lexxxus 02.07.05, 13:44 prosze o kilka komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 03.07.05, 11:13 t-800 napisał: > Elpeerowcem. kolejny bardzo inteligentny tekst t-800. Jeśli nie masz nic do pwiedzenia to nie komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 13:48 Stawiam na połączenie ducha przeszłości z kosmitą. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 14:30 Moja baza danych obejmująca Waszą Galaktykę tzn. Milky Way,obszary wenątrz i poza Outer Rims,galktykę w której leży K-Pax(Thx,Robert ) zaprzecza jakimkolwiek związkom Giertycha z kosmosem :-). Chilum Orr/Jedi Bandit Clan/Jedi Council at Javin IV Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 14:37 To pozostaje wersja numer 2: pochodzi z gnomów żyjących blisko jądra ziemi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 03.07.05, 10:22 Z gnomów to ja pochodzę. I nie znam takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 14:37 Oj Chilum... czy Ty aby nie z Korribanu raczej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 14:42 Javin IV,od urodzenia (midichloriany) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tego nie wie nikt :-)))))))))))))))))) 02.07.05, 14:47 Dróg jakie nam Moc przeznacza, przewidzieć się nie da. Nadal podejrzewam Cię o pochodzenie z Almas (później przeprowadzka na Korriban), ale skoro tak twierdzisz, to pewnie wiesz lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque konserwatywnym 02.07.05, 13:52 oderwanym od rzeczywistości dziadem, jest jak betonowy zbiornik na nie-wiadomo co wybudowany nie wiadomo kiedy przez nie wiadomo kogo, tak sobie stoi i straszy betonem Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 02.07.05, 13:53 Maciek jest spoko. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 tu masz archiwum z jego tekstami: 02.07.05, 13:54 www.ciemnogrod.net/owk/ Odpowiedz Link Zgłoś
humbak No więc ja postuluję, aby uznać... 02.07.05, 14:06 że Giertych Macieja wogóle nie ma. Że jest on wytworem chorej wyobraźni jego syna- Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
lewisham1 Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 02.07.05, 16:03 Wiem, że nie jestem oryginalny, ale poniższe hasło jest tu bardzo na miejscu: GIERTYCH! SPIER... TY CH...! Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm To specjalista od konstrukcji arki Noego 03.07.05, 10:30 Dokladnie zna jej gabaryty. Swoja prezydenture rozpoczalby z pewnoscia jako narodowiec od zbudowania podobnej na ktorej pomiesciliby sie wszyscy prawomyslni Polacy wraz z ich dobytkiem i zmierzyna lesna. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: czemu zajmujecie sie Giertychem 03.07.05, 10:58 przeciez facet nie ma szans a jego wynik bedzie oscylował wokół 2 %. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 03.07.05, 11:12 Karierowicz, który wspólpracował z komunistami (PRON, Rada Konsultacyjna) oraz z SB, a teraz kiedy nie ma komunizmu szkaluje tych którzy z komunizmem walczyli Odpowiedz Link Zgłoś
katonazizm-stop Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 03.07.05, 11:19 Miejmy nadzieje,ze podla gra tego typka zostanie nareszcie zdemaskowana przez sad lustracyjny. Dany komuszy kolaborant prowadzi teraz gre na dwoch frontach - walczy z dawnymi towarzyszami z PZPR i z opozycja. Dorobil sie wielu wrogow. Komuchy zwlaszcza tego nie lubia, wiec relacje SBkow moga okazac sie wyjatkowo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 03.07.05, 11:25 Szkoda slow! :(( Nie dziwie sie, ze w Polsce na ulicach ludzie nie patrza sobie w oczy. :( Ta zabawa w teczki jeszcze nie jednego odbrazowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Przyzwoitym człowiekiem. 03.07.05, 12:22 Tylko proszę mi nie cytować tego, co napisał w latach 80tych. Podobnie myślało wówczas kilkanaście milionów obywateli PRLu, tylko nikt ich do żadnej rady nie powołał. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przyzwoitym człowiekiem. 03.07.05, 13:52 jeśli ktoś pisal to co pisał Giertych w latach osiemdziesiątych, to dziś nie ma parwa stroić się w szatki antykomunistyczne. To żałosne jak człowiek związany z komunizmem dziś pozuje na antykomunistę. A do tego agent... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Przyzwoitym człowiekiem. 03.07.05, 14:00 A to niezłe. Giertych mógł być komunistą, ale już Kuroń nie. Bośkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Kim naprawde jest Maciej Giertych 03.07.05, 14:04 Kolejnym kandydatem na prezydenta, niewyróżniającym się większymi szansami, chyba, że ktoś go ostro zaatakuje, to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś