viki6 30.07.02, 12:36 Jestem sobie kagan maly kagan-mlotek na pedaly szwendam sie po forum kraj znak szczegolny - nie mam jaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmjijki Jestem sobie viki maly... 30.07.02, 12:41 Jestem sobie viki maly, szostka wale se w pedaly... Szwendam sie po forum kraj, znak szczegolny - nie mam jaj! Ksiundz mi jaja wykarczowal, gdy po mszy ze mna balowal... Swanta woda sie rozlala, wypalila ksiendzu jaja... Pleban z zlosci za gromnice, z jaj mi zrobil jajecznice... Cienko piszcze sobie teraz, lecz mi w kroku nie uwiera! VIKI NR 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Jo sie tylko tak pytom IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 12:43 W Australijej, gadajom, chop i bez jajicek pozyje. A ty mos jajcenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjijki Re: Jo sie tylko tak pytom 30.07.02, 12:48 Gość portalu: Gustlik napisał(a): > W Australijej, gadajom, chop i bez jajicek pozyje. A ty mos jajcenta ? Jo mom jakuf jak mrufkuf. Nie to co tyn bidny viki nr szysc, co to go ksiundz gromnicom po jajcach przejechol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Nie godoj IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 12:51 Gdziby sie tam ksienza gromnicami rozbijaly. One przecie jesce troche Boga sie bojom ! Odpowiedz Link Zgłoś
viki6 Re: Nie godoj kagan 30.07.02, 13:03 Ty masz cigle chuja w dupie przez to leb cie cesto lupie Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjijki Re: Nie godoj kagan 30.07.02, 13:05 Czy ta viki jest dziewica? Czy tez zwykla ulicznica? Czy sie dobrze nam prowadzi, czy tez ksiedzu ciagle wadzi? Viki szosta! Zlotoustna! Daj nam dowod swojej plci, bo nam cigle tu sie snisz! Czy masz cipke, czy kutasa, ktorym robisz hopsasasa? Moze jestes obojniakiem, i zalatwiasz sie za krzakiem? Moze ksiedzem katolickim, ktory sobie cipke wysnil? Powiedz wszystko! Na tym forum! Nie poczekaj do wieczora! Napisz teraz! Jak najszybciej! Niech uwiedna tam z zawisci, twoje wrogi, zazdrosnicy, co zazdroscza Ci twej picy, twej pizdusi i cycuszkow, niedostepnych zwyklej tluszczy! "Wieszcz" ========= Odpowiedz Link Zgłoś