Dodaj do ulubionych

Zakazane Wiece Równości

• zib11 Jak wolność to wolność! 09.06.05, 09:17
      Oczywiście trzeba wyrazić zgodę na ten festiwal,jednak należy uszanować prawa
      wszystkich mieszkańców Wawy,wydanie zgody poprzedzić referendum(zorganizowanym
      za pieniądze z międzynarodowych organizacji patronujących temu przedstawieniu)i
      jeśli ponad połowa mieszkańcow wyrazi zgodę na tę hucpę to niech maszerują
      nawet cały rok.Jak "demokracja" to "demokracja".
      • werter-6 Nie robi się na swiecie referendów z tego powodu 09.06.05, 09:19
        bo jest to niezbywalne prawo gwarantowane przez konstytucję!!!!
        • zib11 Gdzie jest to zapisane? 09.06.05, 09:37
          Gdzie,w konstytucji jakiego państwa jest zapisana wolność dla organizowania
          manifestacji gejowskich?ż pewnością są zapisane wolności obywatelski,wolność
          organizowania zgromadzeń(według określoinych zasad) i wolność głoszenia swoich
          poglądów,a czym innym jak wolnością w tym wypadku jest wolność do wypowiedzi że
          większość nie chce oglądać tolerancji gejowskiej wyrażającej się napisami na
          koszulkach-"rzuć granat na tacę".
          • werter-6 Tak nas nienawidzisz "Katoliku" że wygadujesz aż 09.06.05, 09:47
            Takie glubstwa!, konstytucja nie kwalifikuje ludzi na hetero bądz homo,
            opamietaj się polaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gurak [...] 09.06.05, 09:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • werter-6 Mam pytanie do Ciebie, Warszawiaku 09.06.05, 09:51
        Kiedy sprowadzileś się do warszawy!!!!czy Twoi rodzice są rdzennymi
        warszawiakami?? bo wydaje się ze nie!!Coś wsią zalatuje!!!
        • zib11 Re: Mam pytanie do Ciebie, Warszawiaku 09.06.05, 11:06
          Po pierwsze pare lat temu wyprowadziłem się z Wawy,bo prawdziwi(rdzenni)
          warszawiacy zginęli w powstaniach,a zostal tylko taki element jak
          Ty,tacy,którzy w piątek po południu wsiadają w samochody i jadą do tatów i
          mamów.Tacy,którzy nawet za cenę własnej d.. zrobią wszystko aby osiągnąć
          następny szczebelek ich małej karierki.
          Co do drugiego tematu-nie ma we mnie nienawiści,mocno czasami trzeba nad tym
          pracować,jednak tolerancja,którą stosuje ma sens definicyjny/słownikowy i z
          pewnością nie oznacza że pozwolę,aby wszelkiego rodzaju lewackie szumowiny
          miały wpływ na kształtowanie się osobowosci moich dzieci.
          • werter-6 do Ziba11Pomylileś się fatalnie, oboje moi rodzice 09.06.05, 11:32
            są warszawiakami z przed wojny, wyksztalconymi,Ojciec Politechnika Lwowska,
            Matka warszawskie SGGW,ja wychowany w warszawskiej atmosferze pelnej
            tolerancji,to co się dzieje w Wawie, jest efektem,niezrozumienia praw, jakie
            rzadzą prawdziwa europejskąj metropolią,, akto nie rozumie? Ludnosć naplywowa,
            która przybyla do tego miasta po wojnie!!!
            • zib11 Re: do Ziba11Pomylileś się fatalnie, oboje moi ro 09.06.05, 14:07
              No to gratuluję (że miałeś matkę i ojca).Tak czy inaczej,dzisiejsza Warszawa to
              jedno wielkie szczurowisko,ja wysiadam.
      • tylkoniepis Re: Jak wolność to wolność! 09.06.05, 12:16
        różne mniejszości nawet jeśli nie są popierane przez większość obywateli mają
        prawo demonstrować swoje poglądy zwłaszcza jeśli nie głoszą oni nienawiści do
        kogokolwiek a tylko promują problematykę związaną z daną mniejszością - to
        także jest demokracja. Policja natomiast powinna bacznie przyglądać sie kontr-
        manifestacjom w tym przypadku gdyż głoszą one hasła nietolerancji a nawet nie
        stronią od rękoczynów a to jest sprzeczne z prawem.
        • zib11 Re: Jak wolność to wolność! 09.06.05, 14:04
          Może przypomnisz mi choć jedną demonstrację organizowaną przez organizację
          gejowskie,w czasie której nie byla by manifestowana nie tylko nietolerancja
          (śrrodowisk gejowskich),ale nienawiść,a nawet nawoływanie do przemocy-przypomne
          tylko Kraków i "rzuć granat na tacę".
    • dante_waw Co po kruczkach prawnych?? 09.06.05, 09:23
      Czy kaze strzelac do demonstrujacych??
      Takiemu prezydentowi nawet nogi bym nie podal.
      • yeellow Re: Co po kruczkach prawnych?? 09.06.05, 09:26
        raczej kaczkach prawnych ;-)
    • trolllllll Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 09:32
      ... i zwykłej przyzwoitości!!!
      Nadal w tym kraju żyją ludzie, którzy chcą żyć normalnie, gdzie mężczyzna chce
      mieć za żonę wspaniałą kobietę, a kobieta mieć za męża normalnego i uczciwego
      mężczyznę. I gdzie takie związki chcą móc normalnie rodzić i wychowywać swoje
      dzieci.
      Prawo i konstytucja nie powinny bronić osób, które atakują wolność innych
      jednostek w społeczeństwie (a to robi pedalskie lobby nie tylko w Polsce).
      Taka wolność, na jaką powołują się wszelakie fundacje i panie Bortnowskie to de
      facto żądanie całkowitej anarchii, gdzie wszystkim wszystko wolno, niezależnie
      od szkód materialnych i moralnych wyrządzonych innym ludziom. DOŚĆ TEGO!
      Nikt w Polsce nie dyskryminuje homoseksualistów! Te wszelkie "przejawy
      dyskrymnacji" to bujda na resorach, mająca być pretekstem do promowania
      własnych, nienormalnych, ekshibinicjonistyczno - homoseksoholicznych i
      niemoralnych zachowań.
      Dziś Parada, jutro pedalska orgia na Wawelu wzorem Francji - dlaczego nie?

• cveps Re: Koniec z kpinami ze społeczeństwa. 09.06.05, 09:36
        Jeżeli kaczyński zakazuje parady i wieców ze względów politycznych(?) to
        powinny odbyć się parady wiece i blokady ruchu także przeciwko usunięciu
        kaczyńskiego i społecznej głupoty.
      • borsuuk Do normalnych 09.06.05, 09:40
        Ty tchórzu.
        Nikt ci twojej żony nie chce odebrać. Nawet jeśli jakieś "pedalskie lobby"
        istnieje, to ty ich wcale nie interesujesz, ani twoja rodzina. Oni chcą, żebyś
        przestał ich traktować jak wariatów i wymagających odizolowania trendowatych.

A ty żyj sobie "normalnie", jak wszyscy inni "normalni" ludzie. Zachowuj
        się "normalnie" i jedz "normalne" jedzenie, bądź "normalnym"
        katolikiem, "normalnie" podchodź do interpretacji Bibli i "normalnie" niczego
        nie kwestionuj i nie myśl sam. Przetocz się jak stalowa kulka przez życie i
        czerp z tego radość.

Ja tak nie umiem. I chociaż jestem hetero i tak czuję że jesteś dla mnie
        zagrożeniem.
        • jurek46pink Re: Do normalnych 09.06.05, 09:51
          borsuuk napisał:

> Ty tchórzu.
          > Nikt ci twojej żony nie chce odebrać. Nawet jeśli jakieś "pedalskie lobby"
          > istnieje, to ty ich wcale nie interesujesz, ani twoja rodzina. Oni chcą,
          żebyś
          > przestał ich traktować jak wariatów i wymagających odizolowania trendowatych.
          >
          > A ty żyj sobie "normalnie", jak wszyscy inni "normalni" ludzie. Zachowuj
          > się "normalnie" i jedz "normalne" jedzenie, bądź "normalnym"
          > katolikiem, "normalnie" podchodź do interpretacji Bibli i "normalnie" niczego
          > nie kwestionuj i nie myśl sam. Przetocz się jak stalowa kulka przez życie i
          > czerp z tego radość.
          >
          > Ja tak nie umiem. I chociaż jestem hetero i tak czuję że jesteś dla mnie
          > zagrożeniem.

BORSUUUUUKU - LUBIĘ CIĘ I SZANUJĘ.
          Skierujmy nasz "Reflektor w Mrok !
        • biedronka24 najprosciej nie byc izolowanym jesli sie 09.06.05, 11:54
          nie prowokuje dziwactwami. Nie trzeba byc biegac w rozowych majtkach a zyc z
          innymi i kropka.
          Pytac nalezy - kto zaczal? A nie zaczelo sie od ucisku- bo jak nie ma podstaw to
          nie ma powodow. Zaczelo sie od polityki i wzorcow - ktore sie spodobaly. To
          wszystko.
          Sa jeszcze inne mechanizmy. Wielu homoseksualistow i transwestytow po prostu tak
          ma w ukladzie nerwowym ze lubi byc na scenie. Ale nie wszyscy MUSZA ich
          ogladac. Tym sie rozni ulica od wlasnego domku.
      • papieski.fan Re: Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 09:42
        Kolego/zanko
        Zgadzam sie z toba, popieram Cie. Zyj sobie normalnie, ale pozwol tez zyc
        normalnie ludziom, dla ktorych normalnosc wyglada nieco inaczej niz twoja. A
        poza tym nie ulegaj zbytnio emocjom,ale staraj sie wydobic z siebie odrobine
        empatii.
        • werter-6 Niechb 09.06.05, 09:48
      • fartur78 Re: Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 16:15
        rozumiem że we Francji wszyscy "orgiują" na wawelu
        a czy twoje opinie o braku dyskryminacji wynikają z osobistych doświadczeń?
        rozumiem że jesteś "wyleczonym" gejem i wiesz o czym mówisz :)
    • zasmucony1 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 09:35
      No i bardzo dobrze! Najwyższa pora , by ktoś zajął się destrukcyjnym działaniem
      tak zwanej mniejszości :))A swoją drogą ciekawe dlaczego "Gazeta" nie
      poinformowała czytelników o napadzie homopatów na Rektora katedry Notre Dame w
      Paryżu ? Czyżby dlatego, że popsułoby to obraz rzekomo niewinnych
      owieczek,które jednak gryzą ? :)))))
      • yeellow Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 09:39
        Klamiesz, poinformowala. Przeprosisz? Reszta Twoich wypowiedzi jest tak
        samo "rzetelna"...
        • papieski.fan Pan Prezydent Kwasniewski ma glos!!! 09.06.05, 09:55
          Polska potrzebuje madrego glosu Prezydenta stojacego na strazy Konstytucji RP.
          Nie zawsze wiekszosc ma racje.
    • katolik_polski1 [...] 09.06.05, 10:00
      • werter-6 Paszol won! Katoliku_ prowokatorze 09.06.05, 10:04
        Postaram się o to, jazda stąd
        • zkris11 [...] 09.06.05, 10:09
          • yeellow [...] 09.06.05, 10:09
            • werter-6 To domnie?? yeellow 09.06.05, 10:17
              • yeellow nie, do zKrisa 09.06.05, 10:20
                ktorego glupi post juz admin wycial
      • zkris11 zdążyłem to jeszcze przeczytać! śmieszny adminie 09.06.05, 10:10
        co ten człowiek napisalem ze go skasowałeś? poczytaj co pisze geje o katolikach
        prostaku
        • yeellow Re: zdążyłem to jeszcze przeczytać! śmieszny admi 09.06.05, 10:12
          uwazasz, ze publiczne nawolywanie do przemocy jest ok?
          • zkris11 przeczytaj co pisze nizej werter!!! 09.06.05, 10:14
            • yeellow Nie odpowiedziales na pytanie 09.06.05, 10:21
        • werter-6 Jakim, prawem nazywasz go[ prostakiem??? 09.06.05, 10:14
          z kris11
    • werter-6 Dyktatura "Katabasów" musi się skończyć !!! 09.06.05, 10:03
      I się skończy! nawet gdyby miala polac się krew!!!!!!!!!!!!!!!!
      • zkris11 Gdzie jesteś smieszny adminie!!! werter łamie pra 09.06.05, 10:12
        prawo i wzywa do nienawiści!!! Objawił swoje prawdziwe oblicze
      • wicurpix Re: Dyktatura "Katabasów" musi się skończyć !!! 09.06.05, 10:17
        Jeszcze syczysz?
        • werter-6 Myślę więc syczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 10:19
      • papieski.fan Nie zamierzam propagowac homoseksualizmu? 09.06.05, 10:34
        Nie zamierzam manifestowac swego homoseksualizmu, ale nie mam innego wyjscia.
        Ja demonstruje przeciw dyskryminacji mniejszosci seksualnych w spoleczenstwie,
        przeciw koniecznosci udawania ze jestem kims innym niz w rzeczywistosci,
        poniewaz moga mnie spotkac roznego kalibru nieprzyjemnosci. Demontruje bo chce
        miec podobne prawa jak heteroseksualna wiekszosc. A skoro w pelni akceptuje
        wlasna nature, to pragne zyc jawnie z moim partnerem, bez obawy ze ktos mnie
        pobije czy wyzwie na ulicy od pedala. Demontruje bo chce budowac spoleczenstwo
        tolerancyjne i otwarte na innosc, szanujace ludzi nie ze wzgledu na wrodzone
        preferencje seksualne ale z racji tego, ze sa ludzmi i swoja postawa
        powiekszaja dobro wspolne.
    • burek_polny BRAWO KACZOR !!!! 09.06.05, 10:11
      Potrzasnales mna ... Bo juz zaczalem sie solidaryzowac z tymi zbokami i zyczyc
      im wiel(c)u suksesow ... ;)))
    • werter-6 Najnowszy "News" Francja z Niemcami chcą tworzyć 09.06.05, 10:12
      nową Unię Europejską to fatalna wiadomosc dla Polski,Czyli Polska krajem
      wykluczonym? krajem szariatu?????"Natychmiast ztąd uciekać!!!!!!!!!!!!!
      • irek.gorczok Tak, tak uciekaj! 09.06.05, 10:27
        Ode mnie dostaniesz jesze kopa w du.e na drogę
        • werter-6 jesteś nieodlączną częścia tego nieszczęsnego 09.06.05, 10:29
          kraju!!!
          • irek.gorczok Nie masz pojęcia jak mi ta sytuacja odpowiada 09.06.05, 10:37
    • prinsik Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:18
      TO PRZECHODZI JAKIEKOLWIEK NORMY CYWILIZOWANEGO KRAJU

TA ZALOSNA, PODLA, KARYKATURALNIE PATALOGICZNA POSTAC

POWINNA BYC NATYCHMIAST USUNIETA Z URZEDU

PRECZ DO FOLWARKU DO SWOJEGO BRACISZKA I ZONY BRACISZKA

A ZAPOMNIALEM BRACISZEK TAK DOJRZALY ALE CIAGLE NIE ZNALAZL SOBIE PARTNERKI

O TO SMUTNE

TEN CZLOWIEK BEZ CZLOWIENSTWA JEST HANBA Z CALYM PROLEM KTORY GO POPIERA

• konrad31345 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:44
        Choćbyś nie wiem jak wielkimi literami pisał, twoje słowa nie będą ani trochę
        mądrzejsze. Kogo nazywasz "prolem" - każdego,u kogo widok publicznie całujących
        się przedstawicieli tej samej płci wywołuje niesmak? Każdego, kto uważa, że
        propagowanie kultury gejowskiej jest szkodliwe dla systemu wartości
        społeczeństwa (patrz Holandia)? Na całe szczęście w Polsce znalazł się
        człowiek, który odważył się sprzeciwić dyktaturze gejów.
        • prinsik do Konrada 31345 09.06.05, 14:15
          Tak sie sklada, ze stopien tolerancji dla wszystkiego co inne jest dokladnie
          wprost proporcjonalny do wykszalcenia - im czy wiekszy prol tym wieksza
          nienawisc do wszystkiego co inne; - brak wspolczucia dla gesi tuczonych dla
          watrobek - no bo przeciez to tylko watrobka, - a zwierze to tylko zwierze;
          nienawisc do Swiadkow Jehowy bo to sekta odbiegajaca on normy; dla samotnie
          wychowujacej dziecko matki, - no bo jak to mozliwe w katolickiej Polsce albo
          np. dla homoseksualizmu, ktory na marginesie jest odstepstwem seksualnym a
          zadnym zboczeniem, - oczywiscie nieuk i ignorant tego nie zrozumie.
          Wiec to tyle na temat prolu.

A jesli chodzi o "dyktature gejow" to trzeba byc naprawde podle zakreconym, aby
          biorac pod uwage aktualna sytuacje cos tak plytkiego napisac. Jesli dla ciebie
          dyktarura jest przemarsz raz w roku grupy ludzi to gratuluje rozwoju
          intelektualnego.

Jesli chodzi o Holandie lub Kolonie czy Berlin to zapewniam cie, ze na trasie
          parady, w ktorej wszyscy sie bawia wiekszosc ogladajcych to heteroseksualni
          mezczyzni i kobiety z wlasnymi dziecmi a nawet babcie i dziadkowie.

Wiec zastanow sie i odzywaj sie wtedy kiedy masz cos madrego do zaproponowania.
    • rach_ciach Brawo Lech Kaczyński! 09.06.05, 10:18
    • konrad31345 Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:30
      On jedyny potrafi zachować zdrowy rozsądek w obliczu masowego propagowania
      kultury gejowskiej w mediach. Nie wiedziałem, że publiczne manifestowanie
      swojej seksualności to wyraz wolności, którą trzeba bronić.
      • papieski.fan Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:39
        Nie zamierzam manifestowac swego homoseksualizmu, ale nie mam innego wyjscia.
        Demonstruje przeciw dyskryminacji mniejszosci seksualnych w spoleczenstwie,
        przeciw koniecznosci udawania ze jestem kims innym niz w rzeczywistosci,
        poniewaz moga mnie spotkac roznego kalibru niespodzianki. Demontruje bo chce
        miec podobne prawa jak heteroseksualna wiekszosc. A skoro w pelni akceptuje
        wlasna nature, to pragne zyc jawnie z moim partnerem, bez obawy ze ktos mnie
        pobije czy wyzwie na ulicy od pedala. Demontruje bo chce budowac spoleczenstwo
        tolerancyjne i otwarte na innosc, szanujace ludzi nie ze wzgledu na wrodzone
        preferencje seksualne ale z racji tego, ze sa ludzmi i swoja postawa
        powiekszaja dobro wspolne.
        • konrad31345 Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:50
          Rozumiem Twoje poglądy, jednak nie we wszystkim się zgadzam. Nie odbieram Tobie
          podstawowych praw i gdybym Ciebie spotkał, traktowałbym Ciebie tak samo jak i
          heteroseksualistów. Jednakże czym innym jest bycie sobą, a czym innym
          propagowanie wszem i wobec swojej seksualności. Kaczyński nie jest rzecznikiem
          tych pobiją czy wyzwie na ulicy od pedala lecz tych, którzy uważają, ża czym
          innym jest bycie sobą, a czym innym rozgłaszanie tego całem światu.
          • papieski.fan Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:59
            Ale gdybym nie rozglaszal, kim jestem, to moja demonstracja nie mialaby sensu.
            Ludzie musza poznac, dlaczego czuje sie dyskryminowany. Czuje sie
            dyskryminowany jako homoseksualista. Moge isc anonimowo do klubu gejowskiego
            tam mi nic nie grozi. Jednak moj homoseksualizm musze ukrywac poza klubem, bo
            gdybym go nieopatrznie ujawnil, to moga mnie nawet wyrzucic z pracy.
            • konrad31345 Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 11:08
              I uważasz, że najlepszym środkiem ku temu jest parada? Przecież takie działania
              przynoszą skutek odwrotny od oczekiwanego. Jeszcze 10 lat temu często mówiono o
              powszechnej wśród Polaków nienawiści wobec Żydów. Dziś osoby przyjmujące taką
              postawę stanowią znikomą mniejszość (nie da się tego w demokracji uniknąć). I
              to wszystko bez żadnych parad...
      • biedronka24 Sa tak zdeterminowani zeby pokazac rozowe gatki 09.06.05, 10:39
        na ulicy. No ludzie- co za glupota.
        Nie macie wiekszych problemow?
        Dziatkow do odchowania nie ma to i nie ma problemow - jak zarobic na szkole, na
        zycie, na przyszlosc.
        Niech zyje roztropnosc pod znakiem rozowych gatek.
        • amrra Re: Sa tak zdeterminowani zeby pokazac rozowe gat 09.06.05, 10:50
          biedronka24 napisała:

> na ulicy. No ludzie- co za glupota.
          > Nie macie wiekszych problemow?

no właśnie, sądzę że są - ale mam wrażenie
          że decyzja jest z kreskówki "Baśnie i waśnie"
          tworzenie konflików wokół problemów które
          samemu się wywołało to specjalizacja!!
          Można z tego żyć w polytyce przez wiele lat..
    • wal.do Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:41
      No i b.dobrze, brawo "Kaczor".
      Jak ktoś chce bym homo, to mi to nie przeszkadza, ale niech się z tym nie
      obnosi. Współczuje bardzo wszystkim "kochającym inaczej", raczej nie chciałbym
      być w ich skórze, ale nie sądzę, żeby takie manifestacje powinny się odbywać.
      Wyobraźmy sobie np. manifestacje kaprofagów, nekrofilii, pedofilii i jeszcze
      kilku innych "przedstawicieli mniejszości seksualnych". Tfu, ruja i
      poróbstwo... ;)
      • zbig72 Granica 09.06.05, 10:47
        nie można wszytskiego relatywizować - są rzeczy normalne i nienormalne i nic
        tego nie zmieni... i nie mówcie że i homo i hetero jest tak samo normalnie, nie
        ma tak - jeśli jedna z tych rzeczy jest normą to druga musi być odstępstwem (i
        teraz odpwiedzmy sobie na pytanie co w tym karju jest normą, a potem co w takim
        razie jest odstepstwem :)

ja mogę homoseksualizm tolerować ale nie muszę go akceptować czy popierać i być
        zmuszanym do jego oglądania w miejscach publicznych (skoro nawet świerszczyki w
        kioskach foliują to i gejów na paradzie zafoliować:)
        • papieski.fan Re: Granica 09.06.05, 10:48
          Oczywiscie norma jest praworecznosc. Mankutow jest stosunkowo niewielu.
          • zbig72 Re: Granica 09.06.05, 11:06
            a widziałeś kiedyś paradę równości mańkutów???
            no właśnie :)
            • papieski.fan Re: Granica 09.06.05, 11:09
              Ich poprostu dorosli nie dyskryminuja. Czy dzieci w szkole to robia, to nie
              wiem.
            • amrra Re: Granica 09.06.05, 11:32
              zbig72 napisał:

> a widziałeś kiedyś paradę równości mańkutów???

może boją sie wystąpić?? zwłaszcza na tym przykładzie
              usłyszą parę słów "specjalistów" od normalności i po
              co im to??
              • zbig72 Re: Granica 09.06.05, 12:22
                myślę że się nie boją, myślę ze po prostu nie muszą...

to co normalne parad, wieców czy demonstracji nie potrzebuje (tak jak nie
                ma "marszów uzywających czajników bezprzewodowych" albo "wieców kupujących
                chleb" albo parad "myjących się pod prysznicem" - organizując paradę de facto
                sami przyznajecie że coś jest z wami nie tak

zastanów się - od kiedy to organizowanie parady ma na celu tylko ukazanie
                rówości - to zawsze wiąże się z propagowaniem, promowaniem, uznawaniem za
                szłuszne danego typu zachowania , poglądu, parti itp
        • amrra Re: Granica- a rudzi, piegowaci, wysocy pow2m?? 09.06.05, 11:18
          zbig72 napisał:

> nie można wszytskiego relatywizować - są rzeczy normalne i nienormalne i nic
          > tego nie zmieni..
          mam nadzieję,że prezydent Warszawy nie ma w zakresie obowiazków
          wydawania decyzji w sprawach normalności lub nienormalności... czegoklowiek
          Prezydent W-wy , podobnie jak każdego miasta w Polsce ma w zakresie obowiązków
          wydawanie decyzji - w oparciu o obowiązujące PRAWO - sam jest prawnikiem
          a zachowuje się jak sędzia który swoje osobiste przekonania przedkłada nad literę prawa - A..piegowaty! - to dożywocie! A czy to normalne miec 2 m wzrostu?
          Rudzi, piegowaci i (za)wysocy - zakaz zgromadzeń ????
          • biedronka24 to nie to samo 09.06.05, 11:32
            od patrzenia na 2 metrowych nie urosniesz. Od patrzenia na piegowatych nie
            dostaniesz piegow.
            Od mieszkania w rodzinie np bez jednego rodzica w internacie- mozesz zostac
            homoseksualista.
            Od patrzenia na tatuaze- dzieciaki ucza sie ze miec tatuaze jest cool.
            Naprawde nie chcesz tego pojac?
            Glupio ze strony tych zwiazkow ze sie pakuja na ulice pod skrzydlami SLD, a
            popieram wladze W-wy ze jakies granice dobrego smaku na ulicy ustalone byc musza.
            Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow.
            W tym miescie sa jeszcze szkoly, przedszkola, parki - nie tylko dla do igraszek
            seksualnych ale np do czytania w nich ksiazek.
            Mnie zupelnie nie interesuje czy ktos obsciskuje sie w nocy z pania czy z panem.
            Interesuje mnie za to - jak najbardziej co robi na ulicy. I chyba jest jednak
            takich wielu. Palisz? Chyba cie nie dziwi ze przeszkadza mi to gdy ktos pali w
            moim otoczeniu, w otoczeniu publicznym gdzie musze przebywac.
            Palenie oddzialywuje na twoj system nerwowy. Podobnie jest z demonstrowanymi
            zachowaniami seksualnymi. Jesli przed snem przebywasz w otoczeniu palaczy to
            oprocz raka, jestes (jeszcze bardziej twoje dzieci) narazona na to - ze beda sie
            gorzej uczyly w szkole. Wiesz o tym?
            To tylko jedna z wielu spraw, dla ktorych pewnych rzeczy nie bagatelizuje.
            Podobnie publicznych cyrkow z gatkami...
            • amrra Re: to nie to samo 09.06.05, 11:55
              biedronka24 napisała:
              > Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow.
              > W tym miescie sa jeszcze szkoly, przedszkola, parki - nie tylko dla do igraszek
              > seksualnych ale np do czytania w nich ksiazek.
              > Mnie zupelnie nie interesuje czy ktos obsciskuje sie w nocy z pania czy z panem
              oczywiście biedronko,że się z taba zgadzam, ale przyznaj, ze są wśród nas
              palacze, alkoholicy i różni inni np wybitnie poligamiczni mężczyźni, kobiety którzy z różnych względów nam sie nie podobają - nie akcpetujemy ich zachowań, zwyczajów np: seksualnych, uzależnień czy gustu.czy nam sie to poboba czy nie
              tak wygląda społeczeństwo i to nie jest powód do odmawiania im ich praw_ Zwłaszcza jeśli robi to prawnik.Droga biedronko nie widzisz znacznie większego zgrozenia??
              Argument o demoralizacji jest mocny, ale moża ustalic z uczestnikami
              te aspekty parady, by zachowań seksualych nie uprawiać na ulicy. Sądzę ,że jest to środowisko które może pochwalić sie wieloma wybitnymi osobami, osiągnięciami artystycznymi( wielu ma wybitne uzdolnienia) i niekoniecznie jedyne co maja do pokazania to różowe majtki -
              Piszesz
              > Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow.

No właśnie, ani powtarzeć rozwiązań ......no domyśl się jakich
              Pozdr.
              • biedronka24 to jest powod 09.06.05, 12:36
                bo domagaja sie praw do demonstrowania majtek. A nie praw publicznych i tych
                wszystkich innych- bo te maja.
                Mysle ze ograniczenie prawa do palenia gdzie popadnie - zwlaszcza tam gdzie duzo
                ludzi i zmuszania do palenia biernego jest jak najbardziej uzasadnionym prawem-
                wlasnie z uwagi na spoleczenstwo i jego roznorodnosc.
                Modele zachowania z Niemiec nie sa zbyt budujace. Tu sie wlasnie kopci tak, ze
                nie pojdziesz do pubu na ciderka bo nie da sie w nim wytrzymac.
                Podobnie sie ma sprawa z paradami. Dlatego wlasnie nie polecami tych modeli i
                jestem przekonana ze wladze Warszawy maja racje.
                Jak ktos ma cos innego niz gatki do zademonstrowania- np gre na skrzypcach to
                gra na koncertach, a nie wybiera sie do sasiadki ktora wlasnie ma migrene, zeby
                jej pod domem pograc. Proste.
                Oczywistosci ze wsrod nas jest wielu ludzi o wybitnych uzdolnieniach - nie
                musisz powtarzac. Uzdolnienia niemieckich baletow transseksualistow koncentruja
                sie jednak wlasnie na tym temacie a wykonywane przez nich sztuki bardzo silnie
                przesiakniete sa ich ´odmiennoscia´. Moze juz dosc.
                Demonstrowanie odmiennosci - zwlaszcza tej niezbyt wartosciowej spolecznie nie
                jest cennym pomyslem. I warto to prawnie usankcjonowac. Jak nie wiem- ale tak by
                mozna bylo sie zajac tym co wazne- np ekonomia i przedsiebiorczoscia...
                Moze tak amro - wasze stowarzyszenia pod egida tego dzielnego SLD zajma sie
                promowaniem przedsiebiorczosci gospodarczej- ha? tym pewno wiecej by zyskali...
                Tylko ze tak jakos dziwnie jestem przekonana ze nie bedzie to cos zwiazane ze
                sprzedaza inwencji np w dziedzinie inzynieryjnej a w 90 procentach KY zelek i
                tym podobne- zgadlam?
                • amrra Re: to jest powod 09.06.05, 16:51
                  biedronka24 napisała:
                  > Podobnie sie ma sprawa z paradami. Dlatego wlasnie nie polecami tych modeli i
                  > jestem przekonana ze wladze Warszawy maja racje.
                  > Jak ktos ma cos innego niz gatki do zademonstrowania- np gre na skrzypcach to
                  > gra na koncertach, a nie wybiera sie do sasiadki ktora wlasnie ma migrene, zeby
                  > jej pod domem pograc. Proste.

biedronko.Oczywiście,że proste.Mozna nawet powiedzieć porażająco proste..
                  Po prostu są ludzie którzy widzą wszystko najlepiej i Ty wraz z
                  Prazydentem W-wy najwyrażniej zaliczacie się do tych wybranych.
                  ja wyaźnie zaliczami się inaczej myślących( czy juz nie jestem mniejszością?)
                  o prawach obywatelskich i demokracji - i nie cierpię na przymus myślenia
                  kategoriami jakiejś kolejnej jedynie słusznej partii.
                  Biedronko!
                  Jak ktoś ma coś do zademonstrownia np grę na skrzypcach to nie Ty, ani pan
                  prezydent, ani sąsiadka( pana prezydenta) nie ma prawa mu tego zakazywć - o ile dopełni wszystkich wymaganych przez prawo formlalności, zgłosi gdzie trzeba,
                  złoży dokumenty, nie będzie siał zgorszenia, zakłócał porządku publicznego
                  itp .itd. Z pardami, może podobie jak z kfejkami gdzie wolno palić - nie mam obowiązku żeby tam łazić. To ze kochasz zdrowy tryb życia i nie "polecasz pewnych modeli" OK. Pan prezydent prywatnie może lubić lub nie co chce
                  Ale Urząd prezydenta nie jest od orzekania co jest normalne, a co nie, co pan
                  prezydent uważa za ładne a co za brzydkie. Jest od wydawania decyzji administracyjnych, a nie zaświadczeń o moralnym wydzwięku parady, manifestacji czy czego tam jeszce

> Moze tak amro - wasze stowarzyszenia pod egida tego dzielnego SLD zajma sie
                  > promowaniem przedsiebiorczosci gospodarczej

Tak Biedronko! długa droga przed Tobą i twoim wodzami ciężko wrośniętymi
                  w PRL. Tam homoseksualistów i prostytucji nie było wogóle ( wiedziałaś o Tym jak zdrowy moralnie był PRL??) i widzę Wasze metody, myślenie, wzorce rozwiązywania drażliwych kwestii społecznych , no wypisz wymaluj.. homo sovietiks-słuszność jest zawsze po Waszej stronie i wszystko wiecie - nawet to co bedzie na paradzie której nie było, ba biedronko ty nawet określiłas moją orietację seksualną i moją przynalezność do organizacji "waszych" .Czy mgłabyś napisać coś bliżej
                  do jakich "waszych organizacji należę" i z jakiego ( poza Twoimi rojeniami)powodu???
                  jak napisałaś:
                  > Demonstrowanie odmiennosci - zwlaszcza tej niezbyt wartosciowej spolecznie nie
                  > jest cennym pomyslem.
                  uff Co za język. I pytanie co to jest "odmienność niezbyt wartościowa społecznie"? po przeczytaniu Twojego tekstu przynajmniej wiem co znaczy niezbyt warościowy społecznie post - czy to jest ta odmniennośc?

• biedronka24 napisalas cale mnostwo nonsensow 09.06.05, 17:52
                    po pierwsze - nigdy nie slyszalam o zdrowiu prlu. Bardzo dobrze pamietam co tam
                    bylo chore. Jezeli twoim zdaniem jak wolno pokazywac gatki to znaczy ze wszyscy
                    musza w gatkach wyjsc zbiorowo na ulice - to przykro mi - mamy inne zdanie.

Ja pisze ze mnie skrzypce nie przeszkadzaja i nie przeszkadzaja wiekszosci
                    ludzi. Natomiast palenie - tak.
                    Podobnie jest brakiem szacunku dla intymnosci wlasnej i czyjejs.
                    To wszystko. Polityka - polityka a zasady wpolzycia spolecznego- tymi zasadami
                    pozostaja.
                    • amrra Re:Biedronko napisalas cale mnostwo nonsensow 09.06.05, 20:18
                      biedronka24 napisała:
                      > To wszystko. Polityka - polityka a zasady wpolzycia spolecznego- tymi zasadami
                      > pozostaja.
                      no własnie Biedronko przeciez się zgadzamy, chodzi o polityke i zasady współżycia społecznego - a społeczeństwo od tysiącleci składa się z róznych ludzi - czy to się to akurat nam podoba czy nie ci rózni ludzie mają jeden wspólny mianownik - prawa obywatelskie - na tym opieraja się zasdady współzycia społecznego i tego nie wolno zmieniać - nawet prezydentom miast
                      widze ,że w końcu sie zgadzamy :)
                      Sformułowanie :"cale mnostwo nonsensow" też ma swój specyficzny urok
                      ale njwazniejsze ,ze sie zrozumiałyśmy :)
                      pozdr.
    • zazen Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:47
      Taaa, i przez działanie kaczki-buraczki i Polaków o zamkniętych
      mózgownicach będę musiał tam pójść. Nie przepadając za gejami,
      nie mając wolnego czasu - pójść po to aby powiedzieć
      wieśniakom o horyzoncie mentalnym z XIXw., że mogą zabraniać sobie
      samym pokazywanie się na ulicy. I nikomu więcej. Co za ciemnogród! ;/
    • martin_j ale jest zajepisty kolo, nie powiem:))))) 09.06.05, 10:47
      na tym polega istota demokracji!!!:PP
      Wytlumacze Ci to na prostym przykladzie do czego moze prowadzic takie
      rozmumowanie.Ty i Kaczor nie chcecie parad rownoscie a tym samym nie tolerujecie
      ich pogladow i kazecie im spiertalac.Ja natomiast nie zgadzam sie z Toba ale nie
      kaze Ci spiertalac z kraju! Oni mi nie robia nic zlego (i przyznam tu ze nie
      uwazan tego za naturalen - homoseksualizmu), wiec nie mam podstaw zeby im tego
      zakazywac.Dalczego cie tak to boli?? Z powazaniem
      demokraci.pl
    • cziriklo Przemianowac Parade w PROCESJE SW. SEBASTIANA 09.06.05, 10:51
      na organizowanie Procesji nie musi byc pozwolenie. Swiety Sebastian jest
      patronem gejow i lesbijek - jego homoseksualizm z zamilowaniem do s/m widac
      zawsze na obrazach. Wiec moze to naprawde wyjscie,
      A zupelnie juz serio - nie nalezy sie przejmowac "zakazami" tego debila i jego
      dworu. To on narusza prawo, a nie organizatorzy. I ta impreza powinna juz teraz
      nosic jak najbardziej polityczny charakter. Skonczyly sie w Polsce czasy
      wesolych korowodow dla homoseksualistow. Przyszedl czas praewdziwej walki
      politycznej, nazywaniem rzeczy po imieniu. Nalezy wyjsc na procesje z haslami
      przewciwko PiSuarowi. To jest partia zamordystow.
    • lacoos Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:53
      Ja tam popieram Kaczyńskiego! Nie długo wszyscy bedą chcieli mieć parady... Jak
      ludzie chcą sie tak pokazywać to niech sobie robia to w swoim gronie. Wiadomo ze
      odmiennosc seksualna nie jest w Polsce szanowana. Jeszcze z tego by jakies burdy
      wyszły...
    • katolik_polski1 NIE MA CO DELIBEROWAC TYLKO TRZEBA PALOWAC 09.06.05, 10:58
      Policja powinna szybko zakonczyc wystepy anarchistow
      homoseksualnych !
      Nie docieraja do nich juz zadne argumenty tak sa
      opetani zboczeniem !
      trzeba ich sprowadzic na ziemie !
      Na polska ziemie !!!
      • eles55 Re: NIE MA CO DELIBEROWAC TYLKO TRZEBA PALOWAC 09.06.05, 11:11
        Tak też rozumowali Niemcy, którzy głosowali na Hitlera i jak się to skończyło.
        • cziriklo Drogi GIwi/ Droga Giwi! 09.06.05, 11:18
          Skoro "katolik polski" (znany takze jako "davidmors") SYSTEMATYCZNIE narusza
          regulamin forum, skoro nieustannie nawoluje do przemocy, palowania, skoro uzywa
          niedopuszczalnego slownictwa i brutalizuje dyskusje na Foruym, czyz nie mozna
          zastosowac wobec niego permanentnego banu, skasowac jego konta?
          Wiem oczywiscie, ze odrodzi sie pod nowym nickiem, ale czy nie nalezy mu
          przynajmniej utrudnic chuliganstwo?
          To jest skinhead - przeciez to widac. Czy powinien bazkarnie grasowac wsrod nas?
          • werter-6 cziriklo ! On jest już namierzony będzie 09.06.05, 11:20
            Bana!!!!Idziemy na manifę wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • biedronka24 Brafo- nieagresywny gej idzie manifestowac majtasy 09.06.05, 12:40
              i chwali sie ze kogos za slowa banuje.
              • biedronka24 Jak sadzisz werterku - co jest gorszym wykrocze 09.06.05, 12:41
                niem wobec prawa- powiedziec brzydkie slowo czy grzebac w czyichs danych by
                kogos banowac? Chcesz poradzic sie specjalistow? ;).
                Ja znam odpowiedz - a ty?
      • werter-6 Katoliku prowokatorze paszol won z tąd!! 09.06.05, 11:18
    • mangold Polska hipokryzja..... 09.06.05, 11:28
      O dziewczynie całujacej się na ulicy z chłopakiem nikt nie nie powie, że jest
      dziwką ( bo przecież nie zawsze tak jest..hehe), a homoseksualista nie musi
      całowac się na ulicyby usłyszeć, że jest ciotą... za całowanie mógłby nawet
      stracić życie ( tak mi sie wydaje )

A gdy o pozwolenie na wiec poprosi młdzieżówka PiS ?? Przecież nie wszystkim jej
      poglady sie podobaja ... co wtedy ??
    • elarial Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 11:42
      nie mialam zamiaru isc ani na parade ani na wiece, ale wobec tego, co wyrabia
      kaczor i jak swoje dzialania tlumaczy, pojde! szkoda tylko ze bedzie to
      nielegalne:/
      jak mozna dac spokoj komus kto kogos dyskryminuje i to jeszcze dodatkowo w tak
      wyszukanie obrzydliwy sposob!? "take sides. neutrality helps the oppressor,
      never the victim. silence encourages the tormentor, never the tormented" znasz?
      bardzo madry czlowiek nazwiskiem elie wiesel to powiedzial. przemysl sprawe.
      • cziriklo Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 12:03
        Elarial napisal:
        "szkoda tylko ze bedzie to
        nielegalne"

Manifestacja bedzie "zakazana", ale jak najbardziej legalna. Bezprawny jest
        zakaz manifestowania - nie trzeba byc prawnikiem, wystarczy znac Konstytucje.
        To juz nie jest manifestacja gejow i lesbijek. To jest juz sprawa nas
        wszystkich.
        Kaczynski moze zakazac komus nosic kolczyka w uchu, albo obchodzic szabat w
        sobote, albo odzywiac sie kaczkami - ale to nic nie znaczy, bo takiego prawa
        nie ma. Jest nakaz powiadamiana o demonstracjach, ale sa tez szczegolowe
        przepisy kiedy moga one byc zakazane. TYmczasem Kaczor lamie nie tylko ducha,
        ale i litere prawa. I nie uwaza, ze musi sie z tego tlumaczyc. Rzecznik praw
        obywatelskich do dzis czeka na odpwoiedz na podstawie jakiego przypisu
        Kaczor "zakazal" parady.
        Tak, powinnismy wszyscy isc, jesli nie checmy jutro miec prezydenta RP ktory ma
        w nosie Konstytucje.
      • werter-6 Duża część to antysemici tu! 09.06.05, 12:32
        Oni nie "znają" Elie Wiesela!!!!
        • podpisany Re: Werter6 - Nie truj, pisz na temat 09.06.05, 14:17
          Znamy Elie Wiesela - jest fajnym czlowiekiem, i napewno nie gujem!!!!!!!
          Co ma piernik do wiatraka z antysemityzmem.
          Tu chodzi o respektowanie prawa. Jezli wiekszosc narodu polskiego - nie chce
          homoseksualnych parad - nie nalezy ich organizowac.
          Jezli juz te typy chca paradowac, niech sobie wynajma duzy teren, szczelnie
          ogrodzony, z duzym zamkiem w srodku - i niech sobie wyprawiaja co chca, z kim
          chca i jak chaca (w lewo, w prawo, w poprzek, itd). A nam, reszcie popularnosci
          niech dadza spokoj - my poprostu nie chcemy uczestniczyc w ogladaniu tych Homo
          Parad. Sa one bardzo niesmaczne.

Niektorzy pisza, ze "normalni" ( ci co p.....a jak Adam i Ewa) zazdroszca tym
          homoseksualnym ich inteligencji, itd. Glupoty, nie ma nic do zazdroszczenia,
          przeciwnie - smutek , ze sa "inni" (nie z ich winy), chore ciala i umysly.

Ci homo (lesbijki i guje), maja klopoty wewnetrzne - ale niech je praktykuja
          pomiedzy soba, niech nas nie zmuszaja aby partycypowac w tych absurdach NATURY.

Jestem przeciwko PRADZIE, jestem za ZGONEM HOMO w ogrodzonym szczelnie terenie
          (aby ich ci "normalni" nie pogwalcili). Jestem, za wyzszymi podatkami dla tych
          homo, bo oni glownie "pompuja" ubezpieczenie spoleczne na leczenie AIDS'a.
          A wogole, to lubie sex normalny z kobietami - oni nic nie rozumieja.
    • 18261826www RADIOMARYJA to tez jest mniejszosc seksualna! 09.06.05, 12:24
      Milosnicy i sympatycy ojca redaktora tez kochaja inaczej blizniego swego,
      proponuje wiec wspolna parade, ktora niechaj poprowadzi kol KATOLIK POLSKI!
      • 18261826www Re: RADIOMARYJA to tez jest mniejszosc seksualna! 09.06.05, 12:45
        18261826www napisa?:

> Milosnicy i sympatycy ojca redaktora tez kochaja inaczej blizniego swego,
        > proponuje wiec wspolna parade, ktora niechaj poprowadzi kol KATOLIK POLSKI!
        ....Dodam jeszcze ze parade kol Katolik Polski moglby poprowadzic do SPOLKI z
        kol Davidmorsem ,w braterskim uscisku dloni....i nie tylko!
    • alex.4 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 12:34
      Wiece równości istotnie zaczynają się zmieniać w wiece wolności. Mogą stać się
      wiecami w obronie prawa - mówi Halina Bortnowska z Helsińskiej Fundacji Praw
      Człowieka.

a może jest ukryty cel kaczki:)?
      • martin_j Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:03
        W tupie mam kaczora.Zycze mu jak najgorzej... nikt mi kurfa nie bedzie mowil co
        mam robic jesli nie lamie prawa.To jest chory czlowiek i mnie nie bedzie
        wychowywal.Panowie kaczynscy nie musicie sie mscic,ze wam natura wzrostu
        poskapila:)))))
      • fidusachates Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:06
        Wszystkim którzy nie rozumieją czemu groźnym precedensem staje się postawa pana
        Kaczyńskiego i jego opór w wydaniu pozwolenia na pokojowe zgromadzenie polecam
        artykuł w najnowszej Polityce a jeszcze mocniej zapraszam i zachęcam do
        obejrzenia filmu Rona Fricke "Baraka" www.stopklatka.pl/film/film.asp?
        fi=15502 Polacy a zwłaszcza ta cześć z nas, która nadal tkwi we własnym uporze
        i zacietrzewiniu wobec tego co obce i niezrozumiałe, powinna wreszcie przejrzeć
        na oczy i zrozumieć, że Świat pełny jest zjawisk i zachowań, które dalekie są
        od naszej kultury, obyczajowości i tego co może wydawać się jedynie słuszne i
        akceptowalne.
    • puszczalska Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:11
      Bardzo dobrze Warszawa jest dla ludzi a dla zboczencow obory
      jaka to rownosc obrzydliwe pedaly i smierdzace lesbije chca zasmiecac warszawe
      bardzo dobrze zrobil Pan Kaczynski ze pogonil to bydlo tam gdzie ich miejsce
      • sarmata Prosze wywalic te k...e z forum 09.06.05, 13:52
        Ta pani sie nie myla. Smierdzi na odleglosc. Niech ktos uszanuje moje prawo do
        swiezego powietrza.
    • jurek46pink dla "obrońców" moralności... 09.06.05, 14:05
      "Odmieńcy z PiS, którzy w sposób inny niż wszyscy cywilizowani ludzie
      interpretują praworządność i wolność zgromadzeń, mają oczywiście swój cel w
      nakręcaniu ogólnopolskiej nagonki na gejów i lesbijki. Kaczyński wie, że
      mniejszości seksualne są w Polsce znienawidzone. Równych praw gejom i lesbijkom
      odmawia 60 proc. współobywateli (do niedawna – 70). Nie dzieje się tak bez
      przyczyny – przez tysiąc lat społeczeństwo było wystawione na homofobiczną
      propagandę nienawiści uprawianą przez Kościół. Ta niechęć utrwaliła się w
      obyczajowości, mentalności, języku, kulturze i trzeba wielu lat, aby Polaków z
      homofobii wyleczyć. Kaczyński, organizując polowanie na „pedała”, schlebia więc
      nędznym, ale popularnym gustom i zdobywa poklask prawicowego elektoratu."

Adam CIOCH
      WSTECZ
      za Fakty i Mity
      • ocean12 Świetnie napisane i 100% racji 09.06.05, 14:52
        Nie dodałeś tylko, że najaktywniejsza w propagowaniu nienawiści do
        homoseksualistów hierarchia Kościoła katolickiego jest jednocześnie największym
        zapleczem "kadrowym" tej orientacji seksualnej. Polacy będą zapewne stopniowo
        mądrzeć pod wpływem Unii, ale proces ten będzie bardzo powolny. Kiedy po
        wyborczym zwycięstwie Kaczyński zacznie prześladować inne grupy społeczne
        oprócz gejów, ludzie się ockną i przestraszą. Niestety poniewczasie.
        • jurek46pink Re: Świetnie napisane i 100% racji 09.06.05, 15:03
          ocean12 napisał:

> Nie dodałeś tylko, że najaktywniejsza w propagowaniu nienawiści do
          > homoseksualistów hierarchia Kościoła katolickiego jest jednocześnie
          największym
          >
          > zapleczem "kadrowym" tej orientacji seksualnej.

Dziękuję. O powyższym, napisałem onegdaj (czyli przedwczoraj). Jako młode
          pacholę byłem uparcie i obleśnie (to umiałem ocenić, niestety znacznie później)
          molestowany przez księżula z sąsiedniej parafii "na przepustce". -

Jurek.
        • remik.bz Geje pomagają Kaczyńskiemu 09.06.05, 15:13
          Kiedy po
          > wyborczym zwycięstwie Kaczyński zacznie prześladować inne grupy społeczne
          > oprócz gejów, ludzie się ockną i przestraszą. Niestety poniewczasie.

Mało prawdopodobne. Ludzie tak naprawdę to interesują się tymi problemami "dnia
          codziennego ", które ich bezpośrednio dotykają ( bezrobocie , korupcja , słaby
          wymiar sprawiedliwośći itd), a nie prześladowaniami jakieś grupki
          współobywateli. Nawet obojetni co do gejów ,są raczej zirytowani agresywnym
          uporem organizatorów parady w sprawie "orientacji seksualnej" w obliczu tylu
          innych ważniejszych problemów.
          W tej sytuacji Kaczyńki ze swoją konsekwentną odmową raczej zdobywa punkty a
          nie traci. Polak - szarak myśli : jesli potrafi dokopać gejom to może i dokopie
          skorumpowanym policjantom albo właścicielom "Biedronki". Polak - szarak nie
          lubi zarówno gejów , skorumpowanych policjantów jak i właścicieli "Biedronki".
          I w konflikcie geje - Kaczyński szarak bierze stronę Kaczyńskiego.

Tak naprawdę więc geje nagłaśniając sprawę , to tylko "Kaczorowi" robią
          przysługę przedwyborczą. Ale to już nie mój problem tylko gejów.
    • camel_3d co ta ges sobie wyobraza????? Kaczogrod?? 09.06.05, 15:05
      no nie. ludzie to juz przechodzi ludzkiepojecie. uparla sie kaczka na wladze i
      uwaza ze mu wszystko wolno. To przedsmak tego co bedzie jak zostanie
      PREZYDENTEM W KACZOGRODZIE::

przykro mie, ze Polska staje sie powoli Bialorusia...
    • sekwana2005 kontrolować przechodniów, chronić przed gwałtami 09.06.05, 15:25
      Na wszelki wypadek ostrzegam przed wszelkimi "nielegalnymi zgromadzeniami"
      więcej niż jednej osoby, o znamionach jednopłociowej seksualności. Oczywiście
      nie dotyczy to Pana prezydenta i jego brata - jak mówić o seksualności, jak są
      jednojajeczni?
      Pary mieszane dozwolone są pod warunkiem posiadania ze sobą świadectwa ślubu, z
      potwierdzeniem jego aktualności, nie starszym niż 7 dni.
      Lepiej też nie wyprowadzać na spacer dzieci, psów, kóz. Historia zna takie i
      inne przypadki zboczeń...
      A przypominając słowa dawnego wicemarszałka Sejmu, też prawego, najlepiej tego
      dnia nie nosić przy sobie "narzedzi gwałtu".
      • tomxp Re: kontrolować przechodniów, chronić przed gwałt 09.06.05, 17:08
        na milosc boska, badzmy wszyscy czujni....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka