adelajda_formalina3 10.04.05, 11:37 moderatorze-inkwizytorze, to ze kasujesz wszystkie nieprawomysle posty nie sprawi ze pojdziesz od razy do nieba. przegniacie pale z zaloba na forum, bo zaloba po Papie juz sie skonczyla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: moderator to inkwizytor 10.04.05, 11:39 Juz było pisane wczoraj, że żałoba się skończyła. Chyba widać, zerknij na góre strony, nie ma napisu. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:41 Tylko wyjaśnij gdzie się skończyła bo towarzysze nie widzą różnicy między żałobą w Kościele katolickim a administracją państwową czy mediami. Dla towarzyszy wszystko co nie po ich myśli to teraz nazywa się żałobą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:43 Pisałam o żałobie państwowej a więc i na forum. Kościelna to oczywiście inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
canx Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:48 ile mozna zalozyc watkow na ten sam temat, jedna osoba? bezustannie o tym samym, nie wnoszac nic nowego? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:50 No właśnie. :-) U góry jest odnośnik do Netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:52 Dokładnie. Nie jestem osobą kościelną ani tymbardziej z żadnym kościołem związaną w sposób urzędowy więc nie musze respektować żałoby kościelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
saszamisza Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 12:00 Nie przejmuj się ,Formalina 3 to nie tylko młody gniewny , ale niestety idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Re: moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 12:02 Doradca1 ma jakiegos fioła na punkcie towarzyszy,zauwazylem to juz przedtem.A poza tym bywa,ze pisze całkiem rozsądnie.A moderator to cos w rodzaju cenzora z dawnej epoki,fakt,nie mniej za to bierze,jak cenzor w PRL,wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: moderator to inkwizytor 10.04.05, 11:45 tniecie dalej rowno i to bez opamietania.Kneblowanie i tak nic nie da.Rodzi tylko niechec do cenzorow.Zwyczajnie sami prowokujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: moderator to inkwizytor 10.04.05, 11:45 Coraz gorzej sie dzieje w panstwie dunskim. Wczoraj napisalem "ksiadz tez czlowiek" i wycieli. :( Czyzby juz nalezalo pisac "ksiadz tez swiety". Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 moderator to nie inkwizytor 10.04.05, 11:39 Wcale się nie skończyła. Widać, że towarzyszka nie potrafi czytać a jeśli już coś przeczyta to tego nie rozumie. To normalne u bolszewików. Tylko mi nie wyjeżdżaj, że jestem z rydzykowego radia bo tych ludków traktuje na równi z bolszewikami. Zeganm Odpowiedz Link Zgłoś