jacekmw weszpolacy - faszystowską przybudówką LPR ... 20.06.05, 07:50 Nic tylko trzeba będzie organizować im spotkania z ich odpowiednikami z krajów ościennych. Nie dogadają się - to jasne (weszpolak dumny jest i języków nie zna, polskiego najczęściej również - "skier"), ale się mogą wzajemnie powybijać. Co wszystkim wyjdzie na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
rbu Re: Polsce niesiem odrodzenie 20.06.05, 09:05 Popieram demonstr Młodzieży Wszechplskiej, zazdrość bierze, że wczoraj w Hiszpanii na marsz sprzeciwiający się promocji zboczenia jakim jest homoseksualizm przyszło milion ludzi! Ale z drugiej strony to jednak u nich przegłosowano ustawę o "małżeństwach" homo... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Buhahahahaha! DYMANIE A SPRAWA POLSKA;) 20.06.05, 20:33 To polskosc kryje sie w tym, czy chlop z chlopem czy z baba? A co w takim razie, gdy polski chlop z polska baba analnie, albo "od zakrystii"? Po polskiemu to, czy moze po ...holendersku? Odpowiedz Link Zgłoś
jan60 BIEDNE CÓRECZKI SMUTNEGO PANA 20.06.05, 11:30 Bardzo współczuję córeczkom tego smutnego Pana. Czy też jak dorosną, tak jak tatuś, jak dziadziuś będą takie smutne, i tak będą nienawidzeć prawie wszystkiego co je otacza ? Jest jeszcze jedna przyczyna dla której im bardzo współczuję - jeśli tatuś w obawie przed podstępnym działaniem wrogich sił (wszyscy wiemy o kogo chodzi) będzie im wybierał na chłopaków i mężów, chłopców podobnych do tych z tej parady "normalności" no to mają życie przechlapane, a i czasami mogą dostać z glana od swojego partnera ( słowo partner już kojarzy się nie dobrze, niepolsko), a z takim raczej nie pogada. Chyba że o wspólnym wrogu. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: BIEDNE CÓRECZKI SMUTNEGO PANA 20.06.05, 12:00 jan60 napisała: > Bardzo współczuję córeczkom tego smutnego Pana. Czy też jak dorosną, tak jak > tatuś, jak dziadziuś będą takie smutne, i tak będą nienawidzeć prawie > wszystkiego co je otacza ? > Jest jeszcze jedna przyczyna dla której im bardzo współczuję - jeśli tatuś w > obawie przed podstępnym działaniem wrogich sił (wszyscy wiemy o kogo chodzi) > będzie im wybierał na chłopaków i mężów, chłopców podobnych do tych z tej parad > y > "normalności" no to mają życie przechlapane, a i czasami mogą dostać z glana od > swojego partnera ( słowo partner już kojarzy się nie dobrze, niepolsko), a z > takim raczej nie pogada. Chyba że o wspólnym wrogu. Z tego, co powiedział Tatuś G. - córeczki nie będą miały na nic czasu, bo będą harowały na emerytury dla homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan60 NOWY PODSTĘPNY WRÓG - sposób walki 20.06.05, 11:57 Uwaga prawdziwi Polacy !!!! Już wiem, wróg czai się wszędzie, już w szkołach, zerówkach, liceach (tfu, do tych szkół chodzą same pedały i lezby). No więc to pomiotło szatana i komucha to tz. dyslektycy ( i inni dys..., ciekawe co dyskobolami?. To oni świadomie chcą zniszczyć naszą piękną, POLSKĄ mowę. Podstępem zastępują nasze i tylko nasze "ó", "ż", "ź","ł" obcojęzycznymi (euroznakami ?)"o","z" czy "l". Kiedyś takich nazywano po imieniu w najlepszym wypadku to byli durnie, a teras ukrywają się za pseudo naukowymi nazwami. Nawet wywalczyli przywileje, na egzaminach mają fory że niby tacy biedni. Ale koniec z tym. Nie dla dyslofili. Nośmy przy sobie słowniczki ortograficzne i (oczywiście jak idziemy grupą) łapmy takiego ( jak go rozpoznać? Nie rozśmieszajcie mnie )i przepytujmy ze znajomości naszych pięknych, ojczystych słów. A jak się rupnie no to bańki. Niech was prowadzi duch. Gdyby jakieś pytania to zapraszam do mojej siedziby: Warszawa, ul Sobieskiego - taki duży kompleks budynów z płotem po prawej w kierunku Wilanowa - placówka naukowa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrs12 Re: NOWY PODSTĘPNY WRÓG - sposób walki 20.06.05, 12:28 Fajnie napisane, ale ja nic nie rozumieć z tego Polska mowa. A serio jedno jest faktem nazwijmy po imieniu. Złodziej to złodziej nie zaborca mienia, jasność zaciemniona czy też ciemność zajaśniano to jazda pod wpływem alkoholu, a gej to pedał czyli zwykły zboczek. Od kiedy bandycie, pedofilowi, oszustowi zakrywa się twarz to jest właśnie debilizm wtórny. Gdy złodziej jest u władzy, pedał i oszust kichający na przepisy drogowe gdy siada pijany za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kemer2 Re: Polsce niesiem odrodzenie 20.06.05, 13:14 Było się uczyć w szkole, epiphany23. Skierka patrz Balladyna Julek S. Skra - liczba mnoga skry, dopełniacz l.m. - skier. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Ironia losu 20.06.05, 13:19 Uczestnicy parady normalnosci przemaszerowali ulicami miasta zaczynajac od Wiejskiej i przez plac Trzech Krzyzy i Nowym Swiatem a jak kazdy Warszawiak wie za nieboszczki Polski ludowej okolice placu Trzech Krzyzy,ulica Bracka,Widok,Aleje Jerozolimskie do Kruczej,Nowy Swiat do Chmielnej to bylo centrum gejowskiego zycia. Ja mieszkalem na Nowogrodzkiej to moge powiedziec ze bylo ono bujne.Wieczorami a czasami nawet caly dzien panowie chodzili po ulicach,odbywaly sie schadzki,mlodziez byla podrywana,kawiarnie pelne byly starych i mlodych ciot i towarzyszom z pobliskiego Domu Partii to nie przeszkadzalo a tez przeciez byl nacisk na rodzine i rozwoj jej i jak najwiecej dzieci,przyrost naturalny byl wysoki a teraz panstwo niby katolickie a przyrost naturalny w tak zgnilej Szwecji wiekszy a tam nikt pedalow na ulicach nie potepia.Najechala sie Polska B do stolicy i probuje wprowadzic swoje porzadki jak w Lubartowie czy Konskich ale mam nadzieje ze zdrowy rozsadek wygra i byczki Giertycha pozostana plodzic dzieci naTargowku w Ciechanowie czy Bilgoraju a gej z Pulaw ktoremu grozila resocjalizacja wyemigruje do Warszawy i bedzie tam zyl spokojnie z wlasnym sumieniem.Bylem na placu Trzech Krzyzy gejow juz nie ma kawiarnie pozamykane jest brudno i szaro,czy Warszawa jest lepsza nie.Polska B dla katolikow a dla reszty innych zostawcie im ich plac Trzech Krzyzy,ja wsrod nich zylem od dziecinstwa i nikt mnie nie przekabacil a niektorzy to byli slawni aktorzy a i ksieza sie zdarzali. Odpowiedz Link Zgłoś
cveps Geje Kaczyńscy i Młodzież Wszechpolska. 20.06.05, 13:29 Kaczyński nie ma odwagi powiedzieć,że jest skrajnym faszystą,a proponowane przez niego prawo i sprawiedliwość to rezim przestępczy i antyludzki.Z ubolewaniem patrzyłem jak porządna Młodziez Wszechpolska wywodząca się z ubogich ruder ośmieszała patriotyzm,traktując bycie Polakiem w Polsce jako ogromne osiągnięcie.Policja powinna otworzyć ogień do legalnej demonstracji faszystów.Dlaczego tego nie robi?Jestem rozczarowany poziomem głupoty,presji i cenzury.Ale czego można się spodziewać po gejach i komunistach.Czy są w Polsce jakiekolwiek siły mające pożyteczny program gospodarczy i politykę opartą na wolności,które mogą się przeciwstawić siłom,które stawiają pod znakiem zapytania niezależny byt państwowy Polski i celowość posiadania dzieci?W każdym czasie ilość Polaków dramatycznie zmniejszy się,bo zostanie tylko Młodzież wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo19 Re: Polsce niesiem odrodzenie 20.06.05, 16:47 Przeciez to wszystko musi byc zartem! To niemozliwe aby w dzisiejszych czasach byl taki w Polsce ciemnogrod. Nie moge uwiezyc ze ktokolwiek moze popierac te faszystowskie ugrupowania? Ludzie wy tez kiedys bedziecie mieli dzieci i naprawde mozecie sie zdziwic jak corcia przyprowadzi Wam swoja zone . Znam rodzine normalna rodzinke, traf chcial ze oboje corka i syn , sa homo. I co ,jezeli trafiloby na mlodziez wszch polska, to tzebaby sie chyba zastrzekic? Ludzie troche tolerancji. A znacie jakiegos geja osobiscie? Pewnie nie i lepiej dla nich. Moj facet od reklamy jest gejem ,i fajniejszego kolegi nie moglabym sobie wymarzyc. Ciesze sie ze moje dzieci sa otwarte .Moja corka ma chlopaka i najlepsza przyjaciolke "homo".Dlaczego nie? Co w tym zlego? Dziewczyna utalentowana , najlepszy student , pianistka . Napewno nie gorsza od oszolomow w czarnych spodniach z wygolonymi glowami. Swiat jest wystarczajaco duzy dla wszystkich ludzi. Natomiast powinno sie ksztalcic niewyedukowanych glupoli aby mogli zrozumiec roznice miedzy pedofilem a gejem. Podobno ci ktozy kczycza najglosniej sa w duszy gekami. Cos w tym jest, ujawnijcie sie panowie ,panie wszechpolacy. Nie bojcie sie , my jestesmy tolerancyjni nikt nie bedzie w was kamieniami rzucal. ODWAGI! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Polsce niesiem odrodzenie 20.06.05, 19:56 > Moj facet od reklamy jest gejem ,i fajniejszego kolegi nie moglabym sobie > wymarzyc to jest oczywiste, bo nikt nie rozumie kobiety tak jak gej Odpowiedz Link Zgłoś
chezarro Tosmy sobie wyhodowali partie NEONAZISTOWSKA... 20.06.05, 17:09 ktora wcale sie z tym juz nawet nie ukrywa. A cale zlo w Polsce to tylko homeseksualisci, zydzi, masoni itd... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Powodz skier... 20.06.05, 19:59 Z tresci owej piesni wynika, ze jak Wszechpolacy ida - to iskrza. Ciekawe co im iskrzy? Jakies zwarcie w obwodach maja, czy jak? No i czy nie sa niebezpieczni dla otoczenia : latwopalne poszycie lesne.... Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Polski rodzimy faszyzm. 11.06.06, 00:43 Oto jego oblicze, na szczęście poparcie małe. Odpowiedz Link Zgłoś