marcus_crassus 12.06.05, 17:06 szybko zapomnieli co mowili po smierci JP II. teraz to juz tylko historia:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua "Pseudo kibiców", "gładko lufowej"... 12.06.05, 17:10 Kto to pisał??? . Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 mają rację, do bezmózgowców z MW to jedyny sposób 12.06.05, 20:14 oni tylko szukają rozróby, wczoraj rzucali kamieniami i butelkami w Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
starydziat Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 17:13 Nie tylko oni. Większość tych najgłośniej zawodzących dawno już zapomniała, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ACH TA IDEOLOGIA... 12.06.05, 17:17 ...a po ile bilety ...,ze prawdeziwego kibola na niego niestac...to sie wkowi ...bo ma jeszcze jaja w tym ogolnym syfie...rownych i rowniejszych...))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: ACH TA IDEOLOGIA... 13.06.05, 00:02 w dobrych czasach to pani Ania rozdawala darmowe bilety na imprezy. a bolek wszystko popsul. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 17:33 Najblizszsi przyjaciele mlodziezy wszechpolskiej w akcji Jestem pewny, ze mlodziez wszechpolska jest dumna ze swoich najlepszych kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
mariush69 Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 17:36 To wladza strzela, do kibicow Janek Wisniewski padl.... Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Jesli slowo kibic jest synonimem bandyty to wladza 12.06.05, 19:48 dobrze robi zmniejszajac ich ilosc w polskiej populacji ........ Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Jesli slowo kibic jest synonimem bandyty to w 12.06.05, 20:54 1europejczyk napisał: > dobrze robi zmniejszajac ich ilosc w polskiej populacji ........ wlasnie nie zmniejsza - marnuje amunicje tylko Odpowiedz Link Zgłoś
pavowolf Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 17:44 W/G KACZYNSKIEGO ZWOLNIC POLICJANTOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fallout13 Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 17:44 Pseudokibice - Pokolenie JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 18:19 panie kaczyński - policja znowu do pana ludzi strzela!!!! he, he Odpowiedz Link Zgłoś
me-e buraku...zamknij paszcze...))) 12.06.05, 18:53 skun2 napisał: > panie kaczyński - policja znowu do pana ludzi strzela!!!! > he, he ...albo wez w dzioba...))) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 19:07 zaraz uslyszymy, ze to "tacy fajni mlodzi ludzie" :-). Gdzie Giertych i Kaczynski jak policja bije ich chlopakow? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a fe chlopak...))) 12.06.05, 19:14 yeellow napisał: > zaraz uslyszymy, ze to "tacy fajni mlodzi ludzie" :-). Gdzie Giertych i > Kaczynski jak policja bije ich chlopakow? ...niektorzy prefruja mecze...a nie odbyt...troche zrozumienia ...faget z parady wolnosci...))) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ...a fe chlopak...))) 12.06.05, 19:36 pudlo koles, ja jestem akurat hetero. A Twoj post jest troche bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: ...a fe chlopak...))) 12.06.05, 20:45 odbyt żeński jest całkiem o.k. Nie tylko odbyt zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Nareszcie: wobec oglupialej sily "kibicow" 12.06.05, 19:43 gotowych na wszystko policja dobrze by zrobila wykazujac, ze tacy "kibice" ryzykuja swoim zachowaniem wlasna smierc. Po paru pogrzebach tchorzliwi pseudokibice szybko zmieniliby swoje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e szczelacie do ...SWOICH 12.06.05, 19:54 ...bo jezeli jedni moga krasc...pracowac w sb i byc sb-kami z wysokimi tego profitami w polsce...to i kibicom sie troche wolnosci nalezy...szczegolnie w zwiasku z parada wolnosci...gdzie tu prawo...))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajak Re: szczelacie do ...SWOICH 12.06.05, 20:34 me-e napisał: > ...bo jezeli jedni moga krasc...pracowac w sb i byc sb-kami z wysokimi tego > profitami w polsce...to i kibicom sie troche wolnosci nalezy...szczegolnie w > zwiasku z parada wolnosci...gdzie tu prawo...))) Policjantom tez nalezy się troche wolności ,mogli by sobie zrobic zawody w szczelaniu do kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
me-e policja...strzela do kibola 12.06.05, 20:38 ...zrobcie pozadek na wlasnym podworku...z narkotykami...i uzaleznieniem od mafii...przestrzegajcie sami prawa w zwiasku z parada ciot...nie biezcie lapowek przy byle okazji ...i wtedy strzelacjcie... skorupowani we wlasna dupe ))) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: policja...strzela do kibola 12.06.05, 20:47 lepiej zajmij się nauką, bo z dyktanda pała grozi, dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: policja...strzela do kibola 12.06.05, 20:51 agresywnych kiboli strzelac po nogach, a maniakalnych propagatorow dysleksji (vide: mu-u) po paluszkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...dzieci 12.06.05, 20:58 ...kochajacy ...inaczej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 20:59 a ty masz juz swoja dziewczyne? :D me-e napisał: > ...kochajacy ...inaczej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:05 wuetend napisał: > a ty masz juz swoja dziewczyne? :D > > ...ale burak...normalnie ...ogniem i mieczem...-a ladna byla...do gnoju nie do boju ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:08 me-e napisał: > wuetend napisał: > > > a ty masz juz swoja dziewczyne? :D > > > > > ...ale burak...normalnie ...ogniem i mieczem...-a ladna byla...do gnoju nie do > boju ))) blysnal zes pan, pamietam ze ogniem i mieciem to lektura dopiero.. z gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:20 wuetend napisał: > me-e napisał: > > > wuetend napisał: > > > > > a ty masz juz swoja dziewczyne? :D > > > > > > > > ...ale burak...normalnie ...ogniem i mieczem...-a ladna byla...do gnoju n > ie > do > > boju ))) > > blysnal zes pan, pamietam ze ogniem i mieciem to lektura dopiero.. z gimnazjum? ...specjalnie dla miecia ...nie o ogniu ale o ...kartoflu))) ...Kartofel Fredro Aleksander Kartofla w gorzelni, a w świecie człowieka - Jedna kolej życia, jeden koniec czeka: Na cztery epoki byt ich się rozkłada, W pierwszej warzy się, smaży i gotuje, W drugiej fermentuje, W trzeciej opada, A w czwartej - jakby nożem spruł: Spirytus w górę, wywar idzie w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:24 nie no.. gratulacje, chociaz sporo zajelo ci wyszukanie na google.pl slowa "alegoria" (trudne slowo) :D no dobra, ale serce mi zmieklo bylo w miedzyczasie - a i poglady zlagodnialy. Wracajac wiec do sedna dyskusji - kiboli po strzelac po nogach, a frustratow odciac od netu. Mysle ze nastapi tedy zgoda i kazdy kazdemu noge poda :D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:30 ...niezly frustrat z ciebie ...z wioski zabitej dechami...bo niby czemu sie pytam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:44 me-e napisał: > ...niezly frustrat z ciebie ...z wioski zabitej dechami...bo niby czemu sie > pytam ))) tyle tez w jednej, zgrabnej i nasaczonej (gej czy jakie licho??) komplementem wypowiedzi - po czem zes to wniosl, Watsonie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 21:47 wuetend napisał: > me-e napisał: > > > ...niezly frustrat z ciebie ...z wioski zabitej dechami...bo niby czemu s > ie > > pytam ))) > > tyle tez w jednej, zgrabnej i nasaczonej (gej czy jakie licho??) komplementem > wypowiedzi - po czem zes to wniosl, Watsonie? :D ...po twym textcie zlosliwym...wacpanie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 22:30 me-e napisał: > wuetend napisał: > > > me-e napisał: > > > > > ...niezly frustrat z ciebie ...z wioski zabitej dechami...bo niby c > zemu s > > ie > > > pytam ))) > > > > tyle tez w jednej, zgrabnej i nasaczonej (gej czy jakie licho??) kompleme > ntem > > wypowiedzi - po czem zes to wniosl, Watsonie? :D > > > ...po twym textcie zlosliwym...wacpanie ))) ee tam, jak zwykle niczym kula w plot, kulomlocie :D to byl zwykly wyraz sympatetycznosci Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 22:37 wuetend napisał: > me-e napisał: > > > wuetend napisał: > > > > > me-e napisał: > > > > > > > ...niezly frustrat z ciebie ...z wioski zabitej dechami...bo > niby c > > zemu s > > > ie > > > > pytam ))) > > > > > > tyle tez w jednej, zgrabnej i nasaczonej (gej czy jakie licho??) ko > mpleme > > ntem > > > wypowiedzi - po czem zes to wniosl, Watsonie? :D > > > > > > ...po twym textcie zlosliwym...wacpanie ))) > > ee tam, jak zwykle niczym kula w plot, kulomlocie :D to byl zwykly wyraz > sympatetycznosci ...podoba mee sie twoj kulomlocie text ...niczym granat w rabarbar...ale doceniam twa sympatycznosc gdzies tam wpleciona...niby zlota nitka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 22:40 łiii, angielskiego tez nie znasz.. trudno. no to do nastepnej wymiany opinii :D Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...a gdzie wasza wyrozumialosc dla wszych...d 12.06.05, 23:13 wuetend napisał: > łiii, angielskiego tez nie znasz.. trudno. > no to do nastepnej wymiany opinii :D ...to oddaje cie w pelni...corko grabaza...skad sie biora taki geny...czy nie z partii przypadkiem i ich bijacych serc... ))) ...agresywnych kiboli strzelac po nogach, a maniakalnych propagatorow dysleksji (vide: mu-u) po paluszkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
paraklet Cześć bee,beee,bee-eee.Znowu masz czkawkę? 12.06.05, 21:35 W tych kilku postach zrobiłeś 7 błędów.Czyni to jasnym dlaczego używasz wielokropka-po prostu nie wiesz gdzie postawić kropkę a gdzie przecinek. Mam dla Ciebie radę:napisz po 15 kropek i przecinków a następnie wydaj im komendę "na miejsce rozejść się". A tak nawiasem, co to znaczy "faget"? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Cześć bee,beee,bee-eee.Znowu masz czkawkę? 12.06.05, 21:42 paraklet napisał: > W tych kilku postach zrobiłeś 7 błędów.Czyni to jasnym dlaczego używasz > wielokropka-po prostu nie wiesz gdzie postawić kropkę a gdzie przecinek. > Mam dla Ciebie radę:napisz po 15 kropek i przecinków a następnie wydaj im komen > dę > "na miejsce rozejść się". > A tak nawiasem, co to znaczy "faget"? ...faget...znaczy roznokolorowy wrecz teczowy motylek...z cipka i fujarka w jednym...))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: policja...strzela do kibola 13.06.05, 00:06 mee,rob porzadek na grinpojcie. tam Polacy pija od rana i rozjezdzaja ludzi samochodami. pija oczywiscie z rozpaczy po tym co postkomuna zrobila z dolarem. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WSZYSCY JESTESMY...KIBICAMI 12.06.05, 21:23 ...bo jak legnda glosi ...kiedy jeszcze nie bylo gejow...juz ksiezyc ze sloncem kopali ...pile ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ale sukces 12.06.05, 21:27 150 się awanturowało a złapali ledwo 4. To tylko polska policja potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
paraklet Cześć bee,beee,bee-eee.Znowu masz czkawkę? 12.06.05, 21:39 W tych kilku postach zrobiłeś 7 błędów.Czyni to jasnym dlaczego używasz wielokropka-po prostu nie wiesz gdzie postawić kropkę a gdzie przecinek. Mam dla Ciebie radę:napisz po 15 kropek i przecinków a następnie wydaj im komendę "na miejsce rozejść się". A tak nawiasem, co to znaczy "faget"? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Cześć bee,beee,bee-eee.Znowu masz czkawkę? 12.06.05, 21:43 paraklet napisał: > W tych kilku postach zrobiłeś 7 błędów.Czyni to jasnym dlaczego używasz > wielokropka-po prostu nie wiesz gdzie postawić kropkę a gdzie przecinek. > Mam dla Ciebie radę:napisz po 15 kropek i przecinków a następnie wydaj im komen > dę > "na miejsce rozejść się". ...ale z ciebie szczekaczka...ograniczona ))) > A tak nawiasem, co to znaczy "faget"? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Ale sukces...co tam kosciuszko ))) 12.06.05, 21:40 wielki_czarownik napisał: > 150 się awanturowało a złapali ledwo 4. To tylko polska policja potrafi. > ...Moja wierna mowo- fragment Miłosz Czesław Moja wierna mowo, służyłem tobie. Co noc stawiałem przed tobą miseczki z kolorami, żebyś miała i brzozę i konika polnego i gila zachowanych w mojej pamięci. Trwało to dużo lat. Byłaś moją ojczyzną bo zabrakło innej. Myślałem że będziesz także pośredniczką pomiędzy mną i dobrymi ludźmi, choćby ich było dwudziestu, dziesięciu, albo nie urodzili się jeszcze. Teraz przyznaję się do zwątpienia. Są chwile kiedy wydaje się, że zmarnowałem życie. Bo ty jesteś mową upodlonych, mową nierozumnych i nienawidzących siebie bardziej może od innych narodów, mową konfidentów, mową pomieszanych, chorych na własną niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap szkoda,ze w powietrze... 12.06.05, 21:38 bo bylby przez pare lat spokoj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17007&w=11292178&a=24551462 Odpowiedz Link Zgłoś
paraklet Witaj wielki smarowniku,policji też nie znosisz? 12.06.05, 21:48 Raz Kościuszko spojrzał z góry i nie zwymiotował bo zobaczył smarownika więc...mu posmarował. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: szkoda,ze w powietrze... 12.06.05, 21:50 ...moze kiedys trafia przez przypadek w twa ...pusta glowe...a i tak bedzie na kiboli...))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 21:49 Bardzo mnie cieszy przypisywanie wszystkiego najgorszego MW. Durne lewackie osły to świadczy o waszej bezsilności,wasze pomówienia trafiają tylko do was,i nie macie świadomości że za darmochę promujecie MW. Żal mi was przerażona trzodo. Oby tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 DO BYDŁA SIĘ STRZELA Z BRONI OSTREJ !!!!! 12.06.05, 21:54 I niech mi ktoś powie: DLACZEGO NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e TY UPODLENCY...TY KONFIDENCIE 12.06.05, 21:59 domk1 napisał: > I niech mi ktoś powie: DLACZEGO NIE? ...Teraz przyznaję się do zwątpienia. Są chwile kiedy wydaje się, że zmarnowałem życie. Bo ty jesteś mową upodlonych, mową nierozumnych i nienawidzących siebie bardziej może od innych narodów, mową konfidentów, mową pomieszanych, chorych na własną niewinność ...czeslaw milosz-fragment Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 PARĘ TRUPÓW "KIBICÓW" I SPOKÓJ NA ZAWSZE. 12.06.05, 22:02 Bo przecież to stadionowe bydło to zwykli tchórze. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Miłosz w takich sprawach miał najmniej do powiedze 12.06.05, 22:03 nia.Okupacje przeżył w majątkach ziemian,nie splamił się żadna działalnością przeciw okupantowi a po wojnie kilka lat wiernie służył czerwonym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ty to musisz byc jakis genowy ...zboczeniec 12.06.05, 22:09 ...bo gdyby tak policja strzelala w cywilizacji jak to robia w polsce niecywilizowanej...to kibice angelscy byli -by lityko w muzeach...tak jak u nas stoczniowcy czy gornicy z kopalni wujek... Odpowiedz Link Zgłoś
hermoso Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 22:17 kibice futbolu to prole i hołota. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 22:27 hermoso napisał: > geje to prole i hołota. ...a gdzie zrozumienie...a moze ci kibice wzieli przyklad z geji...bo jak wiemy przyklad plynie z gory...teraz to juz wszysko mozna robic nielegalnie...zreszta zawsze tak bylo u wladzy... ale po marszu rownosci...to juz oficjalnie mozna...no nie uwazasz...))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Policja strzelała na śląskich stadionach 12.06.05, 22:30 Kibole,nie kibice futbolu to rzeczywiście półka naj....nie tylko polskich sukcesów,ale w Polsce i tylko w Polsce wedle michNike to jest młodzież wszechpolska a nie inne bydło Róbcie dalej darmową prmocję MW efekty poznacie na jesieni durne lewackie osły Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Kiedy wreszcie zaczniemy sprzątać ten syf? 12.06.05, 23:41 Już nawet nie chce się czlowiekowi oburzać, ale... Listkiewicz wypi@rd@l@j albo pora na zdecydowane kroki. Jak nie wiesz jakie - spytaj się tych, którzy wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś