Dodaj do ulubionych

Kieres i agenci SB wokół Papieża

26.04.05, 08:12
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • rabann A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 08:18
      Niepoważnie się zachował, pewnie żeby wytworzyć wokół siebie aurę przed wyborem nowego prezesa . Nie zdementował na pytanie Pieńkowskiej podejrzenia że to Maliński (dopiero wieczorem tego dnia) a teraz bawi sie w kotka i myszkę z kilkudziesięcioma ludźmi, którzy moga wchodzić w grę. On sie nie nadaje na prezesa tak odpowiedzialnej instytucji, Paczkowski jest o niebo dojrzalszy.
      • krakowiak2004 Kieres - szantażysta 26.04.05, 09:43
        Albo Kieres jest tak ograniczony, że plecie co popadnie, albo prowadzi cyniczną
        grę. "Ja dużo wiem i mogę powiedzieć." A w domyśle: i zaczną mówić, jak mnie
        nie wybierzecie, a właściwie, to nawet jak go nie wybiorą, to sznurki pozostaną
        mu w garści do czasu wybrania następcy. A kiedy? Może nawet na "święty Nigdy".
      • nnina13 Re: bardzo mnie rozczarował- to malo powiedziane! 26.04.05, 10:00
        Zachowal sie niepowaznie??? NIE! TO JEST SKANDALICZNE!!!
        Dlaczego jeszcze nikt go nie rozlicza za te nieszczelnosci i bezczelnosci IPNu??
        Do cholery przeciez w tej instytucji obowiazuje chyba jakis regulamin o
        zachowaniu tajemnicy i o postepowaniu. A moze on go nie zna???
        Niech ktos sie tego w koncu podejmie! Tak dalej nie mozna!

• raio1 Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 10:59
        Przestał by się już facet bawić teczkami jak klockami. Czas dorosnąć i
        zrozumieć że nieostrożna zabawa krzywdzi ludzi.
      • myszyy Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 11:17
        owszem, sluchalam rozmowy pienkowskiej z kieresem w trojce, odpowiedz na pyt. o
        ksiedza malinskiego odebralam jako jednoznaczne zaprzeczenie... czyzby to bylo
        tzw sluchanie zyczeniowe????
        • rabann Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 12:14
          Ależ skąd! Kieres na pytanie czy to Maliński odpowiedział, że NIE BĘDZIE TERAZ UDZIELAŁ ZADNYCH INFORMACJI NA TEN TEMAT! No kazdy normalny rozumuje tak: gdyby nie Maliński, to nie ma powodu zeby to powiedzieć (co stało się, ale dopiero wieczorem) a jeśli tak, to teraz zwleka z oskarżeniem. Żadne słuchanie zyczeniowe, bo nie mam zyczeń, zeby x.Maliński ani ktokolwiek inny okazał się łajdakiem.
    • belial13 Re: Kieres i agenci SB wokół Papieża 26.04.05, 08:21
      Przyglądam sie temu Kieresowi i jego podrygom w śmiesznej firmie i dochodzę do
      wniosku,że gościu z deklem ma cosik nie tak.Co tylko odkopią w papierach
      pracusie z ipeenu to albo wycieka jak sraczka,albo sam Kieres biegnie do
      pismaków i kłapie jadaczką jak szczyl w piaskownicy.To ma być powaga
      "poważnej"instytucji??????????
    • tylkopolityka.pl Re: Kieres i agenci SB wokół Papieża 26.04.05, 08:21
      "Osoby związane z IPN, z którymi rozmawiała "Gazeta", żałują, że Kieres
      wypowiadał się na ten temat." - A o was to nic nie mowią?
    • mago13 [...] 26.04.05, 08:22
    • mago13 [...] 26.04.05, 08:25
      • rabann Właśnie chodzi o to że naciskam krzyzyj a pojawia 26.04.05, 08:40
        się strona z reklama.
    • winetou74 Wreszcie rusza lustrracja...byle jak, ale rusza! 26.04.05, 08:29
      AGENT JOLANTA GONTARCZYK !!!!!
      Jeden z najwredniejszych, najperfidniejszych agentów SB którzy inwigilowali
      Polonię w Niemczech oraz ks. F. Blachnickiego to Jolanta Gontarczyk obecnie na
      stanowisku zastępcy dyrektora Departamentu Administracji Publicznej w
      Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji, wraz z powierzeniem jej
      funkcji kierowania Zespołem do Spraw Koordynacji Strategii Antykorupcyjnej.
      Członkini SLD oraz Demokratycznej Unii Kobiet gdzie pełni fukcje sekretarza
      generalnego. Należy do tych pieprzonych feministek!!!

goscniedzielny.wiara.pl/?grupa=6& art=1114032638&dzi=1108511715 - 22k - 24 Kwi
      2005
    • snajper21 Kieres to Rydzyk scyzorykiem chrzczony 26.04.05, 08:29
      Potrafi tylko mącić i szczuć.Zmienić szefa IPN,czy w Polsce brakuje obiektywnych
      i uczciwych historyków.
      • t324911 Re: Kieres to Rydzyk scyzorykiem chrzczony 26.04.05, 08:33
        Niestety brakuje . :(((
    • alexandersson Nie tylko Kieres dolewał do ognia:) 26.04.05, 08:41
      Do tych mętnych wypowiedzi GW też dołożyła swoją cegiełkę. Byliście w tłumie
      rzucających kamienie a nie jesteście bez grzechu....(BARDZO) Proszę teraz się
      nie wybielać i nie składać całej winy w ręce Kieresa. Obrzuciliście błotem
      ludzi i samego Papieża, Jana Pawła Wielkiego, bez żadnych konkretów. Kardynał
      Macharski mówił, że prawda musi być znana, ale na żadnym etapie nie należy
      niszczyć ludzi i ich poniżać. Trzeba umieć tego typu sprawy załatwiać
      delikatnie. Mącenie i wywoływanie niepokojów to sposób na trzymanie ludzi w
      swego rodzaju psychodelicznym transie.... Aby się nie wychylali i nie pytali o
      sedno. Gdzie odpowiedzialność za słowa mówione, pisane i często niedouczonym
      bełkotem przytaczane na łamach GW?
    • bagarmosen Kieres!-wyrażnie powiedział!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 09:13
      -że dokumenty zna od 4 (czterech) lat!!!!!!!!!!!GDZIE DO TEJ PORY
      BYL???????????????CZEKAL NA ŚMIERĆ PAPIEŻA ABY OPLUĆ WSZYSTKICH I WSZYSTKO
      WOKÓŁ?????????!!!!!!!!!!Tak zachowuje się gnida! kto jemu dal tytuł profesora~?
      >DOBRZE GRA, ABY UTRZYMAĆ SIĘ NA STOŁKU!!!!!!!!!!
      • t324911 Re: Kieres!-wyrażnie powiedział!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 09:16
        Ciekawe czy on ma teczke (swoja) ??.
    • tishbite Nowy styl GRY TECZKAMI 26.04.05, 09:33
      Widac, ze Gra Teczkami przyjela nowy obrót i styl - dzis "karty rozdaje IPN".
      Znów bedzie nagonka na to, kto kieruje IPNem? A przeciez powinna to by
      wyjatkowo niezalezna istytucja, natomiast Kieres powinien trzymac jezyk za
      zebami! Po jaka cholere pokazuje sie w telewizji i gra "playboya z IPN-u"?

IPN powienien przyjac "zasade Kochanowskiego" - "wszedzie ich pelno a jakoby
      nikogo nie bylo"... :-)
    • 7uop GW robi swoją robotę 26.04.05, 11:26
      Czy nie widzicie jak GW ostatnio dyskredytuje Kieresa ?
      Robi to celowo aby na funkci prezesa IPN umieścić swojaka (np. Paczkowskiego)
      To jest widoczne, te podżegające artykuły, te regularne jatki na Kiresa są juz
      nudne.
      • witek.bis Re: GW robi swoją robotę 26.04.05, 11:41
        Ale przyznaj, że tytuły są coraz ciekawsze. Podobno po dzisiejszym "Kieres i
        agenci SB wokół Papieża" w najbliższych dniach przeczytamy "Kieres i zamach na
        życie Jana Pawła II" oraz "Kieres i zabójstwo ks. Popiełuszki". Wygląda na to,
        że Sanhedryn skazał Kieresa na śmierć przez „utytułowanie”.
    • and-j1 A DLACZEGO TEGO NIE ZROBIŁ ZA ZYCIA JP II 26.04.05, 18:30
      TYLKO TERTAZ GŁOWĘ ZAWRACA. KOMU TO POTRZEBNE!?
    • hrabina777 kiieres i agenci sb wokol Papieza 27.04.05, 00:23

przypominam wszystkim wrogom Kieresa i IPN-u,ze to nie profesor wskazal na
      ks.Malinskiego a Wyborcza.

To Wybprcza rozrobila temat a Olejnik dokomczyla dziela rozszarpywania osoby ks.
      Malinskiego .

Kieres poinformowal ze sa slady dzialalnosci sbbckej wokol Papieza,bo
      przygotowuje publikacje na ten temat i bedzie ona wkrotce dostepna w sprzedazy.

Histeryczna nagonaka na Kieresa i INP dowodzi ,jak niewygodna jest to instytucja
      dla przeciwnikow lustracji i dekomunizacji.

troche chlodnej wody na glowe ,opanowie!
    • jurwal Dlaczego teraz zostały wyciągnięte te brudy 27.04.05, 21:13
      Pan Kieres ma ochote na dalszą kadencję. Ma, jak przypuszczam, nadzieję na
      następna kadencję. Liczy na tak na jego osobę i tym samym zwiększenie swej
      popularności. Oto bohater ujawnia tajemnicę a wszyscy obrzucają go błotem.
      Pochwalmy, więc działaność i uważajamy zeby nie został wybrany poraz drugi.
      • neceser Dlatego wyciągnięte te brudy bo zawsze dobry czas 27.04.05, 21:15
        na wyciaganie brudow. Nie cieszysz sie gdy prawda wychodzi na wierzch?
        Moralnosc radyjo ci ksztaltuje pewnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka