dupekzoledny 23.04.05, 19:37 był bolek był stolzman. jaka jest różnica między kandydatem lepperem a n/w kaczor giertyś siła spokoju borosio. z wymienionych tylko lepperek mówi że złodzieje są złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: lepper wygra. 23.04.05, 19:40 zapomniałem jeszcze o donaldzie i nieagencie oleszkowskim czy jakoś tak. tego od 1,5 mln papieró za prywatyzację fiata. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: lepper wygra. 23.04.05, 19:42 No i o graczu gieldowym Piskorku, hehe ... nie lekajcie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: lepper wygra. 23.04.05, 19:41 dupekzoledny napisa?: > z wymienionych tylko lepperek mówi z˙e z?odzieje sa˛ z?odziejami. A co na to Hojarska i Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: lepper wygra. 23.04.05, 19:47 to co te panienki zajuchciły to jest leberko w porównaniu z całą rozkradioną polską. drobiażdżek. gdzieś tam kiedys lepperek piardnął o niejaskim pickorskim. facio kilka lat temu gołodupiec. po prezydenturze w w-wie wielokrotny milioner. coś opowiadał że na handlu antykami. no miodzio. co do begerowej-nie wiem może złodziejowata. hojarska jakieś maszyny będące włąsnością banku przekręciłą. w normalnych warunkach jest to sprawa międzi NIĄ I BANKIEM. co do lepperka śmieszne. za pomówienie kilku przepraszam za wyrażeniew polytyków ściga go prokurator. za takie same czyny na szkodę lepperka-on sam musi skarżyć z prywatnego oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:04 dupekzoledny napisa?: > co do begerowej-nie wiem moz˙e z?odziejowata. Lubi podpisy falszowac, ale jest pracowita - studiuje na UAM ... zenada! > hojarska jakies´ maszyny be˛da˛ce w?a˛snos´cia˛ banku przekre˛ci?a˛. w normalnych > warunkach jest to sprawa mie˛dzi NIA˛ I BANKIEM. Podazajac tym tropem, to mozna rzec ze zawsze jest to sprawa miedzy zlodziejem i okradanym, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:14 nie,nie tego nie powiedziałem. wzięła jakis kredyt,cos tam nie spłacała. od tego są komornicy itd. z podpisami jest paru innych przepraszam za wyrażenie polytyków-posłó. nagłośniona tylko begerowa.jakos tal wobiórcze o tych sprawkach piosza przekaziory. tak przewaznie ja robię kupe na lepperków i całą tę ferajnę i może dlatego widze bardziej rozsądnie te całą,znów przepraszam,klasę polityczną. a cała ta klasa obudzi sie z rąsią w n ocniczku. przy okazji poprednich wyborów ostatnie sondaże dawały lepperkom coś 5-6%. efektem było kilkanaście procent. analogicznie bedzie teraz. wspomnicie moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_samoobrona Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:11 Jest uczciwy a w Polsce to nie jest zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:30 ten notoryczny kryminalista, bywalec wielu sądów uczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:33 Nowa definicja uczciwośći: kredytów nie spłacać, kar i grzywien nie płacić, na wezwania sądu nie odpowiadać, wszystkich obrażać, do solarium przynajmniej raz w tygodniu chodzić. Ciekawe,ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: A gowno - wygra Kaczor 23.04.05, 20:49 wisi mi zgniłym kalafiorem kto z tych gamoni wygra. ale jesli argumentem przeciw ma być opalenizna. jakoś p-ko lepperkowi nie ma spraw stricte kryminalnych.jakie.ś blokady,jakies wysypywanie zboża. to nie on wyprowadził wtraz z kulczykami i ferajna miliardowe majatki. ale o tamtych końce w wodę.oni maja pieniądze,policje ,prorokuratury i sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: lepper wygra. 23.04.05, 20:55 Jak czlowiek karany moze startowac w wyborach prezydenckich? Dziwny kraj ta Polska! Odpowiedz Link Zgłoś