Gość: Kagan IP: *.vic.bigpond.net.au 15.08.02, 02:37 Jak podala GW: "Jedynie przy trasie przejazdu kolumny papieskiej nie będzie można sprzedawać napojów w butelkach". Czyzby Al Kaida miala zamiar obrzucic papieza butelkami z oranzada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Re: Butelki vs Wojtyla IP: 12.31.53.* 15.08.02, 02:59 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Jak podala GW: "Jedynie przy trasie przejazdu kolumny papieskiej nie będzie > można sprzedawać napojów w butelkach". > Czyzby Al Kaida miala zamiar obrzucic papieza butelkami z oranzada? ;) > pol Jezeli caly narod tak bardzo kocha pana papieza, to czegoz on sie obawia? A moze jest inaczej i stad te nadzwyczajne srodki ostroznosci. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Butelki vs Wojtyla IP: *.vic.bigpond.net.au 15.08.02, 03:14 Gość portalu: pol napisał(a): Gość portalu: Kagan napisał(a): Jak podala GW: "Jedynie przy trasie przejazdu kolumny papieskiej nie będzie można sprzedawać napojów w butelkach". Czyzby Al Kaida miala zamiar obrzucic papieza butelkami z oranzada? ;) pol Jezeli caly narod tak bardzo kocha pana papieza, to czegoz on sie obawia? A moze jest inaczej i stad te nadzwyczajne srodki ostroznosci. pozdr K: Pan Papiez woli byc widac obrzucony przez wdziecznych rodakow KREMOWKAMI z opoznionym zapolonem... Radze wiec zamknac ciastkarnie w promieniu 100km od Wojtyly! Pozdr. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Butelki vs Wojtyla 15.08.02, 03:19 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Jak podala GW: "Jedynie przy trasie przejazdu kolumny papieskiej nie będzi > e > > można sprzedawać napojów w butelkach". > > Czyzby Al Kaida miala zamiar obrzucic papieza butelkami z oranzada? ;) > > > > pol > Jezeli caly narod tak bardzo kocha pana papieza, to czegoz on sie obawia? Zawsze w tlumie przy dordze moze znalezc sie niezrownowazony Kagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Butelki vs Wojtyla IP: *.vic.bigpond.net.au 15.08.02, 03:25 douglasmclloyd napisał: > Gość portalu: pol napisał(a): > > > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > > > Jak podala GW: "Jedynie przy trasie przejazdu kolumny > papieskiej nie będzi > > e > > > można sprzedawać napojów w butelkach". > > > Czyzby Al Kaida miala zamiar obrzucic papieza > butelkami z oranzada? ;) > > > > > > > pol > > > Jezeli caly narod tak bardzo kocha pana papieza, to > czegoz on sie obawia? > > Zawsze w tlumie przy dordze moze znalezc sie > niezrownowazony Kagan. Kagan operuje profesjonalnie! Patrz: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2703547 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Butelki vs Wojtyla IP: *.ipt.aol.com 15.08.02, 15:27 Czy ktos zna moze trase przelotu tej watykanskiej bandy darmojadow???Mam mozliwosc "zalatwienia" paru "Stingerow"(naprawde)-wiec moznaby przyspieszyc nieco jego kanonizacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej__g Re: Butelki vs Wojtyla 15.08.02, 15:35 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Czy ktos zna moze trase przelotu tej watykanskiej bandy darmojadow???Mam > mozliwosc "zalatwienia" paru "Stingerow"(naprawde)-wiec moznaby przyspieszyc > nieco jego kanonizacje!!! Allach jest Wielki, a Mohamet jego prorokiem! Najlatwiej jest stracic samolot jak podchodzi do ladowania na lotnisku (Okecie, Balice?). Leci wtedy nisko i stosunkowo wolno... Rozmiesc wiec swe Stingery w poblizu lotnisk... PS: To tylko rada. Ja do niczego nie namawiam, ale tez chcialbym przyspieszyc kanonizacje Wojtyly! Mimo iz jestem wyznawca Innego Boga! Allach Akbar! ============= Odpowiedz Link Zgłoś
matt23 Re: Butelki vs Wojtyla 15.08.02, 18:24 Glupota. Czy podczas wizyt papieza w innych panstwach stosuje sie podobne srodki ostroznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Butelki vs Wojtyla 15.08.02, 19:41 matt23 napisał: > Glupota. Czy podczas wizyt papieza w innych panstwach stosuje sie podobne > srodki ostroznosci? Tylko tam, gdzie wystepuja Kagany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet Re: Butelki vs Wojtyla IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.08.02, 20:25 Takich jak kagan i jemu podobnych mamy w Polsce nie tak duzo.ale jest ich troche i dlatego radzilbym nawet ich pozamykac przed wizyta Ojca Swietego,albo przynajmniej izolowac.Sa to ludzie chorzy i nigdy nie wiadomo,co moga zrobic. Najwyrazniej widac,ze nie lubia wiekszosci Polakow.Katolicy to 90 % narodu i ci "odmiency" powinni to zrozumiec,ale na ich chorobe nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Butelki vs Wojtyla IP: *.proxy.aol.com 16.08.02, 00:43 Gość portalu: Zet napisał(a): > Takich jak kagan i jemu podobnych mamy w Polsce nie tak duzo.ale jest ich > troche i dlatego radzilbym nawet ich pozamykac przed wizyta Ojca Swietego,albo > przynajmniej izolowac.Sa to ludzie chorzy i nigdy nie wiadomo,co moga zrobic. > Najwyrazniej widac,ze nie lubia wiekszosci Polakow.Katolicy to 90 % narodu i ci > > "odmiency" powinni to zrozumiec,ale na ich chorobe nie ma lekarstwa. -Kr. Skad masz te procenty gamoniu??Czy aby nie pijasz zbyt wysokoprocentowej "wody swieconej"??W kazdym razie widac tendencje spadkowa-nie tak dawno katoli bylo 96%-niewielki to co prawda spadek,ale to pocieszajce tych chujowych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: Butelki vs Wojtyla 16.08.02, 01:01 Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kraken co chwila przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kagan do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kraken znów zaczyna rytmicznie odchylać głowe do tyłu, więc Kagan po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Kagan pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kraken: STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ. Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek Re: Butelki vs Wojtyla 16.08.02, 03:59 de_bilek napisał: Rucha się Wojtyla z Glempem i ten co jest walony w dupe czyli Glemp co chwila przechyla rytmicznie głowe do tyłu. A Wojtyla do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY WYBIJESZ, i dalej go jedzie w dupe, a Glemp znów zaczyna rytmicznie odchylać głowe do tyłu, więc Wojtyla po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Wojtyla pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Glemp: STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ. Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek Re: Butelki vs Wojtyla 16.08.02, 04:02 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: Zet napisał(a): Takich jak kagan i jemu podobnych mamy w Polsce nie tak duzo.ale jest ich troche i dlatego radzilbym nawet ich pozamykac przed wizyta Ojca Swietego,albo przynajmniej izolowac.Sa to ludzie chorzy i nigdy nie wiadomo,co moga zrobic. Najwyrazniej widac,ze nie lubia wiekszosci Polakow.Katolicy to 90 % narodu i ci "odmiency" powinni to zrozumiec,ale na ich chorobe nie ma lekarstwa. > -Kr. Skad masz te procenty gamoniu??Czy aby nie pijasz zbyt wysokoprocentowej "wody swieconej"??W kazdym razie widac tendencje spadkowa-nie tak dawno katoli bylo 96%-niewielki to co prawda spadek,ale to pocieszajce tych chujowych czasach. - A te pomysly z prewencyjnym zamykaniem... Zupelnie jak przed przyjazdem Brezniewa... Komuna wraca, tyle ze w czarno-bialych barwach (ale tu i owdzie czerwien tez sie daje zauwazyc)... :( Odpowiedz Link Zgłoś
de_bilek Re: Butelki vs Wojtyla 16.08.02, 04:04 douglasmclloyd napisał: > matt23 napisał: > > > Glupota. Czy podczas wizyt papieza w innych panstwach > stosuje sie podobne > > srodki ostroznosci? > > Tylko tam, gdzie wystepuja Kagany. Tam, gdzie wystepuja Kagany, papieze sa nagminnie olewani... :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Butelki vs Wojtyla 16.08.02, 15:42 de_bilek napisał(a): > douglasmclloyd napisał: > > > matt23 napisał: > > > > > Glupota. Czy podczas wizyt papieza w innych panstwach > > stosuje sie podobne > > > srodki ostroznosci? > > > > Tylko tam, gdzie wystepuja Kagany. > Tam, gdzie wystepuja Kagany, papieze sa nagminnie olewani... :) Dlatego wprowadza sie wzmozone srodki ostroznosci. Odpowiedz Link Zgłoś