vline 29.07.02, 00:27 Tak mi wczoraj swoim rozkosznym pleple umilała wieczór i noc. A może się złotko wzięło i obraziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vline Re: Gdzie się podziała (Wan)dziunia? 29.07.02, 00:38 vline napisała: > Tak mi wczoraj swoim rozkosznym > pleple umilała wieczór i noc. > > A może się złotko wzięło i obraziło? O cholera, jakaś potwora wzięła i skrytykowała message Dziuni w sprawie rewizjonizmu... Nawet naskarżyła do Admina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: A podobno zanudzalam cie wczoraj :))))))) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 29.07.02, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ReDo Vline IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 01:02 Czesc zlotko.Wczoraj bylam w archiwum i natknelam sie na kogos o nicku Litwin.Czy wiesz kto to jest Litwin?Nasz Pipinek malutki sliczny.Zobacz sobie co on wypisywal.To byly moje poczatki na forum wiec jeszcze nie przywiazywalam wagi do tego skad kto pisze.Pozniej raptem znikl a pojawil sie Palme.Poczytaj sobie co wypisywal jako Litwin.Jak Ci sie bedzie nudzic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś