceta z profesorskim tytułem moralnośc Kuleszy jest spod ciemnej
gwiazdy !
Obserwuj wątek
    • 9111951u Re: Profesor fałszerz z IPNu 25.03.05, 09:19
      Czy taką misję fałszowania!!!!!!!!!!!!! polscy podatnicy opłacają "profesorowi"
      Kuleszy ??
      Czy w tym IPNie nie ma Komisji Etyki ?
      Czy moralnym jest polski profesor fałszujący zeznania!!!!!! ?

• prezydent6 Re: Profesor fałszerz z IPNu 25.03.05, 09:22
        zmień nick może coś Ci się rozjaśni
        • 9111951u Re: Profesor fałszerz z IPNu 25.03.05, 09:24
          Widzę, ze koledze "profesor " fałszerz, niejaki Kulesza ,opłacany z pieniędzy
          polskich podatników wcale nie przeszkadza !
        • henryk.log Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ??? 25.03.05, 09:25
          -"zmień nick może coś Ci się rozjaśni" :))
          • 9111951u Re: Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ??? 25.03.05, 09:27
            Widzę, że kolega też zwolennikiem fałszerza "profesora" niejakiego Kuleszy, a
            nawet gotowy płacić na tego oszusta !
            • henryk.log Re: Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ??? 25.03.05, 09:30
              "Kolega" tylko sie pytał czy:
              Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ???
              • gini Re: Heniu, 25.03.05, 09:33
                A powiedz mi slonko kto doniosl na tych Szenkerow, Janusz, Jan czy Stanislaw?
                I przedstaw jakies dowody, tak zebym nie miala zadnych watpliwosci.
                Wtedy bede sie oburzac razem z Toba na tego Kobylanskiego, tylko musze wiedziec
                na ktorego.
                • henryk.log Pani "gini" kochana - co mi imputujesz z rana??;)) 25.03.05, 09:40
                  Ja tylko się zapytałem:
                  -"Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ???"

A pooburzać się wzajemnie "zawsze możemy" :))). Pzdr.
                  • gini Re: Pani "gini" kochana - co mi imputujesz z rana 25.03.05, 09:42
                    henryk.log napisał:

> Ja tylko się zapytałem:
                    > -"Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ???"
                    >
                    > A pooburzać się wzajemnie "zawsze możemy" :))). Pzdr.

No dobra, ja sie chetnie pooburzam, tylko dalej nie wiem na kogo?
                    Ty zdaje sie wiesz.Kto w koncu byl tym zbrodniarzem i ludobojca?
                  • 9111951u Re: Pani "gini" kochana - co mi imputujesz z rana 25.03.05, 09:45
                    henrykalogowanego, fałszerz, "profesor" niejaki Kulesza okrada i oszkuje, a on
                    gotowy jest ...... "pooburzać się wspólnie"!
                    On tylko się oburza jak fałszerz go okrada.
                  • henryk.log Gdybym wiedział?- dopiero bym się "napooburzał":)) 25.03.05, 09:49
                    A najchętniej wespół z Panią - Pani "gini" :))

-"No dobra, ja sie chetnie pooburzam, tylko dalej nie wiem na kogo?"
                    • 9111951u Re: Gdybym wiedział?- dopiero bym się "napooburza 25.03.05, 10:32
                      Na tego co cię okrada i fałszuje , czyli "profesora" niejakiego Kuleszę
                      Wiesz ja ci tu muszę kawę na ławę , bo ty nie kapujesz kto cię okrada !
                      • gini Re: Gdybym wiedział?- dopiero bym się "napooburza 25.03.05, 10:36
                        9111951u napisała:

> Na tego co cię okrada i fałszuje , czyli "profesora" niejakiego Kuleszę
                        > Wiesz ja ci tu muszę kawę na ławę , bo ty nie kapujesz kto cię okrada !

Nie wiesz, ze jest nowa moda, oburzac sie trzeba nie na zlodzieja tylko na tego
                        co zlodzieja zlapie za reke, w tym przypadku Henryczek oburza sie na Ciebie.
                  • 9111951u Re: Pani "gini" kochana - co mi imputujesz z rana 26.03.05, 13:20
                    Kłamstwo ma krótkie nogi i okazało się , że Janusz to Jan !
                    • pies_na_czarnych Re: Pani "gini" kochana - co mi imputujesz z rana 26.03.05, 13:25
                      9111951u napisała:

> Kłamstwo ma krótkie nogi i okazało się , że Janusz to Jan !

Czy ty jestes naprawde taki glupi, czy tylko udajesz.
                      A moze wierzysz w ta teorie, ze to Niemcy wpisali dwie osoby o tym samym
                      numerze w swojej ewidencji.
                      Jezeli juz o numerze juz mowimy, to niech nam Kobylanski pokaze tatuaz. Tylko
                      nie ten, ktory ma pod pacha.
              • 9111951u Re: Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ??? 25.03.05, 15:53
                jemu już cyferki przed oczyma latają , to objaw że mózg funkcjonuje
              • 9111951u Re: Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ??? 26.03.05, 12:37
                Otóz cudowne jest to że Sarnowska przez telefon słyszała Janusza Kobylańskiego
                a świadek tej rozmowy telefonicznej niejaki Kulesza twierdzi , ze słyszał Jana !
    • 9111951u Re: Profesor fałszerz z IPNu 25.03.05, 09:33
      Czy Polska jest tak urządzona, ze Polacy muszą opłacać ze swych podatków
      fałszerza "profesora" niejakiego Kuleszę ?
      • takitamjeden 9111951u idź weź tabletki bo ci się pogorszyło 25.03.05, 09:35
        i masz haluny
        • gini Re: 9111951u idź weź tabletki bo ci się pogorszył 25.03.05, 09:36
          takitamjeden napisała:

> i masz haluny

Pewien jestes biedaku?A moze to ty zapomniales o tabletkach albo ci sie
          pomylily te rozowe z zielonymi.
        • 9111951u Re: 9111951u idź weź tabletki bo ci się pogorszył 25.03.05, 09:39
          widzę, że koledze "profesor" fałszerz niejaki Kulesza kojarzy się takimjednym
          też "profesorem", co prawda od medycyny ale zawsze.
        • 9111951u Re: 9111951u idź weź tabletki bo ci się pogorszył 26.03.05, 13:02
          widzę , że kolega to przyjaciel fałszerza niejakiego Kuleszy co to z Janusza
          zrobił Jana albo na odwrót !
        • 9111951u Re: 9111951u idź weź tabletki bo ci się pogorszył 29.03.05, 15:33
          Mam fałszerza niejakiego Kuleszę na dodatek "profesora" na którego bulisz
          ciężką forsę !
      • gini Re: Profesor fałszerz z IPNu 25.03.05, 09:35
        9111951u napisała:

> Czy Polska jest tak urządzona, ze Polacy muszą opłacać ze swych podatków
        > fałszerza "profesora" niejakiego Kuleszę ?

Polska to takie panstwo prawa, w ktorym wystarczy znalezc czlowieka, a
        nastepnie bez zadnych dowodow, mozna z niego zrobic ludobojce zbrodniarza,
        pedofila, w zaleznosci od potrzeb.
        • henryk.log Zaczęło się "oburzanie" w pojedynkę? P. "gini" ?:) 25.03.05, 09:43
          > Polska to takie panstwo prawa, w ktorym wystarczy znalezc czlowieka, a
          > nastepnie bez zadnych dowodow, mozna z niego zrobic ludobojce zbrodniarza,
          > pedofila, w zaleznosci od potrzeb.
          • gini Re: Zaczęło się "oburzanie" w pojedynkę? P. "gini 25.03.05, 09:47
            henryk.log napisał:

> > Polska to takie panstwo prawa, w ktorym wystarczy znalezc czlowieka, a
            > > nastepnie bez zadnych dowodow, mozna z niego zrobic ludobojce zbrodniarza
            > ,
            > > pedofila, w zaleznosci od potrzeb.

Heniu, bo jak ja czytam tytul Zbrodniarz sponsorem o.Rydzyka
            To chce wiedziec, kto jest tym zbrodniarzem, jezeli Stanislaw, to chyba
            sponsoruje zza grobu.
            Jezeli Jan to sie pooburzam chetnie tylko jakies dowody, rzetelne, niech
            przedstawia.
            Jezeli Janusz, to zdaje sie, ze i jemu sie zmarlo.
            Nie znaja losu Szenkerow, ale twardo pisza o ludobojstwie .
            W cywilizowanym swiecie jest tak Heniu:
            Zeby kogos nazwac zbrodniarzem, trzeba, miec dowody, trzeba udowodnic mu wine ,
            trzeba miec rowniez ofiare, bez ofiary, nici .
            • 9111951u Re: Zaczęło się "oburzanie" w pojedynkę? P. "gini 25.03.05, 09:52
              gini, o co ty posądzasz henryczka ? przecież on lubi i kocha być okradany przez
              fałszerza "profesora" niejakiego Kuleszę, a ty myślisz , ze on innych złodzieji
              i oszustów nie kocha . To po prostu kochąjacy inaczej henryczek .
            • henryk.log Już mam kochana P."gini" na co się wynapooburzać:) 25.03.05, 09:59
              I jakoś mi od razu lepiej, tym bardziej, że dzś jest "Wielki Piątek".;-((

-"Wielki Piątek to w kalendarzu chrześcijańskim święto ruchome powołane na pamiątkę ukrzyżowania Jezusa Chrystusa.<wikipedia>

-"W cywilizowanym swiecie jest tak Heniu:
              Zeby kogos nazwac zbrodniarzem, trzeba, miec dowody, trzeba udowodnic mu wine ,
              trzeba miec rowniez ofiare, bez ofiary, nici ."
              • henryk.log Dedykuję też "ponumerownemu Rydzykiem" ;-(( 25.03.05, 10:03
              • gini Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 25.03.05, 10:07
                henryk.log napisał:

> I jakoś mi od razu lepiej, tym bardziej, że dzś jest "Wielki Piątek".;-((
                >
                > -"Wielki Piątek to w kalendarzu chrześcijańskim święto ruchome powołane na
                pami
                > ątkę ukrzyżowania Jezusa Chrystusa.<wikipedia>
                >
                > -"W cywilizowanym swiecie jest tak Heniu:
                > Zeby kogos nazwac zbrodniarzem, trzeba, miec dowody, trzeba udowodnic mu
                wine ,
                >
                > trzeba miec rowniez ofiare, bez ofiary, nici ."
                >
                Heniu, a cos na temat.
                To, ze jest wielki Piatek to ja wiem, ale co to ma wspolnego z tematem watku?
                • henryk.log Już mam kochana P."gini" na co się wynapooburzać 25.03.05, 10:12
                  Nareszcie zgoda(ta co buduje:))

-"To, ze jest wielki Piatek to ja wiem, ale co to ma wspolnego z tematem watku?"
                  Tyle samo co moje pierwotne pytanie:

• Do "Ponumerowanego Rydzykiem" było ???
                  • 9111951u Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 25.03.05, 13:21
                    Ogarnęło henryczka ileż to mu kradnie "profesor" fałszerz niejaki Kulesza !
                    i stąd tematu nie ogarnia
                • 9111951u Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 26.03.05, 12:13
                  jak przeczyta kolejny odcinek powieści w Rzepie na temat don juana to dopiero
                  go ogarnie !
              • 9111951u Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 25.03.05, 14:39
                i nie może ogarnąc, to taka przypadłość dziedziczna
                • antoni.goczal Niestety Wildstein poleciał do Kobylańskiego ! 25.03.05, 15:55
                  Szkoda chłopca. Mógł nawet rabinem lub kantorem zostać.
                  Taka tragedia !
                  • 9111951u Re: Niestety Wildstein poleciał do Kobylańskiego 25.03.05, 16:00
                    No popatrz to Kulesza nie skonsultował się z Wildstinem i dlatego musi
                    fałszować na potęgę ?
              • 9111951u Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 26.03.05, 13:41
                Za rozległy
              • 9111951u Re: Już mam kochana P."gini" na co się wynapoobur 28.03.05, 15:27
                Dalczego fałszerz "profesor" niejaki Kulesza, przypomina mi niejakiego Grosa ?
                Jakby ten sam kaliber !
                • ewa9823 ech 9111951 czasami Cię nie lubię :( 28.03.05, 16:31
                  • 9111951u Re: ech 9111951 czasami Cię nie lubię :( 29.03.05, 10:01
                    Zeby było smieszniej drogo ewciu, to niejaka Kulesza szefowa głownego urzędu
                    ochrony danych osobowych ściga za listę Wildsteina czyli katalog , a jej męzulo
                    z IPN profesor fałszerz publicznie zapowiada : Sarnowska mowiła , ze Stanisław
                    Kobylański rozmawiał z Januszem Kobylańskim, a Kulesza( świadek w tamtym czasie)
                    powiada rozmwiał z Janem Kobylańskim)taki to zniego fałszerz, a małżonka sciga,
                    owszem nie męzusia ale katalog !
                    • 9111951u Re: ech 9111951 czasami Cię nie lubię :( 29.03.05, 11:26
                      Jak długo Polacy będą płacili na fałszerzy ?
          • 9111951u Re: Zaczęło się "oburzanie" w pojedynkę? P. "gini 29.03.05, 13:31
            No i ogarnęło Kuleszę i Kuleszową !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka