bladatwarz 12.08.05, 13:19 1.Nagonka na Jarucka spreparowana 2.Wyciek informacji karygodny (czyli Giertych jednak jest idiota :((() 3.Prawnik WC: oskarza Jarucka o zaburzenia psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz WuCet: 12.08.05, 13:30 1.NIewdzieczne babsko 2.Nigdy nie podmienial oswiadczen 3.MAZ JARUCKIEJ PRACUJE W ABW A Moze WuCet sam spreparowal cala akcje, zeby skompromitowac Komisje? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Jarucka chciała protekcji w wyjeździe na placówkę 12.08.05, 13:35 dodam - e tam skompromitowac, to wszystko take małe, jaki kandydat takie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Jarucka chciała protekcji w wyjeździe na plac 12.08.05, 13:37 Chłopaki zajmijcie się może kłamstwem Tuska? Tam wasza pokrętna logika przyda się bardziej, bo pozostaje nadziei cień :) Tutaj to już nawet bydle giertych nic nie wskóra :) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Tuskiem zajmiemy sie w swoim czasie 12.08.05, 15:42 Zajmie sie nim pewnie ABW albo WSI. Beda chcili miec go w kieszeni. Jeszcze jest sporo w tym kraju do ukradzenia: szpitale, uczelnie, ogrodki dzialkowe, spoldzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam wlodek utonal 12.08.05, 13:37 moze sie pozegnac z 2 tura tak czy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: wlodek utonal 12.08.05, 13:38 Włodek właśnie spija szampana za zdrowie Romka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: wlodek utonal 12.08.05, 13:41 myslisz ze opinia publiczna ( wytresowana na brazylijskich operach mydlanych ) nie stanie po stronie porzuconej kobiety z dzieckiem, oskarzanej przez wrednego i poteznego kochanka o chorobe psychiczna??? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Wassermann: po stronie WC: sluzby specjalne i 12.08.05, 13:41 Była asystentka Cimoszewicza poinformowała komisję także o tym, że na początku 2005 roku ABW przeszukała jej mieszkanie i zabrała dokumenty związane z Cimoszewiczem. Jak poinformowała, w czasie przeszukania "panowie z ABW" zabrali z jej domu oświadczenie majątkowe Cimoszewicza za 2001 rok oraz list do przewodniczącego Komisji Etyki Poselskiej, Franciszka Stefaniuka, "w którym marszałek Cimoszewicz prosił o zamianę oświadczenia majątkowego". DLACZEGO NIE SPRAWDZILI PISM JAKIE WPLYNELY DO KOMISJI ETYKI POSELSKIEJ? To, że Stefaniu nie pamieta, ze WuCet cos zmienial o niczym nie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Wassermann: po stronie WC: sluzby specjalne i 12.08.05, 13:52 mam wrazenie ostatnio jakby Giertych gral w tej samej druzynie co czerwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz NIe sadze 12.08.05, 13:55 Albo ma dlugi jezor i jest glupi. Aumiller byl podobno wsciekly, ze sprawa wyciekla do mediow. Albo przewidzial, ze jak Aumiller wie, to bez problemu zalatwia podmiane przez Lykend i wyjda na idiotow. A tak cala Polska mowic bedzie, czy WC klamal czy nie klamal. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: NIe sadze 12.08.05, 13:57 Cała Polska to sobie o komisji potwierdzi tylko zdanie. Komisja to jakiś nieudany żart. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Czy w ABW sa idioci? 12.08.05, 14:01 dziennik.pap.com.pl/index.html?dzial=POL&poddzial=POLI&id_depeszy=17108226 ABW: oświadczenie majątkowe Cimoszewicza przekazane MSZ Rzeczniczka ABW Magdalena Stańczyk powiedziała dziś PAP, że Agencja przekazała oświadczenie majątkowe Włodzimierza Cimoszewicza, zabezpieczone podczas przeszukania mieszkania jego b. asystentki społecznej, Ministerstwu Spraw Zagranicznych z zapytaniem "czy jest to brakujący dokument resortu". Jak wyjaśniła, Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego nie otrzymała na razie odpowiedzi od ministerstwa. Dokument został - według Stańczyk - "przekazany kilka tygodni temu". PO CO OSWIADCZENIA CIMOCHY PRZEKAZANO DO MSZ, Z ZAPYTANIEM CZY TO WYNIESIONA DOKUMENTACJA MSZ, SKORO WIADOMO ZE TO OSWIADCZENIA WUCETA DO SEJMU? Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czy w ABW sa idioci? 12.08.05, 14:04 Czy nie za dużo wątpliwości w tej grubymi nićmi szystej prowokacji sztywnego romka? Dowodów zero, oprócz bełkotu romano końskie ryłło i antka "pięknego umysłu" macierewicza. A wątpliwości szukasz tylko po jednej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Czy ty chory na glowe jestes? 12.08.05, 14:09 To same cytaty z depesz PAP. Czytanie tekstu ze zrozumieniem widac Ci nie wychodzi, ale to Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czy ty chory na glowe jestes? 12.08.05, 14:17 Ja odpowiadam na tyle głupot, że unikam czytania :) Pierwsze dwa wyrazy - kto swój, kto nie - a potem już górki. Wy wszyscy to samo, ja też automatem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Jednym slowem, nie uzywasz mozgu 12.08.05, 15:10 Pelny automatyzm. ___________________________________ Placa od wpisu czy od slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: Czy ty chory na glowe jestes? 12.08.05, 15:10 Ja myślę ,że ty masz problemy z tą częścią swojego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś