kroczak Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 11:06 och wy chorzy bochateroeie macie jeszcze cynamon w gaciach nauczcie sie najpier pupcie wycierac a potem zakladajcie organizacje narazie jestescie mala zgraja chorych glizdolykow. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Zmiana operatora wskazana. 19.05.05, 11:16 "Słyszymy dziwne trzaski i pogłosy w telefonach. " - to zmiencie operatora, ciolki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity INWIGILACJA PODSŁUCHY TO POLSKA NORMA 19.05.05, 11:19 Nawet moje opinie ,tą z pewnością też wydrukują i dopną do archiwum.Zdziwiłam się jak funkcjonarjusz ,podczas przesłuchania mnie w związku z działalnością w Samoobronie R. P. przedstawił mi wydruki. Samoobrony i Lpr nie mogą kontrolować,a to oznacza uczciwą i niezależną politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm moze chodzilo o przestepstwo, a nie o polityke 19.05.05, 11:39 Polskie partie,jak wiadomo, to czesto zwykle grupy przestepcze ukrywajace sie pod nazwa partia. Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Wszystko dobrze! 19.05.05, 11:41 I zgodnie z linia partii. Giertycha tez ciagle przesladuja. Najlepsza obrona jest atak. No i trzeba robic wrazenie ze jest sie strasznie waznym bo az przesladowanym. Na czas wyborow Gierych uciszyl odgornie wszechpolakow, bo wie ze ich "inicjatywy" moglyby mu w wyborach zaszkodzic. Ale cos trzeba robic, nie? Wiec pojechanie po linii "jestesmy przesladowani" jest jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm bojowki wodzusia jako meczennicy- jaki to da % ? 19.05.05, 11:50 w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
nz Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:12 zdzwil bym sie gdyby nie byli inwigilowani to by swiadczylo o braku jakiegokolwiek profesjonalizmu naszych sluzb ktore statutowo musza zbierac informacje o grupach mogacych stanowic jakis klopot Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:34 Moga nie inwigilowac, choc powinni - ostatnimi laty ruszaja tylki tylko pod presja Europolu i sil specjalnych innych panstw NATO, np. w sprawie terrorystow islamskich i nazistowsko-terrorystycznej Combat 18: sami byli slepi i glusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ipez Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:28 niech inwigilują, kimkolwiek to jest, debilom trzeba patrzeć na ręce, a w razie czego odciać. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Wszechpolacy i podwojny agent!!!! 19.05.05, 12:37 Ten maly na zdjeciu za plecami wodza to Davidmors!Podsluchuje wodza , a potem donosi na niego do ojca redaktora,a ten w zamian daje mu pojezdzic maybachem. pssst to tajemnica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Wszechpolacy i agenci: za komuny to takich 19.05.05, 13:15 za widzenie ufo wsadzali do tworek....a teraz tacy biegaja bez kontroli psychiatry i maja omamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Wszechpolacy i agenci: za komuny to takich 19.05.05, 13:44 Myślę, że sami siebie fotografują. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:biedaki, oj biedaki 19.05.05, 13:47 Może mi ktosik wyjaśnić, co ma wspólnego nr. rej. z marką samochodu? To raz. Dwa. Jak pani rzecznik po obejrzeniu zdjęć może powiedzieć, że to nie "ich" ludzie? Trzy. Jak były "fachowiec" może wiedzieć co teraz się dzieje? Cztery. Czy ci z GW idąc "tropem auta" wiedzą, że ten gościu, na którego jest rejestracja np. żyje, jest tajniakiem, TW itp.? Myślcie drewniaki, myślcie, widać o co biega GW, a wy się ślinicie. Nie jestem ani fanem MW, ani LPR, pamiętam jednak jak GW pluła na Kaczorków że to oszołomy, gdy głośno mówili iż są inwigilowani przez specsłużby, pamiętacie to redachtorki z GW? I co wyszło później, no co? Ale widać na FK, że wielu tu stukających, to po prostu sikuty-lizuty:)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 13:54 Ta grupa młodzierzy - już daleko w latach posuniętych - chce zaistnieć tak jak kaczyński- lepppppper i inne niedookreślenia indywidia - wymyślaja to co im firer romanek podpowie Komu by chciało czakać na takie nic - może po wyborach jak wygraja KATOLICY OD SIEDMIU BOLEŚCI - ruszycie w kraj i będziecie pałować - bo wielu z nich było albo w ZOOMO lub ORMO - na dźwięk Wszechpolacy - mdło i gorzko mam w ustach Odpowiedz Link Zgłoś
tomqs WYBIÓRCZA WSZYSTKO WIE. PEWNIE TO JEJ LUDZIE. 19.05.05, 15:30 CIEKAWE SKĄD WYBIÓRCZA MIAŁA REJESTRACJE TEGO SAMOCHODU SKORO NA ZDJECIACH NIE MA WIDOCZNEJ REJESTRACJI? TWARZE TYCH LUDZI SA MARNIE BO MARNIE ALE LEKKO ZAKRYTE. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm a tajemnica ewentualnego dochodzenia ? 19.05.05, 16:03 gdyby nawet mieli zdjecia z numerami nie mogliby ich publikowac ! Ruszaj wiecej glowa niz klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś
tomqs ODOWIEDZ 19.05.05, 16:57 to raczej Ty powinienes głowa ruszac. To nie wyborcza robiła te zdjęcia o które chodzi. A na tych zdjęciach które są ogólnie dostępne nie ma żadnej rejestracji. Nie sądzisz chyba że MW udostępniła jakies zdjęcia Gazetce. Skąd więc GW ma jakąs rejestracje?? Pewnie od animowego informatora albo od członka MW który wypowiadal się nioficjalnie :DDDD buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:07 Nie mam powodów lubić Wszechpolaków ale skądinąd sam wiem że inwigilacja to zjawisko w RP normalne i nie wiem dlaczego ktoś uważą że Wszchpolacy coś wymyslili. Swoja droga niech sie specłużby zabiora do rzetelnej roboty, np za rosyjskskich szpiegów zamiast łazić za jakimikolwiek organizacjami Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:08 Najgorsze te szumy, trzaski i dziwne głosy w głowie przewodniczącego... Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:15 Zachowywanie w tym wieku "czystosci" tak wlasnie sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Wielki brat z wielką siostrą 19.05.05, 16:22 Wielki brat z Wielką siostrą przyjechali z Tomaszowa:) Młodzieży Wszechpolska kto chce Cię śledzić? Mania prześladowcza to pierwsze rozpoznannie jakie mogę zdiagnozować. Niemniej jako nie zarejestrowany psycholog radzę oddać sie obserwacji w szpitalu psychiatrycznym a nie obserwacji ABW, CIA, MOSSADU i KGB:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandersson Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:28 Nio pomimo sympatii do Romana Gertycha to z tzw. młodzieżą wszechpolską nie chcę iść na wrzosowisko i .... Widziałem kiedyś akcję Naziści-Anarchiści (wywalone szczeny, złamane nogi etc.). Mam uraz.:) Ale w inwigilację nie wierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Paranoja Weszpolska 19.05.05, 17:28 I cóż tu powiedzieć? Zakłady psychiatryczne czekają na Giertycha i jego kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
slav11 Do Wszechpolaków 19.05.05, 18:33 Kupię wam wyspę na Pacyfiku i tam załóżycie sobie nowe, piękne państwo. Co?! Będą sami prawdziwi polacy, nie będzie żydów i murzynów, wybudujecie sobie tyle kościołów ile tylko zechcecie. Nie będą was gnębić szwabscy kapitaliści. Zapewnię wam to szczęście - tylko wynieście się ze swoim rasowym nordyckim smrodkiem stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Inwigilacja oszołomów TAK Wszech(polacy ???) 19.05.05, 19:45 Jesli to prawda to bardzo dobrze. Przypuszczam jednak, że to akcja wszech... . Taki sposób jest powszechnie stosowany. Stosują go murzyni, żydzi i inne nacje i ugrupowania chcące uprzedzić atak. Stosuje sie go wtedy gdy nie ma już argumentów za to przestepstw cały worek. Wystarczy krzyknąć, że ktoś kto jest przeciwnikiem jest rasistą, antysemitą, czy wręcz wrogiem który chce zniszczyć ugrupowanie. Oczywiśie wrzeszczący zawsze mają rację. Protestuję aby w nazwie tych oszołomów było słowo "Polacy". Ja jestem polakiem i czuję się wykorzystany. Jak ktoś się dowie z moich znajomych z innych krajów, że wszechpolacy to polacy to będę musiał się ukrywać przed swoimi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe.lopez Oczywiście, że ich inwigilują 19.05.05, 20:08 Trzeba byc kretynem, żeby zaprzeczać. Odpowiedz Link Zgłoś
ki_r Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 20:30 Zielone ludki atakują! Wszechpolacy do broniiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 19.05.05, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Żydokomuna zwalcza Młodzież Wszechpolską !!! 20.05.05, 07:36 i kto myslisz wygra? hehe, pLncie nadwislanski. wszyscy z wami wygrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Żwycięży szlachetna Młodzież Wszechpolska !!! 20.05.05, 16:09 "Ten się śmieje, kto się ostatni śmieje." Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Żwycięży szlachetna Młodzież Wszechpolska !!! 20.05.05, 20:46 a sa i tacy ktorzy sie nigdy nie maja powodu smaic. popatrz w lustro, zalosny przegrancu. Odpowiedz Link Zgłoś
svintuch Re: Wszechpolacy i agenci 22.05.05, 01:37 przede wszystkim powinno się zlikwidować ABW - policję polityczną neo-UB - hańba że nadal stosowane są metody komunistyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś