1gadacz12 13.08.05, 08:45 Frustracje polskich emerytow mozna latwo zrozumiec. Szkoda tylko, ze ich zwiazek (nie wiem na ile reprezentatywny) wybiera sobie oszustow i ganksterow za poplecznikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18261826www Re: Lepper bez emerytów 13.08.05, 09:08 1gadacz12 napisa?: > Frustracje polskich emerytow mozna latwo zrozumiec. Szkoda tylko, ze ich zwiaze > k (nie wiem na ile > reprezentatywny) wybiera sobie oszustow i ganksterow za poplecznikow. =========================================================================== moze niech teraz wejda w koalicje z mlodzieza wszechpolska.Jak ich lysi wezma na zadyme to im sie polityki odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Mamili Leppera poparciem 13.08.05, 12:21 Lepper pozbył się w ten sposób konia trojańskiego SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Wykształcenie Leppera i Mamińskiego bliskie zasadn 13.08.05, 22:04 Wykształcenie Leppera i Mamińskiego bliskie zasadniczego. Gadka Leppera bzdury zawiera! Bo zanim Lepper i Mamiński z sensem wystęka, że Balcerowicz to jego męka, a Sorosz, psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Litania wyborcza wodzów. U partyjnego przygłupa zamiast głowy jest eseldupa. Wolę być wodzem niż w PO portierem. Wolę być wodzem niż w SLD zerem. Jako wodzowi widzi mi się, że nie chcę być kościelnym w PiSie. Moja wodza wola, nie być w UP za robola. Moja wola taka, nie być za Wszechpolaka. Nawet w LPR byłbym za przygłupa, a co gorsze za chłopaka biskupa. Feromonem wodza samoobronna gnojowica, Ta woń ściąga muchy i zachwyca. Końska woń, sex, dużo owsa, Taka z PRL Polska mi urosła. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity W SAMOOBRONIE SĄ NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH 13.08.05, 09:54 Gremialne poparcie całego spektrum świadomego społeczeństwa,jest solą w oku sił antypolskich.Całe plejady najbardziej znanych artystów,reżyserów ludzi nauki ,pracy i sportu,w programie Samoobrony upatrują remedium na obecną z wszech miar patologiczną sytuację gospodarczą i społeczną.Polski Orzeł nie kryje swoich preferencji tak też jak największy mocarz świata.Walka dobra ze złem,kłamstwa z prawdą przechyla szalę na rzecz Samoobrony.Bo tylko nadanie i mandat społeczny ,a nie medialne manipulacje, to siły mogące wyzwolić,ozdrowieńczy impuls.By Polsla była Polakom Matką nie macochą. Odpowiedz Link Zgłoś
drmw Re: W SAMOOBRONIE SĄ NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH 13.08.05, 10:52 Jestem za Lepperem mimo ze jeszcze sterczy mu "sloma z butow" mam tego pelna swiadomosc ale ma boski dar operowania slowem i piekielna jasnosc umyslu.Mysle ze bardziej nadawalby sie na premiera rzadu niz na prezydenta,chyba ,ze wezmie cale to talatajstwo "za morde"..LEPPER albo nikt.-nikomu innemu nie ufam.Reszta to warcholskie cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Poparcie dla SMOOBRONY wzrośnie 13.08.05, 12:23 Po wyjściu Mamińskiego ze swoim komando z partii Leppera, poparcie dla niego wzrośnie znacznie. Pełnili rolę agentury SLD w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: W SAMOOBRONIE SĄ NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH 13.08.05, 13:26 Chodzi po prostu o odpowiedzialność i wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Jola_D... :D :D :D 15.08.05, 20:39 jola_dywity napisała: > Gremialne poparcie całego spektrum świadomego społeczeństwa,jest solą w oku sił > antypolskich.Całe plejady najbardziej znanych artystów,reżyserów ludzi nauki > ,pracy i sportu,w programie Samoobrony upatrują remedium na obecną z wszech mia > r > patologiczną sytuację gospodarczą i społeczną.Polski Orzeł nie kryje swoich > preferencji tak też jak największy mocarz świata.Walka dobra ze złem,kłamstwa z > prawdą przechyla szalę na rzecz Samoobrony.Bo tylko nadanie i mandat społeczny > ,a nie medialne manipulacje, to siły mogące wyzwolić,ozdrowieńczy impuls.By > Polsla była Polakom Matką nie macochą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilkstein Rentaka dalej pilnie studiuje w Poznaniu? 13.08.05, 14:26 Hojarska posplacala dlugi za maszyny, Lyzwinski dostal odszkodowanie za podpalony dom, Bonda wzial miliony doplat od Unii i niedlugo zacznie sprzedawac tysiace ton kradzionego zboza! Polska to nie jest kraj, gdzie bedzie nudno i to jeszcze dosc dlugo ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_ruda_sl Re: Lepper bez emerytów 14.08.05, 22:11 No szkoda, że emeryci mają takiego przywódce w swojej partii. Lepper i tak jest po stronie emerytów, mówi to na każdym kroku... A swoją drogą, ciekawy jestem jaki majątek ma ich przywódca skoro obawiał sie podpisania weksla??? Jaka to różnica dla emeryta podpisania weksla 55tys czy 550tys??? I tak ryzykuje wszystkim... A poza tym od razu na jaw wyszły zamiary niedoszłych koalicjantów, bo jakby mieli je uczciwe nie mieliby się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś