meylec Hepi, hepi, to im, tym krętaczom z SLD ale zadał 18.05.05, 15:55 Oni by woleli zjeść własne ..... niż przełknąć Borówę. Hepi, hepi, wreszcie coś pozytywnego w tej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:04 BRAWO!!! Odzyskuje Pan uznanie w moich oczach wypinajac sie na to cale postpezeterowskie dziadostwo. Niech Pan dba o swoja reputacje! Polityka to w krysztale pomyje... Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Co dalej? 18.05.05, 16:07 No dobrze, pobluzgałem sobie na Cimocha i wszystkich oszołomów, którzy go żałują. Tylko rodzi się pytanie co dalej? Bo abstrahując od samej postaci Cimoszka to na KOGO ja mam zagłosować? Wciąż nie wiem. Cała ta zbieranina rzeczywiście wydaje się być chora na władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:11 Wybacz, że z taką pewną nieśmiałością zapytam: czy Ty masz prawo głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Re: Co dalej? 18.05.05, 16:21 W latach 70-tych i 80-tych tacy jak ty i tobie podobni próbowali mi to prawo głosu odebrać, ale jak historia uczy im się nie udało. Nie wszyscy jednak to prawo do głosu potrafią docenić i w słusznej sprawie wykorzystać. Ale to juz zupełnie inna historia... ahc i tak na marginesie >> gdyby lustracja i dekomunizacja została przeprowadzona (np tak jak u braci Czechów) to nie żylibyśmy w kraju ciągłych afer i skandali. A ludzie pokroju Cimoszka nie wyskakiwaliby jak królik z kapelusza. Nie rodziliby się równiez tobie podobni. O tempora, o mores Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:27 Zbyt szybko chcesz dokopać wrogowi (to wasze nazewnictwo) i popadasz w tautologię. >gdyby lustracja i dekomunizacja została > przeprowadzona (np tak jak u braci Czechów) to nie żylibyśmy w kraju ciągłych > afer i skandali. Czyli lustracja objęłaby również Kaczyńskich, Giertycha Kolasińskich itd. A co Ci przeszkadza fakt mojego urodzenia, uroczy adwersarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Co dalej? 18.05.05, 16:12 Janusz Korwin-Mikke...A jak nie to na pierwszego lepszego z listy...A najlepiej to w dzien wyborow sobie zrobic wycieczke jak najdalej za granice tego kraju co zwiemy ojczyzna..A reszta "politykow" to i tak jedno dziadostwo, ktore w tym kraju zostalo i pasozytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Co dalej? 18.05.05, 16:16 myślałem że zwolennicy tej parodii polityka już dawno wymarli śmiercią naturalną a tu jeszcze jakieś niedobitki wychodzą na światło dzienne! a to niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Co dalej? 18.05.05, 16:14 Masz do wyboru wśród innych kandydatów TW o "niezbędnych kwalifikacjach" . Ich nazwisk nie wymienię bo to tajemnica państwowa, ale zdradzę nazwisko pierwszego prezydenta ludowej niejakiego Bieruta TW NKWD "Tomasza" ! i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Jest jeszcze nadzieja... 18.05.05, 16:07 Bo może zwolennicy Kaczora pomyslą sobie, że ten wygra w cuglach i nie pójda do wyborów... Pojda za to zwolennicy jakiegos nieptasiego kandydata. Wtedy jest szansa... Tylko ze z tym nieptasim tez problem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: do osobnika, który 18.05.05, 16:13 ...bredził coś o TW "Carxie" - Sąd Lustracyjny stwierdził w prawomocnymn orzeczeniu, że p. Cimoszewicz nie był współpracownikiem służb PRL. Wiem ,że jesteś jednym z tzw. trolli i właściwie należałoby cię ignorować, ale nie można milczeć w obliczu nawet internetowej podłości - otóż jesteś ordynarnym chamem. A co do meritum - najważniejsze aby wyborów nie wygrał p. Kaczyński. Dlatego należy głosowac na tego, kto ma szanse pokonać go w II turze. NA dzień disiejszy to jest prof. Religa. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Religa? 18.05.05, 16:30 Religa moim skromnym zdaniem jest jeno kandydatem sondażowym i przez wakacje mu spadnie, na skutek braku zaplecza i ostrej kampanii na która nawet kardioloze serce nie wystarczy. Nie oplaca sie zostawiac swojego glosu na Relige. Niepolityczny ponadpartyjny kandydat to mit. I mitem i wspomnieniem pozstanie wkrótce prof. Religa. Trzeba poczekac na sondaze po rezygnacji Cimosze oraz na propozycje PD (w kontekscie tego, komu ten kandydat odbierze glosy). Patrze jednak na to ze smutkiem. Kaczynski nie bedzie dobrym reprezentantem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Religa? 18.05.05, 16:36 Religa ma szansę być prezydentem - arbitrem raczej niż uczestnikiem życia publicznego, to jest mniej więcej ten sam typ co Vaclav Havel czy kolejni prezydenci RFN. Poza tym politykiem w sumie jest - dwa razy wybrany do Senatu. Im mniej upartyjniony będzie najwyższy urząd w państwie tym lepiej. W sumie to jednak wolałbym Zolla niż Religę, choćby dlatego, że gdy PiS-owski sejm uchwali horendalny kodeks karny Zoll, człowiek znający sie na prawie karnym na pewno go zawetuje a Religa raczej by podpisał. Ale na razie Zoll niestety nie kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Tusk? 18.05.05, 16:49 Jedyny,który napewno wygra z Kaczorem w 2 rundzie.Poprą go Czerwoni bo będą bali się,że będzie dążył do dzikiej dekomunizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Re: Religa? 18.05.05, 16:50 Ja też bym sobie życzył wykształconego i ponadpartyjnego prezydenta. Ale trzeba pamiętać, że moje życzenie przekłada sie na jeden głos. Życzenia wyborców chyba są inne nieco (albo okażą się inne przy urnach). Ja myślę, że Religa powtórzy casus Gronkiewicz-Walz. Zoll natomiast jest za mało znany i właśnie za mało partyjny, by mieć jakikolwiek szanse. Tylu kandydatów a jakoby nikogo nie było. Cimoszewicz zachował się bardzo nieprzyzwoicie, choć Borowski zachował się jeszcze bardziej nieprzyzwoicie. Jeszcze jedno? Czy faktycznie jest ktoś kto ma szanse wygrać z Kaczyńskim w drugiej turze? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Religa? 18.05.05, 16:58 nie jestem wcale pewien czy kaczyński jest takim murowanym faworytem; on ma bardzo duży elektorat negatywny i mam nadzieję że wyborcy w polsce zachowają się w przypadku jego wejścia do 2 tury jak francuzi podczas starcia chirac le pen odrzucając skrajność Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: do osobnika, który 18.05.05, 17:19 No nie, został wam jescze charyzmatyczny Pastusiak... Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: do osobnika, który 18.05.05, 22:58 To co piszesz to kłamstwo. W 1980 rokuw związku z wyjazdem do Stanów Zjednoczonych Cimoszewicz stał się obiektem zainteresowania Departamentu I MSW i zostały w tej sprawie sporządzone dwa raporty: obydwa z września 1980 roku: raport o zezwoleniu na pozyskanie i raport o pozyskaniu, czyli o zwerbowaniu Cimoszewicza jako agenta. Wcześniej, w styczniu 1980 roku, zarejestrowano Cimoszewicza jako tzw. “zabezpieczenie operacyjne”. Z dziennika rejestracyjnego będącego w dyspozycji biura C MSW wynika, że “zabezpieczenie” to ustało 30 sierpnia 1984 roku. W ostatniej dekadzie września 1980 roku wydano polecenie założenia teczki operacyjnej i dokonano rejestracji. Sąd stwierdził, iż nikt nie kwestionował autentyczności zapisów dotyczących rejestracji. Nie były więc one sfałszowane i stwierdzały, że SB zwerbowała Cimoszewicza jako agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: do osobnika, który 18.05.05, 23:19 ixion5 napisał: > To co piszesz to kłamstwo. W 1980 rokuw związku z wyjazdem do Stanów Zjednoczo > nych Cimoszewicz stał się obiektem zainteresowania Departamentu I MSW wreszcie znalazlem ubeka, ktory zakladal cimoszce teczke. bo musiales to byc ty, skoro tak dobrze wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: do osobnika, który 19.05.05, 01:13 Nie musiałem być ubekiem, żeby wiedzieć. To co przeczytałeś to ustalenia Sądu Lustracyjnego II instancji. Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Re: proponuję Janika z sld -doswiadczony matacz 18.05.05, 16:27 oj tak, tak; Szefunio Janik jest jednym z moich idoli, wyjątkowy okaz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Wielka szkoda 18.05.05, 16:18 a przeciez mi zal, ze po moskwie nie suna juz sanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: Wielka szkoda 18.05.05, 17:10 Tak czy owak Gazeta nalezy do halasliwej tuby propagandowej skompromitowanej lewicy. Oficjalnie wypowiadajac wojne "starym" z SLD-PZPR, lansuje caly czas lewicujacych kandydatow, czy to z socjaldemokratow , czy to z PO-UW. Wystarczy przegladnac i porownac publikowane przy okazji artykulow zdjecia czolowych politykow, np: Cimoszewicza i braci Kaczynskich. I nie ma to nic wspolnego z fotogenicznoscia :)) Kaczynskich, ale ze sposobem ustawienia kamery /u Kaczynskich zawsze od dolu, albo z b. bliska- w twarz,doboru kolorow tla, itd. W polaczeniu z odpowiednim tytulem i komentarzem jest to bardzo skuteczne. Prawice od poczatku jest niszczona. Przy b. duzym bezrobociu i niskiej zamoznosci spoleczenstwa ludzie zawsze beda sie ogladac i glosowac na lewicujacych kandydatow obiecujacych prowadzic system panstwa opiekunczego. I nie ma tu znaczenia, ze lewica bedac fatycznie przy wladzy od 1945 roku jest winna obecnemu stanowi rzeczy. Mysle , ze wycofanie sie Cimoszewicza jest taktycznym posunieciem majacym na celu wytworzenie o nim opinii jako czlowieka niezaleznego,o krysztalowym :))charakterze . Przyjmuje zaklad, ze Cimoszewicz wroci do zycia politycznego, nie w tych ,ale w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny ... 18.05.05, 16:15 ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta .... Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:28 brynk napisał: > ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta .... niestety Ziutek odpada >> kondycyjnie nie wytrzyma ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:33 _real_ napisał: > brynk napisał: > > > ... jeszcze nie mielismy łysego prezydenta .... > > niestety Ziutek odpada >> kondycyjnie nie wytrzyma ;p a ty skad wiesz, zaszczycil cie sasiedztwem na imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:35 tak zenuś, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:44 _real_ napisał: > tak zenuś, tak... zazdroszcze ci. ach, jak ja bym chcial sprawdzic, ktory z nas wiecej wytrzyma. bo na romana podobno liczyc nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:46 _real_ napisał: > tak zenuś, tak... zazdroszcze ci. ach jak ja chcialbym sprawdzic, ktory z nas dluzej wytrzyma, bo podobno na romana nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:48 _real_ napisał: > tak zenuś, tak... zazdroszcze ci. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: a moze Oleksy - łysy , z daleka widoczny . 18.05.05, 16:56 zenek i real - przywołuje Was do porzadku , gdzie sie dwóch bije tam trzeci korzysta , wiec ? hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:20 Cimoszewicz pokazał, że ma klasę. Nie jest kolekcjonerem stanowisk, tylko poważnym człowiekiem i politykiem. Szkoda, że takich poważnych ludzi w tym naszym piekiełku jest tak niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
_real_ Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 16:37 Ja wciąż nie wiem KTO mógłby być godny piastowania urzędu prezydenta. Nasuwa mi się jeszcze kilka refleksji na temat Kwacha, ale już chyba nie chce mi się pisać. finito companiones ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Mam szacunek do p. Cimoszewicza za te decyzje... 18.05.05, 16:37 ...choc mi politycznie zupelnie z nim nie po drodze. Oby jego przyklad dal do myslenia innym "mezom stanu" (wishful thinking!) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Cimoszewicz: Nie dostałem przepustki ... 18.05.05, 16:44 Widocznie nie dostal przepustki od nowych wladcow Polski, ktorzy kieruja tym krajem zdalnie. Natomiast "niezatapialny" Borowski ma juz taka przepustke od Grupy Trzymajacej Wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Cimoszewicz: Nie dostałem przepustki ... 18.05.05, 16:51 Masz racje ojciec chrzestny dał mu warunki jakie musiałby spełnic jako przyszły prezydent a ze Cimoszewicz jest uczciwy to je odrzucił i zrezygnował z kandydowania Mafia ma być nadal bezkarna i dobiora takiego kandydata który to zagwarantuje Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cimoszewicz napewno zostanie ambasadorem .... 18.05.05, 17:00 umie rosyjski język i zna sie na cccp-owstwie Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Nie kaczynski .... 18.05.05, 17:05 tylko ktos młody i przyjemniejszy w obyciu Lis albo Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:03 giani - jezeli mówisz kaczka to mów "borófka ", hihiahahaiahiaha Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:07 Tak czy owak Gazeta nalezy do halasliwej tuby propagandowej skompromitowanej lewicy. Oficjalnie wypowiadajac wojne "starym" z SLD-PZPR, lansuje caly czas lewicujacych kandydatow, czy to z socjaldemokratow , czy to z PO-UW. Wystarczy przegladnac i porownac publikowane przy okazji artykulow zdjecia czolowych politykow, np: Cimoszewicza i braci Kaczynskich. I nie ma to nic wspolnego z fotogenicznoscia :)) Kaczynskich, ale ze sposobem ustawienia kamery /u Kaczynskich zawsze od dolu, albo z b. bliska- w twarz,doboru kolorow tla, itd. W polaczeniu z odpowiednim tytulem i komentarzem jest to bardzo skuteczne. Prawice od poczatku jest niszczona. Przy b. duzym bezrobociu i niskiej zamoznosci spoleczenstwa ludzie zawsze beda sie ogladac i glosowac na lewicujacych kandydatow obiecujacych prowadzic system panstwa opiekunczego. I nie ma tu znaczenia, ze lewica bedac fatycznie przy wladzy od 1945 roku jest winna obecnemu stanowi rzeczy. Mysle , ze wycofanie sie Cimoszewicza jest taktycznym posunieciem majacym na celu wytworzenie o nim opinii jako czlowieka niezaleznego,o krysztalowym :))charakterze . Przyjmuje zaklad, ze Cimoszewicz wroci do zycia politycznego, nie w tych ,ale w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
vigla to i dobrze 18.05.05, 17:19 To i dobrze. Rektorom zalatwił szykbką scieżkę legislacyjna dla bubla w postaci ustawy 'prawo o szkolnictwie wyższym' nauka-edukacja.p4u.pl/ - typowy przyklad ustawy przygotowanej dla swoich interesów, który tylko ten upadly sejm może przegłosowac ( jutro !). Prezydent winien miec inną filozofię państwa i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_1000 Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:24 Tak jest, odejdź Pan Panie Cimoszewicz z polityki, i pozostaw kraj kanaliom na pożarcie. Swoją drogą charakterystyczne jest że ludzie przyzwoici w tym syfie babrać się już nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Napiszę uczciwie że jestem zqaskoczony, i to bardz 18.05.05, 17:25 o. Pierwszy raz komunista nie złamał wcześniej złożonej deklaracji (że odejdzie z polityki). Szok i niedowierzanie po prostu. Na borowskiego/bermana pies z kulawą nogą nie zagłosuje gdy sie dostatecznie upowszechnu historię jego rodziny, Tusk nie ma żadnego doświadczenia w kierowaniu czymkolwiek, taki wieczny parlamentarzysta, Religa nie ma zaplecza i programu. Rosną szanse że będziemy mieli wreszcie prezydenta uczciwego, dbającego o Polskę a nie tabuny biznesmenów którym trezba sie czymś odwdzieczyć za kasę na kampanie. Wygra Lech Kaczyński, i to będzie dobre dla Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ón wygra -pewnie;-( ,ale, czy 18.05.05, 21:13 >... to będzie dobre dla Polski i Polaków.< ! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
luha Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:33 BARDZO DOBRZE ŻE NIE KANDYDUJE- JEDYNY Z TEJ BANDY KTÓRY ODEJDZIE Z TWARZĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:35 Precz z Bermanem.Nawet jeśli będzie mniejszym złem. Tylko Kaczyńscy z Zytą i Rokitą są wstanie skompromitować Polskę na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 17:53 Taką podłą wypowiedzią Worgules juz teraz kompromitujesz polskie społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk takie "uczciwy " i nie chce być preziem 18.05.05, 18:10 Ryczeć mi się chce z ....radości . Jednego czerwonistego mniej . Brawo Cimoszewicz . Masz u mnie + - . Odpowiedz Link Zgłoś
opt TO WIELKA SZKODA 18.05.05, 18:15 Zupełnie rozumię Cimoszewicza,bo tylko idiota mógłby reprezentować zdegenerowaną lewicę i droczyć się z chamską grupą nieudacznych prawicowców. Ciągle czekam na kandydata kulturalnego,wykształconego,uczciwego,z niekwestionowanym dorobkiem politycznym, naukowym lub gospodarczym,znającym języki obce,umiejącego godzić a nie różnić,konsekwentnego w działaniach, nie uwikłanego w afery-poza Cimoszewiczem narazie nikogo takiego nie widzę ,ani po lewej ,ani po prawej stronie sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: TO WIELKA SZKODA 18.05.05, 18:41 Jeżeli nie widzisz żadnego godnego kandydata to sam zgłoś się OPT.Zobaczymy jak wypadniesz. ---------------------- Będę głosował na Tuska,bo to uczciwy,odpowiedzialny,kompetentny polityk i jedyny,który może pokonać Kaczora w IIrundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 18:17 Nigdy nie oddałem głosu SLD ale widząc co się dzieje po prawej stronie,zastanawiałem się nad Cimoszewiczem.Wykazał się wysoką kultura polityczną,dużo,bardzo dużo się nauczył w ostatnich latach.Prawicy i centrum brakuje takich zrównoważonych i umiarkowanych a jednocześnie dobrze prezentujących się polityków.Nie wiem czy bym na niego zagłosował,ale wiem,że beż Cimoszewicza polska scena polityczna dalej będzie parszywieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Po prostu nie chcial sie babrac w tym gownie! 18.05.05, 18:36 Zdecydowal, ze nie bedzie kandywowac. Jego wybor! Ps. A pokazcie mi nieskazitelnie czystego polityka w tym szambie? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP 18.05.05, 18:45 Komuchy sie boja i znikaja. Kwas tez bedzie profesorem na Harvard. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP 18.05.05, 18:57 barbara44 napisał: > Komuchy sie boja i znikaja. > > Kwas tez bedzie profesorem na Harvard. a ty sie nie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP widzek 18.05.05, 20:25 Nie mam czego bo nic na sumieniu. A TY sie boisz ?. Masz cos na sumienu to opowiedz jeslis komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Jezeli to nie kaczka GW to ulga w RP widzek 18.05.05, 20:42 barbara44 napisał: > Nie mam czego bo nic na sumieniu. > > A TY sie boisz ?. > > Masz cos na sumienu to opowiedz jeslis komuch basienko, odpowiadam ci, chociam nie komuch. na sumieniu mam przygladanie sie jak prawdziwi polacy rzucaja kamieniami, gryza, kastruja i wieszaja komuchow etc., etc. ale co zrobic. to pragnienie patrzenia na lincz jest zawsze silniejsze ode mnie. jak ja luuubie na to patrzec... wiem, com czlek grzeszny. ale jak kolo ciebie szykowaloby sie jakies wieszanko, to daj znac. przyjade. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko oj widzek widzek 18.05.05, 21:48 ty nie jesteś grzeszny tylko poj...ny. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: oj widzek widzek 18.05.05, 22:42 nabukko napisał: > ty nie jesteś grzeszny tylko poj...ny. Buźka. nabuczczku, a to niby p'cziemu? Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Re: oj widzek widzek 18.05.05, 22:47 Proszę, jak sobie dwóch "towarzyszy" gaworzy. Wtrącanie ruskich słó to pewnie efekt szkolenia na Łubiance ? Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: oj widzek widzek 18.05.05, 23:16 ixion5 napisał: > Proszę, jak sobie dwóch "towarzyszy" gaworzy. Wtrącanie ruskich słó to pewnie e > fekt szkolenia na Łubiance ? ty tabulo raso, mnie na lubiance szkolic nie trzeba, bo feliks u mnie nauki pobieral. a poza tym przyganial kociol garnkowi, bo niby ty skad to znasz, szpionie jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydenta 18.05.05, 18:43 Z dotychczasowych ewentualnych kandydatów p. Cimoszewicz był dla mnie zdecydowanie najbardziej strawialny. Cóż, przyjdzie podumać... Przecież nawet Tusk jest oazą mądrości politycznej przy Kaczyńskim. Ale Kaczyński pewnie odetchnął... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Cimoszewicz prezydentem? 18.05.05, 19:09 Czyżby kolejna hańba dla Polski ? a może po "prezydedeńcie wszystkich ubeków", Pzpr-owskim aparatczyku, ministrze junty stanu wojennego, Olku Prezzio-Kwaśniewskim wybrać na prezydenta Urbana ? a może jeszcze lepiej Piotrowskiego ? ten chociaż wie jak się obchodzić z klerem. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Cimoszewicz prezydentem? 18.05.05, 19:18 talking_head napisał: > Czyżby kolejna hańba dla Polski ? ... kupuj wlosiennice. to tez za twoje grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 19:46 ...chociaż jeden prawy człowiek na zjełczałej lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Cimoszewicz: Nie będę kandydował na prezydent 18.05.05, 19:51 ...przynajmniej jeden prawy na zjełczałej lewicy Odpowiedz Link Zgłoś