Dodaj do ulubionych

Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta be...

04.07.05, 22:04
To nie Maleszka ani Michnik żeby jakieś "rewelacje" były. O co chodzi GW?
Obserwuj wątek
    • grunwald11 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 04.07.05, 22:25
      Szanowny pan Kaczyński miał wystarczająco dużo czasu i możliwości,
      aby spreparować swoją teczkę.
      Podobnie było z panem "Bolkiem", niewygodne elementy z życiorysu
      wyparowały.
      Grunwald
      • minimum1 a naiwni wciąż się łudzą... 04.07.05, 23:32
        a naiwni wciąż się łudzą,że ujawnienie wszystkich teczek
        oczyści życie publiczne w Polsce
        przecież różne grunwaldy wciąż będą swoje wiedzieć...
    • t-800 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 04.07.05, 23:37
      A "GW" tak się boi lustracji... A przecież widać, że nie ma czego.
      • dr.kidler Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 05.07.05, 12:39
        t-800 napisał:

> A "GW" tak się boi lustracji... A przecież widać, że nie ma czego.

GW tak sie boi lustracjji jak Rydzyk aborcji.
    • henryk.log >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicjonalny"< 04.07.05, 23:40
      i tak mu zostało, chyba na wieki wieków - amen ! :))
      • t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:42
        He, he, he! :-)))
        • henryk.log Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:46
          Panie "t-800"!, - Pan już drugi raz we mnie -"He, he, he! :-)))" - o co się Panu
          rozchodzi??? :))) - he, he, he! :-)))
          • t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:50
            A bo jak czytam czy słyszę coś dobrego, to się wtedy śmieję. :-)
            • henryk.log Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 04.07.05, 23:57
              t-800 napisał:

> A bo jak czytam czy słyszę coś dobrego, to się wtedy śmieję. :-)

Toś mi Pan "bratkiem" :)) - he, he, he! :)))- chociaż z "nich:)" :D
              • t-800 Re: >..Lech Kaczyński był "zajadły"..-"ambicj 05.07.05, 00:02
                Nadmienię tylko, że moje poczucie humoru jest apolityczne, tj. śmieję się, jeśli
                żart jest dobry, bez względu na to, kogo on dotyczy. ;-)
                • henryk.log Zarty?!:)- "Wszyscyśmy apolityczni" he,he n/t 05.07.05, 00:06
      • kropekuk Najwyrazniej w SB nie pracowali idioci ;) 04.07.05, 23:45

• obcy444 Re: Dokumenty IPN o kandydacie PiS na prezydenta 05.07.05, 00:04
      Przynajmniej Jaroslaw jest pederasta - parz Walesa, bohater Polski. To jest w
      ich teczkach - i tego sie boja.
      • zdzisbis Kim jest Radca 05.07.05, 12:29
        Z jakich to powodów związanych z pełnionym urzędem co chwile prezydent Warszawy
        organizuje spęd mediów czy wyborcy pytali się o to czy ma teczke.Poprzednia
        konferencja prasowa za pieniądze podatników i w czasie pracy pana prezydenta
        dotyczyła słowotwórstwa w języku polskim /kto jak kto ale bracia Kaczyńscy słów
        używać umieją/ale nie miało to nic wspólnego z zarządzaniem stolica kraju.Obie
        imprezy i inne spektakle medialne panów
        Kaczynskich,Ziobrów,Wassermanow,Dornów,Jurkow,Markow i innych Pisowców
        uświadamiają nam dla kogo jest PRAWO i komu ma służyć jak mogę oskarżać sad ze
        nie umożliwił mi obronę skoro się przed sadem nie pojawiłem?/pełnomocnik to
        były minister sprawiedliwości?/ PRAWO jest dla nas dla "kaczyzmu" a
        SPRAWIEDLIWOSC my wyznaczamy.
        A co do tematu RADCA to J.K bo kto inny mógł mieć taką wiedzę żeby o nim pan
        Lechu mógł mówić z takim szacunkiem
        Z okręgu gdańskiego IPN przejął tylko 10% teczek o reszcie rożnie się
        mowi.Jedna z wersji to taka ze w dwóch wagonach na początku 1990 roku wyjechały
        do Moskwy/postojowe w Brześciu 2 doby/Sąd lustracyjny rozpatrując kandydatury
        na prezydenta powinien zwrócić się z pytaniem do władz rosyjskich czy są i czy
        można z nich skorzystać tym bardziej że niedawno na początku maja o tym ze
        teczka Kwaśniewskiego jest w Moskwie poinformował niejaki pan Kaczynski
        I sprostowanie dla sterowanego komórką pana Ziobro jak na ulicy wyrwią kobiecie
        lub panu torebkę to krzyczy się "łapać złodzieja"
        I w świetle tych wyjaśnień wiem dlaczego PiS jak diabeł św.wody unika słowa
        UCZCIWOSC
        • studioturos Re: Kim jest Radca 05.07.05, 13:30
          Palancie ukrywający się!. Podaj swe namiary, a wytocze ci proces o
          zniesławienie mojego drogiego Jarosława kaczyńskiego! A może JK to inna osoba?
          A może dlatego właśnie napisałeś inicjały bo sie boisz, gnido!!
          Bramek - od wielu lat partner Jarosława - pederasty??
          • zdzisbis Re: Kim jest Radca 05.07.05, 23:23
            Uderz w stół a "kaczyzm" się odezwie. Wczoraj niejaki Jerzy Marek tłumaczył
            dziennikarce TVN 24 że należy zwykłych obywateli nazywać dziadami a nawet
            jeszcze gorzej bo taki jest ich status i ona się zapytała czy to ma stanowić
            normę w IV odnowionej Rzeczpospoliteji ten jeden ze sprawiedliwych to
            potwierdził. A teraz czytam "obrońcę" językoznawców i jestem przekonany ze to
            pogardliwe traktowanie ludzi to norma członków PiS i przestaje się dziwić że są
            nazywani PiSuarami .Z pokorą prostego człowieka przyjmuje obraźliwe słowa tym
            bardziej że wielki autorytet Marek Jerzy nakazał w TV przyjąć to za normę i z
            duma oświadczam ze nie jestem skazanym przestępca jak p.Lech Kaczyński i być
            może /jak się zdecyduje podać do sądu poseł Wrzodak/ jego brat Jarosław.
            -------------------
            CaBkowity wrodzony brak wyobrazni to agonia
            • jestemzewsi Re: Kim jest Radca 05.07.05, 23:28
              Przypominam:

IV RzeczPiSpolita

W imię Jarosława i Lecha Kaczyńskiego:
              Art. 1. IV Rzeczpospolita Polska jest nowoczesnym państwem zamordystycznym.
              Art. 2. Za mordę trzymają Jarosław i Lech Kaczyńscy.
              Art. 3. IV Rzeczpospolita Polska gwarantuje nienaruszalność życia ludzkiego
              od stosunku aż do naturalnej śmierci.
              Art. 4. Kara zasadniczą za wszystko jest kara śmierci. Kara śmierci jest karą
              śmierci naturalnej.
              Art. 5. Wymiar sprawiedliwości sprawuje sędzia Kryże. Sędzia Kryże twarz ma
              surową. Sędzia Kryże podlega tylko opinii publicznej. Opinia publiczna oraz
              szwagier opinii publicznej są zawsze niewinni.
              Art. 6. Ekspertem jest doktor Janusz Kochanowski. Kiedy kara śmierci nie jest
              wymierzana doktor Janusz Kochanowski twarz ma zbolałą.
              Art. 7. Fundacją jest Fundacja Ius et Lex. Pozostałe fundacje są zabronione.
              Art. 8. Głosem opinii publicznej jest Zofia Bigos, góralka. Telewizją jest
              Pospieszalski. Pospieszalskim jest Jan.
              Art. 9. Demagogiem pogodnym jest Michał Kamiński. Demagogiem ponurym jest
              Mariusz Kamiński. Demagogiem rotacyjnym jest Kurski. Kurskim jest Jacek.
              Art. 10. Prokuratorem jest Zbigniew Wassermann. Wassermann jest zawsze
              pozytywny.
              Art. 11. W razie wątpliwości zobacz art. art. 1-10.

(wg un – Ojca Założyciela)

• zdzisbis Re: Kim jest Radca 06.07.05, 00:34
                Prawo jest swiete wg braci zalozycieli.Obywatele IV RzeczPiSpolitej wystawcie
                sie a bedzie wam dziadom dane
    • polonus9 GW ramoleje. O tym juz bylo ! Nie nudzta ! 05.07.05, 13:33
      • t324911 Re: GW ramoleje. O tym juz bylo ! Nie nudzta ! 06.07.05, 03:51
        Moze GW mysli ze jak piec razy napisze o teczce Kaczynskiego to sie cos w niej
        znajdzie ???.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka