abstrakt2003 09.08.06, 12:28 kto by się spodziewał że taki talent na forum się ukrywa :) www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: krystek to artysta 09.08.06, 13:04 bylo dobre, tylko tez text malo urozmaicony,w zyciu nie przyznalbym sie do jego autrostwa,a przeciez utwor mozna od reki rozbudowac. znow musze wsadzic leb pod kran nie dziala mi dekoder telewizji Trwam choc probowalem go naprawic sam i nie wiem czy sie modlic mam Judejczyk pewnie zrobil mi ten kram do mej Ojczyzny znow szturmuje bram a ojciec Rydzyk mnie nauczyl tam ze trzeba zawsze mu zadawac klam by sie judejczyk nie panoszyl nam Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: krystek to artysta+ 09.08.06, 13:09 A Judejczyk ciebie i Rydzyka niczego nie nauczyl? Jak zwykle pierdzielisz. Czy odbyles juz pielgrzymke,by matke Judejczyka odwiedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Umieść to tutaj. 09.08.06, 14:10 przeciez wyraznie napisalem,ze to wierszoklectwo niegodne mojego piora i musialbym sie za nie wstydzic. Ale hardrockowi ulubiency abstrakta moga sobie to wykorzystywac do woli, po tantiemy sie nie zglosze. Dorobia sie na tym tak , jak abstrakt na akcjach Agory :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 dobra, dobra.... 09.08.06, 14:29 nie bądź taki skromy! Teraz to tylko Eurowizja przed tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: krystek to artysta 09.08.06, 18:34 co to krystek hymm..macherowych beretow??? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: krystek to artysta 09.08.06, 20:47 arap1 napisał: > co to krystek hymm..macherowych beretow??? =============================================== Brawo! Wygrałeś główną nagrodę! Weekend w Bejrucie! Odpowiedz Link Zgłoś