domk1 JAK ZDOBĘDĘ WŁADZE-WSZYSTKICH WAS POZAMYKAM 11.06.05, 21:14 Tak zboczeńcy, wszyscy do więzienia. Lech K. i mój brat Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: JAK ZDOBĘDĘ WŁADZE-WSZYSTKICH WAS POZAMYKAM 11.06.05, 21:16 a gdzie pozamyka??? Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ZAINWESTUJEMY W WIĘZIENIA-PORZĄDEK MUSI BYĆ!!! 11.06.05, 21:22 Lech K. i mój brat Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
arkun Re: JAK ZDOBĘDĘ WŁADZE-WSZYSTKICH WAS POZAMYKAM 11.06.05, 21:28 domk1 napisał: > Tak zboczeńcy, wszyscy do więzienia. > Lech K. i mój brat Jarek. Biedaku. Strasznie nisko cenisz swoich idolow jesli sadzisz ze taki tekst mogliby napisc. Ale pisz, pisz, osmieszysz ich do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Prawo jest dla wszystkich... i nie wolno go lamac 11.06.05, 21:17 Prawo jest stanowione dla wszystkich. Jesli nie zostalo udzielone pozwolenie na demonstracje, to taka demonstracja nie powinna byla sie odbyc. Lamiac zakaz prawny sami homoseksualisci postawili sie w roli kryminalistów i lamiacych prawo. Powinni zostac osadzeni i poniesc kare. Prawo jest dla wszystkich - takze dla gejów i lesbijek! To brak respektu dla spoleczenstwa i kazdego z nas - jesli dla promowania wlasnych interesów depcze sie prawo i przeprowadza nielegalne demonstracje... ... z postepowania gejów i lesbijek wyciagnac mozna tylko jeden wniosek - trzeba na nich uwazac, bo sa nieobliczalni i nieprzewidywalni ... i oni mi mówia o równosci... respektowaniu wzajemnym i szacunku... Najpierw niech udowodnia, ze nie sa przestepcami! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 11.06.05, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Prawo jest dla wszystkich... i nie wolno go l 11.06.05, 21:20 to ty nie wiesz ze są równiejesi-własnie sie tworzą,domagają sie więcej,więcej Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Obsesja Kaczyńskiego o malo nie doprowadzila 11.06.05, 21:27 do rozlewu krwi!!, nie mial prawa zakazac pokojowej demonstracji,obawy o bezpieczenstwo byly plonne,marsz dotarl do celu,Giertych naslal bandy lysych opryszków, uwierz mi to skandal,jak znasz niemiecki to poczytaj "Nachricht aus Deutschland" to wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Obsesja Kaczyńskiego o malo nie doprowadzila 11.06.05, 21:41 werter-6 napisał: > do rozlewu krwi!!, nie mial prawa zakazac pokojowej demonstracji,obawy o > bezpieczenstwo byly plonne,marsz dotarl do celu,Giertych naslal bandy lysych > opryszków, uwierz mi to skandal,jak znasz niemiecki to poczytaj "Nachricht aus > Deutschland" to wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ werter ,respekt,respekt ! Gehst du schon aufs ganze ! Willst du mich in den Schatten stellen ? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Relacja telewizji niemieckiej z Warszawy Wstyd! 11.06.05, 21:36 Christopher Street Day Polens Schwule trotzen Demonstrationsverbot Trotz Demonstrationsverbots sind rund 2500 Demonstranten durch Warschau gezogen, um für Toleranz und Gleichberechtigung für Homosexuelle zu demonstrieren. Einige trugen Plakate mit der Aufschrift: "Demonstrationsrecht - Ja zum Recht auf Liebe - Nein zum Diktat der Rechtsextremen". Großansicht des Bildes Grafik: Christopher Street Day in Warschau] Gewalttätige Aktionen von Gegendemonstranten Bei der Kundgebung kam es zu Zusammenstößen zwischen Teilnehmern und rechtsextremen Gegendemonstranten. Die meist jugendlichen Rechtsextremen beschimpften die rund Teilnehmer der Gay-Pride-Parade als "Mörder, Pädophile und Abartige" und bewarfen sie mit Eiern. Bei Handgreiflichkeiten wurden nach Polizeiangaben drei Menschen verletzt. Beamte nahmen mehr als ein Dutzend der Angreifer fest. Claudia Roth unter den Teilnehmern In der ersten Reihe des Demonstrationszuges marschierten die stellvertretende polnische Ministerpräsidentin Izabella Jaruga-Nowacka und Claudia Roth, die Bundesvorsitzende der deutschen Grünen. "Wir werden weiter dafür kämpfen, dass die Bürgerrechte für alle gelten", versprach Jaruga-Nowacka auf einer Kundgebung vor dem polnischen Parlament. Zum zweiten Mal Demonstrationsverbot Der Warschauer Bürgermeister und Präsidentschaftskandidat Lech Kaczynski hatte die "Gleichheitsparade" zum Christopher Street Day wie bereits im Vorjahr verboten: "Der Parade stimme ich nicht zu - und meine Ansicht werde ich nicht ändern. Ich bin für die Toleranz, aber Gegner der Unterstützung schwul orientierten Verhaltens." Mit diesen Worten hatte die Galionsfigur der nationalkonservativen Partei "Recht und Gerechtigkeit" bereits Mitte Mai angekündigt, die Parade zu verbieten. Dies hatte Proteste und Solidaritätserklärungen aus dem In- und Ausland hervorgerufen. Außer Roth und ihrem Parteikollegen Volker Beck kamen auch Politiker aus Dänemark, Frankreich und den Niederlanden nach Warschau, um gegen das Demonstrationsverbot zu protestieren. Outen nicht problemlos Das Leben für Homosexuelle im erzkatholischen Polen ist keineswegs einfach. Einer Untersuchung zufolge klage fast jeder Dritte unter Polens Schwulen über psychischen Druck in seinem Umfeld, meldete die "Frankfurter Rundschau". Zwölf Prozent berichteten, sei seien schon einmal Opfer von gewalttätigen Angriffen geworden. Aus Angst vor gesellschaftlicher Diskriminierung wagten es nur wenige, ihre sexuelle Orientierung zu offenbaren. * ARD-intern"Get in Touch" - 25 Jahre Christopher Street Day [ndr]. * RealAudioProteste in Polen [T. Rautenberg, ARD Warschau] Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Wizerunek Polski w Europie jest straszny 11.06.05, 21:46 Z enuncjacji prasowych, agencji zachodnich, wylania się obraz Polaka dzikusa któremu, psim swędem udalo sie wejsc na salony europejskie. W interesie Polski jest pogonienie Tego pana o bardzo niskim wzroście i chorych ambicjach, ten Pan już od dluższego czasu nie jest zapraszany, do Europy, a na czym bardzo cierpi Warszawa, Warszawiacy!!! pogoncie tego faceta, on kompromituje to miasto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Uspokój się. 11.06.05, 22:32 Bo zawału dostaniesz. Przejrzałem portale światowe i nie dojrzałem nawet wzmianusi o waszej potężnej hahahaha paradzie odmieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 DPA deutschland jeśli znasz niemiecki?? 11.06.05, 22:46 Beim CSD in der polnischen Hauptstadt Warschau ist es am Samstag zu Zusammenstößen zwischen Teilnehmern und teilweise rechtsextremen Gegendemonstranten gekommen. Die meist jugendlichen Rechtsextremen beschimpften die rund 2500 Teilnehmer der behördlich untersagten Gay-Pride-Parade und bewarfen sie mit Eiern. Bei Handgreiflichkeiten wurden nach Polizeiangaben drei Menschen durch Wurfgeschosse verletzt, darunter ein Polizist. Beamte nahmen mehr als ein Dutzend der Angreifer fest, vor allem, als gewalttätige Fußballfans einzelne Demo-Teilnehmer durch die Stadt jagten. Die gut 300 Gegendemonstranten beschimpften die Teilnehmer bei einer Kundgebung vor dem Parlament als "Mörder, Pädophile und Abartige". Laut AFP riefen sie auch Slogans wie "Euthanasie für Schwule" und "Arbeitslager für Lesben". Mindestens zwei von ihnen wurden festgenommen. Einige Schwulen und Lesben riefen daraufhin "Faschisten". Teilnehmer der Parade trugen Plakate mit der Aufschrift: "Demonstrationsrecht - Ja zum Recht auf Liebe - Nein zum Diktat der Rechtsextremen". Rund 2500 Teilnehmer und zahlreiche Regenbogenflaggen: der CSD wird nicht vergessen werden Verbote und Gewalt Die Behörden hatten die Kundgebung vor dem Parlamentsgebäude erlaubt, eine Parade durch die Straßen jedoch verboten. Der konservative Warschauer Bürgermeister Lech Kaczynski, aussichtsreicher Kandidat für die Präsidentschaftswahl im Herbst, hatte die Parade verboten, da er "gegen die Propagierung homosexueller Orientierung" sei. Im letzten Jahr verbot er sie aufgrund der angekündigten Gegendemonstrationen. Auch in Krakau hatte es im April Eierwürfe auf Demonstranten gegeben. Rund 80 Schwule und Lesben demonstrierten damals "spontan", nachdem die geplante Parade nach Gewaltandrohungen und Papsttot zunächst abgesagt worden war (queer.de berichtete). Im Jahr zuvor hatte es in Krakau regelrechte Randale gegeben: 300 Gegendemonstranten bewarfen rund 1200 Schwule mit Eiern und Steinen (queer.de berichtete). Fröhliches Winken gegen die Gegner: Claudia Roth (r.) ist ganz vorne mit dabei Politiker marschieren voran Bei der Parade durch die Innenstadt marschierten in erster Reihe auch die stellvertretende polnische Ministerpräsidentin Izabella Jaruga-Nowacka und die Grünen-Politiker Claudia Roth und Volker Beck. Wie auch Politiker aus Dänemark, Frankreich und den Niederlanden nahmen sie an der Parade und zuvor an einer Konferenz teil. Der Parlamentarische Geschäftsführer der Grünen im Bundestag, Beck, kritisierte es als "unakzeptabel", dass der Warschauer Bürgermeister die Demonstration einer gesellschaftlichen Gruppe verbietet - "seien es Homosexuelle, Juden oder Moslems". Auch wenn das Stadtoberhaupt Schwule und Lesben nicht möge, müsse er doch ihr Grundrecht auf Demonstration respektieren, sagte Beck der Nachrichtenagentur AFP. Grünen-Parteichefin Roth warf den Behörden vor, mit dem Verbot "die demokratischen Werte Europas" zu verletzen. Samstag, 11. Juni 2005, 19.45h CSD Warschau (dt.) Artikel versenden | kommentieren | drucken « zurück Kommentare zu diesem Artikel 1. Lee Roy schreibt am 11.06.2005: Na toll und so was mitten in Europa. Da sind die Polen in die EU aber weiterhin leben wie vor 100 Jahren. Wo ist da der Protest der anderen Regierungen? Die Polnische Regierung hätten erst mal Demokratie lernen sollen. 2. Holger schreibt am 11.06.2005: Leider gibts in Polen kein Öl und die Schwulen und Lesben haben auch kein Vermögen, mit dem sie sich bei Bush & Co. nach einem heftigen Rüffel derer gegen Polen revanchieren könnten. Also - ganz klar - macht niemand irgendwas dagegen und wenns Proteste gibt, dann sicherlich nicht von einer europäischen Regierung. Man wird sich doch nicht wegen ein paar Homos die Beziehungen zu Polen kaputt machen ... Und das keine Proteste kommen werden, zeigt wieder mal, welchen Stellenwert wir doch haben - auch in den "großen westlichen" Ländern ... 3. Hugo schreibt am 11.06.2005: Hallo, wenn ich was zu sagen hätte, würde ich Polen mit einer saftigen Strafe sanktionieren. 4. Julia schreibt am 11.06.2005: Die Demokratien in Europa sind immer sehr selektiv gewesen in ihren Urteilen über demokratische Freiheiten und Diktaturen. Wenn dies eine Parade von Katholiken gewesen wäre die angegriffen war durch Lesben und Homos. Ganz Europa würde protestieren, die Polnische Botschafter in den Europäischen Länder sollen zu Verantwortung gerufen sein. Cynismus und Hypokriti sind sehr wichtige Teile der Demokratie, die benutzt werden wenn es die Machthaber so belieben. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Re: Wizerunek Polski w Europie jest straszny 11.06.05, 22:49 > Z enuncjacji prasowych, agencji zachodnich, wylania się obraz Polaka dzikusa > któremu, psim swędem udalo sie wejsc na salony europejskie... To może tak jest w prasie niemiecko-języcznej. Ja czytam po angielsku i niczego podobnego nie zauważylem. Np. info o paradzie jest w BBC. Chlodno - odbyło się, Kaczyński zabronił, przyszli i tak. Nic o dzikusach! *** Ja myślę, że powinniśmy się martwić o nieprawdziwy obraz Polski, jeśli taki jest gdzies pokazywany. Ale nie ma co wstydzić się prawdy. Jesteśmy czym jesteśmy; parada się odbyła; kończyło się na rzucaniu jajami i 10 osobach aresztowanych; prezydenta mamy jakiego mamy; gejów też mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert.f Re: Prawo jest dla wszystkich... i nie wolno go l 11.06.05, 21:42 Prosze bardzo! Istnieje coś takiego, jak hierarchia funkcji i decyzji. Kaczyński nie mógł czegokolwiek zakazać wbrew konstytucji, która stanowi, że prawo do demonstracji z powodów ideologicznych może ograniczyć tylko ustawa parlamentu (Kaczor próbował proceduralnie i mu sie nie udało). Nie może być tak, że decyzja burmistrza stoi ponad prawem RP - gdyby tak było, to z kolei jego decyzje mógłby unieważnić podległy mu wydział dróg i mostów albo szeregowy policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewski Podobieństwa z Ukrainą 11.06.05, 21:35 Jakie to wszystko podobne do sytuacji na Majdanie Niezależności w Kijowie. Tam też policja przeszła na stronę demonstrujących (nielegalnie) i osłaniała ich przed agresywnymi faszystami. Panie Kaczyński ! Czy podobieństwo Pańskich argumentów do argumentów Janukowycza Pana aby nie niepokoi ? Ta sama obłuda, fałszywa troska, groteskowe oburzenie. Radzę się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 11.06.05, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 nie będą rządzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! postaramy 11.06.05, 22:07 się o to!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert.f Re: Oj stare ubole. 11.06.05, 22:38 Wolność to wolność. Istnieje podobieństwo pomiedzy wszystkimi ruchami wolnościowymi i istnieje podobieństwo pomiedzy wszystkimi totalitaryzmami - czy wiesz, że gejów zabijali i wsadzali do wiezień i Hitler, i Stalin i Pol Pot? Does it ring a bell? Odpowiedz Link Zgłoś
tester Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 21:35 Kaczorek.. przestań z tym gadaniem nie powinni tego nie powinni tamtego. Jak jesteś kaczorek taki twardziel to idź do szefa policji i powiedz mu spieprzaj dziadu. A jak braknie Ci odwagi to możesz to swoje słynne powiedzenie skierować do mnie wtedy napewno skopię Ci ten Twój kurduplowaty kaczy tyłek. Jasne? Nie popieram gejów i pozostałych ale to nie znaczy, że nie mogą sobie pospacerowac po tym syfiastym mieście. Po za tym kurduplu jeśli uda ci sie wygrac (nie daj boże wybory) to tez będziesz za działaniami bandytów z MW? Już nie raz pokazali co potrafią. A co ja się tu rozpisuję.....przecież Ty kaczorek cienki bolek jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tripreport Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 21:36 Moim zdaniem , Prezdynet KAczyński zachował sie jak dupek , a policja tym razem zachowała sie dobrze. Nie bedę się rozwodził ,ale pamiętajcie "Widmo KACZYZMU krąży nad Polską" ! Policja good . ! Walic kaczyńskiego, jest jaki jest, wybrali go bezmyślni ludzie, koleś fałszuje wybory i poziomem intelektualnym prawdopodobnie nie dorwownuje nawet moim kolegś z bloku ! Ech. Czytaliście opowiadania Wacława Hwala o Palantach ? Więc wiecie o co chodzi ! Precz z Kaczyńskim , k tóry mimo trudnego życia, uroił sobie, swój świat! PAnie Kaczyński, Pan nie robi tak jak pan uważa, a tak jak uważają luudzie! Pamietąj o tym człowieku ! Polityk, buhehe! ;-)Też mi .. Zostaniesz za to rozliczony przez Boga ( jah ). Skur**** !. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ważne zdania!!!!! 11.06.05, 21:51 Das Leben für Homosexuelle im erzkatholischen Polen ist keineswegs einfach. Einer Untersuchung zufolge klage fast jeder Dritte unter Polens Schwulen über psychischen Druck in seinem Umfeld, meldete die "Frankfurter Rundschau". Zwölf Prozent berichteten, sei seien schon einmal Opfer von gewalttätigen Angriffen geworden. Aus Angst vor gesellschaftlicher Diskriminierung wagten es nur wenige, ihre sexuelle Orientierung zu offenbaren. Odpowiedz Link Zgłoś
tester Re: sonda dla WAS, dyskryminowanych 11.06.05, 21:52 DOBRE! Ale ...pospolity KACZOROWI TO PODEŚLIJ I PALANTOM Z MW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 11.06.05, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ty jesteś od tych kulturalnych niemców. 11.06.05, 22:06 Od Rohma z SA widzę nie daleko odbiegłes. Język ten sam dewiacja ta sama. Ja tu widze pararele hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 NADZY CYKLIŚCI W LONDYNIE I MADRYCIE ! 11.06.05, 21:55 A W LONDYNIE I W MADRYCIE ODBYŁY SIĘ DEMONSTRACJE NAGICH ROWERZYSTÓW - CO NA TO KACZORY I KATOLAND?! "JUTRO" BĘDĄ W WARSZAWIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Chłopie przejdź na małe litery. 11.06.05, 22:15 No chyba,że ta wiadomość o której piszesz tak cie podekscytowała bo przecież tyle tpwaru nago i do tego pedałują. Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu My, jeden naród, jedna religia... 11.06.05, 21:57 Większość nie znaczy - normalni, to po pierwsze. Po drugie, to dlatego mniejszości się manifestują, bo są mniejszościami, które nie mają równych praw i raczej doskonale zdają sobie sprawę z tego, że nie chodzi o poparcie większości, lecz o równe prawa dla wszystkich. Idiotyzmem jest sądzić, że ponieważ większość czegoś nie chce, to mniejszość ma się przymknąć, bo kurcze, ludzie, w tym właśnie sęk, że trzeba to inaczej regulować. Jeżeli olewamy mniejsze, jeśli mniejsze i słabsze ma mniej praw, to nazywa się to faszyzmem. Wszechpolska mnie nie dziwi, ale Kaczyński wygląda mi na takiego, który niezbyt się orientuje w czymkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: My, jeden naród, jedna religia... 11.06.05, 22:06 Kaczor krytykuje policję, oburza się, że pałowała łysych, a chroniła paradę równości. No ale to wszechpolacy atakowali, rzucami jajkami i nie tylko - więc chiba policja prawidłowo reagowała, chroniąc strone atakowaną. No nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 HOMOSEKSUALNI PILI SZAMPANA JA MUSIALEM SODOWA SIE 11.06.05, 22:06 zadowolic !Dziekujemy panie Kaczynski ! Takiego blamazu nie mielismy od lat ! Kto mi teraz zaplaci,za seksualny mobbing na forum ! Oni uwazaja mnie ,za pana brata ! To nie jest przyjemne ,ciagle sie tlumaczyc , ze to nie ten adres ! Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos [...] 11.06.05, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki BRAWO POLICJA!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 22:16 bez wzgledu na to kto wydal nakaz ochrony parady nalezy mu sie za to podwyzka!! dzieki wam, panowie policjanci, udalo sie propagowac tolerancje:D Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jarasz czy pijesz? 11.06.05, 22:18 Twojego bełkotu nawet mój pies nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos [...] 11.06.05, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Pedał to demokracja herero to nasi? 11.06.05, 22:20 Jaruga Nałęcz i inni ,,politycy''manifestowali w obronie pedalstwa ,nie z miłości do demokracji tylko z chęci łapania punktów.Teraz pedalstwo i lesby ,które mają prawa wyborcze (ciekawe dlaczego?)głosować będą na Jarugę Nałećza itp.Starczy głosów dla tej bandy.KACZOR BRAWO .PO WYBORACH POLICZ SIĘ Z KOMENDANTEM POLICJI. Odpowiedz Link Zgłoś
s4321r Re: RP - dwojga narodów i pedałów 11.06.05, 22:26 RP - dwojga narodów i pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.baldyga Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 22:26 Pierwszy raz wyrazam swoja opinie na Forum. Moge powiedziec tylko jedno - wypowiedzi p. Kaczynskiego, jak i decyzja warszawskiego ratusza w sprawie parady, sa zenujace. Jednak w demokratycznym kraju kazdy ma prawo wypowiedziec publicznie swoja opinie - innymi slowy: kazdy ma prawo do autokompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 [...] 11.06.05, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To już mam nadzieję schyłek. 11.06.05, 22:29 Mam nadzieję, że nadchodzi koniec tych oświeceńców rodem z peerelu. Szkody jakie wyrządziły te wątpliwe autorytety są jednak olbrzymie. Mam nadzieję,ze dożyję czasów gdy żakowski będzie na zasiłku dla bezrobotnych, a szmatławiec wybiórczy będzie sie ukazywał raz na kwartał jak pismo kuriozum dla dewiantów. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_babe Re: Jaja jak berety w dniu dzisiejszym 11.06.05, 22:30 Ależ słoneczko, ja nie wiem, dlaczego jako lesbijka nie miałabym uważać konstytucyjnego związku kobiety i mężczyzny, a także małżeństwa za coś złego. Przecież to cudowne, że ludzie się kochają, że chcą ze sobą być - na całe zycie. Mam znajome pary małżeńskie i cieszę się, że im dobrze, że się kochają, żyją w zgodzie - oby tak dalej i zawsze! To, czego my się domagamy nazywa się rejestrowany związek partnerski, jest czymś innym. No ale dla takiego zakutego łebka jak ty, to jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Brzydzę się wami. 11.06.05, 22:39 Brzydzę sie wami. Boę się,że mi zdeprawujecie dziecko. Im więcej czytam waszych wypowiedzi tym mogę z całą stanowczością powiedzieć jesteście kryminogennym środowiskiem. Ta wasza wolność to zwykłe żądanie zboczeńców do bezkarności. Nie dał bym wam nawet psa na wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
otello Re: Brzydzę się wami. 11.06.05, 22:41 Nie musisz mi nic dawać. A to, że się brzydzisz, to Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Brzydzę się wami. 11.06.05, 22:49 a ja tobą coraz bardziej, polski homofobie! a pisz sobie tutaj po to jest to forum ostatecznie co masz innego do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert.f Re: Brzydzę się wami. 11.06.05, 22:49 Tak, już Ci lece deprawować dziecko. A za mną cała parada. Człowieku, to są dojrzali ludzie w stałych związkach, a nie banda pedofilów. Po to była m.in. ta parada, żeby pokazać ludziom, że homoseksualiści to nie pedofile i, podobnie jak reszta społeczeństwa, boją sie o dzieci swoich braci, sióstr, kuzynów (a czasem i własne, bo i tak bywa). Argument o deprawacji dzieci był jednym z podstawowych w dyskursie antysemickim III Rzeszy, weisst du? Polecam wiekopomny film "Żyd Suess" oraz serie opowieści o przerabianiu dzieci na mace. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_babe Re: Brzydzę się wami. 11.06.05, 22:51 smok5 napisał: > Brzydzę sie wami. Boę się,że mi zdeprawujecie dziecko. No jasne, bo my nic innego jak tylko chcemy ci dziecko chować. Sam je zrobiłeś, sam je chowaj. A ja zostanie ćpunem, to się sam siebie zapytaj dlaczego. Może dlatego, że wie, że z takim ojcem to nawet nie można mieć odmiennego zdania na temat słodzenia, czy nie słodzenia herbaty. Współczuję twojemu dziecku. Na szczęście - to nie moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A ty dlaczego zostałaś lesbą? 11.06.05, 23:04 Dlatego,że tatuś miał inne zdanie na temat słodzenia herbaty? Czy może zachorowałaś wcześniej. Nic ci nie napisałem o chowaniu dziecka tylko psa. Od naszych dzieci wam zboczeńcom wara. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_wrc Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 22:31 Czytalem, ze policja filmowala cala manifestacje. Mam nadzieje, ze Kaczynski podejmie stosowne kroki wobec tych 2,5 tys. ludzi... Dlaczego mialby odpowiadac tylko komendant policji ??? lepiej zeby przed wyborami ludzie przekonali sie, ze prezydentem "wszystkich polakow" moze zostac Lukaszenko II. Po maly trwoga mnie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
bbmm2 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 22:32 Ja mysle, ze Kaczynski tak sie boi gejow bo sam ma sklonnosci i go to przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.miroch Kaczyński do dymisji??? 11.06.05, 22:37 P. Kaczyński, którego polecenia jako prezydenta nie sa wykonywane powinien podać się do dymisji!!! Dzisiejsz sytuacja ukazała jego całkowita bezsilność jako prezydenata! jak zamierza więc dalej skutecznie rządzić miastem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Kaczyński do dymisji??? 11.06.05, 22:41 policja nie lezy w jego jurysdykcji-jeszcze-dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Druga zmiana uboli? 11.06.05, 22:45 Kolejny ubol w świecie fantastyki. Ty chociaż wiesz o czym ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 22:41 Zazam kilkunastu pedryli,nie mój problem,ale nie znam takiego który by nie lubił nieletnich chłopców ....dożzywocie za gwałt.......i iddż na swoją paradę... łatwiej cię znajdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
beatamorawa Re: Pora powiedzeć Kaczyńskiemu: spieprzaj dziadu 12.06.05, 11:09 pora powiedzieć pedałom;spieprzajcie cioty Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A myślisz,że polcja spała. 11.06.05, 22:51 Rejestrowała tych pedryli. Założą im kartoteki i mają ich jak na tacy. Niech no któryś z nich wybierze sie na łowy na Dworzec Centralny. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert.f Re: sonda dla WAS, dyskryminowanych 11.06.05, 22:42 No, zrobiłem. Wyszedł mi Hugh Grant. Ale i tak wole mojego Piotrusia :P Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Nieposłuszeństwo obywatelskie 11.06.05, 23:01 Jeśli władza łamie prawa obywatelskie, to obywatele mają prawo do nieposłuszeństwa. Policja działała na czyjś rozkaz i zachowała się w porządku: gdyby geje zaatakowali kiboli i Młodzież, policja by ich chroniła, tak zaś chroniła gejów. Jakiś sąd rozpatrzy kwestię legalności decyzji władz miasta oraz policji, i będziemy mieli jasność. Cóż, na razie koniec tematyki gejowskiej. Do następnej Parady. Odpowiedz Link Zgłoś