zib11 Jak wolność to wolność! 09.06.05, 09:17 Oczywiście trzeba wyrazić zgodę na ten festiwal,jednak należy uszanować prawa wszystkich mieszkańców Wawy,wydanie zgody poprzedzić referendum(zorganizowanym za pieniądze z międzynarodowych organizacji patronujących temu przedstawieniu)i jeśli ponad połowa mieszkańcow wyrazi zgodę na tę hucpę to niech maszerują nawet cały rok.Jak "demokracja" to "demokracja". Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Nie robi się na swiecie referendów z tego powodu 09.06.05, 09:19 bo jest to niezbywalne prawo gwarantowane przez konstytucję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Gdzie jest to zapisane? 09.06.05, 09:37 Gdzie,w konstytucji jakiego państwa jest zapisana wolność dla organizowania manifestacji gejowskich?ż pewnością są zapisane wolności obywatelski,wolność organizowania zgromadzeń(według określoinych zasad) i wolność głoszenia swoich poglądów,a czym innym jak wolnością w tym wypadku jest wolność do wypowiedzi że większość nie chce oglądać tolerancji gejowskiej wyrażającej się napisami na koszulkach-"rzuć granat na tacę". Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Tak nas nienawidzisz "Katoliku" że wygadujesz aż 09.06.05, 09:47 Takie glubstwa!, konstytucja nie kwalifikuje ludzi na hetero bądz homo, opamietaj się polaku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gurak [...] 09.06.05, 09:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Mam pytanie do Ciebie, Warszawiaku 09.06.05, 09:51 Kiedy sprowadzileś się do warszawy!!!!czy Twoi rodzice są rdzennymi warszawiakami?? bo wydaje się ze nie!!Coś wsią zalatuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Mam pytanie do Ciebie, Warszawiaku 09.06.05, 11:06 Po pierwsze pare lat temu wyprowadziłem się z Wawy,bo prawdziwi(rdzenni) warszawiacy zginęli w powstaniach,a zostal tylko taki element jak Ty,tacy,którzy w piątek po południu wsiadają w samochody i jadą do tatów i mamów.Tacy,którzy nawet za cenę własnej d.. zrobią wszystko aby osiągnąć następny szczebelek ich małej karierki. Co do drugiego tematu-nie ma we mnie nienawiści,mocno czasami trzeba nad tym pracować,jednak tolerancja,którą stosuje ma sens definicyjny/słownikowy i z pewnością nie oznacza że pozwolę,aby wszelkiego rodzaju lewackie szumowiny miały wpływ na kształtowanie się osobowosci moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 do Ziba11Pomylileś się fatalnie, oboje moi rodzice 09.06.05, 11:32 są warszawiakami z przed wojny, wyksztalconymi,Ojciec Politechnika Lwowska, Matka warszawskie SGGW,ja wychowany w warszawskiej atmosferze pelnej tolerancji,to co się dzieje w Wawie, jest efektem,niezrozumienia praw, jakie rzadzą prawdziwa europejskąj metropolią,, akto nie rozumie? Ludnosć naplywowa, która przybyla do tego miasta po wojnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: do Ziba11Pomylileś się fatalnie, oboje moi ro 09.06.05, 14:07 No to gratuluję (że miałeś matkę i ojca).Tak czy inaczej,dzisiejsza Warszawa to jedno wielkie szczurowisko,ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis Re: Jak wolność to wolność! 09.06.05, 12:16 różne mniejszości nawet jeśli nie są popierane przez większość obywateli mają prawo demonstrować swoje poglądy zwłaszcza jeśli nie głoszą oni nienawiści do kogokolwiek a tylko promują problematykę związaną z daną mniejszością - to także jest demokracja. Policja natomiast powinna bacznie przyglądać sie kontr- manifestacjom w tym przypadku gdyż głoszą one hasła nietolerancji a nawet nie stronią od rękoczynów a to jest sprzeczne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Jak wolność to wolność! 09.06.05, 14:04 Może przypomnisz mi choć jedną demonstrację organizowaną przez organizację gejowskie,w czasie której nie byla by manifestowana nie tylko nietolerancja (śrrodowisk gejowskich),ale nienawiść,a nawet nawoływanie do przemocy-przypomne tylko Kraków i "rzuć granat na tacę". Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Co po kruczkach prawnych?? 09.06.05, 09:23 Czy kaze strzelac do demonstrujacych?? Takiemu prezydentowi nawet nogi bym nie podal. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Co po kruczkach prawnych?? 09.06.05, 09:26 raczej kaczkach prawnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trolllllll Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 09:32 ... i zwykłej przyzwoitości!!! Nadal w tym kraju żyją ludzie, którzy chcą żyć normalnie, gdzie mężczyzna chce mieć za żonę wspaniałą kobietę, a kobieta mieć za męża normalnego i uczciwego mężczyznę. I gdzie takie związki chcą móc normalnie rodzić i wychowywać swoje dzieci. Prawo i konstytucja nie powinny bronić osób, które atakują wolność innych jednostek w społeczeństwie (a to robi pedalskie lobby nie tylko w Polsce). Taka wolność, na jaką powołują się wszelakie fundacje i panie Bortnowskie to de facto żądanie całkowitej anarchii, gdzie wszystkim wszystko wolno, niezależnie od szkód materialnych i moralnych wyrządzonych innym ludziom. DOŚĆ TEGO! Nikt w Polsce nie dyskryminuje homoseksualistów! Te wszelkie "przejawy dyskrymnacji" to bujda na resorach, mająca być pretekstem do promowania własnych, nienormalnych, ekshibinicjonistyczno - homoseksoholicznych i niemoralnych zachowań. Dziś Parada, jutro pedalska orgia na Wawelu wzorem Francji - dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cveps Re: Koniec z kpinami ze społeczeństwa. 09.06.05, 09:36 Jeżeli kaczyński zakazuje parady i wieców ze względów politycznych(?) to powinny odbyć się parady wiece i blokady ruchu także przeciwko usunięciu kaczyńskiego i społecznej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuuk Do normalnych 09.06.05, 09:40 Ty tchórzu. Nikt ci twojej żony nie chce odebrać. Nawet jeśli jakieś "pedalskie lobby" istnieje, to ty ich wcale nie interesujesz, ani twoja rodzina. Oni chcą, żebyś przestał ich traktować jak wariatów i wymagających odizolowania trendowatych. A ty żyj sobie "normalnie", jak wszyscy inni "normalni" ludzie. Zachowuj się "normalnie" i jedz "normalne" jedzenie, bądź "normalnym" katolikiem, "normalnie" podchodź do interpretacji Bibli i "normalnie" niczego nie kwestionuj i nie myśl sam. Przetocz się jak stalowa kulka przez życie i czerp z tego radość. Ja tak nie umiem. I chociaż jestem hetero i tak czuję że jesteś dla mnie zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Do normalnych 09.06.05, 09:51 borsuuk napisał: > Ty tchórzu. > Nikt ci twojej żony nie chce odebrać. Nawet jeśli jakieś "pedalskie lobby" > istnieje, to ty ich wcale nie interesujesz, ani twoja rodzina. Oni chcą, żebyś > przestał ich traktować jak wariatów i wymagających odizolowania trendowatych. > > A ty żyj sobie "normalnie", jak wszyscy inni "normalni" ludzie. Zachowuj > się "normalnie" i jedz "normalne" jedzenie, bądź "normalnym" > katolikiem, "normalnie" podchodź do interpretacji Bibli i "normalnie" niczego > nie kwestionuj i nie myśl sam. Przetocz się jak stalowa kulka przez życie i > czerp z tego radość. > > Ja tak nie umiem. I chociaż jestem hetero i tak czuję że jesteś dla mnie > zagrożeniem. BORSUUUUUKU - LUBIĘ CIĘ I SZANUJĘ. Skierujmy nasz "Reflektor w Mrok ! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 najprosciej nie byc izolowanym jesli sie 09.06.05, 11:54 nie prowokuje dziwactwami. Nie trzeba byc biegac w rozowych majtkach a zyc z innymi i kropka. Pytac nalezy - kto zaczal? A nie zaczelo sie od ucisku- bo jak nie ma podstaw to nie ma powodow. Zaczelo sie od polityki i wzorcow - ktore sie spodobaly. To wszystko. Sa jeszcze inne mechanizmy. Wielu homoseksualistow i transwestytow po prostu tak ma w ukladzie nerwowym ze lubi byc na scenie. Ale nie wszyscy MUSZA ich ogladac. Tym sie rozni ulica od wlasnego domku. Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Re: Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 09:42 Kolego/zanko Zgadzam sie z toba, popieram Cie. Zyj sobie normalnie, ale pozwol tez zyc normalnie ludziom, dla ktorych normalnosc wyglada nieco inaczej niz twoja. A poza tym nie ulegaj zbytnio emocjom,ale staraj sie wydobic z siebie odrobine empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
fartur78 Re: Żądam wiecu w obronie ludzkiej normalości 09.06.05, 16:15 rozumiem że we Francji wszyscy "orgiują" na wawelu a czy twoje opinie o braku dyskryminacji wynikają z osobistych doświadczeń? rozumiem że jesteś "wyleczonym" gejem i wiesz o czym mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 09:35 No i bardzo dobrze! Najwyższa pora , by ktoś zajął się destrukcyjnym działaniem tak zwanej mniejszości :))A swoją drogą ciekawe dlaczego "Gazeta" nie poinformowała czytelników o napadzie homopatów na Rektora katedry Notre Dame w Paryżu ? Czyżby dlatego, że popsułoby to obraz rzekomo niewinnych owieczek,które jednak gryzą ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 09:39 Klamiesz, poinformowala. Przeprosisz? Reszta Twoich wypowiedzi jest tak samo "rzetelna"... Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Pan Prezydent Kwasniewski ma glos!!! 09.06.05, 09:55 Polska potrzebuje madrego glosu Prezydenta stojacego na strazy Konstytucji RP. Nie zawsze wiekszosc ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 09.06.05, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Paszol won! Katoliku_ prowokatorze 09.06.05, 10:04 Postaram się o to, jazda stąd Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 [...] 09.06.05, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow [...] 09.06.05, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 zdążyłem to jeszcze przeczytać! śmieszny adminie 09.06.05, 10:10 co ten człowiek napisalem ze go skasowałeś? poczytaj co pisze geje o katolikach prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: zdążyłem to jeszcze przeczytać! śmieszny admi 09.06.05, 10:12 uwazasz, ze publiczne nawolywanie do przemocy jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Dyktatura "Katabasów" musi się skończyć !!! 09.06.05, 10:03 I się skończy! nawet gdyby miala polac się krew!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Gdzie jesteś smieszny adminie!!! werter łamie pra 09.06.05, 10:12 prawo i wzywa do nienawiści!!! Objawił swoje prawdziwe oblicze Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Dyktatura "Katabasów" musi się skończyć !!! 09.06.05, 10:17 Jeszcze syczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Nie zamierzam propagowac homoseksualizmu? 09.06.05, 10:34 Nie zamierzam manifestowac swego homoseksualizmu, ale nie mam innego wyjscia. Ja demonstruje przeciw dyskryminacji mniejszosci seksualnych w spoleczenstwie, przeciw koniecznosci udawania ze jestem kims innym niz w rzeczywistosci, poniewaz moga mnie spotkac roznego kalibru nieprzyjemnosci. Demontruje bo chce miec podobne prawa jak heteroseksualna wiekszosc. A skoro w pelni akceptuje wlasna nature, to pragne zyc jawnie z moim partnerem, bez obawy ze ktos mnie pobije czy wyzwie na ulicy od pedala. Demontruje bo chce budowac spoleczenstwo tolerancyjne i otwarte na innosc, szanujace ludzi nie ze wzgledu na wrodzone preferencje seksualne ale z racji tego, ze sa ludzmi i swoja postawa powiekszaja dobro wspolne. Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny BRAWO KACZOR !!!! 09.06.05, 10:11 Potrzasnales mna ... Bo juz zaczalem sie solidaryzowac z tymi zbokami i zyczyc im wiel(c)u suksesow ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Najnowszy "News" Francja z Niemcami chcą tworzyć 09.06.05, 10:12 nową Unię Europejską to fatalna wiadomosc dla Polski,Czyli Polska krajem wykluczonym? krajem szariatu?????"Natychmiast ztąd uciekać!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Tak, tak uciekaj! 09.06.05, 10:27 Ode mnie dostaniesz jesze kopa w du.e na drogę Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:18 TO PRZECHODZI JAKIEKOLWIEK NORMY CYWILIZOWANEGO KRAJU TA ZALOSNA, PODLA, KARYKATURALNIE PATALOGICZNA POSTAC POWINNA BYC NATYCHMIAST USUNIETA Z URZEDU PRECZ DO FOLWARKU DO SWOJEGO BRACISZKA I ZONY BRACISZKA A ZAPOMNIALEM BRACISZEK TAK DOJRZALY ALE CIAGLE NIE ZNALAZL SOBIE PARTNERKI O TO SMUTNE TEN CZLOWIEK BEZ CZLOWIENSTWA JEST HANBA Z CALYM PROLEM KTORY GO POPIERA Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:44 Choćbyś nie wiem jak wielkimi literami pisał, twoje słowa nie będą ani trochę mądrzejsze. Kogo nazywasz "prolem" - każdego,u kogo widok publicznie całujących się przedstawicieli tej samej płci wywołuje niesmak? Każdego, kto uważa, że propagowanie kultury gejowskiej jest szkodliwe dla systemu wartości społeczeństwa (patrz Holandia)? Na całe szczęście w Polsce znalazł się człowiek, który odważył się sprzeciwić dyktaturze gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik do Konrada 31345 09.06.05, 14:15 Tak sie sklada, ze stopien tolerancji dla wszystkiego co inne jest dokladnie wprost proporcjonalny do wykszalcenia - im czy wiekszy prol tym wieksza nienawisc do wszystkiego co inne; - brak wspolczucia dla gesi tuczonych dla watrobek - no bo przeciez to tylko watrobka, - a zwierze to tylko zwierze; nienawisc do Swiadkow Jehowy bo to sekta odbiegajaca on normy; dla samotnie wychowujacej dziecko matki, - no bo jak to mozliwe w katolickiej Polsce albo np. dla homoseksualizmu, ktory na marginesie jest odstepstwem seksualnym a zadnym zboczeniem, - oczywiscie nieuk i ignorant tego nie zrozumie. Wiec to tyle na temat prolu. A jesli chodzi o "dyktature gejow" to trzeba byc naprawde podle zakreconym, aby biorac pod uwage aktualna sytuacje cos tak plytkiego napisac. Jesli dla ciebie dyktarura jest przemarsz raz w roku grupy ludzi to gratuluje rozwoju intelektualnego. Jesli chodzi o Holandie lub Kolonie czy Berlin to zapewniam cie, ze na trasie parady, w ktorej wszyscy sie bawia wiekszosc ogladajcych to heteroseksualni mezczyzni i kobiety z wlasnymi dziecmi a nawet babcie i dziadkowie. Wiec zastanow sie i odzywaj sie wtedy kiedy masz cos madrego do zaproponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:30 On jedyny potrafi zachować zdrowy rozsądek w obliczu masowego propagowania kultury gejowskiej w mediach. Nie wiedziałem, że publiczne manifestowanie swojej seksualności to wyraz wolności, którą trzeba bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:39 Nie zamierzam manifestowac swego homoseksualizmu, ale nie mam innego wyjscia. Demonstruje przeciw dyskryminacji mniejszosci seksualnych w spoleczenstwie, przeciw koniecznosci udawania ze jestem kims innym niz w rzeczywistosci, poniewaz moga mnie spotkac roznego kalibru niespodzianki. Demontruje bo chce miec podobne prawa jak heteroseksualna wiekszosc. A skoro w pelni akceptuje wlasna nature, to pragne zyc jawnie z moim partnerem, bez obawy ze ktos mnie pobije czy wyzwie na ulicy od pedala. Demontruje bo chce budowac spoleczenstwo tolerancyjne i otwarte na innosc, szanujace ludzi nie ze wzgledu na wrodzone preferencje seksualne ale z racji tego, ze sa ludzmi i swoja postawa powiekszaja dobro wspolne. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:50 Rozumiem Twoje poglądy, jednak nie we wszystkim się zgadzam. Nie odbieram Tobie podstawowych praw i gdybym Ciebie spotkał, traktowałbym Ciebie tak samo jak i heteroseksualistów. Jednakże czym innym jest bycie sobą, a czym innym propagowanie wszem i wobec swojej seksualności. Kaczyński nie jest rzecznikiem tych pobiją czy wyzwie na ulicy od pedala lecz tych, którzy uważają, ża czym innym jest bycie sobą, a czym innym rozgłaszanie tego całem światu. Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 10:59 Ale gdybym nie rozglaszal, kim jestem, to moja demonstracja nie mialaby sensu. Ludzie musza poznac, dlaczego czuje sie dyskryminowany. Czuje sie dyskryminowany jako homoseksualista. Moge isc anonimowo do klubu gejowskiego tam mi nic nie grozi. Jednak moj homoseksualizm musze ukrywac poza klubem, bo gdybym go nieopatrznie ujawnil, to moga mnie nawet wyrzucic z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Re: Kaczyński nie daj się ! 09.06.05, 11:08 I uważasz, że najlepszym środkiem ku temu jest parada? Przecież takie działania przynoszą skutek odwrotny od oczekiwanego. Jeszcze 10 lat temu często mówiono o powszechnej wśród Polaków nienawiści wobec Żydów. Dziś osoby przyjmujące taką postawę stanowią znikomą mniejszość (nie da się tego w demokracji uniknąć). I to wszystko bez żadnych parad... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Sa tak zdeterminowani zeby pokazac rozowe gatki 09.06.05, 10:39 na ulicy. No ludzie- co za glupota. Nie macie wiekszych problemow? Dziatkow do odchowania nie ma to i nie ma problemow - jak zarobic na szkole, na zycie, na przyszlosc. Niech zyje roztropnosc pod znakiem rozowych gatek. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Sa tak zdeterminowani zeby pokazac rozowe gat 09.06.05, 10:50 biedronka24 napisała: > na ulicy. No ludzie- co za glupota. > Nie macie wiekszych problemow? no właśnie, sądzę że są - ale mam wrażenie że decyzja jest z kreskówki "Baśnie i waśnie" tworzenie konflików wokół problemów które samemu się wywołało to specjalizacja!! Można z tego żyć w polytyce przez wiele lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:41 No i b.dobrze, brawo "Kaczor". Jak ktoś chce bym homo, to mi to nie przeszkadza, ale niech się z tym nie obnosi. Współczuje bardzo wszystkim "kochającym inaczej", raczej nie chciałbym być w ich skórze, ale nie sądzę, żeby takie manifestacje powinny się odbywać. Wyobraźmy sobie np. manifestacje kaprofagów, nekrofilii, pedofilii i jeszcze kilku innych "przedstawicieli mniejszości seksualnych". Tfu, ruja i poróbstwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Granica 09.06.05, 10:47 nie można wszytskiego relatywizować - są rzeczy normalne i nienormalne i nic tego nie zmieni... i nie mówcie że i homo i hetero jest tak samo normalnie, nie ma tak - jeśli jedna z tych rzeczy jest normą to druga musi być odstępstwem (i teraz odpwiedzmy sobie na pytanie co w tym karju jest normą, a potem co w takim razie jest odstepstwem :) ja mogę homoseksualizm tolerować ale nie muszę go akceptować czy popierać i być zmuszanym do jego oglądania w miejscach publicznych (skoro nawet świerszczyki w kioskach foliują to i gejów na paradzie zafoliować:) Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Re: Granica 09.06.05, 10:48 Oczywiscie norma jest praworecznosc. Mankutow jest stosunkowo niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Granica 09.06.05, 11:06 a widziałeś kiedyś paradę równości mańkutów??? no właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
papieski.fan Re: Granica 09.06.05, 11:09 Ich poprostu dorosli nie dyskryminuja. Czy dzieci w szkole to robia, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Granica 09.06.05, 11:32 zbig72 napisał: > a widziałeś kiedyś paradę równości mańkutów??? może boją sie wystąpić?? zwłaszcza na tym przykładzie usłyszą parę słów "specjalistów" od normalności i po co im to?? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Granica 09.06.05, 12:22 myślę że się nie boją, myślę ze po prostu nie muszą... to co normalne parad, wieców czy demonstracji nie potrzebuje (tak jak nie ma "marszów uzywających czajników bezprzewodowych" albo "wieców kupujących chleb" albo parad "myjących się pod prysznicem" - organizując paradę de facto sami przyznajecie że coś jest z wami nie tak zastanów się - od kiedy to organizowanie parady ma na celu tylko ukazanie rówości - to zawsze wiąże się z propagowaniem, promowaniem, uznawaniem za szłuszne danego typu zachowania , poglądu, parti itp Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: Granica- a rudzi, piegowaci, wysocy pow2m?? 09.06.05, 11:18 zbig72 napisał: > nie można wszytskiego relatywizować - są rzeczy normalne i nienormalne i nic > tego nie zmieni.. mam nadzieję,że prezydent Warszawy nie ma w zakresie obowiazków wydawania decyzji w sprawach normalności lub nienormalności... czegoklowiek Prezydent W-wy , podobnie jak każdego miasta w Polsce ma w zakresie obowiązków wydawanie decyzji - w oparciu o obowiązujące PRAWO - sam jest prawnikiem a zachowuje się jak sędzia który swoje osobiste przekonania przedkłada nad literę prawa - A..piegowaty! - to dożywocie! A czy to normalne miec 2 m wzrostu? Rudzi, piegowaci i (za)wysocy - zakaz zgromadzeń ???? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 to nie to samo 09.06.05, 11:32 od patrzenia na 2 metrowych nie urosniesz. Od patrzenia na piegowatych nie dostaniesz piegow. Od mieszkania w rodzinie np bez jednego rodzica w internacie- mozesz zostac homoseksualista. Od patrzenia na tatuaze- dzieciaki ucza sie ze miec tatuaze jest cool. Naprawde nie chcesz tego pojac? Glupio ze strony tych zwiazkow ze sie pakuja na ulice pod skrzydlami SLD, a popieram wladze W-wy ze jakies granice dobrego smaku na ulicy ustalone byc musza. Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow. W tym miescie sa jeszcze szkoly, przedszkola, parki - nie tylko dla do igraszek seksualnych ale np do czytania w nich ksiazek. Mnie zupelnie nie interesuje czy ktos obsciskuje sie w nocy z pania czy z panem. Interesuje mnie za to - jak najbardziej co robi na ulicy. I chyba jest jednak takich wielu. Palisz? Chyba cie nie dziwi ze przeszkadza mi to gdy ktos pali w moim otoczeniu, w otoczeniu publicznym gdzie musze przebywac. Palenie oddzialywuje na twoj system nerwowy. Podobnie jest z demonstrowanymi zachowaniami seksualnymi. Jesli przed snem przebywasz w otoczeniu palaczy to oprocz raka, jestes (jeszcze bardziej twoje dzieci) narazona na to - ze beda sie gorzej uczyly w szkole. Wiesz o tym? To tylko jedna z wielu spraw, dla ktorych pewnych rzeczy nie bagatelizuje. Podobnie publicznych cyrkow z gatkami... Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: to nie to samo 09.06.05, 11:55 biedronka24 napisała: > Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow. > W tym miescie sa jeszcze szkoly, przedszkola, parki - nie tylko dla do igraszek > seksualnych ale np do czytania w nich ksiazek. > Mnie zupelnie nie interesuje czy ktos obsciskuje sie w nocy z pania czy z panem oczywiście biedronko,że się z taba zgadzam, ale przyznaj, ze są wśród nas palacze, alkoholicy i różni inni np wybitnie poligamiczni mężczyźni, kobiety którzy z różnych względów nam sie nie podobają - nie akcpetujemy ich zachowań, zwyczajów np: seksualnych, uzależnień czy gustu.czy nam sie to poboba czy nie tak wygląda społeczeństwo i to nie jest powód do odmawiania im ich praw_ Zwłaszcza jeśli robi to prawnik.Droga biedronko nie widzisz znacznie większego zgrozenia?? Argument o demoralizacji jest mocny, ale moża ustalic z uczestnikami te aspekty parady, by zachowań seksualych nie uprawiać na ulicy. Sądzę ,że jest to środowisko które może pochwalić sie wieloma wybitnymi osobami, osiągnięciami artystycznymi( wielu ma wybitne uzdolnienia) i niekoniecznie jedyne co maja do pokazania to różowe majtki - Piszesz > Nie musimy przejmowac czyichs niezbyt udanych pomyslow. No właśnie, ani powtarzeć rozwiązań ......no domyśl się jakich Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 to jest powod 09.06.05, 12:36 bo domagaja sie praw do demonstrowania majtek. A nie praw publicznych i tych wszystkich innych- bo te maja. Mysle ze ograniczenie prawa do palenia gdzie popadnie - zwlaszcza tam gdzie duzo ludzi i zmuszania do palenia biernego jest jak najbardziej uzasadnionym prawem- wlasnie z uwagi na spoleczenstwo i jego roznorodnosc. Modele zachowania z Niemiec nie sa zbyt budujace. Tu sie wlasnie kopci tak, ze nie pojdziesz do pubu na ciderka bo nie da sie w nim wytrzymac. Podobnie sie ma sprawa z paradami. Dlatego wlasnie nie polecami tych modeli i jestem przekonana ze wladze Warszawy maja racje. Jak ktos ma cos innego niz gatki do zademonstrowania- np gre na skrzypcach to gra na koncertach, a nie wybiera sie do sasiadki ktora wlasnie ma migrene, zeby jej pod domem pograc. Proste. Oczywistosci ze wsrod nas jest wielu ludzi o wybitnych uzdolnieniach - nie musisz powtarzac. Uzdolnienia niemieckich baletow transseksualistow koncentruja sie jednak wlasnie na tym temacie a wykonywane przez nich sztuki bardzo silnie przesiakniete sa ich ´odmiennoscia´. Moze juz dosc. Demonstrowanie odmiennosci - zwlaszcza tej niezbyt wartosciowej spolecznie nie jest cennym pomyslem. I warto to prawnie usankcjonowac. Jak nie wiem- ale tak by mozna bylo sie zajac tym co wazne- np ekonomia i przedsiebiorczoscia... Moze tak amro - wasze stowarzyszenia pod egida tego dzielnego SLD zajma sie promowaniem przedsiebiorczosci gospodarczej- ha? tym pewno wiecej by zyskali... Tylko ze tak jakos dziwnie jestem przekonana ze nie bedzie to cos zwiazane ze sprzedaza inwencji np w dziedzinie inzynieryjnej a w 90 procentach KY zelek i tym podobne- zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: to jest powod 09.06.05, 16:51 biedronka24 napisała: > Podobnie sie ma sprawa z paradami. Dlatego wlasnie nie polecami tych modeli i > jestem przekonana ze wladze Warszawy maja racje. > Jak ktos ma cos innego niz gatki do zademonstrowania- np gre na skrzypcach to > gra na koncertach, a nie wybiera sie do sasiadki ktora wlasnie ma migrene, zeby > jej pod domem pograc. Proste. biedronko.Oczywiście,że proste.Mozna nawet powiedzieć porażająco proste.. Po prostu są ludzie którzy widzą wszystko najlepiej i Ty wraz z Prazydentem W-wy najwyrażniej zaliczacie się do tych wybranych. ja wyaźnie zaliczami się inaczej myślących( czy juz nie jestem mniejszością?) o prawach obywatelskich i demokracji - i nie cierpię na przymus myślenia kategoriami jakiejś kolejnej jedynie słusznej partii. Biedronko! Jak ktoś ma coś do zademonstrownia np grę na skrzypcach to nie Ty, ani pan prezydent, ani sąsiadka( pana prezydenta) nie ma prawa mu tego zakazywć - o ile dopełni wszystkich wymaganych przez prawo formlalności, zgłosi gdzie trzeba, złoży dokumenty, nie będzie siał zgorszenia, zakłócał porządku publicznego itp .itd. Z pardami, może podobie jak z kfejkami gdzie wolno palić - nie mam obowiązku żeby tam łazić. To ze kochasz zdrowy tryb życia i nie "polecasz pewnych modeli" OK. Pan prezydent prywatnie może lubić lub nie co chce Ale Urząd prezydenta nie jest od orzekania co jest normalne, a co nie, co pan prezydent uważa za ładne a co za brzydkie. Jest od wydawania decyzji administracyjnych, a nie zaświadczeń o moralnym wydzwięku parady, manifestacji czy czego tam jeszce > Moze tak amro - wasze stowarzyszenia pod egida tego dzielnego SLD zajma sie > promowaniem przedsiebiorczosci gospodarczej Tak Biedronko! długa droga przed Tobą i twoim wodzami ciężko wrośniętymi w PRL. Tam homoseksualistów i prostytucji nie było wogóle ( wiedziałaś o Tym jak zdrowy moralnie był PRL??) i widzę Wasze metody, myślenie, wzorce rozwiązywania drażliwych kwestii społecznych , no wypisz wymaluj.. homo sovietiks-słuszność jest zawsze po Waszej stronie i wszystko wiecie - nawet to co bedzie na paradzie której nie było, ba biedronko ty nawet określiłas moją orietację seksualną i moją przynalezność do organizacji "waszych" .Czy mgłabyś napisać coś bliżej do jakich "waszych organizacji należę" i z jakiego ( poza Twoimi rojeniami)powodu??? jak napisałaś: > Demonstrowanie odmiennosci - zwlaszcza tej niezbyt wartosciowej spolecznie nie > jest cennym pomyslem. uff Co za język. I pytanie co to jest "odmienność niezbyt wartościowa społecznie"? po przeczytaniu Twojego tekstu przynajmniej wiem co znaczy niezbyt warościowy społecznie post - czy to jest ta odmniennośc? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 napisalas cale mnostwo nonsensow 09.06.05, 17:52 po pierwsze - nigdy nie slyszalam o zdrowiu prlu. Bardzo dobrze pamietam co tam bylo chore. Jezeli twoim zdaniem jak wolno pokazywac gatki to znaczy ze wszyscy musza w gatkach wyjsc zbiorowo na ulice - to przykro mi - mamy inne zdanie. Ja pisze ze mnie skrzypce nie przeszkadzaja i nie przeszkadzaja wiekszosci ludzi. Natomiast palenie - tak. Podobnie jest brakiem szacunku dla intymnosci wlasnej i czyjejs. To wszystko. Polityka - polityka a zasady wpolzycia spolecznego- tymi zasadami pozostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re:Biedronko napisalas cale mnostwo nonsensow 09.06.05, 20:18 biedronka24 napisała: > To wszystko. Polityka - polityka a zasady wpolzycia spolecznego- tymi zasadami > pozostaja. no własnie Biedronko przeciez się zgadzamy, chodzi o polityke i zasady współżycia społecznego - a społeczeństwo od tysiącleci składa się z róznych ludzi - czy to się to akurat nam podoba czy nie ci rózni ludzie mają jeden wspólny mianownik - prawa obywatelskie - na tym opieraja się zasdady współzycia społecznego i tego nie wolno zmieniać - nawet prezydentom miast widze ,że w końcu sie zgadzamy :) Sformułowanie :"cale mnostwo nonsensow" też ma swój specyficzny urok ale njwazniejsze ,ze sie zrozumiałyśmy :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zazen Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:47 Taaa, i przez działanie kaczki-buraczki i Polaków o zamkniętych mózgownicach będę musiał tam pójść. Nie przepadając za gejami, nie mając wolnego czasu - pójść po to aby powiedzieć wieśniakom o horyzoncie mentalnym z XIXw., że mogą zabraniać sobie samym pokazywanie się na ulicy. I nikomu więcej. Co za ciemnogród! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martin_j ale jest zajepisty kolo, nie powiem:))))) 09.06.05, 10:47 na tym polega istota demokracji!!!:PP Wytlumacze Ci to na prostym przykladzie do czego moze prowadzic takie rozmumowanie.Ty i Kaczor nie chcecie parad rownoscie a tym samym nie tolerujecie ich pogladow i kazecie im spiertalac.Ja natomiast nie zgadzam sie z Toba ale nie kaze Ci spiertalac z kraju! Oni mi nie robia nic zlego (i przyznam tu ze nie uwazan tego za naturalen - homoseksualizmu), wiec nie mam podstaw zeby im tego zakazywac.Dalczego cie tak to boli?? Z powazaniem demokraci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Przemianowac Parade w PROCESJE SW. SEBASTIANA 09.06.05, 10:51 na organizowanie Procesji nie musi byc pozwolenie. Swiety Sebastian jest patronem gejow i lesbijek - jego homoseksualizm z zamilowaniem do s/m widac zawsze na obrazach. Wiec moze to naprawde wyjscie, A zupelnie juz serio - nie nalezy sie przejmowac "zakazami" tego debila i jego dworu. To on narusza prawo, a nie organizatorzy. I ta impreza powinna juz teraz nosic jak najbardziej polityczny charakter. Skonczyly sie w Polsce czasy wesolych korowodow dla homoseksualistow. Przyszedl czas praewdziwej walki politycznej, nazywaniem rzeczy po imieniu. Nalezy wyjsc na procesje z haslami przewciwko PiSuarowi. To jest partia zamordystow. Odpowiedz Link Zgłoś
lacoos Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 10:53 Ja tam popieram Kaczyńskiego! Nie długo wszyscy bedą chcieli mieć parady... Jak ludzie chcą sie tak pokazywać to niech sobie robia to w swoim gronie. Wiadomo ze odmiennosc seksualna nie jest w Polsce szanowana. Jeszcze z tego by jakies burdy wyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 NIE MA CO DELIBEROWAC TYLKO TRZEBA PALOWAC 09.06.05, 10:58 Policja powinna szybko zakonczyc wystepy anarchistow homoseksualnych ! Nie docieraja do nich juz zadne argumenty tak sa opetani zboczeniem ! trzeba ich sprowadzic na ziemie ! Na polska ziemie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eles55 Re: NIE MA CO DELIBEROWAC TYLKO TRZEBA PALOWAC 09.06.05, 11:11 Tak też rozumowali Niemcy, którzy głosowali na Hitlera i jak się to skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Drogi GIwi/ Droga Giwi! 09.06.05, 11:18 Skoro "katolik polski" (znany takze jako "davidmors") SYSTEMATYCZNIE narusza regulamin forum, skoro nieustannie nawoluje do przemocy, palowania, skoro uzywa niedopuszczalnego slownictwa i brutalizuje dyskusje na Foruym, czyz nie mozna zastosowac wobec niego permanentnego banu, skasowac jego konta? Wiem oczywiscie, ze odrodzi sie pod nowym nickiem, ale czy nie nalezy mu przynajmniej utrudnic chuliganstwo? To jest skinhead - przeciez to widac. Czy powinien bazkarnie grasowac wsrod nas? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 cziriklo ! On jest już namierzony będzie 09.06.05, 11:20 Bana!!!!Idziemy na manifę wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Brafo- nieagresywny gej idzie manifestowac majtasy 09.06.05, 12:40 i chwali sie ze kogos za slowa banuje. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Jak sadzisz werterku - co jest gorszym wykrocze 09.06.05, 12:41 niem wobec prawa- powiedziec brzydkie slowo czy grzebac w czyichs danych by kogos banowac? Chcesz poradzic sie specjalistow? ;). Ja znam odpowiedz - a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Polska hipokryzja..... 09.06.05, 11:28 O dziewczynie całujacej się na ulicy z chłopakiem nikt nie nie powie, że jest dziwką ( bo przecież nie zawsze tak jest..hehe), a homoseksualista nie musi całowac się na ulicyby usłyszeć, że jest ciotą... za całowanie mógłby nawet stracić życie ( tak mi sie wydaje ) A gdy o pozwolenie na wiec poprosi młdzieżówka PiS ?? Przecież nie wszystkim jej poglady sie podobaja ... co wtedy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elarial Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 11:42 nie mialam zamiaru isc ani na parade ani na wiece, ale wobec tego, co wyrabia kaczor i jak swoje dzialania tlumaczy, pojde! szkoda tylko ze bedzie to nielegalne:/ jak mozna dac spokoj komus kto kogos dyskryminuje i to jeszcze dodatkowo w tak wyszukanie obrzydliwy sposob!? "take sides. neutrality helps the oppressor, never the victim. silence encourages the tormentor, never the tormented" znasz? bardzo madry czlowiek nazwiskiem elie wiesel to powiedzial. przemysl sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 12:03 Elarial napisal: "szkoda tylko ze bedzie to nielegalne" Manifestacja bedzie "zakazana", ale jak najbardziej legalna. Bezprawny jest zakaz manifestowania - nie trzeba byc prawnikiem, wystarczy znac Konstytucje. To juz nie jest manifestacja gejow i lesbijek. To jest juz sprawa nas wszystkich. Kaczynski moze zakazac komus nosic kolczyka w uchu, albo obchodzic szabat w sobote, albo odzywiac sie kaczkami - ale to nic nie znaczy, bo takiego prawa nie ma. Jest nakaz powiadamiana o demonstracjach, ale sa tez szczegolowe przepisy kiedy moga one byc zakazane. TYmczasem Kaczor lamie nie tylko ducha, ale i litere prawa. I nie uwaza, ze musi sie z tego tlumaczyc. Rzecznik praw obywatelskich do dzis czeka na odpwoiedz na podstawie jakiego przypisu Kaczor "zakazal" parady. Tak, powinnismy wszyscy isc, jesli nie checmy jutro miec prezydenta RP ktory ma w nosie Konstytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Duża część to antysemici tu! 09.06.05, 12:32 Oni nie "znają" Elie Wiesela!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: Werter6 - Nie truj, pisz na temat 09.06.05, 14:17 Znamy Elie Wiesela - jest fajnym czlowiekiem, i napewno nie gujem!!!!!!! Co ma piernik do wiatraka z antysemityzmem. Tu chodzi o respektowanie prawa. Jezli wiekszosc narodu polskiego - nie chce homoseksualnych parad - nie nalezy ich organizowac. Jezli juz te typy chca paradowac, niech sobie wynajma duzy teren, szczelnie ogrodzony, z duzym zamkiem w srodku - i niech sobie wyprawiaja co chca, z kim chca i jak chaca (w lewo, w prawo, w poprzek, itd). A nam, reszcie popularnosci niech dadza spokoj - my poprostu nie chcemy uczestniczyc w ogladaniu tych Homo Parad. Sa one bardzo niesmaczne. Niektorzy pisza, ze "normalni" ( ci co p.....a jak Adam i Ewa) zazdroszca tym homoseksualnym ich inteligencji, itd. Glupoty, nie ma nic do zazdroszczenia, przeciwnie - smutek , ze sa "inni" (nie z ich winy), chore ciala i umysly. Ci homo (lesbijki i guje), maja klopoty wewnetrzne - ale niech je praktykuja pomiedzy soba, niech nas nie zmuszaja aby partycypowac w tych absurdach NATURY. Jestem przeciwko PRADZIE, jestem za ZGONEM HOMO w ogrodzonym szczelnie terenie (aby ich ci "normalni" nie pogwalcili). Jestem, za wyzszymi podatkami dla tych homo, bo oni glownie "pompuja" ubezpieczenie spoleczne na leczenie AIDS'a. A wogole, to lubie sex normalny z kobietami - oni nic nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www RADIOMARYJA to tez jest mniejszosc seksualna! 09.06.05, 12:24 Milosnicy i sympatycy ojca redaktora tez kochaja inaczej blizniego swego, proponuje wiec wspolna parade, ktora niechaj poprowadzi kol KATOLIK POLSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: RADIOMARYJA to tez jest mniejszosc seksualna! 09.06.05, 12:45 18261826www napisa?: > Milosnicy i sympatycy ojca redaktora tez kochaja inaczej blizniego swego, > proponuje wiec wspolna parade, ktora niechaj poprowadzi kol KATOLIK POLSKI! ....Dodam jeszcze ze parade kol Katolik Polski moglby poprowadzic do SPOLKI z kol Davidmorsem ,w braterskim uscisku dloni....i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 12:34 Wiece równości istotnie zaczynają się zmieniać w wiece wolności. Mogą stać się wiecami w obronie prawa - mówi Halina Bortnowska z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. a może jest ukryty cel kaczki:)? Odpowiedz Link Zgłoś
martin_j Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:03 W tupie mam kaczora.Zycze mu jak najgorzej... nikt mi kurfa nie bedzie mowil co mam robic jesli nie lamie prawa.To jest chory czlowiek i mnie nie bedzie wychowywal.Panowie kaczynscy nie musicie sie mscic,ze wam natura wzrostu poskapila:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fidusachates Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:06 Wszystkim którzy nie rozumieją czemu groźnym precedensem staje się postawa pana Kaczyńskiego i jego opór w wydaniu pozwolenia na pokojowe zgromadzenie polecam artykuł w najnowszej Polityce a jeszcze mocniej zapraszam i zachęcam do obejrzenia filmu Rona Fricke "Baraka" www.stopklatka.pl/film/film.asp? fi=15502 Polacy a zwłaszcza ta cześć z nas, która nadal tkwi we własnym uporze i zacietrzewiniu wobec tego co obce i niezrozumiałe, powinna wreszcie przejrzeć na oczy i zrozumieć, że Świat pełny jest zjawisk i zachowań, które dalekie są od naszej kultury, obyczajowości i tego co może wydawać się jedynie słuszne i akceptowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
puszczalska Re: Zakazane Wiece Równości 09.06.05, 13:11 Bardzo dobrze Warszawa jest dla ludzi a dla zboczencow obory jaka to rownosc obrzydliwe pedaly i smierdzace lesbije chca zasmiecac warszawe bardzo dobrze zrobil Pan Kaczynski ze pogonil to bydlo tam gdzie ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Prosze wywalic te k...e z forum 09.06.05, 13:52 Ta pani sie nie myla. Smierdzi na odleglosc. Niech ktos uszanuje moje prawo do swiezego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink dla "obrońców" moralności... 09.06.05, 14:05 "Odmieńcy z PiS, którzy w sposób inny niż wszyscy cywilizowani ludzie interpretują praworządność i wolność zgromadzeń, mają oczywiście swój cel w nakręcaniu ogólnopolskiej nagonki na gejów i lesbijki. Kaczyński wie, że mniejszości seksualne są w Polsce znienawidzone. Równych praw gejom i lesbijkom odmawia 60 proc. współobywateli (do niedawna – 70). Nie dzieje się tak bez przyczyny – przez tysiąc lat społeczeństwo było wystawione na homofobiczną propagandę nienawiści uprawianą przez Kościół. Ta niechęć utrwaliła się w obyczajowości, mentalności, języku, kulturze i trzeba wielu lat, aby Polaków z homofobii wyleczyć. Kaczyński, organizując polowanie na „pedała”, schlebia więc nędznym, ale popularnym gustom i zdobywa poklask prawicowego elektoratu." Adam CIOCH WSTECZ za Fakty i Mity Odpowiedz Link Zgłoś
ocean12 Świetnie napisane i 100% racji 09.06.05, 14:52 Nie dodałeś tylko, że najaktywniejsza w propagowaniu nienawiści do homoseksualistów hierarchia Kościoła katolickiego jest jednocześnie największym zapleczem "kadrowym" tej orientacji seksualnej. Polacy będą zapewne stopniowo mądrzeć pod wpływem Unii, ale proces ten będzie bardzo powolny. Kiedy po wyborczym zwycięstwie Kaczyński zacznie prześladować inne grupy społeczne oprócz gejów, ludzie się ockną i przestraszą. Niestety poniewczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Świetnie napisane i 100% racji 09.06.05, 15:03 ocean12 napisał: > Nie dodałeś tylko, że najaktywniejsza w propagowaniu nienawiści do > homoseksualistów hierarchia Kościoła katolickiego jest jednocześnie największym > > zapleczem "kadrowym" tej orientacji seksualnej. Dziękuję. O powyższym, napisałem onegdaj (czyli przedwczoraj). Jako młode pacholę byłem uparcie i obleśnie (to umiałem ocenić, niestety znacznie później) molestowany przez księżula z sąsiedniej parafii "na przepustce". - Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Geje pomagają Kaczyńskiemu 09.06.05, 15:13 Kiedy po > wyborczym zwycięstwie Kaczyński zacznie prześladować inne grupy społeczne > oprócz gejów, ludzie się ockną i przestraszą. Niestety poniewczasie. Mało prawdopodobne. Ludzie tak naprawdę to interesują się tymi problemami "dnia codziennego ", które ich bezpośrednio dotykają ( bezrobocie , korupcja , słaby wymiar sprawiedliwośći itd), a nie prześladowaniami jakieś grupki współobywateli. Nawet obojetni co do gejów ,są raczej zirytowani agresywnym uporem organizatorów parady w sprawie "orientacji seksualnej" w obliczu tylu innych ważniejszych problemów. W tej sytuacji Kaczyńki ze swoją konsekwentną odmową raczej zdobywa punkty a nie traci. Polak - szarak myśli : jesli potrafi dokopać gejom to może i dokopie skorumpowanym policjantom albo właścicielom "Biedronki". Polak - szarak nie lubi zarówno gejów , skorumpowanych policjantów jak i właścicieli "Biedronki". I w konflikcie geje - Kaczyński szarak bierze stronę Kaczyńskiego. Tak naprawdę więc geje nagłaśniając sprawę , to tylko "Kaczorowi" robią przysługę przedwyborczą. Ale to już nie mój problem tylko gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d co ta ges sobie wyobraza????? Kaczogrod?? 09.06.05, 15:05 no nie. ludzie to juz przechodzi ludzkiepojecie. uparla sie kaczka na wladze i uwaza ze mu wszystko wolno. To przedsmak tego co bedzie jak zostanie PREZYDENTEM W KACZOGRODZIE:: przykro mie, ze Polska staje sie powoli Bialorusia... Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 kontrolować przechodniów, chronić przed gwałtami 09.06.05, 15:25 Na wszelki wypadek ostrzegam przed wszelkimi "nielegalnymi zgromadzeniami" więcej niż jednej osoby, o znamionach jednopłociowej seksualności. Oczywiście nie dotyczy to Pana prezydenta i jego brata - jak mówić o seksualności, jak są jednojajeczni? Pary mieszane dozwolone są pod warunkiem posiadania ze sobą świadectwa ślubu, z potwierdzeniem jego aktualności, nie starszym niż 7 dni. Lepiej też nie wyprowadzać na spacer dzieci, psów, kóz. Historia zna takie i inne przypadki zboczeń... A przypominając słowa dawnego wicemarszałka Sejmu, też prawego, najlepiej tego dnia nie nosić przy sobie "narzedzi gwałtu". Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: kontrolować przechodniów, chronić przed gwałt 09.06.05, 17:08 na milosc boska, badzmy wszyscy czujni.... Odpowiedz Link Zgłoś