adalberto3 06.07.05, 17:07 Chyba mu się nudzi, potrzebuje odpowiedniego zaangażowanego ideowo towarzystwa. A na spadek wagi proponuje 3 x dziennie kluski lane na mleku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rsrh A po co go badać !!Popatrzcie na ta czerstwą 06.07.05, 17:31 opalona i usmiechnieta "buzie" ! Jest zdrowy jak byk i niech siedzi do oporu !! Odpowiedz Link Zgłoś
regeregerege Słyszałem w radiu, że cierpi na światłowstręt... 06.07.05, 19:48 Izolatka bez okien i będzie git! Odpowiedz Link Zgłoś
green30 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 17:32 niedlugo ma dolaczyc ola z mezem, i moze nawet wladek z robertem nie beda sie nudzic jak lew wroci - podobno opowiada swietne dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jaki zly stan zdrowia? 06.07.05, 17:36 Peczak byl dobrze wypasiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 17:37 Musi bidulek czekać aż wybiorą Cimoszenkę i go ułaskawi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Przyciemnić mu szyby w areszcie 06.07.05, 17:38 to łatwiej będzie mu wytrzymać! M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Przyciemnić mu szyby w areszcie 06.07.05, 17:39 mariner4 napisał: > to łatwiej będzie mu wytrzymać! Dochnal i Rywin takze wyborow doczekac sie nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Może się nudzi? 06.07.05, 22:52 To mu dokooptować parę osób do celi. Millera, Oleksego, Janika i innych. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 17:41 No, gdzie się podziali ci wszyscy "znawcy", którzy w chwili aresztowania wieszczyli, że "posiedzi najwyżej parę dni, góra parę tygodni"? Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 20:03 A co? za dlugo juz siedzi? ja bym z tych poslów wybral jeszcze kilkudziesieciu co tam powinni byc.Poprzez komisie penintencjalna w wiezieniu zasadzil im rygor: ogoil do zera wloski, pozbawil paczek,widzen,listów,kazdego osobno wsadzil do celi gdzie siedza ludzie zboczeni z braku sexu.Tam kazdego z osobna zrobliby -"Cvelemi" codziennie by sie znimi zabawiali.TO BYABYLA KARA DOPIERO TAM DOTKLIWA!!!Kiedys wruciliby jako PARÓWY . ZONY BY SIE Z NIMI ROZWIODLY NO BO KTÓRA BY CHCIALA ZYC Z MEZEM -PARÓWA ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Rente poselska to moze dac TYLKO WASZ SEJM 06.07.05, 17:44 Sejm, ktory zescie sami sobie wybrali. Polskiego prawa nie znacie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Rente poselska to moze dac TYLKO WASZ SEJM 06.07.05, 17:46 kropekuk napisał: > Sejm, ktory zescie sami sobie wybrali. Polskiego prawa nie znacie czy co? Po co mają znać? Wystarczy wiedzieć, że jest złe i że nie należy się nim przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Carex będzie miał inicjatywę ustawodawczą :)) 06.07.05, 19:21 hmmm, tylko kto go zrozumie ? no tak to problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 [...] 06.07.05, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 z góry ułaskawi? 06.07.05, 17:44 Jeszcze przed osądzeniem? Coś wam te dowipy nie wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Pewnie, że z góry :)))) 06.07.05, 17:47 Jak im wręczano legitymację PZPR to z góry mieli ułaskawienie - to był taki żelazny glejt :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: z góry ułaskawi? 06.07.05, 17:47 mn7 napisała: > Jeszcze przed osądzeniem? > Coś wam te dowipy nie wychodzą. Spokojnie, Cimoszewicz to prawnik. Wie co i kiedy trzeba zrobic. serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2799448.html Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: z góry ułaskawi? 06.07.05, 17:53 douglasmclloyd napisał: > mn7 napisała: > > > Jeszcze przed osądzeniem? > > Coś wam te dowipy nie wychodzą. > > Spokojnie, Cimoszewicz to prawnik. Wie co i kiedy trzeba zrobic. Tak, nawet doktor prawa międzynarodowego. Z waszych rad więc jednak nie skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: z góry ułaskawi? 06.07.05, 17:55 mn7 napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > mn7 napisała: > > > > > Jeszcze przed osądzeniem? > > > Coś wam te dowipy nie wychodzą. > > > > Spokojnie, Cimoszewicz to prawnik. Wie co i kiedy trzeba zrobic. > Tak, nawet doktor prawa międzynarodowego. > Z waszych rad więc jednak nie skorzysta. Ja mu zadnych rad nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Na pewno nie, bo nie znamy grypsery :))) 06.07.05, 17:56 > Z waszych rad więc jednak nie skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 17:43 Pęczak się pochorował, Rywin się pochorował. Dziwne te sanatoria:-) A do kamieniołomów z bandytami nie łaska???? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A KTORYCH bandytow ty masz w kamieniolomach? 06.07.05, 17:45 Filmy szkodza :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: A KTORYCH bandytow ty masz w kamieniolomach? 06.07.05, 17:46 kropekuk napisał: > Filmy szkodza :)))))))))))))) Zwłaszcza amerykańskie sprzed wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_1 Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 18:00 Czytam z ciekawością Wasze komentarze. I oczywiście, macie rację. Tylko trzeba wziąć pod uwagę taki drobiazg, że w więzieniu, nawet największy twardziel mięknie, zdrowotnie też. Mi danym było byc przez miesiąc w areszcie tymczasowym. Mimo wszystko rozumiem te choroby. Zanum okrzykniecie mnie aparatczykiem, uprzedzam, że nim nie jestem i nie byłem. A po wyjściu czekam czwarty rok na uniewinnienie. A taki areszt tymczasowy naprawdę bywa pomocny. Wiele uczy, zwłaszcza tego, co jest ważne. Może wielu by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Chcę iść siedzieć za niego to mi się opłaci 06.07.05, 19:15 Mam 60 lat, nadciśnienie (180/110) jeśli biorę leki na które czasami nie starcza (bez leków 220/120)jeden zawał serca i diagnozę lekarzy "no z tym trzeba żyć". A ta menda pęczak ma najlepszą opiekę i mu żle. Niech się zamieni ze ze mną.Tylko na miejsca bo ta łajza jest tylko aparatczykiem ja inż. mechanikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 20:02 Bardzo dobrze, niech mu wecuja dups-ko! Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Poseł Andrzej Pęczak pozostanie w areszcie 06.07.05, 20:17 Peczak ma po prostu pecha, ze nalezy do frakcji Millera. Gdyby byl z kliki prezydenckiej dawno juz by sie cieszyl wolnoscia jak Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś
sincezar Właściwy człowiek na właściwym miejscu!!!!! 06.07.05, 21:15 Polityka personalna naszej jedynie słusznej partii zawsze była wzorowa!!!! A jednak mi brak tam lesia muuellera ale tuszę że niedługo i on na Smutną trafi. A z nim i kwas i cały dworek. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Moje poczucie sprawiedliwości ludowej zatriumfuje. Ale nie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Mądry jak salomon 06.07.05, 22:34 Genialne pokolenie Ola K. i omc prezia WC Będziemy na was głosować...to mówimy my,,,czerwona trzoda,dobrze się nagrało? Tow.Jarząbek et cons. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 [...] 07.07.05, 06:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yacool00 Światłowstręt Pęczaka 07.07.05, 08:57 Moi drodzy. Radio powiedziało dziś, że poseł Pęczak chce wyjść na wolność. To oczywiście nikogo nie dziwi. Ale ciekawsza jest podstawa wnioskowania o zwolnienie. Otóż jego obrońcy powołują się na ŚWIATŁOWSTRĘT p. Pęczaka. I jeśli ten światłowstręt skojarzymy sobie z jego negocjacjami dotyczącymi firanek w mercedesie, całość zaczyna się układać. Otóż jego choroba wydaje się jak najbardziej prawdziwa. Problem tylko w tym, żeby tacy zostali tam, gdzie ich miejsce. Mam więc pomysł - może by tak zbiórka społeczna na firanki dla Pęczaka? Chętnie dorzucę niemało grosza aby on i jemu podobni siedzieli w komforcie. Proszę o Wasze opinie - kto z Was i w jakiej kwocie może się dorzucić. Myślę sobie, że akcja społeczna (każdy daje złotówkę na aferzystę) mogła by przynieść fajne efekty. Ile to firanek dla różnych jakubowskopęczakomileroaferzystów moglibyśmy zakupić.... Rozmarzyłem się. Przepraszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś