Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy i agenci

• kroczak Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 11:06
      och wy chorzy bochateroeie macie jeszcze cynamon w gaciach nauczcie sie najpier
      pupcie wycierac a potem zakladajcie organizacje narazie jestescie mala zgraja
      chorych glizdolykow.
    • bprzybysz Zmiana operatora wskazana. 19.05.05, 11:16
      "Słyszymy dziwne trzaski i pogłosy w telefonach. " - to zmiencie operatora, ciolki.
    • polonus7 Niech Kobyla kupi im nowe telefony - stac go na to 19.05.05, 11:17
    • jola_dywity INWIGILACJA PODSŁUCHY TO POLSKA NORMA 19.05.05, 11:19
      Nawet moje opinie ,tą z pewnością też wydrukują i dopną do archiwum.Zdziwiłam
      się jak funkcjonarjusz ,podczas przesłuchania mnie w związku z działalnością w
      Samoobronie R. P. przedstawił mi wydruki. Samoobrony i Lpr nie mogą
      kontrolować,a to oznacza uczciwą i niezależną politykę.
      • gargamel.z.rm moze chodzilo o przestepstwo, a nie o polityke 19.05.05, 11:39
        Polskie partie,jak wiadomo, to czesto zwykle grupy przestepcze ukrywajace sie
        pod nazwa partia.
        • mangold Może CBŚ węszy w sprawie WBRu?? 19.05.05, 11:42

• arkun Wszystko dobrze! 19.05.05, 11:41
      I zgodnie z linia partii. Giertycha tez ciagle przesladuja. Najlepsza obrona
      jest atak. No i trzeba robic wrazenie ze jest sie strasznie waznym bo az
      przesladowanym. Na czas wyborow Gierych uciszyl odgornie wszechpolakow, bo wie
      ze ich "inicjatywy" moglyby mu w wyborach zaszkodzic. Ale cos trzeba robic, nie?
      Wiec pojechanie po linii "jestesmy przesladowani" jest jak najbardziej ok.
      • gargamel.z.rm bojowki wodzusia jako meczennicy- jaki to da % ? 19.05.05, 11:50
        w wyborach
    • nz Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:12
      zdzwil bym sie gdyby nie byli inwigilowani
      to by swiadczylo o braku jakiegokolwiek profesjonalizmu naszych sluzb
      ktore statutowo musza zbierac informacje o grupach mogacych stanowic jakis klopot
      • kropekuk Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:34
        Moga nie inwigilowac, choc powinni - ostatnimi laty ruszaja tylki tylko pod
        presja Europolu i sil specjalnych innych panstw NATO, np. w sprawie terrorystow
        islamskich i nazistowsko-terrorystycznej Combat 18: sami byli slepi i glusi ;)
    • ipez Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 12:28
      niech inwigilują, kimkolwiek to jest, debilom trzeba patrzeć na ręce, a w razie
      czego odciać.
    • 18261826www Wszechpolacy i podwojny agent!!!! 19.05.05, 12:37
      Ten maly na zdjeciu za plecami wodza to Davidmors!Podsluchuje wodza , a potem
      donosi na niego do ojca redaktora,a ten w zamian daje mu pojezdzic maybachem.
      pssst to tajemnica!!!
    • arahat1 Wszechpolacy i agenci: za komuny to takich 19.05.05, 13:15
      za widzenie ufo wsadzali do tworek....a teraz tacy biegaja bez kontroli
      psychiatry i maja omamy.....
      • orcheystra Re: Wszechpolacy i agenci: za komuny to takich 19.05.05, 13:44
        Myślę, że sami siebie fotografują.
    • bykk Re:biedaki, oj biedaki 19.05.05, 13:47
      Może mi ktosik wyjaśnić, co ma wspólnego nr. rej. z marką samochodu?
      To raz.
      Dwa.
      Jak pani rzecznik po obejrzeniu zdjęć może powiedzieć, że to nie "ich" ludzie?
      Trzy.
      Jak były "fachowiec" może wiedzieć co teraz się dzieje?
      Cztery.
      Czy ci z GW idąc "tropem auta" wiedzą, że ten gościu, na którego jest
      rejestracja np. żyje, jest tajniakiem, TW itp.?
      Myślcie drewniaki, myślcie, widać o co biega GW, a wy się ślinicie.
      Nie jestem ani fanem MW, ani LPR, pamiętam jednak jak GW pluła na Kaczorków
      że to oszołomy, gdy głośno mówili iż są inwigilowani przez specsłużby,
      pamiętacie to redachtorki z GW?
      I co wyszło później, no co?
      Ale widać na FK, że wielu tu stukających, to po prostu sikuty-lizuty:)!
      hej!
    • bolekzaja Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 13:54
      Ta grupa młodzierzy - już daleko w latach posuniętych - chce zaistnieć tak jak
      kaczyński- lepppppper i inne niedookreślenia indywidia - wymyślaja to co im
      firer romanek podpowie
      Komu by chciało czakać na takie nic - może po wyborach jak wygraja KATOLICY OD
      SIEDMIU BOLEŚCI - ruszycie w kraj i będziecie pałować - bo wielu z nich było
      albo w ZOOMO lub ORMO - na dźwięk Wszechpolacy - mdło i gorzko mam w ustach
    • tomqs WYBIÓRCZA WSZYSTKO WIE. PEWNIE TO JEJ LUDZIE. 19.05.05, 15:30
      CIEKAWE SKĄD WYBIÓRCZA MIAŁA REJESTRACJE TEGO SAMOCHODU SKORO NA ZDJECIACH NIE
      MA WIDOCZNEJ REJESTRACJI? TWARZE TYCH LUDZI SA MARNIE BO MARNIE ALE LEKKO
      ZAKRYTE.
      • gargamel.z.rm a tajemnica ewentualnego dochodzenia ? 19.05.05, 16:03
        gdyby nawet mieli zdjecia z numerami nie mogliby ich publikowac ! Ruszaj
        wiecej glowa niz klawiatura.
        • tomqs ODOWIEDZ 19.05.05, 16:57
          to raczej Ty powinienes głowa ruszac. To nie wyborcza robiła te zdjęcia o które
          chodzi. A na tych zdjęciach które są ogólnie dostępne nie ma żadnej
          rejestracji. Nie sądzisz chyba że MW udostępniła jakies zdjęcia Gazetce.
          Skąd więc GW ma jakąs rejestracje?? Pewnie od animowego informatora albo od
          członka MW który wypowiadal się nioficjalnie :DDDD buhaha
    • tom1003 Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:07
      Nie mam powodów lubić Wszechpolaków ale skądinąd sam wiem że inwigilacja to
      zjawisko w RP normalne i nie wiem dlaczego ktoś uważą że Wszchpolacy coś wymyslili.
      Swoja droga niech sie specłużby zabiora do rzetelnej roboty, np za rosyjskskich
      szpiegów zamiast łazić za jakimikolwiek organizacjami
    • madine1 Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:08
      Najgorsze te szumy, trzaski i dziwne głosy w głowie przewodniczącego...
      • gargamel.z.rm Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:15
        Zachowywanie w tym wieku "czystosci" tak wlasnie sie konczy.
    • alexandersson Wielki brat z wielką siostrą 19.05.05, 16:22
      Wielki brat z Wielką siostrą przyjechali z Tomaszowa:) Młodzieży Wszechpolska
      kto chce Cię śledzić? Mania prześladowcza to pierwsze rozpoznannie jakie mogę
      zdiagnozować. Niemniej jako nie zarejestrowany psycholog radzę oddać sie
      obserwacji w szpitalu psychiatrycznym a nie obserwacji ABW, CIA, MOSSADU i KGB:)
    • alexandersson Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 16:28
      Nio pomimo sympatii do Romana Gertycha to z tzw. młodzieżą wszechpolską nie
      chcę iść na wrzosowisko i .... Widziałem kiedyś akcję Naziści-Anarchiści
      (wywalone szczeny, złamane nogi etc.). Mam uraz.:) Ale w inwigilację nie
      wierzę:)
    • padliniarz Wszechpolak? a co to? chyba trzechpolak 19.05.05, 16:47
    • maruda.r Paranoja Weszpolska 19.05.05, 17:28

I cóż tu powiedzieć? Zakłady psychiatryczne czekają na Giertycha i jego kumpli.

• davidmors Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską !! 19.05.05, 18:21
        • maruda.r Pozdrawiam sztachetą Moher Wszechpolski ! 19.05.05, 21:46
    • slav11 Do Wszechpolaków 19.05.05, 18:33
      Kupię wam wyspę na Pacyfiku i tam załóżycie sobie nowe, piękne państwo. Co?!
      Będą sami prawdziwi polacy, nie będzie żydów i murzynów, wybudujecie sobie tyle
      kościołów ile tylko zechcecie. Nie będą was gnębić szwabscy kapitaliści.
      Zapewnię wam to szczęście - tylko wynieście się ze swoim rasowym nordyckim
      smrodkiem stąd!
    • jurwal Inwigilacja oszołomów TAK Wszech(polacy ???) 19.05.05, 19:45
      Jesli to prawda to bardzo dobrze. Przypuszczam jednak, że to akcja wszech... .
      Taki sposób jest powszechnie stosowany. Stosują go murzyni, żydzi i inne nacje
      i ugrupowania chcące uprzedzić atak. Stosuje sie go wtedy gdy nie ma już
      argumentów za to przestepstw cały worek. Wystarczy krzyknąć, że ktoś kto jest
      przeciwnikiem jest rasistą, antysemitą, czy wręcz wrogiem który chce zniszczyć
      ugrupowanie. Oczywiśie wrzeszczący zawsze mają rację.
      Protestuję aby w nazwie tych oszołomów było słowo "Polacy". Ja jestem polakiem
      i czuję się wykorzystany. Jak ktoś się dowie z moich znajomych z innych krajów,
      że wszechpolacy to polacy to będę musiał się ukrywać przed swoimi znajomymi.
    • pepe.lopez Oczywiście, że ich inwigilują 19.05.05, 20:08
      Trzeba byc kretynem, żeby zaprzeczać.
    • ki_r Re: Wszechpolacy i agenci 19.05.05, 20:30
      Zielone ludki atakują! Wszechpolacy do broniiiii!!!!
      • davidmors Re: Żydokomuna zwalcza Młodzież Wszechpolską !!! 19.05.05, 21:18
        • kropekuk [...] 19.05.05, 21:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • neceser Re: Żydokomuna zwalcza Młodzież Wszechpolską !!! 20.05.05, 07:36
          i kto myslisz wygra?
          hehe, pLncie nadwislanski. wszyscy z wami wygrywaja.
          • davidmors Re: Żwycięży szlachetna Młodzież Wszechpolska !!! 20.05.05, 16:09
            "Ten się śmieje, kto się ostatni śmieje."
            • neceser Re: Żwycięży szlachetna Młodzież Wszechpolska !!! 20.05.05, 20:46
              a sa i tacy ktorzy sie nigdy nie maja powodu smaic. popatrz w lustro, zalosny
              przegrancu.
    • henryk.log "Weszpolacy i agenci" ! :)))))))) n/t 20.05.05, 20:40

• svintuch Re: Wszechpolacy i agenci 22.05.05, 01:37
      przede wszystkim powinno się zlikwidować ABW - policję polityczną neo-UB -
      hańba że nadal stosowane są metody komunistyczne!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka