andrasz1 Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 16.04.05, 06:44 Będziemy Disneylandem. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 17.04.05, 23:40 Chocby sie bardzo starali, to i tak lepszy od Moniki Lewinsky nie bedzie zaden z nich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrexik1 Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 16.04.05, 07:57 Czip i Deil w akcji !!!! Bedzie nowa Polska - az strach pomyslec pewnie taka jak w kreskówkach !!!! Drużyna RR już ruszyła Wielcy Bracia Ziobro Dorn drżyjcie parafianie . A tak serio to az mi słabo jak pomysle ze faktycznie moga mieć takie poparcie - niestety takich ludzi o tak "tolerancyjnych" poglądach jest u nas coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 16.04.05, 08:08 mangold napisał: > Ale nóżkami przebierają..... J. Mieroszewski powiedział o polityce:... ŻE POWINNA BYĆ SŁUSZNA" To PIS - jest aktualnie JEDYNYM SPADKOBIERCĄ SOLIDARNOŚCI , który JEJ nigdy nie zdradził. To " Kaczory"( jak ich nazywacie)dla mnie zawsze trwali po stronie _SŁUSZNOŚCI, nawet wtedy kiedy płacili za nią olbrzymią cenę. Za to ICH cenię i przypomnę Juliusza Mieroszewskiego tym wszystkim " plwaczom", którzy drżą jak Piskorski i inni( byli v-ce prezydent Łodzi,z-ca prokuratora Okręgowej w Bydgoszczy), którym bilans zdecydowanie rozmija się pomiędzy aktywami a pasywami, lub jak u Pana Prokuratora brak woli do rzetelnej pracy objawiającym się wyjatkową niefrasobliwością wobec wielokrotnego mordercy!!! "POLITYKA POWINNA BYĆ NAJPIERW SŁUSZNA, A DOPIERO POTEM REALNA, BO TRWAĆ I WYTRWAĆ MOŻNA TYLKO W IMIĘ SŁUSZNOŚCI". Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Twarde jądro solidarności 16.04.05, 08:36 Problem z Solidarnością polega na tym, że ilekroć jakaś wywodząca się z niej ekipa zdobywała władzę, poza ekipą pozostawała spora grupa rozgoryczonych, która, jak się okazywała stanowiła prawdziwe twarde jądro tej organizacji. Dzisiaj trudność leży w udowodnieniu, które — lewe jądro czy prawe jądro — stanowi prawdziwe twarde jądro Solidarności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 Re: do towarzyszy wzajemnej adoracji 16.04.05, 09:58 Cytat: Jestes bylym SBekiem czy bylym sekretarzem PZPR? No to masz problem, nikt nie lubi leciec na morde. Dzielanski i spółka – wyżej już sobie odpowiedzałeś i nam przy o kazji, choć my już tę odpowidź znaliśmy. I to że zwracasz się do nas jak do dzieci świdczy że jesteś starym zepsutym aż do kości komuchem, który przez całe życie tracił sumienie a teraz jeszcze straci to co nakradł. To naprawdę musi być frustrujące bo polecisz na mordę, umżesz z niczym, łajdak i do tego biedny – całe życie stracone. Cytacik: Naród przeżył komuchów, wytrzyma też inkwizytorów z PiS-u. Śmieszku Naród to my, wy jesteście tylko wrzodem narodu. Poziom agresji w niektórych posatch świadczy, że naprawdę puszczają wam nerwy, musicie się cholernie bać. I dobrze bójcie się. A ja w przeciwieństwie do ciebie/ do was towarzyszu, jeśli wolisz, na nic nie cierpię, nawet mogę powiedzieć, że się cieszę, bo wkrótce oczyścimy sejm z trutni i złodziejstwem waszego kalibru też się zajmiemy. No dzielanski, kończę tą z wmi polemikę, ja w przeciwiństwie do was muszę pracowć, nikt mi nie płaci za siedzenie godzinami w internecie. Nie otrzymasz już ode mnie riposty, może to i lepiej dla ciebie ale myślących tak jak ja są w Polsce miliony więc będziesz miał zawsze przeciwników do dyskusji. Chcałabym powiedzieć żegnajcie ale zdaję sobie sprawę że jeszcze będziecie tu wymiotować, wasza choroba się nie skończyła. Dzielanski nie wysilaj się na pozdrowienia, nikt nie czeka tu na wasze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 16.04.05, 12:57 Po lekturze całej tej dyskusji- parę wniosków. Po zaskakujacym sukcesie PiS będziemy mieli do czynienia z frontalnym atakiem, w którym nie będzie żadnych hamulców- ani merytorycznych, ani estetycznych. Wielu ich przeciwników, to wręcz psychopaci, którzy nie sa w stanie wyartykułować niczego, poza naśmiewaniem sie z wzrostu i nazwiska. Najbardziej reprezentatywny dla przeciwników Kaczyńskich jest gość, który wyrzygał z siebie jedynie jakiś bełkot, typu "kwakwakwakwa" plus parę wulgarnych inwektyw. Intelektualista pierwszej wody! No, jak takiego formatu intelektualnego są przeciwnicy Kaczyńskich, to z przyjemnościa zaliczę się do ich zwolenników. Na miejscu Kaczorów i Tuska uczyniłbym Kaczora Donalda maskotką wyborcza POPISu. Żarty z nazwiska zaczną pracować na korzyść kampanii. Can't beat them, join them. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 16.04.05, 13:52 seawolfie napisał: > Po lekturze całej tej dyskusji- parę wniosków. > > Po zaskakujacym sukcesie PiS będziemy mieli do czynienia z frontalnym atakiem, > w którym nie będzie żadnych hamulców- ani merytorycznych, ani estetycznych.... > Ale przecież ten sondaż to był ostatni ( faktycznie zaskakujący) sukces PiS...teraz to już będzie równia pochyła, no chyba, że znowu umrze jakis wielki autorytet, albo może któryś Kaczor.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariasz77 Re: Po sondażu CBOS: Bracia Kaczyńscy chcą premie 21.04.05, 13:48 Ja nie mam zaufania do braci Kaczyńskich. Oni są najlepsi w wyłapywaniu tzw. "przekrętów", ale tak dziwnie się składa, że żaden (przynajmniej ja o takim przypadku nie słyszałam) z posądzonych przez nich ludzi nie został zmuszony do zwrotu zawłaszczonych pieniędzy, żaden nie odbywa kary więzienia, ani złotówka nie wróciła do skarbu państwa. Mam nieodparte wrażenia, że cała ich działalność polega na niszczeniu ich wrogów politycznych. No i jak widać udaje się, bo teraz już nie tylko prezydent ale i premier. Co za radość. Mieszkam w Warszawie i początkowo też myślałam, że oto przyszedł sprawiedliwy. To nieprawda. Żadnych konkretnych wyników dotychczasowe działania nie przyniosły. Szuka się afer, a normalne działanie jest coraz gorsze. W pasji szukania "złodziei" skrzywdzono wiele ludzi, zahamowano normalną działalność miasta. Okropność. Chroń nas Boże przed Kaczyńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś