Dodaj do ulubionych

Odezwa do Forumowiczow !!!!

28.06.02, 23:20
W zwiasku z zaistniala sytuacja, gdzie polscy katolicy (znani z braku koltory i
braku wykrztalcenia) podszywaja sie po muj nik i pisza rozne swinstwa o mnie -
od dzis bede sie logowal. I tylko zalogowany w ten sposup (jak widac - kagan
austalijczyk) jest calkowicie prawdziwy. I tylko ten kagan jest prawdziwym
australijczykiem z MA i PHD w Australii.
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: Odezwa do Forumowiczow !!!! IP: *.fastres.net 28.06.02, 23:24
      kagan_australijczyk napisał(a):

> W zwiasku z zaistniala sytuacja, gdzie polscy katolicy (znani z braku koltory i
      >
      > braku wykrztalcenia) podszywaja sie po muj nik i pisza rozne swinstwa o mnie -
      > od dzis bede sie logowal. I tylko zalogowany w ten sposup (jak widac - kagan
      > austalijczyk) jest calkowicie prawdziwy. I tylko ten kagan jest prawdziwym
      > australijczykiem z MA i PHD w Australii.

........juz myslalem ze oddasz swoje oszczednosci............jako nie
      katolik.....
    • Gość: Kagan Re: Odezwa do Forumowiczow !!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 29.06.02, 08:31

> W zwiasku z zaistniala sytuacja, gdzie polscy katolicy (znani z braku koltory i
      > braku wykrztalcenia) podszywaja sie po muj nik i pisza rozne swinstwa o mnie -
      K: O ile wiem, to w Australii handel detaliczny jest w 100% prywatny, wiec
      ten PHD (Panstwowy Handel Detaliczny) to sie skad wzial? ;)
    • Gość: krakus Re: Odezwa do Forumowiczow !!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.3.* 29.06.02, 08:35

>
      =================================
      Zapomniałeś dopisać: i niewiarygodnym oraz wyjątkowy prymityw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka