rabann 26.04.05, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabann A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 08:18 Niepoważnie się zachował, pewnie żeby wytworzyć wokół siebie aurę przed wyborem nowego prezesa . Nie zdementował na pytanie Pieńkowskiej podejrzenia że to Maliński (dopiero wieczorem tego dnia) a teraz bawi sie w kotka i myszkę z kilkudziesięcioma ludźmi, którzy moga wchodzić w grę. On sie nie nadaje na prezesa tak odpowiedzialnej instytucji, Paczkowski jest o niebo dojrzalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak2004 Kieres - szantażysta 26.04.05, 09:43 Albo Kieres jest tak ograniczony, że plecie co popadnie, albo prowadzi cyniczną grę. "Ja dużo wiem i mogę powiedzieć." A w domyśle: i zaczną mówić, jak mnie nie wybierzecie, a właściwie, to nawet jak go nie wybiorą, to sznurki pozostaną mu w garści do czasu wybrania następcy. A kiedy? Może nawet na "święty Nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: bardzo mnie rozczarował- to malo powiedziane! 26.04.05, 10:00 Zachowal sie niepowaznie??? NIE! TO JEST SKANDALICZNE!!! Dlaczego jeszcze nikt go nie rozlicza za te nieszczelnosci i bezczelnosci IPNu?? Do cholery przeciez w tej instytucji obowiazuje chyba jakis regulamin o zachowaniu tajemnicy i o postepowaniu. A moze on go nie zna??? Niech ktos sie tego w koncu podejmie! Tak dalej nie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
raio1 Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 10:59 Przestał by się już facet bawić teczkami jak klockami. Czas dorosnąć i zrozumieć że nieostrożna zabawa krzywdzi ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
myszyy Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 11:17 owszem, sluchalam rozmowy pienkowskiej z kieresem w trojce, odpowiedz na pyt. o ksiedza malinskiego odebralam jako jednoznaczne zaprzeczenie... czyzby to bylo tzw sluchanie zyczeniowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
rabann Re: A propos Kieresa, to bardzo mnie rozczarował. 26.04.05, 12:14 Ależ skąd! Kieres na pytanie czy to Maliński odpowiedział, że NIE BĘDZIE TERAZ UDZIELAŁ ZADNYCH INFORMACJI NA TEN TEMAT! No kazdy normalny rozumuje tak: gdyby nie Maliński, to nie ma powodu zeby to powiedzieć (co stało się, ale dopiero wieczorem) a jeśli tak, to teraz zwleka z oskarżeniem. Żadne słuchanie zyczeniowe, bo nie mam zyczeń, zeby x.Maliński ani ktokolwiek inny okazał się łajdakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Kieres i agenci SB wokół Papieża 26.04.05, 08:21 Przyglądam sie temu Kieresowi i jego podrygom w śmiesznej firmie i dochodzę do wniosku,że gościu z deklem ma cosik nie tak.Co tylko odkopią w papierach pracusie z ipeenu to albo wycieka jak sraczka,albo sam Kieres biegnie do pismaków i kłapie jadaczką jak szczyl w piaskownicy.To ma być powaga "poważnej"instytucji?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkopolityka.pl Re: Kieres i agenci SB wokół Papieża 26.04.05, 08:21 "Osoby związane z IPN, z którymi rozmawiała "Gazeta", żałują, że Kieres wypowiadał się na ten temat." - A o was to nic nie mowią? Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 [...] 26.04.05, 08:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 [...] 26.04.05, 08:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rabann Właśnie chodzi o to że naciskam krzyzyj a pojawia 26.04.05, 08:40 się strona z reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 Wreszcie rusza lustrracja...byle jak, ale rusza! 26.04.05, 08:29 AGENT JOLANTA GONTARCZYK !!!!! Jeden z najwredniejszych, najperfidniejszych agentów SB którzy inwigilowali Polonię w Niemczech oraz ks. F. Blachnickiego to Jolanta Gontarczyk obecnie na stanowisku zastępcy dyrektora Departamentu Administracji Publicznej w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji, wraz z powierzeniem jej funkcji kierowania Zespołem do Spraw Koordynacji Strategii Antykorupcyjnej. Członkini SLD oraz Demokratycznej Unii Kobiet gdzie pełni fukcje sekretarza generalnego. Należy do tych pieprzonych feministek!!! goscniedzielny.wiara.pl/?grupa=6& art=1114032638&dzi=1108511715 - 22k - 24 Kwi 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Kieres to Rydzyk scyzorykiem chrzczony 26.04.05, 08:29 Potrafi tylko mącić i szczuć.Zmienić szefa IPN,czy w Polsce brakuje obiektywnych i uczciwych historyków. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Kieres to Rydzyk scyzorykiem chrzczony 26.04.05, 08:33 Niestety brakuje . :((( Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Nie tylko Kieres dolewał do ognia:) 26.04.05, 08:41 Do tych mętnych wypowiedzi GW też dołożyła swoją cegiełkę. Byliście w tłumie rzucających kamienie a nie jesteście bez grzechu....(BARDZO) Proszę teraz się nie wybielać i nie składać całej winy w ręce Kieresa. Obrzuciliście błotem ludzi i samego Papieża, Jana Pawła Wielkiego, bez żadnych konkretów. Kardynał Macharski mówił, że prawda musi być znana, ale na żadnym etapie nie należy niszczyć ludzi i ich poniżać. Trzeba umieć tego typu sprawy załatwiać delikatnie. Mącenie i wywoływanie niepokojów to sposób na trzymanie ludzi w swego rodzaju psychodelicznym transie.... Aby się nie wychylali i nie pytali o sedno. Gdzie odpowiedzialność za słowa mówione, pisane i często niedouczonym bełkotem przytaczane na łamach GW? Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Kieres!-wyrażnie powiedział!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 09:13 -że dokumenty zna od 4 (czterech) lat!!!!!!!!!!!GDZIE DO TEJ PORY BYL???????????????CZEKAL NA ŚMIERĆ PAPIEŻA ABY OPLUĆ WSZYSTKICH I WSZYSTKO WOKÓŁ?????????!!!!!!!!!!Tak zachowuje się gnida! kto jemu dal tytuł profesora~? >DOBRZE GRA, ABY UTRZYMAĆ SIĘ NA STOŁKU!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Kieres!-wyrażnie powiedział!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 09:16 Ciekawe czy on ma teczke (swoja) ??. Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Nowy styl GRY TECZKAMI 26.04.05, 09:33 Widac, ze Gra Teczkami przyjela nowy obrót i styl - dzis "karty rozdaje IPN". Znów bedzie nagonka na to, kto kieruje IPNem? A przeciez powinna to by wyjatkowo niezalezna istytucja, natomiast Kieres powinien trzymac jezyk za zebami! Po jaka cholere pokazuje sie w telewizji i gra "playboya z IPN-u"? IPN powienien przyjac "zasade Kochanowskiego" - "wszedzie ich pelno a jakoby nikogo nie bylo"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
7uop GW robi swoją robotę 26.04.05, 11:26 Czy nie widzicie jak GW ostatnio dyskredytuje Kieresa ? Robi to celowo aby na funkci prezesa IPN umieścić swojaka (np. Paczkowskiego) To jest widoczne, te podżegające artykuły, te regularne jatki na Kiresa są juz nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: GW robi swoją robotę 26.04.05, 11:41 Ale przyznaj, że tytuły są coraz ciekawsze. Podobno po dzisiejszym "Kieres i agenci SB wokół Papieża" w najbliższych dniach przeczytamy "Kieres i zamach na życie Jana Pawła II" oraz "Kieres i zabójstwo ks. Popiełuszki". Wygląda na to, że Sanhedryn skazał Kieresa na śmierć przez „utytułowanie”. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 A DLACZEGO TEGO NIE ZROBIŁ ZA ZYCIA JP II 26.04.05, 18:30 TYLKO TERTAZ GŁOWĘ ZAWRACA. KOMU TO POTRZEBNE!? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina777 kiieres i agenci sb wokol Papieza 27.04.05, 00:23 przypominam wszystkim wrogom Kieresa i IPN-u,ze to nie profesor wskazal na ks.Malinskiego a Wyborcza. To Wybprcza rozrobila temat a Olejnik dokomczyla dziela rozszarpywania osoby ks. Malinskiego . Kieres poinformowal ze sa slady dzialalnosci sbbckej wokol Papieza,bo przygotowuje publikacje na ten temat i bedzie ona wkrotce dostepna w sprzedazy. Histeryczna nagonaka na Kieresa i INP dowodzi ,jak niewygodna jest to instytucja dla przeciwnikow lustracji i dekomunizacji. troche chlodnej wody na glowe ,opanowie! Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Dlaczego teraz zostały wyciągnięte te brudy 27.04.05, 21:13 Pan Kieres ma ochote na dalszą kadencję. Ma, jak przypuszczam, nadzieję na następna kadencję. Liczy na tak na jego osobę i tym samym zwiększenie swej popularności. Oto bohater ujawnia tajemnicę a wszyscy obrzucają go błotem. Pochwalmy, więc działaność i uważajamy zeby nie został wybrany poraz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Dlatego wyciągnięte te brudy bo zawsze dobry czas 27.04.05, 21:15 na wyciaganie brudow. Nie cieszysz sie gdy prawda wychodzi na wierzch? Moralnosc radyjo ci ksztaltuje pewnie? Odpowiedz Link Zgłoś