Dodaj do ulubionych

Lewactwo i demografia

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:42
Trudno przewidzieć, co stanie się w roku 2015. Jednak jedno jest pewne -
bezrobocie wzrośnie. Według najnowszych prognoz demograficznych, w 2015 roku w
Polsce będzie o połowę mniej gimnazjalistów niż obecnie, co oczywiście wymusi
zwolnienia wśród kadry nauczycielskiej. Przyczyną obecnego niżu demograficznego
jest niepewna sytuacja ekonomiczna wielu gospodarstw domowych. Można tu dodać
jeszcze niektóre decyzje rządu, na przykład tę skracającą czas urlopów
macierzyńskich dla matek.
Na tym przykładzie jeszcze raz wyraźnie widać, jak "strategia" walki z
bezrobociem przez obniżenie liczby urodzeń nie sprawdza się. Im mniej dzieci,
tym mniejsze w przyszłości zapotrzebowanie na nauczycieli, murarzy, piekarzy
itd. Ta prosta prawda powinna w końcu dotrzeć do lewackich ideologów. Na
obniżenie poziomu ludzkiego życia decydujący wpływ mają głównie prymitywne
ideologie, które rozkładają życie gospodarcze i społeczne, a nie zwiększona
liczba urodzeń. Ale czy liberałowie i lewacy są w stanie to w ogóle kiedyś
zrozumieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: komodor Re: Lewactwo i demografia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:47
      Drogi chłopcze: nigdy nie pisz jak nie wiesz o czym piszesz.
      Twoje pokretne myśli - najczęściej przepisywane z różnych gazetek podejrzanej
      konduity są równie grafomańskiej jak grafomańskie "dzieła" twojego imiennika -
      parafialnego "profesora" JRN.
      Wyobrażam sobie co będziesz wypisywał jak osiągniesz piękny wiek 18 lat.
      Jaka dzisiaj temperatura w Poznaniu?
      • Gość: Oszołom Re: Lewactwo i demografia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:55
        18stkę to ja miałem 5 lat temu..a w Poznaniu jest gorąco tak samo jak w
        Olsztynie i w ogóle w całym kraju..wiem że upał sprzyja wzmożonej aktywnosci
        seksualnej..mam nadzieję że z tej aktywności powstaną nowi obywatele III RP
        • Gość: komodor Re: Lewactwo i demografia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:00
          Drogi Oszołku, metrykalnie możesz mieć i 101 lat (twoje wypowiedzi na niektóre
          tematy to uzasadniają) ale mentalnie (inne wypowiedzi) to wygląda mi na
          pampersy nr 4. Tak więc rośnij, rozwijaj się, nie zapominaj słuchać mamy i
          popisuj się w dalszym ciągu.
          Obywateli to nam nie przyrośnie bo normalni ludzie uprawią sex nie gwoli
          przyrostu naturalnego ale naturalnej ludzkiemu gatunkowi radości.
          Jak dorośniesz i spróbujesz to może zrozumiesz na czym polega ta różnica.
          • Gość: Oszołom Re: Lewactwo i demografia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:07
            Ależ to jest właśnie ta rozpusta!! Seks powinien służyć prokreacji oraz
            powinien wynikać z małżeńskiego obowiązku
            • Gość: komodor Re: Lewactwo i demografia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:22
              I na tym kochany Oszołku polega ta fundamentalna różnica:
              dla mnie JEST TO PRZYJEMNOŚĆ;
              dla ciebie MAŁŻEŃSKI OBOWIĄZEK.
              I to właśnie wyznacza między nami różnice.Szkoda,że nie jesteś w stanie tego
              pojąć.
              Jak przez zapomnienie zrobiszto kiedyś z chęci a nie obowiązku - napisz i
              podziel się wrażeniami.
              Błysnęło mi teraz podejrzenie- Oszołek, nie jesteś przypadkiem impotentem?
              • Gość: Oszołom Re: Lewactwo i demografia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:33
                Seks to jest prywatna sprawa każdego człowieka i to co robisz w łóżku i z kim
                to mnie nie obchodzi..najważniejsze abyś nie obnosił się z tym publicznie bo to
                nie wypada rozgłaszać takie rzeczy publicznie..a jeśli masz kłopoty to się
                zgłoś do seksuologa
                • Gość: komodor Re: Lewactwo i demografia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:53
                  Oszołku, przecież to ty masz bez przerwy problemy z sobą.Radzę ci z całą
                  życzliwością - załatw sobie jakąś panienkę i ciśnienie ci spadnie (przestanie
                  uwoerać
                  • Gość: Oszołom Re: Lewactwo i demografia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:55
                    Ja nie mam żadnych problemów..
                    • Gość: Ania Re: Lewactwo i demografia IP: *.upc.chello.be 19.06.02, 14:59
                      Oszolku jako prawdziwy Polak jak najszybciej znalez sobie zone i zacznij
                      poprawiac te demografie.!!!!
                • Gość: zyx smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.rdu.bellsouth.net 19.06.02, 17:50
                  dyktujac po co ma byc ich seks, jak kiedy i gdzie. Odpierdol sie , razem z
                  pedalem z Torunia, od ludzi.
                  Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Seks to jest prywatna sprawa każdego człowieka i to co robisz w łóżku i z kim
                  > to mnie nie obchodzi..najważniejsze abyś nie obnosił się z tym publicznie bo to
                  >
                  > nie wypada rozgłaszać takie rzeczy publicznie..a jeśli masz kłopoty to się
                  > zgłoś do seksuologa

• Gość: Anka Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.tnt5.b2.uunet.de 19.06.02, 17:59
                    Oszolomie, a ile ty masz dzieci? ( pytanie retoryczne, wiem, ze nie masz wcale).
                    Co ty sobie wyobrazasz, ze inteligentni ludzie waza sie miec wiecej niz jedno
                    dziecko w takiej sytuacji? A kto te dzieci bedzie utrzymywal? Bezrobotni
                    rodzice?A moze ksieza? Najpierwtrzeba doprowadzic do dobrobytu, to sie ludzie
                    zaczna mnozyc. Chyba rozumiesz o co mi chodzi? Lewactwo nie ma tu nic do rzeczy.
                    • Gość: Oszołom Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:23
                      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Oszolomie, a ile ty masz dzieci? ( pytanie retoryczne, wiem, ze nie masz wcale)
                      > .
                      > Co ty sobie wyobrazasz, ze inteligentni ludzie waza sie miec wiecej niz jedno
                      > dziecko w takiej sytuacji? A kto te dzieci bedzie utrzymywal? Bezrobotni
                      > rodzice?A moze ksieza? Najpierwtrzeba doprowadzic do dobrobytu, to sie ludzie
                      > zaczna mnozyc. Chyba rozumiesz o co mi chodzi? Lewactwo nie ma tu nic do rzeczy
                      > .
                      - Doskonale wiem ze przyczyna tego stanu rzeczy leży we wszystkich rządach po
                      1945 roku do chwili obecnej

• Gość: zyx ten debil gauleiter rydzyka ma AIDS chyba IP: *.rdu.bellsouth.net 19.06.02, 18:32
                        majaczy ... i to slowami innych. LPR ma glabow za CZLONKOW.Gość portalu: Oszołom
                        napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
                        >
                        > > Oszolomie, a ile ty masz dzieci? ( pytanie retoryczne, wiem, ze nie masz w
                        > cale)
                        > > .
                        > > Co ty sobie wyobrazasz, ze inteligentni ludzie waza sie miec wiecej niz je
                        > dno
                        > > dziecko w takiej sytuacji? A kto te dzieci bedzie utrzymywal? Bezrobotni
                        > > rodzice?A moze ksieza? Najpierwtrzeba doprowadzic do dobrobytu, to sie lud
                        > zie
                        > > zaczna mnozyc. Chyba rozumiesz o co mi chodzi? Lewactwo nie ma tu nic do r
                        > zeczy
                        > > .
                        > - Doskonale wiem ze przyczyna tego stanu rzeczy leży we wszystkich rządach po
                        > 1945 roku do chwili obecnej
                        >

• Gość: Oszołom Re: ten debil gauleiter rydzyka ma AIDS chyba IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:41
                          Widzę zyx że ci słoneczko nieźle na mózg przygrzało.....idź do doktora niech
                          cię zbada niech cię wyleczy (z nienawisci) na stare lata
                          • Gość: zyx nienawidze tylko faszyzmu i klamstw. rydzyki nazi IP: *.rdu.bellsouth.net 19.06.02, 18:45
                            twoich kolesiow powinno sie na kwarantanne za plotem z zasiekow trzymac od
                            spoleczenstwa zdala.

> Widzę zyx że ci słoneczko nieźle na mózg przygrzało.....idź do doktora niech
                            > cię zbada niech cię wyleczy (z nienawisci) na stare lata

• Gość: Anka Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.tnt7.b2.uunet.de 19.06.02, 18:34
                        Tak? a dlaczego Niemcy maja najnizszy przyrost naturalny w Europie? Komuny
                        nigdy nie mieli?
                        • Gość: Oszołom Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:45
                          1. rewolucja seksualna i antykoncepcja
                          2. NRD było najbardziej komunistycznym krajem w Europie
                          • Gość: Anka Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.tnt6.b2.uunet.de 19.06.02, 19:00
                            Ja mowie o Niemczech teraz a nie za czasow DDR. TERAZ maja najnizszy wskaznik w
                            Europie. Nie mozesz nikomu kazac miec tyle i tyle dzieci, ludzie mnoza sie
                            jesli maja po temu warunki.Nie pomagaja ani zakaz aborcji, ani antykoncepcji,
                            ani kindergeld, ani dlugie urlopy macierzynskie.Jedyna mozliwoscia bylaby walka
                            z bezrobociem,umozliwienie kobietom jak najszybszy powrot do pracy zawodowej
                            przez zapewnienie panstwowej opieki nad dziecmi. Taki model jest we Francji,
                            ktora jest w UE, ma liberalne przepisy aborcyjno-antykoncepcyjne i mnozy sie az
                            milo popatrzec.Maja obecnie najwyzszy wskaznik w Europie.
                      • Gość: Jaceq Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.szeptel.net.pl 19.06.02, 19:24

> - Doskonale wiem ze przyczyna tego stanu rzeczy leży we wszystkich rządach po
                        > 1945 roku do chwili obecnej
                        >
                        A przed 45 - to nie?
                    • Gość: komodor Re: smiec oszolom wtyka swoj czarny nos w seks innych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:37
                      Na litość boską, nie traktuj tej dzieciny poważnie. Przeciez z nim się nie da
                      normalnie porozmawiać.Można jedynie uprawiać frywolne żarty. Ten facet jeszcze
                      do niczego nie dorósł.
        • Gość: zyx jak debil oszolom wyjasnia Wlochy, Niemcy, ? IP: *.rdu.bellsouth.net 19.06.02, 17:47
          1. bieda gospodarstw domowych?
          2. ograniczeniami urlopow macierzynskich zatwierdzonych w Polsce?
          3. Potrzeba jakiejkolwiek kampanii dla pelnej nienawisci i upadajacej RM i LPR?

> 18stkę to ja miałem 5 lat temu..a w Poznaniu jest gorąco tak samo jak w
          > Olsztynie i w ogóle w całym kraju..wiem że upał sprzyja wzmożonej aktywnosci
          > seksualnej..mam nadzieję że z tej aktywności powstaną nowi obywatele III RP

• Gość: ania Re: Lewactwo i demografia IP: 217.11.142.* 19.06.02, 15:02
      buuuuu, az sie poplakalam.
      jedno jest tylko pocieszajace - spadnie tez zapotrzebowanie na ksiezy!
      • Gość: brzytwa Re: Lewactwo i demografia IP: *.pcz.czest.pl 19.06.02, 15:04
        Gość portalu: ania napisał(a):

> buuuuu, az sie poplakalam.
        > jedno jest tylko pocieszajace - spadnie tez zapotrzebowanie na ksiezy!

Dlaczegoz to tak cieszy toletancjuszy?

• Gość: ania Re: Lewactwo i demografia IP: 217.11.142.* 19.06.02, 15:16
          ale mi cwieka zabiles brzytwa
          • Gość: Anka Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt7.b2.uunet.de 19.06.02, 16:54
            Tez pochodze z Poznania, i wiem kto to jest. Jest tylko jeden taki debil, znany
            na moim bylym osiedlu, ludzie opowiadaja sobie o nim kawaly. Oczywiscie jest
            totalnie zakompleksionym prawiczkiem, wlazi w d.... ksiezom i prawicy,
            organizuje debilne pogadanki o sektach w szkolach panstwowych. Jest karykatura
            karierowicza a la Aniol z Alternatywy 4. Oszolomie, z litosci nie podam na
            razie
            twoich danych .Ludzie gdybyscie go znali, przeszlaby wam ochota na rozmawianie
            z nim. Tylko w internecie moze sie biedak wyzyc.
            • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 17:12
              A ja chce wiedzieć jak mam na imię bo ponoć mnie znasz..tylko że ja na żadnym
              osiedlu nie mieszkam
              • Gość: Anka Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt1.b2.uunet.de 19.06.02, 17:34
                a co juz przeprowadziles sie? moze do willi arcybiskupa?
                • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:05
                  Nigdzie się nie wyprowadzałem całe życiemieszkam tam gdzie mieszkam..chcę cię
                  tylko sprawdzić czy rzeczywiście mnie znasz...czekam aż podasz mój adres na tym
                  forum
                  • Gość: Anka Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt5.b2.uunet.de 19.06.02, 18:11
                    A po co? zeby ci robic darmowa reklame? Zeby stada rezentuzjazmowanych fanek
                    nawiedzalo cie w nocy? ( hi hi ). Zdradze tylko,ze masz na imie Rafal.
                    • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:20
                      -"Tez pochodze z Poznania, i wiem kto to jest. Jest tylko jeden taki debil,
                      znany
                      na moim bylym osiedlu, ludzie opowiadaja sobie o nim kawaly. Oczywiscie jest
                      totalnie zakompleksionym prawiczkiem, wlazi w d.... ksiezom i prawicy,
                      organizuje debilne pogadanki o sektach w szkolach panstwowych."

- Pudło!!!! Nigdy nie organizowałem żadnych pogadanek o sektach w szkołach
                      państwowych... z księżmi nie współżyłem...ale no dobra powiedz mi czy mam
                      rodzeństwo!! (płeć wiek imię)
                      • Gość: Anka Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt7.b2.uunet.de 19.06.02, 18:24
                        Istnieja dwie mozliwosci:
                        1. Krecisz i nie chcesz sie przyznac
                        2. Jest jeszcze drugi taki w Poznaniu, co stawia nasze miasto na niechlubnym
                        pierwszym miejcu oszolomstwa. Facet nazywa sie Rafal Chrost, mozesz z nim
                        naprawde swietnie pogadac na wspolne wam tematy (o ile jeszcze zyje ).
                        • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:39
                          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Istnieja dwie mozliwosci:
                          > 1. Krecisz i nie chcesz sie przyznac
                          > 2. Jest jeszcze drugi taki w Poznaniu, co stawia nasze miasto na niechlubnym
                          > pierwszym miejcu oszolomstwa. Facet nazywa sie Rafal Chrost, mozesz z nim
                          > naprawde swietnie pogadac na wspolne wam tematy (o ile jeszcze zyje ).

-uffffffff!!! a już sie bałem....na szczęście się nie znamy...co za ulga!!
                          • Gość: Anka Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt6.b2.uunet.de 19.06.02, 19:02
                            Dlaczego ulga? boisz sie inteligentnych, ladnych kobiet?
                            • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:14
                              Nie boś mnie nie rozszyfrowała...a czy jes6teś ładna nie wiem nigdy cię nie
                              widziałem nie mam pojęcia jak wyglądasz więc ty mnie też nie możesz znać
                              • Gość: Anka Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.tnt8.b2.uunet.de 19.06.02, 19:18
                                Jestem,jestem....Ale ponawiam pytanie: czego sie wystraszyles? Wstydzisz sie
                                swoich pogladow?
            • Gość: komodor Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:39
              Ja twierdzę, że Oszołom nie ma tych 23 lat ponieważ jest to prof.parafialny
              Jerzy Robert Nowak, powszechnie znany z grafomaństwa.
              • Gość: Oszołom Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 18:43
                prof Nowak nigdy by do takiego medialnego szamba by nie wszedł ma tysiące
                innych ważniejszych spraw na głowie aniżeli psuć sobie oczy na koszernym portalu
                • Gość: komodor Re: Wiem,kim jest Oszolom IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 19:03
                  wchodził, wchodził i są na to dowody. Nie pieprz Oszołku.
    • Gość: Emeryt Re: Lewactwo i demografia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 18:09
      Ja chciałbym poprawić wskaźniki demograficzne ale bez viagry nie daję rady. A
      viagrę nieodpłatnie przypisują tylko kombatantom. Tym ze styropianu. Co robić?
      • Gość: Leonid Re: Lewactwo i demografia IP: 195.205.230.* 19.06.02, 18:21
        Nie wierzę. Towarzysze Miller i Łapiński nie pozwoliliby na to.
        • Gość: Emeryt Re: Lewactwo i demografia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 18:29
          Zadzwoń do apteki. :)))
          • Gość: Leonid Re: Lewactwo i demografia IP: 195.205.230.* 19.06.02, 19:54
            Dzwoniłem do ZBOWIDu. Powiedzieli żebyś przyniósł odznaczenia z okresu PRL.
            Jak uznają że jesteś zasłużony dostaniesz parę tabletek.
            • Gość: Emeryt Re: Lewactwo i demografia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 21:21
              Ojca masz w ZBOWIDzie?
              • Gość: Leonid Re: Lewactwo i demografia IP: 195.205.230.* 19.06.02, 21:33
                Nie.
    • Gość: mirmat Re: Lewactwo i demografia IP: *.dialup.eol.ca 19.06.02, 22:32
      Oszolom napisal:"Na obniżenie poziomu ludzkiego życia decydujący wpływ mają
      głównie prymitywne ideologie, które rozkładają życie gospodarcze i społeczne, a
      nie zwiększona liczba urodzeń. Ale czy liberałowie i lewacy są w stanie to w
      ogóle kiedyś zrozumieć? "

Wejscie do Unji zapewni kompletne ogolocenie naszego kraju z jakichkolwiek
      wyksztalconych jednostem. Zostana emeryci i zapici denaturatem idioci. Unia
      Wolnosci promuje ogromne wydatki na oswiate. swietnie dajmy wyksztalcenie dla
      przyszlych ekspertow we Francji czy Niemiec. w miedzyczasie wysprzedajmy reszte
      tego co mamy by zafundowac edukacje przyszlym emigrantom. Ci co nie maja
      wyksztalcenia tez znajda zatrudnienie w niemieckich domach starcow wycierajac
      umierajacym szwabom tylki. Piekna perspektywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka