marcus_crassus 25.04.05, 12:37 jedyny efekt wszystkich sondazy to coraz smutniejsza mina romcia giertycha & co.... i nawet cud boski juz nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obcy444 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 12:41 zAWSZE ZASTANAWIAM SIE PRZY TAKICH WIADOMOSCIACH, CZY pOLACY RZECZYWISCIE SA GLUPSI OD INNYCH eUROPEJCZYKOW. Pewno tak - narodek sw. Wojtyly od Prezerwatyw, badz co badz... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Religa Gucwinska czy inny Kulej prezydentami nie b 25.04.05, 13:48 bedą. Z tych samych powodow co Lis czy Kwasniewska. Kto wiec? Wychodzi ze Lech "Spieprzaj dziadzie" Kaczynski. II tura Kaczynski v Cimoszewicz 15 - 7 (Religia, elektorat bardziej prawicowy, woli "wodza") 21 - 0 (Kaczysnki) 0 - 15 (Cimoszewicz) 10 - 3 (Lepper - ci wyborcy chca wodza, Cimoszewicz dla wiekszosc odpada) 5 - 4 (Tusk (mysle ze po rowno przeciwnikow K i C) 0 -9 (Borowski - "borowiki" zaglosuja zdecydowanie na kazdego byle nie Kaczynski) ------------RAZEM 51 - 38 i wg "Rzepy" II tura Kaczynski v Cimoszewicz 26 - 0 (Kaczynski) 10 - 6 (Religa) 0 - 14 (Cimoszewicz) 0 - 12 (Borowski) 6 - 5 (Tusk) 8 - 3 (Lepper) ---------RAZEM 50 - 40 And the winner is... Andrew Lepper (the best relation IQ points to percent voices Odpowiedz Link Zgłoś
podrzegacz I KTÓŻ JESZCZE WIERZY W TE SONDAŻE wRep.Bananowej? 25.04.05, 18:11 demokracja w tej zapyziałej Republice Bananowej to fikcja! Komuś bardzo nie w smak ażeby Kaczyński prowadził... Zresztą i tak kontrola NIKu wykazała 2 dni temu niewyobrażalny chaos w terenowych listach wyborczych. Czyżby poprzednie wybory były systematycznie fałszowane? (Np. wtedy kiedy Wałęsa przegrał różnicą 0.5% mimo, iż cały czas utrzymywał wyraźną przewagę w tzw, "exit polls"?) Odpowiedz Link Zgłoś
pul_tlustyx I KTÓŻ JESZCZE WIERZY W TE SONDAŻE wRep.Banan 25.04.05, 18:22 prosty lud wychowywany przez 45 lat w komunistycznej lgarskiej propagandzie chce wierzyc poskomuszemu CBOSO-wi ktory fryzuje wyniki zgodnie z linia pzpr ! Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_ Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 18:07 Zawsze wolę kaczkę niż gó.. co do buta się kleiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
pul_tlustyx Wg CIPOS prowadzi Jolka 85% przed Michnikiem 76% ! 25.04.05, 18:17 CIPOS (Centralny Instytut Planowania i Obrazowosci Statystcznej) donosi ze prowadzi Kwasna Jolka nieznacznie wyprzedzajac Nacialnego michnika ! Bolek i cimosz maja exequo 45 proc. w butelce ! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm LOL Pisowcy naklepali kaczce głosów 25.04.05, 21:01 bo 2 godziny temu było inaczej... cookies usuwamy, głosujemy ponowanie, banał. Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 13:16 Raczej zgłupieli. Religa prezydentem? On się do tego nie nadaje. Niech leczy ludzi i nie robi wstydu Polsce. Samo zaznajomienie się z prezydencką biurokracją zajmie mu kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 13:29 Biurokrację to pewnie Ty chciałbyś rozwijać w nieskończoność. Prezydent nie jest od tego aby robić sobie za sekretarkę, ale od reprezentowania państwa na zewnątrz. Do tego Religa mógłby się nadać, jako osoba kreatywna, dynamiczna i umiejąca podejmować trudne decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 19:49 >Do tego Religa mógłby się nadać, jako osoba kreatywna, dynamiczna i umiejąca >odejmować trudne decyzje. Religa może i jest kreatywny, dynamiczny i umie podejmować trudne decyzje, ale tylko w sprawach medycznych. Nie wiemy jaki byłby jako prezydent, więc nie możesz pisać, że się będzie nadawał. Ile punktów wspólnych ma medycyna i polityka? On jest za stary, żeby zaczynać. A jego zdanie, że "w medycynie juz nic nie osiągne" może z pełną świadmością zaliczyć do jego największych życiowych porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
ompo Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 13:29 IMHO Religa sie nadaje (ja bede glosowal na Kaczynskiego ale jak przejdzie Religa to tez bedzie ok). On nie jest umaczany, nie ma wrogow i jest normalnym czlowiekiem a nie (przepraszam za wyraz) politykiem. To ze nie wyrobiony to wada, ale mala wada. Ja b ym sie martwil o jego zaplecze - pamietacie "doradcow" walesy? OM Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 13:43 Kaczynski ? Czy ty chory jestes. Poczytac co ten facet zrobil w Warszawie. Otoczyl sie samymi niekompetentnymi kolesiami. To samo zrobil gdy byl ministrem finansow. Wrzeszczec o zamykaniu zlodzieji potrafi kazdy. jago projekt Konstytucji to istna kompromitacja - wiernopoddanstwo wobec KK, lamanie praw czlowieka i dyktatura (mozliwosc rozwiazywaniua sejmu wg woli prezydenta, wprowadzanie dekretow z moca ustaw. Ten facio sie wzorowal na konstytucji Wloch z czasow Mussoliniego. Poza tym na ekonomi sie zna jak kura na astronomii. PiSdy nie maja zadnego programu w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
ompo Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 18:10 gosciu sorry ale jestes chorry barrdzo chorry Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 26.04.05, 00:39 ompo napisał: >On nie jest umaczany, nie ma wrogow Nie umaczany? Dowodów wprawdzie nie ma, ale wadą jego jest to, że ma zbyt czerwone plecy Odpowiedz Link Zgłoś
tompay Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 14:56 O tempora o mores... Zła wiadomość... nie dla nas, Naród ją przetrzyma, Ja bardzo się dziś boję o zdrowie Lecha, Bo apopleksja może dopaść człowieka. A do tego o zgrozo nie kto inny, Tylko lekarz od serca będzie winny. Odpowiedz Link Zgłoś
maxpar A może jednak... 25.04.05, 17:36 Nie zgadzam się. Być może Zbigniew Religia nie ma doświadczenia w sprawowaniu funkcji paśtwowych, ale to nie przesądza o tym jakim byłby prezydentem. Widać,że człowiek ma dobre chęci i zależy mu tam abyś coś zmienić w tym kraju. Nie przekreślajmy go od razu. Przecież mieliśmy już w naszej historii prawdziwywch mężów stanu, którzy nie byli zawodowymi politykami, ale byli wielkimi patriotami i chcieli zrobić coś dobrego dla swojego kraju. Mam tu na myśli np. Ignacego Paderewskiego lub choćby Gabriela Narutowicza. Według mnie potrzebujemy przywódcy, który byłby zarówno autorytetem dla młodego i starszego pokolenia. Takim właśnie przywódcą mógłby być pan Religia, chociaż osobiście preferowałbym kogoś młodszego jak np.Tomasz Lis lub Donald Tusk. Zagrabienie władzy wykonawczej i ustawodawczej przez braci Kaczyńskich mogłoby być nie korzystne dla Polski. Chociaż zgadzamy się na narządy silnej ręki, nie możemy być pewni jakie one będą. Zabezpieczmy się przed tym? :) Alo -:> Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: A może jednak... 25.04.05, 18:24 maxpar napisał: "Chociaż zgadzamy się na narządy silnej ręki, nie możemy > być pewni jakie one będą. Kto sie zgadza na rządy silnej ręki? Jacy my? Mów za siebie. Większość ludzi jest przeciw rządom silnej ręki,nikt z nas nie chciałby tu miec Białorusi-Bis, ale Polak jak wiadomo mądry po szkodzie, najpierw pójdą zagłosować na jakiegoś patałacha, a potem będą mieć do wszystkich po kolei pretensje, tylko nie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxpar Re: A może jednak... 25.04.05, 21:30 Nikt oczywiście tego tak nie nazywa, lecz każdy ma dosyć SLD i wszytskich poprzednich nieudanych rządów, które zamiast rozwiązywać problemy gromadziły dodatkowe. Teraz elektorat PIS-u (LPR-u także)liczy na szybkie rozwiązanie wszelkich problemów i rozliecznie się z winnymi tego co teraz mamy w Polsce. A cudowanych recept na wszystkie nasze bolączki nie ma i możemy się później rozczarować. Historia lubi się powtarzać, tak jak po odzyskaniu niepodległości w 1918r. społeczeństwo zniechęcone kryzysem parlamentaryzmu poparło rządy silnej ręki, tak teraz mamy podobną sytuację, która potwierdza słabość naszej młodej demokracji. Mówiąc zgadzamy się na rządy twardej ręki mam na myśli elektorat właśnie takich partii jak PIS czy LPR. Ja osobiście nie zgadzam się na radykalizcję polskiej polityki na sposób pisowski. Nie utożsamiam się z propozycjami PISu , a wręcz je neguje jako szkodliwe dla długowafolwego procesu rozwoju Polski. Chcę rządów przede wszytskim skutecznych o stałych poglądach. Chcę państwa opartego na społeczństwie obywatelskim, a nie na sieci różnorakich komisji i urzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm lepszy Religa sto razy od Kaczyńskiego 25.04.05, 17:37 choćby dlatego, że nie promuje socjalistycznych idiotyzmów (umowy społeczne, wyprzedaż mieszkań...) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_zuzia Religa nie ma charyzmy 25.04.05, 18:28 Religa nie ma charyzmy i lepiej zrobi jeśli jeszcze kogoś wyleczy z choroby serca. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Religa nie ma charyzmy 25.04.05, 19:55 Czekalem na to słowo...charyzma. Jest tylko jeden czlowiek, który na dzień dzisiejszy emanuje wprost nieopisaną charyzmą a jest nim: Andrzej Lepper! Jakkolwiek i z którejkolwiek strony by nie patrzeć ten człowiek aczkolwiek prostak niewatpliwie posiada osobowość, której brak pozostałym kandydatom. Wcale nie zdziwię sie jesli następnym prezydentem Polski będzie właśnie Andrzej Lepper. Zaczynam wstydzić sie przynalezności do naszego narodu, który moralnie upadł tak nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: OK. Polacy troszeczke zmadrzeli,jak widac 25.04.05, 21:29 Raczej nie sądzę, żeby zmądrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 12:53 Rządzić Polską będą Kaczory,Zyta i Rokita, ale prezydentem zostanie Cimoszewicz.Bo tylko ktoś mądry będzie potrafił przeciwstawić się głupocie rządzących. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ompo Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 13:33 worgules napisał: > Rządzić Polską będą Kaczory,Zyta i Rokita, ale prezydentem zostanie > Cimoszewicz.Bo tylko ktoś mądry będzie potrafił przeciwstawić się głupocie > rządzących. Amen. ja sie przeciwstawiam p.t. Twojej glupocie. Cimoszewicz bylby ok gdyby nie jego koledzy (czy ktos policzyl ile oni afer i przekretow robia na godzine?). Dlatego lepszy od cimoszewicza jest Religa. A od Religi kaczor. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 26.04.05, 00:43 cimoszewicz? ten m..on Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 13:04 Jedyną prawdą jest to ze ten sie smieje kto sie smieje ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
forum15 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 13:09 na www.dynamiczni.pl wygrywa Kaczyński przed Tuskiem a Religa w tyle .... Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Zelazna kurtyna - bis 25.04.05, 13:20 Zakopane forum gazeta.pl Re: Ciupazka, u nos sukocie głuptoków? Autor: Gość: hatra IP: *.sympatico.ca Data: 25.04.2005 11:31 + dodaj do ulubionych wątków 15 lat temu kandydowal Tyminski. Siedzialam w kawiarni "Polonez", moj syn byl na zbiorce harcerskiej w grupie zuchow "Baltyk". Pod konsulatem kolejka. Glosuja na prezydenta. W Sierpniu 80 roku w sali BHP moj pierwszy prywatny postulat przekazany Borusewiczowi i Walesie - wolne wybory. I co ? Nie poszlam do konsulatu............ Mazowiecki - nie. Widzialam go w akcji podczas Strajku 80. Walesa - nie. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyminski - nie. A kto to Tyminski? Mieszka na sasiedniej ulicy, a ja bedac od 82 roku w Toronto nic o nim nie wiem i on kandydyje na prezydenta mojego Kraju ? Dzisiaj ja sama znalazlam sie w zblizonej sytuacji. Pomimo obecnosci w internecie od 3 lat, mimo iz nazwisko Elzbieta Gawlas mozna znalezc bez trudu na wyszukiwarce google, czy znaja mnie miliony Polakow i to, co robie ? NO coz, gdyby dzisiaj zaczely mnie promowac wszystkie media w Polsce i na Swiecie - wybory prezydenckie - MAM PRZEGRANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.dhost.info/gimforum/viewtopic.php?t=95 Odpowiedz Link Zgłoś
polonez2 Re: Zelazna kurtyna - bis 25.04.05, 13:32 damn... what was that supposed to mean? Hmmm.. A co do Religi - ludzie jedyni, przeciez to jest lekarz a nie polityk, on sie kompletnie nie zna na podstawowych problemach rzadzenia. Szanuje faceta, ale nie nadaje sie wcale do wladzy, poczytajcie jego opinie - panie profesorze, z calym szacunkiem, niech pan sie wycofa. Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Pobawmy sie w politycznego pasjansa... 25.04.05, 13:40 Religa,oczywiscie nie nadaje sie nawet na wojewode,niech kroi ludzi,bo na tym sie zna;Kaczor-w zadnym kraju nie moglby nawet wystartowac w wyborach,bo po okazaniu na jakimkolwiek spotkaniu swojego oszolomstwa,natychmiast bylby zjedzony przez wolna prase;Lis-a kto to jest,nie wiem i nie chce wiedziec;Plazynski-to mily,nieglupi gosc,ale wyjatkowo nieskuteczny;Jolanta-no moze to niebrzydka babka,jak dla takiego meza,ale co ona moze robic jako pani prezydent?Mnie podoba sie Olechowski,ale on juz na smietniku.Z obecnych jedynie w miare czysty Cimoszka z Bialowiezy.Inteligetny,dobrze wyglada,robi w polityce od lat.Tylko to SLD...Ale nadal najbardziej/dla mnie/NORMALNA kandydatura... Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Jakie opinie? 25.04.05, 13:47 Przepraszam za dociekliwość i zabieranie czasu, ale kiedyś za pierwsze wypracowanie u nowej polonistki w trzeciej klasie technikum dostałem "1", za pisanie ogólnikami bez poparcia moich domniemań faktami. Może podasz takie wypowiedzi Religi, które wskazywałyby na jego nieobeznanie z realiami sceny politycznej świata ( podaj żródło wypowiedzi). Ja dotychczas nie zauważyłem takich zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
trustful Re: Zelazna kurtyna - bis 25.04.05, 14:27 polonez2 napisał: Ludzie o czym wy gadacie? Religa nie musi znać sie na wszystkim on musi mieć dobrych doradców. Wystarczy że zna sie na służbie zdrowia i niech tam zrobi porządek. To jest duża sprawa > damn... what was that supposed to mean? Hmmm.. > > A co do Religi - ludzie jedyni, przeciez to jest lekarz a nie polityk, on sie > kompletnie nie zna na podstawowych problemach rzadzenia. Szanuje faceta, ale > nie nadaje sie wcale do wladzy, poczytajcie jego opinie - panie profesorze, z > calym szacunkiem, niech pan sie wycofa. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Zelazna kurtyna - bis 25.04.05, 14:33 on się zna na kardiochirurgii, a nie służbie zdrowia jego osiągnięciem w służbie zdrowia było przyjmowanie pieniędzy od fundacji założonych przez przestępców i nie widział w tym nic złego... a co do jego doradców to lepiej milczeć bo to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Zelazna kurtyna - bis 25.04.05, 13:36 Zakopane gazeta.pl Re: u nos sukocie głuptoków? Autor: Gość: hatra IP: *.sympatico.ca Data: 25.04.2005 12:22 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Białystok forum gazeta.pl Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta Autor: Gość: hatra IP: *.sympatico.ca Data: 25.04.2005 12:04 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Drogi Macku ! Napisales: ??? Odpowiem. Brak dostepu do mediow w Polsce ze wzgledu na moja niepoprawnosc polityczna ( wycieto w ciagu dnia informacje w calej Polsce na internecie, choc Liwiusz wisi na scianach wszystkich miast) rodzi nadziwniejsze pomysly ! Na forum Trojmiasta podpielam sie jeszcze lepiej: • Re: Wypchane zwierzęta pod lupą - Gość: hatra 25.04.20 Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 no cóż, wpisałem sobie w Google Pani nazwisko... 25.04.05, 14:24 bo nic mi ono nie mówiło. Jeden z pierwszych linków zaznacza Pani udział w czymś określanym "Kongresem Suwerennej Polski" (www.ojczyzna.pl). Co prawda reaguję alergicznie na tego typu wycieranie sobie gęby Polską przez pseudopatriotów różnej maści, ale myślę - nic to, wejdę, zobaczymy co w trawie piszczy. No i zaraz na wstępie trafiam na artykuł napisany w styczniu 2004 na temat referendum akcesyjnego do Unii Europejskiej. (www.ojczyzna.pl/ARTYKULY/DC_29-01-2004.htm) Autor snuje jeremiaszowe proroctwa, Polska będzie utrzymywać swoją wychudłą piersią bogaczy z Unii, klęska czeka nas przeogromna. Oczywiście referendum zostało przegrane(???) tylko przez oszustwo, olbrzymia większość była przecież przeciwna (ciekawe, zupełnie jak za komuny, 99,8% głosowało na Partię, tylko że zawsze się spotykało te 0,2%). Po rocznych doświadczeniach każdy Polak widzi jak z tą Unią jest naprawdę. Wie że wszystkie te ksenofobiczne brednie nie mają i nigdy nie miały żadnych logicznych podstaw. Jestem młody i nie doświadczony ciężko komunizmem i mentalnością ciągłej walki z wszechobecnym, ukrytym wrogiem (z "onymi"). Jak miałbym odpowiedzialnie głosować na ludzi tak kompletnie oderwanych od rzeczywistości? Na ludzi dla których ten stek bzdur był (bo chyba już nie jest?) racjonalnym programem politycznym? pozdrawiam i życzę raczej większego zaangażowania w budowę Polski naprawdę silnej - silnej wykształconymi, nowoczesnymi obywatelami. PS. Dodatkowo na pierwszej stronie portalu jakieś kłótnie o przywództwo, majaczenia o wyborze ormowca na przewodniczącego(???) memoranda z dwiema wersjami podpisów - jak małe dzieci... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: no cóż, wpisałem sobie w Google Pani nazwisko 25.04.05, 14:42 Poogladaj wszystkie czesci "James Bond". Rezyser wykorzystal polecana przeze mnie od lat ksiazke "None dare call it conspiracy" by Gary Allen. Nie wiedzialabym o tym, gdyby ksiazki nie przeczytal moj syn i nie powiedzial mi o powiazaniach z filmem. Z Kongresem Polski Suwerennej mam tylko tyle wspolnego, ze zostalam na niego zaproszona, pojechalam do Lodzi rok temu, objechalam cala Poludniowa Polske, odwiedzilam 10 miast i wiem ! Wiem, jak jest ! pacal2 napisał: > bo nic mi ono nie mówiło. > > Jeden z pierwszych linków zaznacza Pani udział w czymś określanym > "Kongresem Suwerennej Polski" (www.ojczyzna.pl). > Co prawda reaguję alergicznie na tego typu wycieranie sobie gęby Polską przez > pseudopatriotów różnej maści, ale myślę - nic to, wejdę, zobaczymy co w trawie > piszczy. > > No i zaraz na wstępie trafiam na artykuł napisany w styczniu 2004 na temat > referendum akcesyjnego do Unii Europejskiej. > > (www.ojczyzna.pl/ARTYKULY/DC_29-01-2004.htm) > > Autor snuje jeremiaszowe proroctwa, Polska będzie utrzymywać swoją wychudłą > piersią bogaczy z Unii, klęska czeka nas przeogromna. Oczywiście referendum > zostało przegrane(???) tylko przez oszustwo, olbrzymia większość była przecież > przeciwna (ciekawe, zupełnie jak za komuny, 99,8% głosowało na Partię, tylko że > zawsze się spotykało te 0,2%). > > Po rocznych doświadczeniach każdy Polak widzi jak z tą Unią jest naprawdę. > Wie że wszystkie te ksenofobiczne brednie nie mają i nigdy nie miały żadnych > logicznych podstaw. > > Jestem młody i nie doświadczony ciężko komunizmem i mentalnością ciągłej walki > z > wszechobecnym, ukrytym wrogiem (z "onymi"). > Jak miałbym odpowiedzialnie głosować na ludzi tak kompletnie oderwanych od > rzeczywistości? Na ludzi dla których ten stek bzdur był (bo chyba już nie jest? > ) > racjonalnym programem politycznym? > > pozdrawiam i życzę raczej większego zaangażowania w budowę Polski naprawdę > silnej - silnej wykształconymi, nowoczesnymi obywatelami. > > PS. Dodatkowo na pierwszej stronie portalu jakieś kłótnie o przywództwo, > majaczenia o wyborze ormowca na przewodniczącego(???) memoranda z dwiema > wersjami podpisów - jak małe dzieci... > Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re: Chcesz Państwo Policyjne - Głosuj na PIS 25.04.05, 15:06 Popieram, tak by bylo! NIE dla PIS'u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Toż się cała redakcja GW posikała ze szczęścia 25.04.05, 13:47 wielki chirurg, nie odróżniający Łukaszenki od Blaira ma szansę reprezentować nas na świecie. Bardziej właściwy mógłby być jedynie Stan Tymiński... Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Toż się cała redakcja GW posikała ze szczęści 25.04.05, 14:01 read1 napisał: > wielki chirurg, nie odróżniający Łukaszenki od Blaira ma szansę reprezentować > nas na świecie. > Bardziej właściwy mógłby być jedynie Stan Tymiński... wytna, nie wytna, wytna nie wytna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23159744&a=23162646 Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Toż się cała redakcja GW posikała ze szczęści 25.04.05, 14:08 moje wytną, twój link zostawią jeśli uważasz, że państwo z policją to państwo policyjne, a państwo bez policji to ideał swobód obywatelskich to życzę udanej drogi wieczorem z zakupami do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_p11 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 13:55 Cos slabiutko ten nasz eurodeputowany Maciej. Czyzby slaba zorma LPR'u? -- Zagraj www.fajnekonkursy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brynk dupa -Jasiu ! - hihihihi- CIMOSZEWICZ ? -hahahahah 25.04.05, 13:56 dla mnie ten sondaż jest wogóle niewiarygodny , zresztą jak wszystkie inne ,poniewaz nie uwazam , zeby Polacy zagłosowaali na Cimoszewicza - przedstawiciela sld - parti złodzieji , mafiozów , fiu-bzdzioków , a Cimoszewiczowi sie dziwię , ze chce reprezentowac te zgraję jako prezydent !!! CIMOSZEWICZ JEST TYLE SAMO WART CO OLEKSY , JANIK , MILLER , DYDUCH i inne czerwone pajacykowate typki.... Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: dupa -Jasiu ! - hihihihi- CIMOSZEWICZ ? -haha 25.04.05, 14:25 Dlaczego nie Cimoszewicz? Jest zdecydowanie bardziej przystojny niż chirurg, czy kaczka to daje mu ogromną przewagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
trustful Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 14:01 Panie profesorze polityka to bagno, jest pan za dobrym człowiekiem do polityki. Zamiast kandydować na prezydenta niech Pan jedzie do T na ryby a ja nakopie Panu robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 14:10 robaka to on zalewa, jak akurat wątroba pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 14:14 Prezydent w RP ma mało do gadania, chyba , że jest związany z układem mafijnym i w takim układzie działa. Prezydent RP w koncepcji konstytucji PiS, to jest coś. Hipotetycznie jednak załużmy, że Kaczor zostaje Prezydentem, a Konstytucji nie udaje się zmienić, żenada, z Władcy Warszawy zostaje szefem małego zakładu pracy (Kancelaria Prezydenta). W aktualnym stanie prawnym Prezydent RP powinien ładnie wyglądać i mieć ładną żonę, to wystarczy. Jeżeli ktoś ma chęć na pracę i działanie, to lepiej być burmistrzem, lub nawet wójtem w zależności od rozmiaru gminy. Jędrek Lepper na Prezydenta, to by pasowało, najradośniejszy wybór, polska groteska na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Sondaż prezydencki CBOS: Religa przed Kaczyńs 25.04.05, 14:18 bo98 napisał: > Hipotetycznie jednak załużmy> u jest otwarte celowo i proszę nie poprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Sondaż przeprowadzono wśród alkoholików !! 25.04.05, 14:17 A dostawcy alkoholu do pałacu prezydenckiego już zacierają ręce. Chore to wszystko !! Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Sondaż przeprowadzono wśród alkoholików !! 25.04.05, 14:21 feliks-50 napisał: > A dostawcy alkoholu do pałacu prezydenckiego już zacierają ręce. > Chore to wszystko !! www.e-politicus.net/viewtopic.php?p=100317#100317 Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Ale maseczka, napewno Kaczyski nie zarazi... 25.04.05, 14:23 ... go swoim optymizmem. www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Ale maseczka, napewno Kaczyski nie zarazi... 25.04.05, 14:28 forum.busko.net.pl/viewtopic.php?t=93&start=330 Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Cimoszewicz na prezydenta! 25.04.05, 14:58 Dlaczego? bo gosc ma olej w glowie, zna jezyki, ma odpowiednia aparycje, a kaczory co? nic, tylko kasac by chcieli i rozliczac z przeszlosci, a czas naprawy i zaleglosci powiekszylby sie napewno,emeryci tyez sa niezle traktowani (vide "spieprzaj dziadu...")A moze jakis madry czlowiek bezpartyjny? Leper nmiech sie nie osmiesza, no jesli chce siebie, bo Polski nie wolno. Pan Religa tez wyprzedza Kaczynskiego i dobrze./ Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Nie jest dobrze. 25.04.05, 15:13 Polacy trochę za bardzo przesadzają z tym Religą oraz z Lisem. Według mnie najbardziej odpowiedni byłby Cimoszewicz... Skoro na konklawe wybrano faworyta - Ratzingera, to w wyborach mogą wybrać tego, który nie jest oszołomem z sondażowych 1 i 2 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Nie jest dobrze. 25.04.05, 15:31 Nie jest dobrze. Autorka wypisuje bzdury, ale wolno jej. -------------------------- wp.pl Polska Zbrojna Dyskusja Temat: Nie boję się ! Autor: Elzbieta Gawlas (HSE-Kingston-ppp193862.sympatico.ca) Data: 25.04.05 15:19 Atrur Golawski lamie 1- Prawa Polakow do swobodnej wypowiedzi. 2 - Prawa obywateli panstwa polskiego. 3- Konsytucyjne prawo do wypowiedzi bez cenzury. 4- Miedzynarodowe Prawa Czlowieka Litosci, on nie wtorny analfabeta, on skonczony analfabeta bez szans na resocjalizacje ! Odpowiedz na tą Wiadomość Poprzedni Temat | Następny Temat Temat Autor Data My chcemy >ONI< to wykorzystują Edward Makowiecki 25.04.05 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: ________________Lech Kaczyński prezydentem Po 25.04.05, 15:36 Zobaczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Re: ________________Lech Kaczyński prezydentem Po 25.04.05, 15:46 Z pewnością! Na własne oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: ________________Lech Kaczyński prezydentem Po 25.04.05, 15:50 CUD PO SMIERCI PAPIEZA ! Gdańsk-Sopot-Gdynia gazeta.pl Re: Wypchane zwierzęta pod lupą Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: hatra Data: 25.04.2005 15:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Gość portalu: hatra napisał(a): > www.dhost.info/gimforum/viewtopic.php?t=95 Nie wycieli hatry. Cud po smierci papieza ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23159744 Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Tylko Cimoszewicz ma minimum kwalifikacji 25.04.05, 16:32 Jakie kwalifikacje na taką funkcję ma Religa albo Kaczyński? Co z naszym narodem się dzieje? Religa był dobrym chirurgiem podobnie Kaczyńscy działaczami szczebla gminnego a tu potrzeba innej jakości. Kwaśniewski dla palanta ze Szmulek to komuch tylko ale poza granicą jest brany pod uwagę na różne stanowiska gdy skończy mu się prezydentura. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Religa - kandydat sezonowy 25.04.05, 17:00 Przejdzie wiosna, zacznie się prawdziwa kampania wyborcza, a poparcie dla Religi spadnie do kilku procent. Przecież osób o tak mało wyrazistych poglądach trzeba szkać ze świeczką. Za to Kaczyński to murowany faworyt, i nie przeszkodzą mu zarówno przyszli koalicjanci z PO nie udzielając mu absolutorium w W-wie (w zemście za ujawnienie afery mostowej) jak i gasnące partie "lewicowe" Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Religa - kandydat sezonowy 25.04.05, 17:11 Szanowny Pan Profesor to nie bezpartyjny, niepolityczny kandydat, tylko najwybitniejszy turysta partyjny w Polsce ,bo to i AWS, i PO, i PSL gościło tego wybitnego dzialacza- LUDZIE nie dawajcie się wariować medialnym naciskom, Religa zwiędnie na jesieni jak nieświerzy szczypiorek! Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 KACZYNSKI=NAJLEPSZY Z MOZLIWYCH. VIVAT PIS!!! 25.04.05, 17:20 Chociaz cenie profesora Relige nie ma on zadnego programu ani wizji. Jednak na pewno by byl lepszym prezydentem od obecnego cwoka ktory sponiewierzyl ten urzad. Dlatego bede glosowal na Kaczynskiego bo on jest twardy i posprzata ten chlew ktory zostal zrobiony przez komuchow. Takze przeciwstawi sie draniowi putinowi i rassiji. Vivat Kaczynski! Jednak nie chce by premierem byl brat Prezydenta wiec zaglosuje na LPR albo nawa Partie Maryje. Napewno nie na PO bo to sa post-komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta iDZ SIE MODLIC O ZDROWIE,BO O ROZUM ZA POZNO ! 25.04.05, 17:39 Co on jszcze potrafi oprocz wieszania ? Odpowiedz Link Zgłoś
pul_tlustyx KACZYNSKI=NAJLEPSZY Z MOZLIWYCH. VIVAT PIS !!! 25.04.05, 18:28 lodz123 napisał: > Chociaz cenie profesora Relige nie ma on zadnego programu ani wizji. Jednak na > pewno by byl lepszym prezydentem od obecnego cwoka ktory sponiewierzyl ten > urzad. > Dlatego bede glosowal na Kaczynskiego bo on jest twardy i posprzata ten chlew > ktory zostal zrobiony przez komuchow. Takze przeciwstawi sie draniowi putinowi > i rassiji. Vivat Kaczynski! > Jednak nie chce by premierem byl brat Prezydenta wiec zaglosuje na LPR albo > nawa Partie Maryje. Napewno nie na PO bo to sa post-komuchy. slusznie ! ale z drugiej strony wybory takie moga prowadzic do rozdrobnienia patriotycznej prawicy co w efekcie daje wieksze szanse postkomuszej bolszewickiej bandzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Ale się GW boi Kaczyńskiego 25.04.05, 17:31 Mam wrażenie, że woleliby Macierewicza i Giertycha niż jego. Ale nie ma w tym nic dziwnego - tylko rządy Kaczyńskich gwarantują rozbicie układów, w których znaczącą pozycję ma Michnik z Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
worldpl Adam Małysz !!! 25.04.05, 17:35 Na prezydenta! Na pewno ma największe poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 26.04.05, 03:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michki michał wiśniewski na prezydenta 25.04.05, 17:54 Przy bandzie tych wszystkich oszołomów to i ten się wpasuje...ludzie...religa nie ma pojęcia o polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: michał wiśniewski na prezydenta 25.04.05, 18:01 Jaką politykę masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: michał wiśniewski na prezydenta 25.04.05, 18:33 No rzeczywiście 2 kadencje w senacie pana Religi, toż to przecież takie marne "nic", a kto powiedział że tylko prawnicy czy ekonomiści mogą byc najlepszymi politykami? Akurat ten argument z wykształceniem do mnie w ogóle nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś