m635 04.07.05, 22:04 To nie Maleszka ani Michnik żeby jakieś "rewelacje" były. O co chodzi GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grunwald11 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 04.07.05, 22:25 Szanowny pan Kaczyński miał wystarczająco dużo czasu i możliwości, aby spreparować swoją teczkę. Podobnie było z panem "Bolkiem", niewygodne elementy z życiorysu wyparowały. Grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 a naiwni wciąż się łudzą... 04.07.05, 23:32 a naiwni wciąż się łudzą,że ujawnienie wszystkich teczek oczyści życie publiczne w Polsce przecież różne grunwaldy wciąż będą swoje wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 04.07.05, 23:37 A "GW" tak się boi lustracji... A przecież widać, że nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 05.07.05, 12:39 t-800 napisał: > A "GW" tak się boi lustracji... A przecież widać, że nie ma czego. GW tak sie boi lustracjji jak Rydzyk aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicjonalny"< 04.07.05, 23:40 i tak mu zostało, chyba na wieki wieków - amen ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:42 He, he, he! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:46 Panie "t-800"!, - Pan już drugi raz we mnie -"He, he, he! :-)))" - o co się Panu rozchodzi??? :))) - he, he, he! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:50 A bo jak czytam czy słyszę coś dobrego, to się wtedy śmieję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:57 t-800 napisał: > A bo jak czytam czy słyszę coś dobrego, to się wtedy śmieję. :-) Toś mi Pan "bratkiem" :)) - he, he, he! :)))- chociaż z "nich:)" :D Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 05.07.05, 00:02 Nadmienię tylko, że moje poczucie humoru jest apolityczne, tj. śmieję się, jeśli żart jest dobry, bez względu na to, kogo on dotyczy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 05.07.05, 00:04 Przynajmniej Jaroslaw jest pederasta - parz Walesa, bohater Polski. To jest w ich teczkach - i tego sie boja. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Kim jest Radca 05.07.05, 12:29 Z jakich to powodów związanych z pełnionym urzędem co chwile prezydent Warszawy organizuje spęd mediów czy wyborcy pytali się o to czy ma teczke.Poprzednia konferencja prasowa za pieniądze podatników i w czasie pracy pana prezydenta dotyczyła słowotwórstwa w języku polskim /kto jak kto ale bracia Kaczyńscy słów używać umieją/ale nie miało to nic wspólnego z zarządzaniem stolica kraju.Obie imprezy i inne spektakle medialne panów Kaczynskich,Ziobrów,Wassermanow,Dornów,Jurkow,Markow i innych Pisowców uświadamiają nam dla kogo jest PRAWO i komu ma służyć jak mogę oskarżać sad ze nie umożliwił mi obronę skoro się przed sadem nie pojawiłem?/pełnomocnik to były minister sprawiedliwości?/ PRAWO jest dla nas dla "kaczyzmu" a SPRAWIEDLIWOSC my wyznaczamy. A co do tematu RADCA to J.K bo kto inny mógł mieć taką wiedzę żeby o nim pan Lechu mógł mówić z takim szacunkiem Z okręgu gdańskiego IPN przejął tylko 10% teczek o reszcie rożnie się mowi.Jedna z wersji to taka ze w dwóch wagonach na początku 1990 roku wyjechały do Moskwy/postojowe w Brześciu 2 doby/Sąd lustracyjny rozpatrując kandydatury na prezydenta powinien zwrócić się z pytaniem do władz rosyjskich czy są i czy można z nich skorzystać tym bardziej że niedawno na początku maja o tym ze teczka Kwaśniewskiego jest w Moskwie poinformował niejaki pan Kaczynski I sprostowanie dla sterowanego komórką pana Ziobro jak na ulicy wyrwią kobiecie lub panu torebkę to krzyczy się "łapać złodzieja" I w świetle tych wyjaśnień wiem dlaczego PiS jak diabeł św.wody unika słowa UCZCIWOSC Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Kim jest Radca 05.07.05, 13:30 Palancie ukrywający się!. Podaj swe namiary, a wytocze ci proces o zniesławienie mojego drogiego Jarosława kaczyńskiego! A może JK to inna osoba? A może dlatego właśnie napisałeś inicjały bo sie boisz, gnido!! Bramek - od wielu lat partner Jarosława - pederasty?? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: Kim jest Radca 05.07.05, 23:23 Uderz w stół a "kaczyzm" się odezwie. Wczoraj niejaki Jerzy Marek tłumaczył dziennikarce TVN 24 że należy zwykłych obywateli nazywać dziadami a nawet jeszcze gorzej bo taki jest ich status i ona się zapytała czy to ma stanowić normę w IV odnowionej Rzeczpospoliteji ten jeden ze sprawiedliwych to potwierdził. A teraz czytam "obrońcę" językoznawców i jestem przekonany ze to pogardliwe traktowanie ludzi to norma członków PiS i przestaje się dziwić że są nazywani PiSuarami .Z pokorą prostego człowieka przyjmuje obraźliwe słowa tym bardziej że wielki autorytet Marek Jerzy nakazał w TV przyjąć to za normę i z duma oświadczam ze nie jestem skazanym przestępca jak p.Lech Kaczyński i być może /jak się zdecyduje podać do sądu poseł Wrzodak/ jego brat Jarosław. ------------------- CaBkowity wrodzony brak wyobrazni to agonia Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Kim jest Radca 05.07.05, 23:28 Przypominam: IV RzeczPiSpolita W imię Jarosława i Lecha Kaczyńskiego: Art. 1. IV Rzeczpospolita Polska jest nowoczesnym państwem zamordystycznym. Art. 2. Za mordę trzymają Jarosław i Lech Kaczyńscy. Art. 3. IV Rzeczpospolita Polska gwarantuje nienaruszalność życia ludzkiego od stosunku aż do naturalnej śmierci. Art. 4. Kara zasadniczą za wszystko jest kara śmierci. Kara śmierci jest karą śmierci naturalnej. Art. 5. Wymiar sprawiedliwości sprawuje sędzia Kryże. Sędzia Kryże twarz ma surową. Sędzia Kryże podlega tylko opinii publicznej. Opinia publiczna oraz szwagier opinii publicznej są zawsze niewinni. Art. 6. Ekspertem jest doktor Janusz Kochanowski. Kiedy kara śmierci nie jest wymierzana doktor Janusz Kochanowski twarz ma zbolałą. Art. 7. Fundacją jest Fundacja Ius et Lex. Pozostałe fundacje są zabronione. Art. 8. Głosem opinii publicznej jest Zofia Bigos, góralka. Telewizją jest Pospieszalski. Pospieszalskim jest Jan. Art. 9. Demagogiem pogodnym jest Michał Kamiński. Demagogiem ponurym jest Mariusz Kamiński. Demagogiem rotacyjnym jest Kurski. Kurskim jest Jacek. Art. 10. Prokuratorem jest Zbigniew Wassermann. Wassermann jest zawsze pozytywny. Art. 11. W razie wątpliwości zobacz art. art. 1-10. (wg un – Ojca Założyciela) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: Kim jest Radca 06.07.05, 00:34 Prawo jest swiete wg braci zalozycieli.Obywatele IV RzeczPiSpolitej wystawcie sie a bedzie wam dziadom dane Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: GW ramoleje. O tym juz bylo ! Nie nudzta ! 06.07.05, 03:51 Moze GW mysli ze jak piec razy napisze o teczce Kaczynskiego to sie cos w niej znajdzie ???. Odpowiedz Link Zgłoś