Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydenta

• meylec Hepi, hepi, to im, tym krętaczom z SLD ale zadał 18.05.05, 15:55
      Oni by woleli zjeść własne ..... niż przełknąć Borówę. Hepi, hepi, wreszcie coś
      pozytywnego w tej polityce.
    • oczapowski Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:04
      BRAWO!!! Odzyskuje Pan uznanie w moich oczach wypinajac sie na to cale
      postpezeterowskie dziadostwo. Niech Pan dba o swoja reputacje! Polityka to w
      krysztale pomyje...
      • _real_ Co dalej? 18.05.05, 16:07
        No dobrze, pobluzgałem sobie na Cimocha i wszystkich oszołomów, którzy go
        żałują. Tylko rodzi się pytanie co dalej? Bo abstrahując od samej postaci
        Cimoszka to na KOGO ja mam zagłosować? Wciąż nie wiem. Cała ta zbieranina
        rzeczywiście wydaje się być chora na władzę.
        • uu1 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:11
          Wybacz, że z taką pewną nieśmiałością zapytam: czy Ty masz prawo głosu?
          • _real_ Re: Co dalej? 18.05.05, 16:21
            W latach 70-tych i 80-tych tacy jak ty i tobie podobni próbowali mi to prawo
            głosu odebrać, ale jak historia uczy im się nie udało. Nie wszyscy jednak to
            prawo do głosu potrafią docenić i w słusznej sprawie wykorzystać. Ale to juz
            zupełnie inna historia...
            ahc i tak na marginesie >> gdyby lustracja i dekomunizacja została
            przeprowadzona (np tak jak u braci Czechów) to nie żylibyśmy w kraju ciągłych
            afer i skandali. A ludzie pokroju Cimoszka nie wyskakiwaliby jak królik z
            kapelusza. Nie rodziliby się równiez tobie podobni.
            O tempora, o mores
            • uu1 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:27
              Zbyt szybko chcesz dokopać wrogowi (to wasze nazewnictwo) i popadasz w
              tautologię.
              >gdyby lustracja i dekomunizacja została
              > przeprowadzona (np tak jak u braci Czechów) to nie żylibyśmy w kraju ciągłych
              > afer i skandali.
              Czyli lustracja objęłaby również Kaczyńskich, Giertycha Kolasińskich itd.
              A co Ci przeszkadza fakt mojego urodzenia, uroczy adwersarzu?
        • oczapowski Re: Co dalej? 18.05.05, 16:12
          Janusz Korwin-Mikke...A jak nie to na pierwszego lepszego z listy...A najlepiej
          to w dzien wyborow sobie zrobic wycieczke jak najdalej za granice tego kraju co
          zwiemy ojczyzna..A reszta "politykow" to i tak jedno dziadostwo, ktore w tym
          kraju zostalo i pasozytuje...
          • an9991 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:16
            myślałem że zwolennicy tej parodii polityka już dawno wymarli śmiercią
            naturalną a tu jeszcze jakieś niedobitki wychodzą na światło dzienne! a to
            niespodzianka!
        • 9111951u Re: Co dalej? 18.05.05, 16:14
          Masz do wyboru wśród innych kandydatów TW o "niezbędnych kwalifikacjach" . Ich
          nazwisk nie wymienię bo to tajemnica państwowa, ale zdradzę nazwisko pierwszego
          prezydenta ludowej niejakiego Bieruta TW NKWD "Tomasza" ! i to by było na tyle
    • slovas Jest jeszcze nadzieja... 18.05.05, 16:07
      Bo może zwolennicy Kaczora pomyslą sobie, że ten wygra w cuglach i nie pójda do
      wyborów... Pojda za to zwolennicy jakiegos nieptasiego kandydata. Wtedy jest
      szansa... Tylko ze z tym nieptasim tez problem.
      • piotr7777 Re: do osobnika, który 18.05.05, 16:13
        ...bredził coś o TW "Carxie" - Sąd Lustracyjny stwierdził w prawomocnymn
        orzeczeniu, że p. Cimoszewicz nie był współpracownikiem służb PRL. Wiem ,że
        jesteś jednym z tzw. trolli i właściwie należałoby cię ignorować, ale nie można
        milczeć w obliczu nawet internetowej podłości - otóż jesteś ordynarnym chamem.
        A co do meritum - najważniejsze aby wyborów nie wygrał p. Kaczyński. Dlatego
        należy głosowac na tego, kto ma szanse pokonać go w II turze. NA dzień
        disiejszy to jest prof. Religa.
        • slovas Religa? 18.05.05, 16:30
          Religa moim skromnym zdaniem jest jeno kandydatem sondażowym i przez wakacje mu
          spadnie, na skutek braku zaplecza i ostrej kampanii na która nawet kardioloze
          serce nie wystarczy. Nie oplaca sie zostawiac swojego glosu na Relige.
          Niepolityczny ponadpartyjny kandydat to mit. I mitem i wspomnieniem pozstanie
          wkrótce prof. Religa. Trzeba poczekac na sondaze po rezygnacji Cimosze oraz na
          propozycje PD (w kontekscie tego, komu ten kandydat odbierze glosy). Patrze
          jednak na to ze smutkiem. Kaczynski nie bedzie dobrym reprezentantem RP.
          • piotr7777 Re: Religa? 18.05.05, 16:36
            Religa ma szansę być prezydentem - arbitrem raczej niż uczestnikiem życia
            publicznego, to jest mniej więcej ten sam typ co Vaclav Havel czy kolejni
            prezydenci RFN. Poza tym politykiem w sumie jest - dwa razy wybrany do Senatu.
            Im mniej upartyjniony będzie najwyższy urząd w państwie tym lepiej.
            W sumie to jednak wolałbym Zolla niż Religę, choćby dlatego, że gdy PiS-owski
            sejm uchwali horendalny kodeks karny Zoll, człowiek znający sie na prawie
            karnym na pewno go zawetuje a Religa raczej by podpisał. Ale na razie Zoll
            niestety nie kandyduje.
            • _real_ Tusk? 18.05.05, 16:39
              • mangold Re: Tusk? 18.05.05, 16:40
                ..chyba na Kaszubach .. jak go zechcą...:-)))
              • borbali Re: Tusk? 18.05.05, 16:49
                Jedyny,który napewno wygra z Kaczorem w 2 rundzie.Poprą go Czerwoni bo będą
                bali się,że będzie dążył do dzikiej dekomunizacji.
            • slovas Re: Religa? 18.05.05, 16:50
              Ja też bym sobie życzył wykształconego i ponadpartyjnego prezydenta. Ale trzeba
              pamiętać, że moje życzenie przekłada sie na jeden głos. Życzenia wyborców chyba
              są inne nieco (albo okażą się inne przy urnach). Ja myślę, że Religa powtórzy
              casus Gronkiewicz-Walz. Zoll natomiast jest za mało znany i właśnie za mało
              partyjny, by mieć jakikolwiek szanse.
              Tylu kandydatów a jakoby nikogo nie było. Cimoszewicz zachował się bardzo
              nieprzyzwoicie, choć Borowski zachował się jeszcze bardziej nieprzyzwoicie.
              Jeszcze jedno? Czy faktycznie jest ktoś kto ma szanse wygrać z Kaczyńskim w
              drugiej turze?
              • uu1 Re: Religa? 18.05.05, 16:57
                Druga kaczka.
              • an9991 Re: Religa? 18.05.05, 16:58
                nie jestem wcale pewien czy kaczyński jest takim murowanym faworytem; on ma
                bardzo duży elektorat negatywny i mam nadzieję że wyborcy w polsce zachowają
                się w przypadku jego wejścia do 2 tury jak francuzi podczas starcia chirac le
                pen odrzucając skrajność
                • jacekjk Re: Religa? 19.05.05, 04:11
                  Dokladnie. Bardzo sluszna uwaga.

J.
        • stagaz Re: do osobnika, który 18.05.05, 17:19
          No nie, został wam jescze charyzmatyczny Pastusiak...
        • ixion5 Re: do osobnika, który 18.05.05, 22:58
          To co piszesz to kłamstwo. W 1980 rokuw związku z wyjazdem do Stanów Zjednoczonych Cimoszewicz stał się obiektem zainteresowania Departamentu I MSW i zostały w tej sprawie sporządzone dwa raporty: obydwa z września 1980 roku: raport o zezwoleniu na pozyskanie i raport o pozyskaniu, czyli o zwerbowaniu Cimoszewicza jako agenta. Wcześniej, w styczniu 1980 roku, zarejestrowano Cimoszewicza jako tzw. “zabezpieczenie operacyjne”. Z dziennika rejestracyjnego będącego w dyspozycji biura C MSW wynika, że “zabezpieczenie” to ustało 30 sierpnia 1984 roku. W ostatniej dekadzie września 1980 roku wydano polecenie założenia teczki operacyjnej i dokonano rejestracji. Sąd stwierdził, iż nikt nie kwestionował autentyczności zapisów dotyczących rejestracji. Nie były więc one sfałszowane i stwierdzały, że SB zwerbowała Cimoszewicza jako agenta.
          • widzek Re: do osobnika, który 18.05.05, 23:19
            ixion5 napisał:

> To co piszesz to kłamstwo. W 1980 rokuw związku z wyjazdem do Stanów Zjednoczo
            > nych Cimoszewicz stał się obiektem zainteresowania Departamentu I MSW

wreszcie znalazlem ubeka, ktory zakladal cimoszce teczke. bo musiales to byc
            ty, skoro tak dobrze wiesz?
            • ixion5 Re: do osobnika, który 19.05.05, 01:13
              Nie musiałem być ubekiem, żeby wiedzieć. To co przeczytałeś to ustalenia Sądu Lustracyjnego II instancji.
    • brynk proponuję Janika z sld -doswiadczony matacz 18.05.05, 16:13
      • _real_ Re: proponuję Janika z sld -doswiadczony matacz 18.05.05, 16:27
        oj tak, tak; Szefunio Janik jest jednym z moich idoli, wyjątkowy okaz ;p
      • ixion5 Janik niestety nie może 19.05.05, 01:29
        Wiesz - sprawa Orlenu.
    • trg Wielka szkoda 18.05.05, 16:14
      • zenek_blues Re: Wielka szkoda 18.05.05, 16:18
        a przeciez mi zal, ze po moskwie nie suna juz sanie ...
      • start-line Re: Wielka szkoda 18.05.05, 17:10
        Tak czy owak Gazeta nalezy do halasliwej tuby propagandowej skompromitowanej
        lewicy. Oficjalnie wypowiadajac wojne "starym" z SLD-PZPR, lansuje caly czas
        lewicujacych kandydatow, czy to z socjaldemokratow , czy to z PO-UW. Wystarczy
        przegladnac i porownac publikowane przy okazji artykulow zdjecia czolowych
        politykow, np: Cimoszewicza i braci Kaczynskich. I nie ma to nic wspolnego z
        fotogenicznoscia :)) Kaczynskich, ale ze sposobem ustawienia kamery /u
        Kaczynskich zawsze od dolu, albo z b. bliska- w twarz,doboru kolorow tla, itd.
        W polaczeniu z odpowiednim tytulem i komentarzem jest to bardzo skuteczne.
        Prawice od poczatku jest niszczona. Przy b. duzym bezrobociu i niskiej
        zamoznosci spoleczenstwa ludzie zawsze beda sie ogladac i glosowac na
        lewicujacych kandydatow obiecujacych prowadzic system panstwa opiekunczego. I
        nie ma tu znaczenia, ze lewica bedac fatycznie przy wladzy od 1945 roku jest
        winna obecnemu stanowi rzeczy. Mysle , ze wycofanie sie Cimoszewicza jest
        taktycznym posunieciem majacym na celu wytworzenie o nim opinii jako czlowieka
        niezaleznego,o krysztalowym :))charakterze . Przyjmuje zaklad, ze Cimoszewicz
        wroci do zycia politycznego, nie w tych ,ale w nastepnych wyborach.
    • brynk a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny ... 18.05.05, 16:15
      ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta ....
      • _real_ Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:28
        brynk napisał:

> ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta ....

niestety Ziutek odpada >> kondycyjnie nie wytrzyma ;p
        • zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:33
          _real_ napisał:

> brynk napisał:
          >
          > > ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta ....
          >
          > niestety Ziutek odpada >> kondycyjnie nie wytrzyma ;p

a ty skad wiesz, zaszczycil cie sasiedztwem na imprezie?
          • _real_ Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:35
            tak zenuś, tak...
            • zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:44
              _real_ napisał:

> tak zenuś, tak...

zazdroszcze ci. ach, jak ja bym chcial sprawdzic, ktory z nas wiecej wytrzyma.
              bo na romana podobno liczyc nie mozna.
            • zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:46
              _real_ napisał:

> tak zenuś, tak...

zazdroszcze ci. ach jak ja chcialbym sprawdzic, ktory z nas dluzej wytrzyma, bo
              podobno na romana nie ma co liczyc.
            • zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:48
              _real_ napisał:

> tak zenuś, tak...

zazdroszcze ci.
              • brynk Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:56
                zenek i real - przywołuje Was do porzadku , gdzie sie dwóch bije tam trzeci
                korzysta , wiec ? hihihihihi
    • nefil Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:20
      Cimoszewicz pokazał, że ma klasę. Nie jest kolekcjonerem stanowisk, tylko
      poważnym człowiekiem i politykiem. Szkoda, że takich poważnych ludzi w tym
      naszym piekiełku jest tak niewielu.
      • _real_ Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:37
        Ja wciąż nie wiem KTO mógłby być godny piastowania urzędu prezydenta. Nasuwa mi
        się jeszcze kilka refleksji na temat Kwacha, ale już chyba nie chce mi się pisać.
        finito companiones ;p
    • dolenicz Mam szacunek do p. Cimoszewicza za te decyzje... 18.05.05, 16:37
      ...choc mi politycznie zupelnie z nim nie po drodze. Oby jego przyklad dal do
      myslenia innym "mezom stanu" (wishful thinking!)
    • wojtek2784 Re: Cimoszewicz: Nie dostałem przepustki ... 18.05.05, 16:44
      Widocznie nie dostal przepustki od nowych wladcow Polski, ktorzy kieruja tym
      krajem zdalnie. Natomiast "niezatapialny" Borowski ma juz taka przepustke od
      Grupy Trzymajacej Wladze.
      • 77qwerty Re: Cimoszewicz: Nie dostałem przepustki ... 18.05.05, 16:51
        Masz racje ojciec chrzestny dał mu warunki
        jakie musiałby spełnic jako przyszły prezydent
        a ze Cimoszewicz jest uczciwy to je odrzucił
        i zrezygnował z kandydowania
        Mafia ma być nadal bezkarna
        i dobiora takiego kandydata który to zagwarantuje
    • brynk Cimoszewicz napewno zostanie ambasadorem .... 18.05.05, 17:00
      umie rosyjski język i zna sie na cccp-owstwie
      • 77qwerty Nie kaczynski .... 18.05.05, 17:05
        tylko ktos młody i przyjemniejszy w obyciu
        Lis albo Ziobro
    • brynk Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:03
      giani - jezeli mówisz kaczka to mów "borófka ", hihiahahaiahiaha
    • start-line Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:07
      Tak czy owak Gazeta nalezy do halasliwej tuby propagandowej skompromitowanej
      lewicy. Oficjalnie wypowiadajac wojne "starym" z SLD-PZPR, lansuje caly czas
      lewicujacych kandydatow, czy to z socjaldemokratow , czy to z PO-UW. Wystarczy
      przegladnac i porownac publikowane przy okazji artykulow zdjecia czolowych
      politykow, np: Cimoszewicza i braci Kaczynskich. I nie ma to nic wspolnego z
      fotogenicznoscia :)) Kaczynskich, ale ze sposobem ustawienia kamery /u
      Kaczynskich zawsze od dolu, albo z b. bliska- w twarz,doboru kolorow tla, itd.
      W polaczeniu z odpowiednim tytulem i komentarzem jest to bardzo skuteczne.
      Prawice od poczatku jest niszczona. Przy b. duzym bezrobociu i niskiej
      zamoznosci spoleczenstwa ludzie zawsze beda sie ogladac i glosowac na
      lewicujacych kandydatow obiecujacych prowadzic system panstwa opiekunczego. I
      nie ma tu znaczenia, ze lewica bedac fatycznie przy wladzy od 1945 roku jest
      winna obecnemu stanowi rzeczy. Mysle , ze wycofanie sie Cimoszewicza jest
      taktycznym posunieciem majacym na celu wytworzenie o nim opinii jako czlowieka
      niezaleznego,o krysztalowym :))charakterze . Przyjmuje zaklad, ze Cimoszewicz
      wroci do zycia politycznego, nie w tych ,ale w nastepnych wyborach.
    • vigla to i dobrze 18.05.05, 17:19
      To i dobrze. Rektorom zalatwił szykbką scieżkę legislacyjna dla bubla w postaci
      ustawy 'prawo o szkolnictwie wyższym' nauka-edukacja.p4u.pl/ - typowy
      przyklad ustawy przygotowanej dla swoich interesów, który tylko ten upadly sejm
      może przegłosowac ( jutro !). Prezydent winien miec inną filozofię państwa i
      prawa.
    • peter_1000 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:24
      Tak jest, odejdź Pan Panie Cimoszewicz z polityki, i pozostaw kraj kanaliom na
      pożarcie. Swoją drogą charakterystyczne jest że ludzie przyzwoici w tym syfie
      babrać się już nie chcą.
    • lortea Napiszę uczciwie że jestem zqaskoczony, i to bardz 18.05.05, 17:25
      o. Pierwszy raz komunista nie złamał wcześniej złożonej deklaracji (że odejdzie
      z polityki). Szok i niedowierzanie po prostu. Na borowskiego/bermana pies z
      kulawą nogą nie zagłosuje gdy sie dostatecznie upowszechnu historię jego
      rodziny, Tusk nie ma żadnego doświadczenia w kierowaniu czymkolwiek, taki
      wieczny parlamentarzysta, Religa nie ma zaplecza i programu. Rosną szanse że
      będziemy mieli wreszcie prezydenta uczciwego, dbającego o Polskę a nie tabuny
      biznesmenów którym trezba sie czymś odwdzieczyć za kasę na kampanie. Wygra Lech
      Kaczyński, i to będzie dobre dla Polski i Polaków.
      • henryk.log Ón wygra -pewnie;-( ,ale, czy 18.05.05, 21:13
        >... to będzie dobre dla Polski i Polaków.< ! ;-(
    • luha Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:33
      BARDZO DOBRZE ŻE NIE KANDYDUJE- JEDYNY Z TEJ BANDY KTÓRY ODEJDZIE Z TWARZĄ !
    • worgules Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:35
      Precz z Bermanem.Nawet jeśli będzie mniejszym złem. Tylko Kaczyńscy z Zytą i
      Rokitą są wstanie skompromitować Polskę na amen.
      • borbali Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:53
        Taką podłą wypowiedzią Worgules juz teraz kompromitujesz polskie społeczeństwo.
    • brynk takie "uczciwy " i nie chce być preziem 18.05.05, 18:10
      Ryczeć mi się chce z ....radości . Jednego czerwonistego mniej . Brawo
      Cimoszewicz . Masz u mnie + - .
    • opt TO WIELKA SZKODA 18.05.05, 18:15
      Zupełnie rozumię Cimoszewicza,bo tylko idiota mógłby reprezentować
      zdegenerowaną lewicę i droczyć się z chamską grupą nieudacznych prawicowców.
      Ciągle czekam na kandydata kulturalnego,wykształconego,uczciwego,z
      niekwestionowanym dorobkiem politycznym, naukowym lub gospodarczym,znającym
      języki obce,umiejącego godzić a nie różnić,konsekwentnego w działaniach, nie
      uwikłanego w afery-poza Cimoszewiczem narazie nikogo takiego nie widzę ,ani po
      lewej ,ani po prawej stronie sceny politycznej.
      • borbali Re: TO WIELKA SZKODA 18.05.05, 18:41
        Jeżeli nie widzisz żadnego godnego kandydata to sam zgłoś się OPT.Zobaczymy jak
        wypadniesz.
        ----------------------
        Będę głosował na Tuska,bo to uczciwy,odpowiedzialny,kompetentny polityk i
        jedyny,który może pokonać Kaczora w IIrundzie.
    • belfastmf Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 18:17
      Nigdy nie oddałem głosu SLD ale widząc co się dzieje po prawej
      stronie,zastanawiałem się nad Cimoszewiczem.Wykazał się wysoką kultura
      polityczną,dużo,bardzo dużo się nauczył w ostatnich latach.Prawicy i centrum
      brakuje takich zrównoważonych i umiarkowanych a jednocześnie dobrze
      prezentujących się polityków.Nie wiem czy bym na niego zagłosował,ale wiem,że
      beż Cimoszewicza polska scena polityczna dalej będzie parszywieć.
    • mozart Po prostu nie chcial sie babrac w tym gownie! 18.05.05, 18:36
      Zdecydowal, ze nie bedzie kandywowac. Jego wybor!
      Ps. A pokazcie mi nieskazitelnie czystego polityka w tym szambie?
      • barbara44 Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP 18.05.05, 18:45
        Komuchy sie boja i znikaja.

Kwas tez bedzie profesorem na Harvard.
        • widzek Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP 18.05.05, 18:57
          barbara44 napisał:

> Komuchy sie boja i znikaja.
          >
          > Kwas tez bedzie profesorem na Harvard.

a ty sie nie boisz?
          • barbara44 Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP widzek 18.05.05, 20:25
            Nie mam czego bo nic na sumieniu.

A TY sie boisz ?.

Masz cos na sumienu to opowiedz jeslis komuch.
            • widzek Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP widzek 18.05.05, 20:42
              barbara44 napisał:

> Nie mam czego bo nic na sumieniu.
              >
              > A TY sie boisz ?.
              >
              > Masz cos na sumienu to opowiedz jeslis komuch

basienko, odpowiadam ci, chociam nie komuch. na sumieniu mam przygladanie sie
              jak prawdziwi polacy rzucaja kamieniami, gryza, kastruja i wieszaja komuchow
              etc., etc. ale co zrobic. to pragnienie patrzenia na lincz jest zawsze
              silniejsze ode mnie. jak ja luuubie na to patrzec... wiem, com czlek grzeszny.
              ale jak kolo ciebie szykowaloby sie jakies wieszanko, to daj znac. przyjade.
              • nabukko oj widzek widzek 18.05.05, 21:48
                ty nie jesteś grzeszny tylko poj...ny. Buźka.
                • widzek Re: oj widzek widzek 18.05.05, 22:42
                  nabukko napisał:

> ty nie jesteś grzeszny tylko poj...ny. Buźka.

nabuczczku, a to niby p'cziemu?
                  • ixion5 Re: oj widzek widzek 18.05.05, 22:47
                    Proszę, jak sobie dwóch "towarzyszy" gaworzy. Wtrącanie ruskich słó to pewnie efekt szkolenia na Łubiance ?
                    • widzek Re: oj widzek widzek 18.05.05, 23:16
                      ixion5 napisał:

> Proszę, jak sobie dwóch "towarzyszy" gaworzy. Wtrącanie ruskich słó to pewnie
                      e
                      > fekt szkolenia na Łubiance ?

ty tabulo raso, mnie na lubiance szkolic nie trzeba, bo feliks u mnie nauki
                      pobieral. a poza tym przyganial kociol garnkowi, bo niby ty skad to znasz,
                      szpionie jeden?
                      • ixion5 Re: oj widzek widzek 19.05.05, 01:14
                        W szkole ruskiego uczyli
    • rs_gazeta_forum Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydenta 18.05.05, 18:43
      Z dotychczasowych ewentualnych kandydatów p. Cimoszewicz był dla mnie
      zdecydowanie najbardziej strawialny. Cóż, przyjdzie podumać... Przecież nawet
      Tusk jest oazą mądrości politycznej przy Kaczyńskim.
      Ale Kaczyński pewnie odetchnął...
    • talking_head Re: Cimoszewicz prezydentem? 18.05.05, 19:09
      Czyżby kolejna hańba dla Polski ?
      a może po "prezydedeńcie wszystkich ubeków",
      Pzpr-owskim aparatczyku, ministrze junty stanu wojennego,
      Olku Prezzio-Kwaśniewskim wybrać na prezydenta Urbana ?
      a może jeszcze lepiej Piotrowskiego ? ten chociaż
      wie jak się obchodzić z klerem.
      • zenek_blues Re: Cimoszewicz prezydentem? 18.05.05, 19:18
        talking_head napisał:

> Czyżby kolejna hańba dla Polski ?
        ...

kupuj wlosiennice. to tez za twoje grzechy.
    • ligorta Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 19:46
      ...chociaż jeden prawy człowiek na zjełczałej lewicy
    • ligorta Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 19:51
      ...przynajmniej jeden prawy na zjełczałej lewicy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka