cumtroll 27.04.05, 01:45 Czy tak moze wygladac Forum Kraj? To sa kpiny! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19469720&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cumtroll Re: Coz chcesz: NAZISCI NAZISTE CHWALA... 27.04.05, 07:32 Gdyby ktos taki jak Ty czy ja napisal np. cos o sklonnosciach Jankowskiego czy Paetza do mlodziencow to byloby skasowane momentalnie, ale jak Yossi vel. Sanctum lzy Narutowicza lamiac ewidentnie regulamin Forum, to jest to spokojnie tolerowane ... Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Coz chcesz: NAZISCI NAZISTE CHWALA... 27.04.05, 07:42 cumtroll napisała: > Gdyby ktos taki jak Ty czy ja napisal np. cos o sklonnosciach Jankowskiego > czy Paetza do mlodziencow to byloby skasowane momentalnie, ale jak Yossi vel. > Sanctum lzy Narutowicza lamiac ewidentnie regulamin Forum, to jest to > spokojnie tolerowane ... Co jest grane? Hmm... myślę, że jest tylko jedna logiczna odp.: giwi nosi moherowy beret, jeżeli nie na głowie (bo się np. wstydzi) to w torebce (obok różańca) i zakłada go tylko do koronek... (radiomaryjnych koronek i innych aniołów pańskich w południe czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: Apel do GiWi 27.04.05, 08:32 Dzieki GiWi - Twoj profesjonalizm jest 100% Odpowiedz Link Zgłoś